Sziasztok!
Vagyok én is, csak mostanában ritkábban...
Sok a dolgom sajna...
Emma még mindig szörcsög...
Reggel, amikor ébredt, azt gondoltam, talán jobb, de nem, újra elkezdte.
Bocs, de amit kiszívok a nózijából, az valami hiper sűrű trutyi.
Szerencsére nem zöld, vagy sárga, fehér, de akkor is...
Elnézést a részletességért..
Most újra alszik a csöppöm.
Tegnap este beszélgettük apával, hogy mivel csak egyszer fordult hasra karácsonykor, és akkor is, mint utóbb kiderült a Lilla segített neki...már komolyan aggódom.
Katák!
Mennyire normális ez, hogy esze ágában sincs forgolódni? ennyire lusti volna?
Az új szokása pedig, amitől a falnak megyek, hogy nem eszik a karomban. Csak ha lefektetem az ágyra, melléfekszem, és adok neki egy pelust, amivel közben kapálózik.
Ma reggel próbáltam ismét a karomban etetni, gondoltam nyugi van, mert tegnap még itthon volt apa, de nem volt hajlandó így enni.
Titi!
Nekem a lánynevek közül az Eszter,a Sára és az Alíz a befutó.
Amikor Emmát vártam, az én fiúnevem a Kristóf volt, csak apa nem egyezett bele. Nekem teszik nagyon.
Csajok!
Hat hónapos korban van szuri?
Emma már kapott pluszban kettő Meningitecet, plusz kettő Prevenart is.
Ezekből van még több?
Fogalmam sincs...
Emmával mi is egy szobában alszunk.
Horkolásra szerintem nincs megoldás, csak a különköltözés, ha zavar.
Mi apánk is horkol, szerencsére ő is csak akkor, ha kicsit iszik...szerencsére ez ritkán fordul elő. Olyankor löködöm, vagy egyszerűen külön alszik. Ő is tudja, hogy olyankor elviselhetetlen.
Nekünk jelenleg 3 szobánk van, + 2 nappali.
az emeleti nappaliból készül Emma szobája, remélem, már februárban. Azonban nem szeretném még külön rakni. Nem is tudom, miért. Szeretem, hogy velünk van, ez az időszak pótolhatatlan. Úgyis eljön hamar az idő, amikor ciki lesz még az is, ha puszit adok.
hirtelen ennyi...
Ja, és ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!