Sziasztok!
A nap nagyon jó sikerült, íme az eredménye:
A leány remekül viselkedett, édes volt, kedves, mosolygós és bemutatta kúszástechnikáját, ráadásul aludt a babkocsijában két órát (kiraktuk a verandára jól beöltöztetve és rányitottuk az ajtót- legalább jó levegőn volt
). A nagymamám odavolt és pörgött ezerrel (mire 11-re kiértünk 10 rúd beigli kész volt
).
Szóval lefáradtunk (dédmama is), de nagyon jól éreztük ma magunkat...
Az igért, Teó-Tamitól kapott ajándékok,
Orsi:
Adélnak saját készítésű body és kép+ hütőmágnes ( a kedvenc képemmel, honnan tudta Teó ?:) és gy pancsikönyv. Minden annyira tetszik, olyan kedves és személyes ( én erre nem voltam képes sajnos...)
A tesóm jól van, ő is volt ma velünk, akkora hasa van, amivel én szülni mentem, de semmi panasza, csak a szokásosak ilyenkor. Éjjel kicsit nehezen alszik, gyakran nem bír visszaaludni. Marci kb 2200 gramm, hogy mekkora lesz?
Bondi, Nati szerintem is gyönyörű
Tita, a leírt éjszaka egy horror, de tényleg, nem tudod egyetlen csak egyetlen éjjel másra bízni Levit??? Hogy egyszer aludj 8 órát. Mert ez borzalom, csak kipurcanni lehet tőle...
Timi, valahogy kellene bevinni fehérjét, ha nem tápban, akkor husival vagy valahogy, tejpépet belekeversz a szilárd kajába az úgy nem csúszik?
Tami, sajnálom a nem evés, de ha 500-600 tápot megeszik egy nap, az nem olyan rossz azért...Mert mellett mást is eszik.
Egy 6 hónapos csecsemőnek átlag napi 5-6 dl anyetejre/ tápra van szüksége...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! ( Lemaradtam kinek volt az esküvője? )
Szly, jobbulást! Pihizz ha tudsz!
Kike, örülök a jó eredményeknek! Szép a amézeskalács!
Kriszti részedről meg örülök a negatívnak!
Mindenkinek nyugodt éjszakát!!!