Sziasztok
Köszi a megértést mindenkitől, tényleg elég gáz itt a helyzet.
Imádnám az otthoni egészségügyet, komolyan. Mondjuk itt mindenkinek minimum 3-4 gyereke van (nincs abortusz), lehet ők et kicsit könnyebben veszik... Meg aki ehhez szokott hozzá... Orvost váltani nem tudok, mert nincs is orvosom.
Vagyis itt senkinek sincsen, nincs olyan, hogy választott orvos. Két kórház van, ez még a jobb. Magándokik, mint olyanok dettó nincsenek, szóval nincs olyan, hogy hopp elugrom egy magánrendelésre, ha nem tetszik az sztk... Amik vannak, magán uh központok, ahol 140-240 euro között megnézik a babát, de semmi mást nem csinálnak. Az itteni magyar dokik meg... Khm.. Hát egyről tudok, ő "körzeti orvoskodik" itt, de a honlapja nem túl bizalomgerjesztő meg a híre sem... Meg hát ő nem is nőgyógyi ugye...
Ami engem illet, egész héten itthon ültem, mert ha felálltam, egyből bekeményedett a hasam, szabályosan éreztem, ahogy befeszül. Ha leülök, egyből elmúlik... Görcs ilyesmi nincs, csak olyan mindjárt megjön érzés...
Ma voltam a 2. visiten, a doki azt mondta, ez normális... Manuális vizsgálat nem volt ugye, kisírtam, hogy nézzen meg uh-val, azt mondta, a baba jól van, de se méretet nem mondott, se semmit. A magzatvíz kicsit több, de még határon belül van... A méhszájat persze nem nézte meg... A fertőzést említettem, azt mondta, Canesten kenőcs elég. Miután tiltakoztam, hogy de hát az csak külsőleg jó, nekem meg azért belül vannak csúf dolgok, azt mondta, ne netezzek annyit.
Bugyimat persze nem kellett levennem egyáltalán, vérvétel sem volt...
lol: A következő alkalom április 15, addig semmi... Remélem akkor már otthon leszek és nem kell újra felhúznom magam...
Ja, aki barnázik: azt mondta, ez is oké... Hogy az élénk, piros vér az, ami aggasztó. 1-2 csepp barna az semm.
Az esküvősöket sajnálom, elég tré ez a módszer, nem tudom, minek így túlbonyolítani...
Csúcsos has: Hát nekem eléggé csúcsos, úgyhogy hiszek a dologban.
Mozgás: Nálunk tök jó ritmus van már...
Reggel 8-10 között, délután 5-7 között és este 10-12 között a legaktívabb a babó. Ilyenkor nagyon brutális. Új mozgásformákat vetett be, mindenhol mozog egyszerre és bár még rúg is, elkezdte hullámoztatni is a hasam... Ma le is videóztam, lehet felteszem, nagyon vicces...
Helyezkedés: Ti tudjátok épp hogy fekszik? Én tök kíváncsi vagyok, de gőzöm sincs... Valami tipp?
Arról nem tudtok vmit, mi van, ha a magzatvíz kicsit több?
Amúgy manapság én is elég gázul alszom...
Ja és hogy jót is írjak Írországról: tök szép idő van jó ideje.
Tűz a nap és 6-8 fok van.