Új privát üzeneted érkezett!

Bébic:jó neked hogy 11körül elmúlik,nekem még este lefekvésnél is van hányingerem.ez borzasztó. :x
Egyébként én is sokat ismétlem egy nap hogy minden rendben lesz.De ez ugyebár nem is kérdés,mivel az előző terhességemnél ilyen tüneteim nem voltak.
Ebből az iszonyatos rosszullétből tudom hogy a drágám odabent van és átvette a vezetést! :wink:
Drukk neked holnapra+++++++++++++

KépKép
lyndee

Lyndee: köszi a drukkot! :)
Hajrá a kis pocaklakódnak, csak így tovább! Esetleg megdumálhatnád vele, hogy picurit hagyja anyát hányingermentesen. :lol:
Amúgy én is így gondolkodom, inkább fájjon a cicim, a pocim, meg legyen hányingerem, émelygésem, mert akkor remélhetőleg jól van az én kicsikém, és vadul növöget odabent :lol: :lol:
bébic

Ja, és nem tudom, attól lehet-e a hányingeres szakasz rövidülése, vagy mástól, de most nagy okosan kitaláltam, hogy úgy szedem a MagneB6-ot, hogy inkább többször veszek be 1 szemet a nap során. Ált. reggel, délelőtt, délben ugye az Elevitben van, aztán délután, meg este 1 szemet. Tudom, hogy Mg szempontjából ez kevés, viszont B6 vitamin van benne bőven. Lehet, hogy az én szervezetemnek jobb így, elosztva a nap folyamán, fenetudja, ez is csak 1 tipp, ha már nincs rá biztos magyarázat... :roll:
bébic

[quote]T írta:udja valaki hogy mikor ér véget ez a hányingeres időszak?

Mindenkinek máskor. Van, akit utol sem ér, de van ismerősöm, aki a 16. héten hagyta csak el.
[quote]n írta:ekem egész nap megvan ez az érzés és alig birok vele létezni.
...nem ér nyafizni! :lol: Erre vártál!!!

Bébic! Szuri? igen, a véralvadási problémám miatt, a trombózisveszély miatt.
Nagyon drukk neked holnapra!!!

Kép
zölddisznó

Lyndee!

Általában a 12. hétig (első trim. végéig) szokott tartani ez a hányingeres időszak, utána jön más :wink: :lol:
Kitartás, amíg Te pocsékul vagy addig a babód szuperül :P

Bébic!

Hát ha anyud volt, akkor neki küldöm! :wink: :D

Találtam egy nagyon jó oldalt, sok infó van a terhességi hetekről, bemásolom, hátha érdekel valakit :wink: 8)

http://www.anyaleszek.hu/

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Bébic!
Mikor mész holnap?
Drukkolok neked! :)

Momi!
Köszi az oldalt, tényleg nagyon klassz! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nekem az elején csak szúrkált a mellem,mikor még a tesztem se volt pozitív,aztán két hétre elmúlt,most meg a bimbók annyira érzékenyek,akkor is fáj,ha tusoláskor a víz hozzáér.
Meg észrevettem magamon hogy én marha érzékeny vagyok a szagokra.Olyanokat is megérzek amit a család többi tagja nem.A párom denevérnek hív(csak ugye nem a hallásom hanem a szaglásom erősödött). :lol:
Én is azzal biztatom magam,hogy ezek a kellemetlen tünetek mind a babuci szép fejlődésének,növögetésének a velejárói.Ki kell bírni csajok,mindjárt itt a december :!: :lol: :lol: :lol:
Na jó ez csak vicc volt... :twisted:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bébic szurkolok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: köci a drukkot! :lol:

Momi: Már át is adtam telcsin! :lol:

Timocska: Reggel fél 9-re megyek. Köci Neked is! :lol:

Majd aztán jövök a (remélem, hogy jó) hírekkel! Na, de buta vagyok, naná, hogy jó, hisz minden rendben lesz! :) (Néha még kizökkenek a mantrázásából... :wink: )

Szép álmokat, csajok! :)
bébic

Sarmon, Neked is nagyon köcike! :) Pussz!
bébic

bébic:várunk!!!!!

képzeljétek,hogy megettem egy banánt és elmúlt(kopp koppp kopp)a hányingerem.lehetséges hogy a babántól?

reggel hozott a párom a gyógyszertárból magne b6-ot,mikor vegyem be?délbe?

KépKép
lyndee

oké ezt akartam :lol:
De egy kompromisszumot kötnék a babóval.Ne egész nap legyen hányingerem,hanem pl.csak reggel,vagy délelőtt.
Így ő is örülhet és én is :wink:

KépKép
lyndee

Jó reggelt!

Bébiiiiiiiiiiiic!Gyereeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Lyndee! 3*2-t szoktak MagneB6-ból. (Ha az a nagy fehér drazsés változat, amiben 38 mg van)

Kép
zölddisznó

és a magne b6-ból mennyit vehetek be egy nap?elevitet is szedek és tejtermékeket is fogyasztok.
egyet?

KépKép
lyndee

egyszerre ítuk :D

48mg van egy drazséban.nem sok az egy kicsit?

KépKép
lyndee

Az ajánlott adag kismamáknak min. 250 mg.

Kép
zölddisznó

lyndee!
Nekem ma reggel nem volt hányingerem,de lehet mert ettem egy kinder buenót.A banán is olyan édeskés...lehet hogy az édeskés íztől múlik?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nekem a hideg, folyékony édes jön be! Főleg a gyömbér. Éjjel pl. Magnumot ettem 3-kor :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi, Lyndee, csajok, annyira aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok és vártok engem-minket! :D Ne hari, hogy csak most, csak beértem melóba, azóta lóg rajtam a főnököm... :? De nem érdekel, ma senki és semmi nem lombozhat le! :lol:
A férjem után Veletek osztom meg a jó hírt: láthattam és hallhattam, ahogy dobog a pici szívecskéje! :lol: :lol: :lol:
Illetve láttam, amíg a könnyeimtől láttam. :D
Soha nem képzeltem volna, hogy ez ennyire fantasztikus érzés!!!
El hallgattam volna még sokáig, de csak pár másodprecig lehetett, mert dokibácsi kissé csúszásban volt... :cry:

Az UH képen ezek az adatok vannak:
CRL: 0,09 mm
G.A. 6w6d+ 7d
...meg fent még összevissza számok, de arról fogalmam sincs, mik. :wink:

Nagyon köszönöm Nektek a drukkot!
bébic

Jah, a papíron ott CRL: 9 mm van.
Az jó ilyenkor? :oops:
Utálom, hogy a rohanás miatt nem tudtam normálisan semmit megkérdezni... :x
bébic

Sziasztok!

Bébic, hatalmas gratula! :D :D :D
Ne aggódj, tuti hogy minden a legnagyobb rendben van :wink: Ha nem lenne, akkor úgyis mondta volna a doki! No para :wink: :lol:

A változatosság kedvéért ma engem környékezett meg reggel rókakoma, de beilyedt, ahogy beértünk az sztk-ba (Ricsit vittük oltásra) egyből elillant :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Bébic!
Nagy gratula! :) :)
A papírodon a 9 mm-es CRL 6 hetes és 6 napos terhességnek felel meg! :) :)
Megmondta Hábi a szülés időpontját?

Momi!
Engem is megkörnyékezett a rókacsalád reggel, alig bírtam elhajtani őket! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Bébic! Ez csodálatos!!! Cuuuuuuppppppppppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bébic:
Gratula a kis dobogó szivű babóhoz! :lol:

Zöldi:
nekem is a hideg, folyékony édes jön be.Meg a hideg gyümölcssaláta :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zölddisznó: a reggeli ébresztésiedtől teljesen odavagyok, pont akkor vagyok a legrosszabbul, a számítógépet még bekapcsolni sincs erőm... :oops:

Bébic: örülünk :D

Drukkoljatok ma fél hatra megyek az első vizsgálatra. Teljesen kész vagyok, ha megvan az eredmény, írok.

Mannababóca
mannababoca

Mannababóca:
drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Momi: Köszi! :) Azért ezt jó tudni, hogy sz SZTK-tól megijednek rókáék! :lol:

Timocska: Neked is nagyon köszike! Hát, még a múltkor számolgatott ott valamit azzal a kis kerek bigyójával, akkor dec. 10-et mondott. Kicsit rosszul jött ki a reggel, mert én már negyedkor ott voltam, aztán kiderült, hogy vizit lesz. Okés, visszajöttek a dokik, én meg elbambultam, és egy szemtelen csaj beslisszolt előttem. Úgyhogy végül is 9-kor jutottam be, de olyan gyorsan történt minden, hogy szinte semmit sem tudtam beszélni a dokival. :cry: Neked is így volt múlt hétfőn? Te is reggel fél 9-re mentél, nem?
Május 13. v. 14-én megyek legközelebb hozzá a rendelőjébe, de ott már nem hagyom magam! :lol: :lol:

Zöldi: Igen, csodálatos, hihetetlen volt látni, olyan volt, mint egy kis "alien"... :P :lol: Köszi nagyon-nagyon Neked is a drukkot!

Mannababóca: Nagy drukk Neked délutánra!
bébic

mannababóca,szoritok.bébic nagyon örülök hogy örülsz.
Mindenkinek jó pocakosodást. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Azt gondolom, hogy talán utolsóként csatlakoznék (zöldi kifejezett unszolásásra :) ) hozzátok.
Két nagyon (mondhatnám nagyon-nagyon) halvány teszttel a hátam mögött halkan azt mondom, hogy ma vagyok 4 hetes terhes.
Ha hihetek a kalkulátoroknak, akkor pont szilveszterre várható a jövevény, persze ha nem kapkodtam el az észrevételt :roll:
Egyelőre ennyi :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos!Nagyon szurkolok hogy babó legyen a dologban.Első?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Gratulálok az újonnan csatlakozott kismamiknak!

Vagyogatok én is, de csak átfutom az írásokat, aztán már futok máshová... :roll: Rókakoma rendesen itt ragadt nálam, folyamatosan rosszul vagyok, nincs szünet. Éjjel a legrosszabb.
A fiammal nem voltam rosszul, most bepótolom! :roll:
Olvasatm itt sok jó tanácsot megpróbálok egyet s mást, hátha beválik.
Ez a pirinyó borsószemnyi élet mikre képes velünk, mi? Mindamellett, hogy lassan alig élek, hihetetlenül boldog vagyok, hogy újra átélhetem a csodát! :D

Most csak ennyi megint, ha jobban leszek, megpróbálom felvenni a fonalat! :D

Puszik!

Kép

Kép
adriana

első, de korban én is 30-on túl, úgyhogy nem lógok ki a bandából 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát légy üdvözölve Nemlajos! Jó átverős vonalzót csináltál...igaz, nem vagy matekos :wink:

Kép
zölddisznó

hát nézd, kedves zöldike, én csak bepötyögtem azt a dátumot, amit ő kért, erre a vonalzón ez jelent meg, annak ellenére, hogy a kalkulátor szerint meg nem ennyi az annyi. Most akkor ki a hülye? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szerintem rosszat pötyögtél!

Kép
zölddisznó

születési dátumot kért, én 12.31-et adtam, nekem meg ezt a kalkulátorok, akik szerint én most 4+0 (ha van ilyen) vagyok (de március 24-től, az én utolsó menzeszemtől tán még én is ki tudtam volna számolni:D), szóval kössél bele a másik szomszédodba!!! :twisted:
A kedvedért (meg mert engem is zavar) próbáltam korábbi szülést behazudni a vonalzóba, de ragaszkodik a három hetemhez :shock:

Most akkor mi legyen? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Elrontottad a vonalzógyártó cég szoftverjét!

Lábjegyzet:
Mé mielőtt azt hinné bárki is, hogy nemlajos utálja a zöld színű malacokat...munkahelyi szomszédasszonyok vagyunk...voltunk...amikor még jártam dolgozni :lol:

Kép
zölddisznó

akkor most jól be leszek perelve???
Anyu is mindig mondta, hogy 8. hónapra születtem. Eddig azt hittem, hogy csak valami susmust fedez az apa kérdése körül, de most látom csak, hogy egyszerűen rosszul adta meg az adatokat a neten! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jóreggelt! :)

Nemlajos!
üdv közöttünk!
Semmi baj nincs ám a vonalzóddal, csak annyi, hogy a nőivonalos napokat nem számol, csak heteket. Ezért írja ki ezt. Gondolom, az idővel változni fog, de mindig csak egész hetet fog kiírni.

Bébic!
Ne légy ám szégyenlős Hábival, mi nagyon sokat szoktunk beszélgetni.
Nekem eddig még mindig úgy volt, hogy ott ücsörögtem az uh előtt és mikor megjelent Hábi, máris hívott be. Előttem még nem slisszoltak be! :lol: :lol: :lol: Ne hagyd magad! :)
Nekem május 7-én kell mennem, pedig azt hittem összefutunk a rendelőben! :(

Adri!
Nagyon sajnálom a rosszulléteket, én is sokat émelygek, de azért éjjel nem és még hányni sem hánytam (kopp-kopp)! Kitartáááás! :)

Azt álmodtam, hogy uh-n voltam, ahol megmondták, hogy fiam lesz.
:shock: És tökre örültünk neki! :) :) Végülis, cirka 10 hét, és ki is derülhet! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Na jó reggelt ám!

Timó! Ahová én "járok" UH-ra, ott 12. héten meg szokták tudni mondani, hogy kukis, vagy ninis.
Ők meséltek egy felháborító dolgot: előszeretettel járnak oda napbarnította családok azért, hogy megtudják, első gyermekük fiu lenne-e...mert ha nem, akkor elvetetik. :twisted: Nekik azt szokták mondani, hogy nem látszik. Vazze! Őrület!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi:
ez durva ám! Még jó, hogy nem mondják meg nekik a nemét. :twisted: Más meg szegény kinlódik, hogy mind1 mi, csak legyen már valami :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Képzeljétek lányok, mind azon agyaltam, hogyan fogom elmondani a fiuknak a jó hirt, hogy kistesójuk lesz...Erre tegnap a nagyfiam azzal állt elém, hogy ő karácsonyra kistesót kér ajándékba,mert egyik meséskönyvében is a kisfiu azt kért a Jézuskától... Erre elmondtam neki, hogy a kistesója már bent van a pocakomban és pontosan decemberben fog onnan kijönni, ha minden igaz . Erre ő annyira örvendett, elkezdett ugrálni örömében, meg gondolkozni, hogy akkor most mit is kell majd venni neki, ruhákat, játékokat, babakocsit... Szóval, ez a lelkesedés átragadt a kicsire is és most nagyon felvannak dobva a hirtől...Robi meg megy és mindenkinek újságolja, hogy az anyukája pocijában nő egy kisbaba és az lesz az ő ajándéka...
Anyósom ma reggel jött, hogy vigye oviba és neki is elmondta, persze ő már tudja, de annyira lehangolta a kis drágámat azt hittem lenyelem keresztben .Azt mondta nagy pléhpofával, hogy ez még nem biztos, meg elkezdett vádolni, hogy minek mondtam el neki...Jól felidegeltem magam miatta !

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni,mivel csináltam tesztet és pozitiv lett :) .Igaz hogy halvány lett a csík,de szerintem a színárnyalat nem számit csak az hogy két csík van és már több mint egy hete nem jött meg! Így a szülés várh.ideje dec.21. :)

Szép napot mindenkinek!
dius02

Dius:
üdv köztünk és gondtalan babavárást! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggel, Pocilakósok! :)

Sarmon: Köszi,van öröm-bódottá! :lol:

Adriana: Részvétem az éjjeli rosszullét miatt, sajnos most éjjel nekem is szerencsém volt hozzá. Borzalmas, talán rosszabb, mint a nappali, mert még amellett, hogy szarul van az ember, álmos és aludna, de nem tud... :x Wááá!
De valamiért ma reggel nem voltam vacakul, meg is ijedtem kicsit, hogy kivanmáááá....na, aztán miután leszálltam a troliról, hogy sétáljak a melóhelyre...azóta köszöni a hányinger, jól van. :?

Zöldi, Nemlajos: Én majdnem bedőltem... :oops: De aztán rájöttem, hogy áááh, itt nem lehet, ez nem valami vadorzók fóruma! :lol: :lol: :lol:

Timocska: De jó, hogy írtál! :D Sajna én hajlamos vagyok nagyon nyuszi lenni, de azt hiszem, ezen tényleg változtatnom kell, különben akármilyen korán megyek, mindig én leszek az utolsó... :roll:
Én is sajnálom, hogy nem futunk össze, de aztán rájöttem, hogy ez azért van, mert pont 1 héttel voltál előttem UH-on, így szerintem mindennel 1 héttel előbb megelőzöl.... :roll:

Zöldi: simán el tudom képzelni, amit írtál... :? Amúgy tényleg lehet látni előbb is, kb. a 12-13. héten, ha a baba úgy fordul, védőnő bnőmet pont tegnap kérdeztem meg erről.

Csajok, tud valaki Budapesten elfogadható áron UH-ot végző helyet? Amiket találtam, az mind 10-12ezer pengő, az nekünk kicsit sok. :cry: Férjemmel szeretnénk elmenni, annyira szeretné hallani a kis szivecskéjét ő is (és én is nagyon szeretném, ha hallhatná), és nem tudom, mikor van a köv. dokibácsis UH, és azt sem, arra el tud-e majd jönni... :?

Ja, és még egy kérdés by Zuram: ilyenkor a kismanó már úszkál valami lötyiben vagy oda van tapadva még valahova? :D
bébic

Marti: ez nagyon aranyos! :lol: :lol: Anyóspajtást meg le kell tojni! :P

Szia Dius, üdv köztünk! :D Ott van az a második csík is, úgyhogy ne aggódj, nem "menekülhetsz"! :lol: :lol: :lol:
bébic

Márti! Anyósod monnyon le! )Ha lehet, az enyémmel együtt!)

Helló Dius!

Kép
zölddisznó

Zöldi:
neked is ilyen tuskóanyós jutott?
Annyira sajnáltam a fiamat, ugy elbizonytalanitotta szegénykémet, mostmár azt sem tudta, hogy higyjen-e nekem vagy a mamának, csak nézett a nagy szemeivel szomorúan rám meg anyósra... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

különben anyós rémálma volt még egy kistesó, ugyhogy most alig várom, hogy menjek a fiam után az oviban, hogy megtudjam mikkel dumálta tele a fejét amig vitte az oviba :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?