Sziasztok!
Eltévedt bárányka jelentkezik.
Tegnap este elkezdtem visszaolvasni, majdnem éjfél volt, mire végeztem.
Azután rájöttem, hogy ennyi mindenre képtelenség reagálnom, a felét el is felejtettem, amit írni akartam, úgyhogy ma újult erővel próbálok írni.
Anna, Tami: Isten éltessen benneteket feledik szülinapotokon!
Ágiknak nagyon boldog névnapot!
Utólag boldog szülinapot Bencurinknak, és boldog hófordulót Natinak, Vivinek, Leának és Jázminnak!
Örülök, hogy tetszett a röktönzött versikém.
Kicsit amatőr, de szívből jött.
(Valamikor gimis koromban írtam sok verset, de már jóideje leszoktam róla.)
Tami: Te kérdezted, milyen a csillagjegyem; skorpió vagyok.
Én emlékszem a karácsonyi versedre, nagyon szép volt!
Anyósod nem teljesen tiszta, azért a hálószobai részletek legkevésbé sem tartoznak az anyósokra szerintem.
Mondjuk az én anyósom is egy díszpinty, de a párom pár éve maximálisan kiáll mellettem, mióta meg Lea megfogant, előjött belőle a családját védelmező oroszlán (egyébként is ez a csillagjegye), és azóta úgy beszól az anyjának, ha valami gázosat mond, hogy csak lesek.
Alekónak is azt kellene...
véda: Köszönöm a jóslást!!! Megerősített benne, hogy továbbra is jó úton haladok.
Örülök, hogy Csabinkó pocija egyre erősebb!
Viki: Köszi, hogy ismét hoztál rólam híreket! Pusszantás! És örülök, hogy örömet szerezhettem nektek a verssel.
vkata: Teljesen meggyógyultál?
Timi: Remélem, azért jössz babanetezni!?
Zsuzsa: Megcsináltam a sajtos rudat, nagggggyon finom lett!!! Több dícséretet is bezsebeltem vele.
De nem szabad megint sütnöm, mert a fogyókúrámnak nem a leghatásosabb segítője.
Hogy ünneplitek Ágid névnapját?
Andi: Vicc tetszett!
Ami: Áron hogy van?
Orsi: Párod tényleg keveset beszél? Mármint igaz az, amit a székely viccekben mondanak?
Kriszta: Tp-es dolognak én a helyetekben kicsit utánajárnék!!! Ha csupán a cégnév változott, akkor attól még nem szűnt meg a párod munkaviszonya!!!! Erre hivatkozva nem vonhatják meg tőle a tp-t! Ha esetleg valamiben segíthetek, szólj, van ismerősöm az egyik MEP-nél.
akata: Aranyos tőled, hogy mennyire várod a vendégeket!
Minden talisnak kellemes szórakozást holnapra! (irigy - irigy)
Tegnap voltunk tanácsadáson, a prevenar elfogyott.
80 db-ot kaptak, és előző hétel eloltották az egészet. Ellenben Leának szájpenésze van, szóval tényleg nem volt rossz a megérzésem, hogy valami nem stimmt. Csak én ugye nem vagyok szakavatott szemű, hiába olvasom el, mit kell nézni a szájában, én nem tudtam 100%-ra, hogy ez szájpenész.
Szóval boraxozunk...
Beszéltem a védőnővel, hogy úgy néz ki, megyünk külföldre, erre sutyiban kerített nekem egy prevenart, a dokinéni be is adta. A 2 hónap múlva érkező adagból is félre fog nekünk tenni egyet.
Kicsit szégyelltem magam, mert azért ez is igazságtalan a többi gyerekkel szemben, de mondjuk ők biztosan meg fogják kapni előbb vagy utóbb, mi meg ugye utazunk ki.
Albit találtunk végre egy elfogadhatót a XI. kerületben, talán így majd könnyebben eljutok a talikra is!
Februártól már valószínűleg ott fogunk lakni.
Most mennem kell, mert Lea kezd méltatlankodni, kell neki a friss levegő.
Puszi Mindenkinek!