Na végre beengedett a babanet.
Viki: Köszi az infót! Sajnálom Védát és a családot
, nagy puszi nekik!
Majd fogtok még kanalazni dögivel, ahogy Lackó étvágyát ismerjük.
Albiban tuti lesz net, apa nem lenne meg nélküle egy napig sem.
Evelyn: Eliotnak egészségére a kaja!
mancsi: Köszi az infókat, engem kicsit megnyugtatott. Lea még nem mászik, és már nem is forog semerre hetek óta. Ha hason van, kepeszt egy darabig, de utána elkezd nyafogni, majd ha nem mentik meg, akkor sírni is.
kike: Ovónő kicsit sötét.
dodo: Sikerült mindent kipakolnotok? Kár, hogy fogyóznom kell, különben tuti sütnék min. 2 adagot a hókifliből!
Brúnó-Zsuzsa: Hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra fiúk!
Nici: Értem, akkor sárgabarack kilőve. A kúp sokaknak segített már. Jó üzletet csináltál a légzésfigyelővel!
Ami: Kösznöm a bókot, bár az utóbbi időben nagyon nem vagyok a régi, alig van időm jönni, akkor is csak felületesen reagálok.
Áron szereti a babakekszet? Milyen fajtát adsz neki?
Milyen volt a torna?
wera: Neked időközben szűnt meg az állásod? Az oep szerint a foglalkoztatóhoz kell benyújtani a gyed igényt, még akkor is, ha már megszűnt a biztosításod. De egyébként laza egyszerűséggel küld el postán valamelyikhez, mert akárhova is küldöd, nekik hivatalból kötelességük továbbítani az illetékes szervhez.
Páran kérdeztétek a költözést. Nos mostantól indul a visszaszámlálás, próbálunk itthon mindent elintézni, amit kell, és irány valami jó meleg hely!
Persze ez még azért odébb van, számításaink szerint június lesz belőle. Addigra Lea is már közel egy éves lesz, talán kevésbé fogja megviselni a változás. Az, hogy hova megyünk, egyelőre maradjon titok.
Párom még nem ért haza, most vontatják ide az autót Pestről egy barátjával, aki csak ilyenkor ér rá. Talán holnap rá tud nézni a szerelő és megmondja, mekkora a baja, meg mennyibe fog kerülni a megjavítattása. Leát így egyedül istápoltam egész este, egyedül fürdettem, és fektettem le. Látszott rajta, hogy olyan furán néz rám, szerintem hiányzott neki az apja.