Új privát üzeneted érkezett!

Csak azért megyek be hozzá, hogy a ccumiját visszaadjam és már jövök is ki. Most épp halkan morogg, így altatja magát.
Csak éjjel hogyan fogom ezt kivitelezni azt nem tudom. Felveri az egész házat...
Most megint ordít, nem sikerült az elalvás....
Én is mindjárt üvöltök....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sajnos most nem tudok lehiggadni, olyan feszültség van bennem, hogy mindjárt felrobbanok...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép kis laptető...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hogy megnyugodjál hozok egy kis vidító képet

Kép
20150601134430

Betenném a babakocsiba fél perc alatt elaludna, de lassan kinövi és akkor mit csinálok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: köszi! Nagyon cukker ez a gyerek! Nem küldenéd át Levihez egy kis tanácsadásra?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ha így folytatja Levi ez lesz a délutáni alvása is.... :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Tedd bele a kocsiba! Neked is jobb, ha lenyugszol! Ha kinővi, akkor kinővi, az úgy is kell majd Hármaskának! Neki lesz másik!

Holnap sztem a talin majd a többi gyerkőc beszél Leviddel! Jól megfenyítik majd!
20150601134430

Tami olyan szép a vers amit Annának írtál :lol: :cry: Nagyon szép Anna a piros ruhácskában :lol:

Dodó örülök,hogy már jól vagytok. :lol: :lol: sokszor reggel én sem tudom pontosan,hogy hánykor is keltünk éjszaka :lol:

Márti örülük,hogy sikerült albit találnotok.Lea,hogy alszik mostanában?

Lackó nagyon édi :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Jó reggelt!

Titi, ha megnyugtat Zsolti is őrjöng ma! Már megint nem tudom, hogy írtam-e ma már??? :shock:

Annának és Taminak boldog felediket!

Ágiknak boldog névnapot!!

Viki, nagyon édes ez a pucér kép!

Kép
Kép
patr

Titi szerintem is inkább tedd be a kocsiba,ha abba legalább alszik.

Kép
csugi

Megjöttünk, megkapta az oltást! Sírt én meg vele! Szegénykém, mikor sír és néz a szemembe és odaszorítja a fejét az enyémhez...Na akkor kezdtem el sírni.
De hamar megvigasztalódott...
Köszönjük szépen a szorítást és a puszikákat átadtam!

Kép

Punk-baba :lol: :lol: (Apja lánya :lol: :lol: :lol: )

sz.andi

megint elszállt a hsz-em :twisted:
Na, akkor újra!

Titi!
Örülök, hogy a legkisebb manó jól van. Sajnálom, hogy mérges vagy. Én kézben altatok, de ez neked a babavárás miatt nehéz ügy.
nem tudok mit mondani, én a sírni hagyásnak nem vagyok nagy híve, állítólag később alvászavarok lehetnek belőle. De megértem, ha azt választod, sőt!
nem mi megyünk étterembe, hanem magdi, úgy emlékszem.

Viki!
Apa korán hazaért, nagyon rendes. Mondjik, te választottad :P és meg is érdemled.

Tami!
Szép a vers és Anna is nagyon cuki!

Szly!
Akkor nem csak én szopiztatok éjjel

Wera!
Jó talizást

Evelyn!
Nagyon jó a kép!

Márti!
Örülök, hogy van albi. a XI ker. nagyon jó. ha a 7es busz vonalán laktok majd, talizhatunk. merre van a peecó?
intézitek már akülföldi utat?

Na, most hívott a tulaj, hogy kimagaslóan nagy a gázfogyasztásunk!!! :shock: :shock: mondjuk fűtöttünk ezerrel...hát, kíváncsi leszek. ami a két konvektoron kifér. így 19 fokra tudtuk felfűteni a lakást anagy hidegek alatt :(

én meg híztam 4 kilót :cry:

na, ha befizetjük a gázt, majd nem lesz mit enni, és csini leszek :P

szép napot
Vendég

Titikém! fel a fejjel!!!
Köszi, megmondom unokatesómnak.

Bencuri: utólag is nagyon boldog szülinapot!!!

Annácska, Tami, Isten éltessen benneteket!

Ágijaink: nagyon boldog névnapot!!!

Sajna esélytelennek tűnik a visszaolvasás, csak az utóbb 1-2 oldal megy, meg az az egy, amit tegnap olvastam, így ha vmi nagyon fontosról lemaradtam, elnézést, majd holnap kifaggatom a talisokat :)

Köszönjük a gratulákat kis hősöm nevében is :)

Nati tegnap kapott prevenart (Márti, nem tudom, hogy csinálják, hogy elfogy, amikor elvileg pontosan tudják - mivel aláíratták velünk a papírt -, mennyi oltóanyag kell :x ), talán emiatt kicsit aluszékonyabb. Meg szörcsög is egy picit.
Viszont csak 15 dekát hízott egy hónap alatt, úgyhogy amint egy-két gyümit megkóstol, megy is hozzá a krumpli. na meg ciciztetem, amikor csak bírom, hogy legyen tejecskéje még.

Titi, mascarponés gombamártást csináltam, majd dobok fel tésztát is.

Mennem kell, drágácska felébredt.

Kép
Kép
bondi

Evelin, Eliotod nagyon édes%!

Kép
Kép
bondi

Szegény Viki Kép
nagyon szép a kis frizurájával :lol: :lol:

Kép
csugi

Bondi!
Otinak gratulálok.
kinek, hová korrektorkodsz?

Lackó és Eliot is bűbájosak! Emmát ide sem engedem a géphez, nehogy szerelmes legyen :lol:

Patti!
sajnálom, hogy Zsolti nyűgösködik. majd aholnapi talin hátha jobb lesz.

kicsit izgulok, mert Emma még sosem volt ennyi ember között, remélem nem fogja eladni a lakást!!!
Vendég

Eddig bírtam, bementem és simivel altatgattam és véggül úgy aludt el, hogy hasratettem és szorította a kezemet. Alig tudtam lefejteni az ujjamról amikor elaludt. Miért ne tud elaludni? Nagyon bizom benne, hogy az alváslaboroa éjszaka után kapok rá választ.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Orsi!
Miért baj az h szerelmes lesz a fiúkba?
20150601134430

mert még a végén összetörik a kicsi szívét :(
én ettől már most félek.
hogy hazajön és azt meséli, hogy nem tetszik xy-nak és nem eszik és fogyózik és azt hiszei, hogy nem szép és nagy az orra...stb-
és mi hiába vigasztaljuk majd.

na, mekkora hülye vagyok, ilyeneken gondolkodni :P
oda lesznek érte a pasik, meg vissza!!!!!

Titi!

Örülök, hogy elaludt a kismanó!
Vendég

NAgyon edi a punk baba! Es ugyi az oltassal!

Orsi: meg jo hogy futotok amennyire tudtok! Tan ertheto!

Tita: szerintem barmikor keded el az alvasra tanitast, nehez lesz! Es nem biztos hogy a sirni hagyas a jo ut, ha teged ennyire felhuz! Egy olyanmegoldast kell talalnotok, ami mindkettotoknek jo. Vagyis ha nem akarod orakon at kezben cipelni ne ez legyen az, ha nem akarsz neki enekelni akkor ne ugy, valassz valamit amirol ugyerzed hosszu tavon is birni fogod, es altasd ugy, szokja meg azt.
De akkor ne egyszer igy ugy hanem mindig ugy amit valasztasz.
Szerintem nem szivtelenseg ha magadat is figyelembe veszed!
Vendég

Tita de jó hogy elaludt Levi

apró betűkkel hogy lehet írni mert sehogyse tudok rájönni(nem kinevetni)

Kép
csugi

o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csugi 2009.01.21 10:57-kor.

Kép
csugi

Beraktam a mosógépet, mosogatógépet, olvad a csirke. Jázmin elaludt.

Titi! Szerintem így jó, ahogy most csináltad, mármint hogy bementél és simizted. Eleinte Jázmin sem tudott elaludni és én is így csináltam. Cumi, szundikendő, popsi ütögetés, simi. Aztán szépen lehetett rövidíteni a simit és végül már nem kellett. Csak szundikendő, cumi és otthagyom. Szerintem ha mindig így csinálod, Levi is meg fogja szokni.

Andi! Nagyon édes Viki és tényleg apja lánya! Még adós vagyok Bencuri képével, átszerkesztem és átküldöm neked.

Viki! Laló sem panaszkodhat, van rajta mit harapdálni! Nagyon cuki! :lol:

Anna is nagyon ari és jól áll neki a piros4

Bondi! Oti nagyon ügyesen viselte a vizsgálatot!

Orsi! Szerintem most mindenkinek magas volt a gázfogyasztása! És így is csak 19 fok! Hát az nem sok! Én azért szoptatok éjszaka, hogy minél hamarabb szabaduljak és lehessen aludni!

Kép
szly27

Orsi: kivedhetetlen hogy ossze torjek a szivet es tapasztalatbol mondom megerositi az embert....
Ha tudja hogy hozzad fordulhat bajban is es mindig megerositest kap arrol, hogy ertekes ember es pont ugy tokeletes amilyen, nem lesz nagy baj a csalodasokbol.
Vendég

Csugi, a kerete amibe irsz a folott van betuszin, betumeret, es ott most normalon all, de ha kijelolsz egy szot, mondatot, es beallitod apro akkor az miutan elkuldted aproban lesz
Vendég

Orsi: ténylegMagdi írta! Bocsi, nem is tudom miért emlékeztem rád! Egész végig rád emlékeztem. Nagy hatással lehesz rám! :wink:

Márti drágám: ti nem tudtok jönni holnap? Jó lenne megint talizni!

Viki: te a szerencse lánya vagy! Csodálatos családod van!!! Nagyon jól viselkedhettél az előző életeben! Gratula hozzá! Nagyon szeretem a szerencsés pofidat!!! Jó hogy Lackó örökölte! :wink: :D

Csilla: ez jól hangzik! Nyam. Én sült oldalast csináltam tegnap hagymás krumplival és párolt kápival. Nyam. De most azon gondolkodom, hogy inkább meghagyom a maradék 1 adagot a Tamásnak holnapi ebédre.
Tegnap este megint meg tudtam volna folytani...
Kis semmiség miatt olyan ideges lett és nagyívben lesz@rta hogy Levi alszik és szinte hangosan veszekedett velem, hiába csititottam, erre levi persze megébredt és azt mondja nekem, hogy ez nem újdonság... Ja, de nem 22,00 órakor...
Azt hittem megverem, de szó szerint.
Már semmi kedvem a hétvégéhez. A fiúkat úgy néz ki, hogy le tudjuk adni szombat vasárnapra és kettesben tudunk lenni, de már nincs hozzá nagy kedvem... Ő ég nem tudja, meglepinek szántam. Szombaton szeretnék elmenni moziba és vasárnap pedig a tesójáékkal akik mennek Amerikába legalább 1 évre bucsuzoul elvisszük őket susizni.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Tami a segítséged :lol:

Kép
csugi

Orsi! Szerintem építeni kell a gyerekek önbizalmát. Dicsérni meg ilyesmi és akkor nem lesznek önértékelési gondjai. Persze személyiség függő is a dolog, de sokat jelent. Van a családunkban két 14 éves kislány. Az egyik kicsit duci, nem nagyon de nem nádszál. A szülei, főleg anyuka mindig a legtökéletesebbnek, legszebbnek stb tartotta és mondogatta is. A kiscsaj is hasonlót gondol magáról. Van egy csomó barátja, barátnője, eljár velük ide oda, szóval nagoyn jól elvan. A másik kislány átlagos, sőt vékony, csinos. Ő nem hallotta mindig, hogy ilyen szép meg ilyen okos stb. Ő sokkal "sikertelenebb" a barátokkal, barátnőkkel mint a másik.
De persze mindezt egészséges határokon belül érdemes csinálni.

Kép
szly27

Szly!
Én is kényelemből szoptatok!
egyszerűbb, mint emelgetni, ringatni.
:P

Tami!
Abszolút egyetértek. nincs általánosan üdvözítő módszer, a baba és a mama személyisége együtt a fontos. És a következetesség (nekem sajna a gyengém)
Te milyen jegyű vagy? elfelejtettem... :oops:

Csugi!
kijelölöd amit beírtál és aztán a betűméret parancsban ráklikkelsz, hogy kicsi vagy apró! szóval utólag lehet, ha már beírtad a szöveget.

na, a lakás romokban, Lujzi aalszik, már egy órája :shock: :shock:
én meg itt tereferélek :oops:

látszik, hogy lekoptak abarátaim.
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Szly!
Én is kényelemből szoptatok!
egyszerűbb, mint emelgetni, ringatni.
:P

Tami!
Abszolút egyetértek. nincs általánosan üdvözítő módszer, a baba és a mama személyisége együtt a fontos. És a következetesség (nekem sajna a gyengém)
Te milyen jegyű vagy? elfelejtettem... :oops:

Csugi!
kijelölöd amit beírtál és aztán a betűméret parancsban ráklikkelsz, hogy kicsi vagy apró! szóval utólag lehet, ha már beírtad a szöveget.

na, a lakás romokban, Lujzi aalszik, már egy órája :shock: :shock:
én meg itt tereferélek :oops:

látszik, hogy lekoptak abarátaim.
:oops: :oops: :oops:

most már ti vagytok azok :P
Vendég

Az a baj, hogy én utálok altatni és már ez is flusztrál és nem jó, ha Levi érzi, hogy ideges vagyok, de nem birok magmon uralkodni! Kész csődtömeg vagyok.
Most is itt ülök, ahelyett, hogy tenném a dolgom. Már megint feje tetején a lakás!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

biztos azért rám gondoltál, mert én sokat eszem :P nagyon :oops:

Viki szerintem nem csak szerencsés, hanem egy nagyon okos, nyugodt nő, aki keveset hisztizik és okosan csinálja a dolgokat. ezt a tanácsaiból gondolom.
tanulhatnék tőle én is :oops:

Titi!
Most aztán pihenni, lábakat felpolcolni, míg Levi alszik!!!
:P szép napot!
Vendég

Tita!

Nem vagy csődtömeg!!!
Ilyen bolondságot ne is gondolj!
Vendég

Sajna mostanában nem tudok napközben aludni mert Levi elég sokszor felsí és ilyenkor vissza kell altatni. (na erről kéne leszoktatni csak hogyan? Ezt csinálja éjjel is felsír és nem tud visszaaludni magától.) Én meg alig tudok elaludni és mire sikerül felsír Levi én meg még idegesebb leszek. Így már meg sem próbálom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Orsi: kos vagyok!
Vendég

Szép napot :P

Ágicáknak boldog névnapot!

Annácskának és Tami babának boldog felediket!

Ma keveset leszek, mert tan.nélk.nap van a suliban, Liluval krepp-papírt hajtogatunk, BHRG-zünk, és hasonló finomságok... :D A spenót már kész, mindjárt ebédelünk!

Ami! Orsi!

Nektek is köszi a felajánlást!

Tényleg, jut eszembe, hogy vettünk Csabinak 2 db valami speckó cumit a MAM helyett, amit nem fogad el. Azt cserébe bárkinek szívesen odaadom, tudjátok, ez is 1X használt :wink: Ma láttam a Reflektorban, hogy ilyet használ Héder Barna kisfia is :lol: :lol: :lol:

Vikim!
Akkor húst kaptok husival, hozzá hússalátát :lol:
Feliratot köszi! Megmutiztam nekik, és tetszett ngyon!!!

Titi!
Látod, nem csak Levi az, aki nem tud egyedül elaludni... Orsi Emmája, Áron... És ugye az én kis királyfim is. Tudod, régen nekem is babakocsiban aludt el napközben. Kicsit ddöcögtettem, és úgy. Máshogy nem. Viszont kényelmetlen lett neki a babakocsi, és csak négykézlábazott, dülöngélt benne. Na, és közben sírt, feszengett. Úgyhogy változtatnom kellett. A sírni hagyás nekem sem megy. Nekem a szívem szakad meg, úgy sajnálom. Ezért inkább arra törekedtem, hogy megnyugtassam, és így ellazulv elaludjon. A legújabb módszerem: ölbeveszem ülve. Bal karomon a feje, popója a combomon. Magamhoz ölelem elég szorosan, de nem fájón, cumit a szájába, és picit ringatgatom a lábammal, vlamint simizem a fejét úgy, hogy lefelé az orra felé, és szemein is végigsiklik a tenyerem. Erre mindig becsukja a szemét. Aztán ringatást abbahagyom, majd a simit is, és 1-2 perc után óvatosan leteszem. Össz 5 perc az egész, és nagyon bejött nekünk. Később u.ezt fogom csinálni, de már a kiságyban. Egyelőre ez az első lépés. Ha gondolod, próbáld ki!
Vendég

Titi!
Én azt hiszem h a sok éves kínlódás után, amíg Lackóra vártunk megérdemeltem egy laza csávót.

Én kos vagyok, tehát fejjel a falnak.

Szilvi!
Én is a + ösztönzésben hiszek.
20150601134430

Tita én megmondom őszintén,nagyon sajnállak,hogy ilyen férjed van :twisted: remélem,hogy a meglepid jól fog sikerűlni,jót fog tenni nektek biztosan egy hétvége kettesben :lol: :lol:
[quote]K írta:ész csődtömeg vagyok.

dehogy vagy te csődtömeg csak nagyon sok a problémád a férjedel és ezért nagyon ideges vagy és sajna ezt Levi is megérzi

Kép
csugi

később jövök, most hamma time van. Írjatok írjatok írjatok!
20150601134430

hát ma is főznöm kell, mert most eszem Tamás holnapra szánt ebédjét...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SOK BOLDOGSÁGOT a HÓFORDULOSOKNAK
ÉS ANNAK AKI MA ÜNNEPLI A NÉVNAPJÁT

remélem igy nem maradt ki senki

wera,dodo nem probáltátok ki azt a kenyér recit amit ide leirtam???
nekünk bejön

viki:hogy lackonak milyen kis hurkái vannak olyan kis harapni valok

tami:anna gyönyörü a kis piros ruhájában

titi nyugodj meg majd csak alakul a dolog

Képimg][/url]
Kép
ronix

andi :gyogypuszi viki oltására

nálunk krumlistészta van
ja az éjjel aludtunk végre

nálunk is mindjárt eszik a bébi
ma tanácsadásra kellett volna mennünk de nem vittem el
majd ha szurit kell kapnia akkor

honap itt egész napos áram szünet leszz
reggel 8-5ig

ja és a nagy lányt viszem neurologiára

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki: naná, hogy megérdemelted és meg fogod a következőt is hamarosan!!!

Dóri: Sajna nálunk ez nem jön be, mert kifeszíti magát. Ma próbáltam vele összebújni hátha az sagít és én is pihizek legalább de nem jött össze, mert feszengett végig és kitekerte magát. Ő nem szere velem összebújni és ez az én hibám. A sok feszültség amivel elárasztom nap mint nap a szinte a születése óta. Még nem volt egy nyugodt napunk sem, mindig tök ideg vagyok. Bizom benne ez a legkisebbre nem lesz káros hatással...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda!
Én ugyanígy altatom Lizyt! Ez nagyon bevált. 5-10 perc alatt bealszik, és le tudom tenni.

d.dodó

Ronix!
Hú, egész napos áramszünet nem jó! Itt meg mondjuk még nem lenne jobb, mert most is reggel óta ég a villany.
Amugy kenyér reci felett elsiklottam biztos!
Miért kell a nagylányodat neurológiára vinni? (Bocs ha már irtad...)

d.dodó

Roni: miért kell a neuroéógiára vinned?
Már tegnap is akartm mondani, hogy Léna le sem tagadhatná, hogy ti vagytok a szülei. Nagyon összegyúrtátok!
Ma próbálok eljutni a postára és feladom a receptet, de ha nem ma akkor holnap mindenképp!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok, Nem tudtam még vissza olvasni.

De a fél éveseket Isten Éltesse sokáig!!

nicike

Ronix Lénád szerintem tiszta apja,nagyon édes :lol:
egésznapos áramszünet?ezek hülyék.. ha nálunk egész nap áramszünet lenne ,mi megfagynánk mert ugyebár a gázkazánhoz áram kell :wink:
miért kell neurológiára mennetek a lányoddal?

Kép
csugi

Sziasztok!

Mindenkinek pusszancs, akinek névnapja, hófordulója volt/van!
Már nem tudok fejben tartani semmit, és még naptáram sincs.... :oops:
Nagyon édi képekeet láttam! :D

Hát amilyen szuper napunk volt hétfőn, tegnap legalább olyan sz@r volt. De nem húztam fel magam, csak levert a víz.

Titi! Nem szabad feladni! Én is kiborulok néha (kb 2 naponta).
Nekünk egyszer tényleg össze kéne ülnünk. :wink:
És örülök, hogy jól van pocakmaci!

Márti! Köszi a felajánlást, de én sajnos nem intézkedhetek helyette. Ő meg túl lusta ilyenhez. Ebbe is totál belenyugodott. Távhőtámogatást sem kért, ma fogom intézni, ha még lehet. Wap-ot is nekem kellett letiltatnom fél év után... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?