nah és most kicsit rólunk
előre szólok hoztam sok-sok-sok képet is!!!!
akit nem érdekel lapozza át az egész oldalt
mert olyan sokat hoztam...
délelőtt összepakoltunk és a keresztszülőkkel+gyerekükkel elmentünk kirándulni.
annyira szép napsütéses idő volt. bíztunk benne, hogy ahová megyünk ott is ilyen.
számítottunk rá hogy hidegebb lesz, mert erdős-vizes helyre mentünk. de szerencsére tévedtünk. ott is sütött a nap, nem fujt a szél és kellemes "meleg" volt.
nagyon-nagyon sok fotót készítettünk. tájképeket is hoztam
hátha felráz minket a téli időből... már nagyon várom a tavaszt és hogy ilyen szép kirándulós hétvégéket rendezhessünk.
a környékünkön nagyon sok olyan hely van, ahová elmehetünk. van kis erdő, tisztás, patak, dombok. remélem bence ha nagyobb lesz, szeretni fogja az ilyen helyeket. én gyermekkoromban nagyon sokat túráztam nagymamámmal. remélem bencének is sok ilyen élményben lesz része.
annak örülnék ha nagymamámmal (dédijével) tehetné meg ezeket a túrákat, de azt tudom már nem teheti...
már nagyon rosszul van, még menni sem igazán tud, nem még hogy kilométeres túrákat tegyen meg.
sajnos már szellemileg sem a régi... istenem... milyen ételeket főzött és sütött... még a régi, falusi kis "sparheltos" tűzhelyén, a kis masinán
hm... ha még egyszer ilyet csinálhatna... annyira de annyira szeretném. de már ez sem adódik meg soha többet....
emléxem, hányszor elmentünk túrázni délelőtt és késő este értünk haza mert eltévedtünk a nagy ibolya, hóvirág, meggy, szilva,csipkebogyó stb.stb. szedése közben
nah aztán mára már rájöttem hogy nem is igazi eltévedés volt, csak nagy kört tettünk, izgalmakkal teli nagy kört...
sajnos szemtől-szembe még nem is találkozott bence nagymamámmal. remélem még legalább ez megadatik...
jaj ne haragudjatok hogy igy elkalandoztam, de ma annyi régi emlék tört a felszínre, és annyira jól esett...
nah és jöjjenek a képek. mondom, azaz írom, sok lesz igy lapozhattok is
(van közte ami még tegnap este készült... hóemberrel)
tegnapi esti játék a hóemberrel
hazafelé apa sapkájában