Sziasztok!
Megint milyen jó képeket raktatok fel, nagyon tetszenek!
linda: Én viszont el tudom képzelni, milyen lehet azoknak az anyukáknak, akiknek jól alvó babájuk van!
hene: Gergő hihetetlenül eleven! Engem a bátyám azzal nyugtatott, majd ha Lea is elkezd mászni, jobban alszik. Egyből eszembe jutottatok, hogy ez nem feltétlenül lesz így.
Pati: Persze amíg az ember a saját bőrén nem tapasztalja, hogy milyen is egy eleinte hasfájós, majd rosszul alvó vagy rosszul evő babával az élet, addig még ha előre mondanák is, mi vár rám, akkor is belevágnék!
De azért én úgy gondolom (ezzel senkit nem akarok megbántani!): sokkal könnyebb egy kevésbé problémás gyerekkel az élet.
Összehasonlíthatatlanul nyugodtabb és kipihentebb maradhat mindkét szülő, és az egész életük teljesen más mederben folyik, mint azoknak, akiknek minden nap kűzdelem. Szóval ezt felfoghatjuk úgy is, hogy minket aztán jól megedz az élet, és lehet, amikor más szülőknek jönnek majd a nehézségek az életükben, mi már mosolyogva fogunk hátradőlni a székünkben.
Titi: Örülök, hogy ki tudtál kapcsolni egy kicsit, annak viszont nem, hogy ilyen éjszakátok volt.
Szuper, hogy már érzed kistesómocorgását!!!
zsuzska: Szép a családod! Boltos nőci no comment kategória...
Szilvi: Köszönöm a bíztatást, ezek a szavak nagyon jól esnek, legalább az ember lát némi fényt az alagút végén. És nem érzem azt, hogy az én gyerekem rosszabb mint a jól alvó gyerekek.
(Bevallom, a fáradtságtól és kilátástalanságtól néha annyira ingerlékeny vagyok, hogy nemrég megharagudtam bátyámra, amiért a telefonban arról áradozott, az ő kisfiuk milyen jó gyerek, milyen jó alvó stb. Komolyan az jutott eszembe, hogy miért nem veszi észre, hogy ezzel az én jelenlegi lelki állapotomon tutira nem segít???? Csak a sírás kerülgetett, meg a lelkiismeretem furdalt, amiért én ha belegebedek sem fog az én gyerekem jó alvó lenni! Azután réjöttem, hogy ő tuti észre sem vette, hogy azzal, hogy nyilván csupán szeretetből dícséri a gyerekét, nem engem akar bántani, csak az ő saját érzéseit mondja el. Na jó hosszú lettem, de ez kikívánkozott. )
Jázmin és Roli hogy vannak?
Akata: Az egy este 2x-i keléssel én is kiegyeznék.
bencuri: Aranyos Szonja!
vkata: Az biztos, hogy orvosoknál sem semmi, ahogyan helyt kell állniuk ügyelet során is. És ugye ott is emberi életek múlnak az éberségen.
Képek nagyon tetszenek, szépek vagytok Dóriddal! Olyan képek is készültek, ahol apukájával van?
Viki: Mostmár biztos vagyok benne, hogy Lackótok szed valamit!
Tami: Sajnálom Annádat, és téged is.
Bár tudom, ezzel nem sokra mész, inkább valami megoldási javalattal állnék elő nem?
Végül a köhögésére adtál neki valamit?
Edit: Csak nem nálatok is szabadságra mentek az álommanók???
Nici: Sajnálom a nemevést, de ne idegesítsd magad. Lili azért nem egy elsatnyult babácska, lehet most egy kicsit jobban vigyáz a vonalaira.
Azért a szükséges folyadékmennyiség nagyjából megvan, az a lényeg.
Külfölddel kapcsolatban: Mi is azt tervezzük, hogy kimegyünk, sőt ez már végülis eldőlt. De nálunk azért más a helyzet, mert nem adunk fel itthon egy jól működő vállalkozást, és nyugodt megélhetést. Nekünk nincs vesztenivalónk, így másképp állunk hozzá. Ha te úgy érzed, nem szívesen mennél, szerintem beszéld ezt meg pároddal, hogy ő is átértékelhesse a dolgokat.
Teó: Milyen ügyes vagy hogy lekvárt főzöl!
Ami: Kívánom, hogy sose legyen roszabb éjszakátok!
kike: Sajnálom, kitartás! Én nem tudom a szer nevét.
mancsi: Gratulálok Zsömidnek!!!! Nagyon ügyes kisfiú!
Véda: Jó hogy előkerültél! Írtam ám neked sms-t, megkaptad?
Lilud édes volt ahogy jött nála az AHA érzés!
A jóslásod engem is nagyon érdekelne, minden ezoterikus dologban hiszek, amik a szívünkhöz szólnak. Sajnálom, hogy nem igazán van időd ilyesmire, mert úgy gondolom, te is szívesen foglalkozol vele, de persze a gyerekeiddel még szívesebben.
Az a baj, hogy én most olyannyira mélyponton vagyok, hogy nem tudok ilyen optimistán és pozitívan gondolkozni, mint Te. Bár tudnk! És ennek a legkevésbé sem Lea nemalvása az oka, az már csak mondhatni hab a tortán.:(