Talán visszaalszik...
Szóval ezért nem voltam, de nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!!!
Julcsi!! Én nagyon sok erőt kívánok, tényleg gondolj arra, hogy egy hét múlva már a kezedben lesz Marci, és magadhoz ölelheted. Ezt a pár pocakos napot pedig élvezd ki, ahogy csak lehet!!!Csináljatok sok képet, később nagyon jó lesz nézegetni az utolsó napok pocakfotóit!!! (Én sajnos annyira nem szeretem, ha fényképeznek, hogy nincs is
(( ) Pedig de jó lett volna így utólag!!
A császár miatt meg ne bánkódj, majd a köv. babát simán szülöd!
Én ezzel nyugtatom magam. Még a mai napig is olyan szívfájdalom, hogy nem úgy sikerült. Sokszor jut eszembe, hogy miért nem bírtam még tovább, miért mentem bele...Pedig tudom, hogy Viki miatt szükség volt rá. Na mindegy, a lényeg, hogy kitartás!!!
Zsoltika még mindig nagyon szép!!!
Niki!! Azért tényleg nem szép a tesódtól, de örülök, hogy így fogod fel és nem emészted magad rajta!!!
Annyira örülök, hogy jobban vannak a gyerekek!! Szerencsére pár nap alatt átment rajtuk, de az ügyes anyucikák vigyáztak nagyon a babákra!!
Ha az ember nem ér rá jönni pár napig, vagy csak 1 napig, teljesen elvesztik a fonalat. Ez nem a Barátok K., hogy ha 1 hónapot kihagyok, akkor is tudom, hogy kivel mi van...
Nagyjából ennyi ragadt meg abból a felületes olvasásból. Bár 1-2 oldal ki is maradt! Bocsánat, hogy csak ennyi!!