Véda: én meg Lilut felejtettem el kérdezni
Már csak ezért is utálom az ilyen egomán szívbajokat...
Hogy van?
Ne aggódj, a szavaid ki fognak virágozni
Mi is ellenezzük a verekedést - néhány legyintést azért kapott Oti, egy-két hirtelen helyzetben (ma pl. azért, mert mivel állandóan fantáziaországban jár az agya, majdnem kigurult motorral az úttestre, hiába szóltam neki, hogy álljon meg).
Viszont azt mondjuk neki, ha őt bántják, üssön vissza. Márpedig azért, mert kisnövésű, így könnyen lenézik a gyerekek a tudását, képességeit, erejét, márpedig ne packázzanak vele. Másrészt ő elég nyugis, sokszor akkor sem szól, ha valaki elvesz tőle valamit az oviban, csak belülről emészti magát, olykor sír (na, kitől örökölte?
), és tanítjuk, hogy igenis nyissa ki a száját, legyen merészebb.
Kriszti: jó kis kávéfőződ van!
Patti, ha ezt tudom... vmelyik nap volt bedobva egy ingyenbelépő a jégre, elküldhettem volna neked, itt figyel az asztalon. Jó, hogy sokan lesztek, így tudtok a gyerkőcökre figyelni.
Orsi:
[quote]m írta:inden babának ilyen klassz illata van?
én Emmáéba bele vagyok szerelmesedve!
Azt szoktam mondani Apának, hogy az enyéimnek még a kakiszagát is imádom (bár Otinál már néha megdől az elmélet
)
antiromantika-oltás:
sztem minden pasi nagy adagot kapott belőle, főleg a becserkészési időszak után, amikor már megvan nekik a nő
Persze tisztelet a kivételnek - ha van, meséljetek! - pl. Emma-apa nagyon édes!
Akata:
[quote]A írta: kialvatlanságtól, Drága!
Erre komolyan nem gondoltam! Persze, a homloklebeny! Vagy a frontális?
Vkata: köszi a dicséretet!
Hazudnék, ha azt mondanám, sosem gondolkodtam az íráson, olykor eszembe jut, sőt ebbe-abba bele is kezdtem. De szakmai ártalom, hogy annyi embernek annyi írását olvastam, hogy nem gondolom: mást, újat, érdekesebbet, jobban tudnék írni.
Gratulálok mintaDórinak a mintaevéshez
(na meg mintaanyukájának a gyorsaságához
)
Szly, köszi, h annyit dolgozol a táblival!
Visszaringattam drága Nattancsomat, teregetek egy kicsit.