Márti4 Köszi, jól vannak a gyerkőcök. Jázminnak kiraktuk a sátrát, mert mindig kimászik, úgyhogy mostmár a szőnyegen van egy takarón( persze nem sokáig, mert lemászik)
Rolkó is jól van! Olyan szövege van! Édes pofa!
Tudom csúnya dolog, de engem szokott vígasztalni
, hogy vannak olyanok, akiknek még az én nyomoromnál is rosszabb. Szóval gondolj erre és arra, hogy nem tart örökké.
Ami! Pontosan értem mit mondasz. Én is írtam már régebben, hogy ha üvöltene állandóan a gyerekem, én is felvenném és elringatnám, csak legyen csend és persze ő se szenvedjen. Ilyen szempontból szerencsém volt a gyerekekkel, mert nem kellett őket ringatni.
Viki! Szopi már abszolút nincs! Azért így is sokáig kihúztátok!
Timi! Jázmin sem eszi azt, amit én főzök! Én is úgy szoktam, hogy boltit teszek bele, és úgy megeszi. Meg nálunk inkább csak a gyümi menne, azzal meg nem lakik jól, szóval én szoktam pl krumplihoz kavarni Kecskeméti őszit, vagy almát stb. Úgy megeszi. De valahogy nem tudom csökkenteni a boltit, szerintem sose fogja magában megenni amit főzök.
Jaj és tényleg írni akartam, hogy Márti Viki nyomdokaiba lép! Hogy csináljátok, jegyzeteltek?
Séta! Hát én nem nagyon sétálok Jázminnal. Röstellem is magam emiatt, de ha nem muszáj, én nem bújok ki a két gyerekkel. A napi levegőzésünk annyiból áll, hogy elmegyünk a boltba kocsival. De ha lehet azt is kihagyom és egyedül rohanok el.
Anna nagyon ari!
Zsuzsa! Szerintem nem sok amit eszik. Azért nem egyformák a gyerekek, ha neki ennyi kell ahhoz, hogy jól érezze magát, akkor egyen ennyit.
Ronix! Én sem adnék még tejet. Szerintem egyébként a tej nincs olyan finom mint a tápszer pl, szóval amúgy sem lenne garancia rá, hogy azt meginná.
Nagyon édik a minitalis képek!
Kike! Sajnálom a tetveket! Kitartás!
Rolinak a paradicsomtól volt ilyen az arca,szóval lehet valami gyümitől lett ilyen Domi arca.
Orsi! Ne mondj már ilyet! Attól, hogy nem emlegetnek állandóan, még nem jelenti azt, hogy nem hiányolnak, csak egyszerűen tudtuk hol vagy, "igazoltan" hiányoztál. Gratula a fogacskákhoz.
Na most nem jut eszembe más, pedig még biztos akartam valamit!