Új privát üzeneted érkezett!

DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
hene

Kike, jól néznek ki a mézesek!!!! Nyami!!!!!!!!

KépKép
hene

Timi:köszi,annyira nem vagyok ám konyhatündér.. :D
Nem is tudom,még sose jutott eszembe hogy csináljak :roll:
Mondjuk elég sok vele a pepecselni való,de legalább Apa megtapasztalja milyen,mikor egész nap a gyerekkel-gyerekekkel kell lenni... :lol: Most ő tereget :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hene!
nekem 1,5 hónapos koráig kapott csak anyatejet.
én is elég hamar elkezdtem a gyümilét. nem volt 3 hónapos amikor már kapta az alma és baracklevet két evés között. ezeket itta inkább mint a teát.
aztán nagyon hamar két kaja között délután a gyümölcsöt.
aztán jött az hogy tejpéppel keverve a gyümit kiváltottam az 5-fél6-os délutáni kaját.
aztán jött az hogy kóstolgattuk az ebédhez a répát, délután meg felváltva kapott gyümölcsöt vagy tejbedarát vagy pépet.
mostmár a vacsihoz is kevernem kell valamit hogy megegye.
az ebédre meg simán megeszi a fél üveg főzit és ugy kevés tápszert.

vacsira hiába adok neki bármilyen sűrűt és "nehéz kaját" akkor sem birja ki 5-negyed6-nál tovább.
aztán eszik olyan fél10-10 körül, 2 körül ebéd, 5-fél6 körül uzsi és 8-fél9 körül vacsi.

Kép

Kép
timi1982

és én nem is bánom ha már ilyen sűrűbbeket eszik, mert elég bukós már kiskorától és igy azért jobban bent marad. mert ugyebár forogni meg ezerrel, meg hason már nagyon erölködik hogy haladjon, és hát attól megint blugyog

Kép

Kép
timi1982

nah megyek iszok egy fájdalomcsillapítót meg harapok valamit.
a zsuzsa még nem hivott hogy mehetünk sétizni 8)
le merem fogadni hogy tomcsi megint durmol ezerrel. hogy az a kölök mennyit alszik :D :D
mig bence alszik 1-szer addig tomcsi akár 3-szor is :D és jó hosszukat.
bence pl. már nem is alszik 4 óra után egészen fél9-ig esete....
tomcsi ez idő alatt alszik vagy 3-szor és már rég pancsi is volt meg vacsi és már alussza a hosszuját :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi, akor ti olyanok vagytok, mint mi. 2 hónapos koráig kapott csak anyatejet, utána tápszert. És Gergő is iszonyat bukós volt. Ugyan az, mint nálatok!
Mikor kapja a Bence a lefekvés előtti utolsó kajcsit?

KépKép
hene

Timi, még az alvásban is hasonlítunk látom! :?
Éjszaka jól alszik?

KépKép
hene

Udv ujra a fedelzeten.
Tul vagyunk az elso Anna nelkuli kozos esti/ejjszakai programunkon. Anna jol viselte, mi kevesbe. egesz addig mig meg nem kaptuk az smst hogy alszik addig percenkent neztuk az orat, vajon most mit csinal, evett mar, nem sir...de aztan utana megnyugodtunk, sokat tancoltunk, ettunk, ittunk( csak mertekkel, en ittam 2 baylist, Aleko a baratjaval egy borral koccintott).
Reggel persze hot koma voltam , arra gyurtam hazafele alszok a kocsiba, de Anna nem igy donotott.De legalabb ejjel nem volt gond. Ugyanis penteken kb 3 honapja eloszor tobszor fenn volt, sirt nem akart aludni, feltem is hogy hagyjam igy ott Moron, de ott csak egyszer sirt fel, es akkor is megnyugodott. Most ejjel is csak 2szer, de ilyenkor olyan keservsen sir, es hangosan. ennyire rosszat almodna????????????

Eves: egyre nagyobb katasztrofa :cry: Mar csak kb 6 orankent fogadja el. Kannallal igen keveset eszik, tapot merheto mennyiseget napi ketszer( ossz nap vegen kb 540ml), tea es gyumolcsle barmenyyi mehet, szoval a folyadek meg csak megvan de tapanyeg semmi :twisted: :evil: Otletem mar nincs mit adjak mivel mikor, adom tukmalom, semmi hagyom.
Amugy jo kedve van, kakil pisi, csak en tepem ki minden hajszalam, hogy ugyan miert nem eszik.
De latom sok gyerkoz dontott hasonloan....

Levi draga: koszonjuk hogy gondoltal Annara!

Muffin: basszus hogy lehetsz ennyire makos???????????????En meg 5000ert is repesve elhoztam volna!
Szerintem szeretni fogja Eliot.
Annam vegul nem kap, nem tudtam 8 alatt licitalni se, igy hat nem lesz. MAx ha kap a deditol penzt karacsonyra.
HAt ferjed nem egyedi eset, Aleko is sokszor csinalja ezt, en szolni szoktam es neha megjegyzem, hogy miert az en dolgom minden ami a hazban van?
Igazabol nala a teregetes mosogatas nem gond, de a maga utan elpakolas, morzsa leseprese, tanyer kivitele, ruha elpakolas...na az ilyenek nal se mennek, meg az hogy esetleg kimossa a mosdot a kadat...ah.
Nem ertem ez miert van igy hogy ha asszony van a haznal az csak az o dolga lehet.
Igazabol sokszor fel sem tunik mindez csak mikor besokallok.
De jo a taktikad, irigyellek hogy ilyen erosen ki tudsz allni az elhatarozasod mellett. Ne is mosd ki most mar! Max ha megker!
Mikor jottok?

KAta: jo sutest! MEg nekem is hatra van a panettone, meg lehet egy stolle is ha nem lesz a lidliben.
A beigli es a puszedli kesz, zserbot meg nem tudom csinaljak e.
igazabol en nem vagyok nagy sutis, lehet inkabb csak szilveszterre sutok, akkor lehet lesznek vendegeink

Betegekenk jobbulast!
Vendég

olyan 8 óra körül vagy kicsit utána. aztán van mikor elalszik 9-kor. főleg hogy délután már nem nagoyn alszik és nem birja. persze igy is van hogy még 10-kor is alváshoz készülünk és még csak öööö-hööö-hmmm-ööö van mert altatja magát. és mazsizza a kendőjét vagy a hajam.
most a hajam turkászolására szokott rá. be kell hajolnom a kiságyba és turkászol mint egy kismajom :D :D
egyébként éjszaka elég jól alszik. van mikor fel kell kelnem megitatni, de azt is inkább olyan 2-3 óra körül.
elég száraz a levegő nálunk. de már van hidegpárologtatónk :D :D

nah zsuzsa!!!
mi lementünk sétálni. még felöltözünk és lemegyünk mert már nyűgike és aludni szeretne.

Kép

Kép
timi1982

:D :D rendben vagy a véreredményem...most már csak a ferbruári uh-van és megnyugodhatok,bár én már így is megnyugodtam! :D :D Köszönöm a sok drukkot,és hogy ti sem hagytátok hogy ne menjek el!
Puszi nektek!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, ennek igazán nagyon örülök! Hurrá!!!! Jó volt a grukk!

KépKép
hene

Megyek én is készülődni, mert ha felébred a kispasim megyünk anyuékhoz!

KépKép
hene

sziasztok! :P
csak gyors bekukk mert muszály takarítanom, még sehol nem állok az előkészületekkel :?

egy kérdés: :oops:
a Brebdon honlapján így írja a nyitvatartást:Nyitva tartás:
Hétfőtől-vasárnapig: 10:00-19:00 óráig
Ünnepi nyitva tartás:
December 20-21.: 10:00-19:00 óráig
December 24.: 10:00-13:00 óráig
December 25-26.: zárva
December 31.: 10:00-13:00 óráig
Január 1.: zárva
akkor ma rendesen nyitva van? :oops:
meg szeretnék rendelni valamit, anyósom menne érte, de nem szeretném hogy hiába ucukázzon el odáig :roll:

Annának utólag is boldog hófordulót!

A képek gyönyörűek
és az anyucik nagyon kreatívak és konyhatündérek :P
hátha igaz a mondás, hogy jó példa ragadós :wink: :lol:

A betegeknek kívánok jobbulást!!!!!!++++++++++++

Evelin!
nagyon ügyi vagy a kutyuval :wink:

bocsi, most nincs időm többre :?

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:02-kor.
Vendég

kike: Örülök a jó hírnek! Mostmár tényleg nyugodtan ünnepelhettek! :)

akata: Várjuk azokat a fotókat! :D

bondi: Aranyos vagy! :) Örülök, hogy bejött a sült túrógombóc, egészségedre váljék! Oti édes lehetett, te meg ügyesen kivágtad magad! :D

hene: erre a joghurt dologra én is rá fogok kérdezni, bár az én dokinőm meg védőnőm még azért is furcsán nézett rá, hogy miért akarok én 5 hósan tejpépet adni a gyereknek. :shock: Milyen grízt szoktál főzni vacsira Gergőnek? Valami speciálisat? A kézlenyomataidat még meg sem dícsértem, nagyon bejönnek!

Orsi: Milyen jó, hogy ti is nagyot aludtatok! Most biztosan lehetett valami a levegőben. :D
Viki és a Lackói nekem is minden nap többször eszembe jutnak, de szerintem nagyon jól érzik magukat a nagyiknál. :)

Ami: Te szegény, tényleg nagyon sajnállak. :( Tudom, milyen az, amikor nem tudod kipihenni magad, nem tudod, mi baja a gyerekednek, és a tehetetlenségtől már az ember a falat kaparná. Remélem, mostmár a doktor végre tud valami használható megoldást találni számotokra, mert ezt nem lehet sokáig bírni egyikőtöknek sem.

Timi: Miért iszol fájdalomcsillapítót? (Ne haragudj, ha írtad, hogy beteg vagy, én meg elsiklottam felette.)

Tami: Miért nem próbálod meg az álometetést Annánál? Hátha bejön, nálunk Lea olyankor általában szép adagot megeszik.

kimma: Szerintem hívd fel az adott üzletet telefonon, és meg tudják mondani, van-e az áruból és hogy vannak nyitva. Már volt olyan, hogy párom is akart ott venni valamit, de még jó, hogy előtte telefonált, mert hiába volt az kiírva a neten, hogy van raktáron, már elfogyott addigra.
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:02-kor.
Vendég

kimma: Itt a telefonszám: 06 70 339-7000

vkata: Dórid jó kedve visszatért? Kíváncsi vagyok, mi szépet kaptatok. :)
fmarti

Huuu de ügyes vagy kimma, nagyon szépeket készítettél!
fmarti

Kata!
örülök hogy tetszik :lol:
használjátok egészséggel :wink:
igen, ketten a férjemmel csináltuk a cd-t

Nem tudom elérni őket telefonon :( , azért kérdezem, hogy logika alapján ma munkanapi nyitvatartás van, ugye?

Kép
kimma

Kike!
nagyo örülök hogy rendben van minden!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

kimma: Szerintem ma normál munkanap szerint kell(ene) nyitva lenniük.
fmarti

Marti: az alom etes mukodik, este hajnalban az a ket moerheto etkezese van. HAjnalban megeszik 200-220at, este 100-140et, napkozben ket reszletben 200 jo esetben.
Tejpepet nem eszi meg kanallal, igy azt a tappal keverem cumiba, gyumolcsbol az almat megeszi kanallal szepen a tobbibol normalis adagot csak cumibol, zoldseg, olyan 3-5 kanal.
Oke hogy nem fog ehen halni, de hizni sem fog ettol...
Na mindegy ez van a mindennapi feladvany: hogy etessem meg:)

Kata: szep dolgok. De nem arrol volt szo csak 24en nyitjatok ki?
Tenyleg van meg aki nem kapta meg?
Es Vedan Dorin es rajtma kivul ki tartogatja szerdaig?
Vendég

ma tuti normal mukanap van, meg holnap is. Szerdan 4ig vanmunkanap, csut, pent unnep.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Kike
Nagyon nagyon örülök, hogy semmi veszes nem jött ki a vizsgalaton - en is mar megnyugodtam volna a helyedben!!! :D

Muffin
Az en ferjem is hasonlo, de azert mentsegere kell legyen, hogy azert sokat segit.... Leval es a ket nagyobbal is..., de gyakran van, hogyFünyirozik, es hetekig is ott marad a fünyiro, vagy mast dolgozik es a munkaeszközök ott maradnak, az ujsagjait az agya melle hajigalja es ott marad a földön a levett ruhaival egyetemben(ez az egy hely, aahol meg nem pakoltam helyette), vagy megkapja a rendelt csomagot,, kiveszi belökle a dolgokat es akkor napokig ott is maradnak azok, ahova akkor lerakta...Szoval ez azert stalan ferfi dolog???NEm tom...De tegnap lepakolta a konyhaasztalt egeszen vacsi utan, be a mosogatogepbe a dolgokat
es a gyerekeknek meg esti meset is olvasott...szoval igyekszik ö, de azert annyira feledekeny, en asszem, nem is jut eszebe, hogy ott maradtak a dolgok...csak aztan megallapitja, hogy rendet kell raknunk...
Azert ehhez azt is hozzatennem, hogy en semvagyok a legrendesebb - föleg nem 3 gyerek mellett...es meg az is hozzajön, hogy meg mindig nincs minden a lakasban bennt butor, amibe elrakhatnank dolgokat - ez is fokozza nalunk a ramatyot...es persze a gyerekek se kutyak(hanem gyerekek...) :cry: :)

Na jo, eldugulok! :oops:
Mi meg azt sem tudjuk, hova allitsuk a karacsonyfat...milyen az, ha a zongorara allitjuk??? Valahogy olyan messzi, nem...?

NA, akkortovabbi jo keszülödest, mar nincs sok hatra!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Csajok!

Pár embert jelöltem iwiwen!

Szági,Márti,Andkata,Bondi,Ronix!
Többet most nem találtam.
Rohanok

pussz nektek

Kép

Kép
ibm

Tami!
köszi
én is szerda estére tartogatom :wink:

Kryss!
mikor kicsik voltunk, volt hogy nálunk is a zongorámra került a karácsonyfa :oops:

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:03-kor.
Vendég

Tami: Esetleg még annyi ötletem van: legyél nagyon nagyon erőszakos. :D Nálunk bejött, mert Lea nem akart szilárdat enni, de sokszor próbálkoztam, és kitapasztaltam, melyik az, amit valamennyire megeszik. Na abból szoktam neki "nagyobb" mennységet adni kanállal, és nálam nincs apelláta, meg kell enni és kész! :lol: Mondjuk eddig a legtöbb, amit egyszerre beletuszkoltam kb fél üveg bébiétel volt, de úgy vettem észre, hogy minden étkezésnél egyre kevésbé köpdöste vissza, egyre több maradt bent.
Ugyanígy van, hogy tápszerből is úgy kell beleerőszakolnom 150-et, mert egyébként 80-100-nál megállna. Ilyenkor is az van, hogy hiába kapdossa el a fejét, én követem a cumisüveggel. :lol: Egy ideig harcolunk, utána beletörődik, hogy jó, akkor még eszik egy keveset, és tudja, utána békén hagyom. :oops: Kénytelen vagyok, mert nekem még nem is iszik meg semmit, legalább Annád hajalndó inni valamennyit. Lea esetleg nagyon ritkán egy kevés vizet iszik, de maximum egy nap kb 20-30 ml-t, ami nagyon kevés lenne, és mindig parázok, nehogy kiszáradjon a gyerek. :oops: :lol:

Kryss: Szia! De jó, hogy benéztél! Olyan ritkán látunk itt, pedig te vagy a másik Leás anyuka! :lol:
Ha azt akarod, hogy a szaloncukrok legalább pár órái a fán maradjanak, akkor nem rossz ötlet a zongorára tenni a fát! :D
Nektek is jó készülődést!
fmarti

most ki kell agyalnom hova állítsuk br a fát , mert elég kevés lelyünk van a nappaliban, az ülőalkalmatossáogok sok helyet foglalnak, no meg az orgonám :roll: és még Emci virgonckodásának is kell hely :wink:

Kép
kimma

lelyünk=helyünk

Kép
kimma

Jajj azt elfelejtette mondani, hogy még mi is megvárjuk az ajándékkal szerda estét! :)

Ami: Már megyek is iwiw-re! :D
fmarti

Kata!
:P ki tudja :wink:
becsomagolhattam volna másképp is, nem jutott eszembe :oops:

Kép
kimma

Na, tessék, írtam egy eposzt, erre elszállt!

Ezt megúsztáttok csajok.

Tami!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Nálunk a kaja nem gond. Én nem mérem, de havi egy kilót hízott eddig.
Viszont továbbra is (és egyre jobban aggaszt), hogy nem forog, csak oldalra!
Mások meg már lassan járnak!

Úgy látsuik, mindenki más miatt paramami :)
Már látom, h megint a neurológián kötünk ki, 15-én megyünk orvshoz, azt mondta, ha addig nem, akkor ad beutalót :cry:

Na, de biztos nem lesz baj!

Kata!
Nagyon sszépek az ajándékok.

Márti!
Én nem vagyyok az iwiwen, azért nem találsz.
tavaly letöröltem magam.

Kimma!
Ügyesek vagytok.
Milyen hangszeren játszol?

Még írtam egy monológot arról, milyen nehéz rábízni másra a babókat, de mégis miért kell néha --szerintem legalábbis - de mondom, ezt megúsztátok :P
Vendég

Vidokata, én a gyógynövényboltban szoktam venni. Utána kell kérdezni ilyen helyeken.

Márti, semmi spec nincs a grízben. Ua, mint amiből magunknak főzöm a tejbegrízt.
Nekem ebből a szempontból szerencsém van a védőnőmmel 67 éves régi bútordarab, így nem kapállózik kézzel-lábbal a dolgok ellen.

KépKép
hene

A barátnőm kisfia 3 héttel fiatalabb a Gergőnél, és még Ő sem mászik. Sőt fél óra hasonfekvés után reklamál, hogy elég volt!

KépKép
hene

Muffin hogy te milyen máslista vagy! Eliot bizti szeretni fogja.

Kike örülök neki hogy minden rendben van. Mostmár azért sokkal jobb hogy tudod hogy semmi baj! :)

Kép
linda24

Orsóanya!
[quote] írta:gy látsuik, mindenki más miatt paramami

úgy van, emlékszem én egy egész hónapig minden evés előtt-után mértem (igaz, nagyon kis étvágya volt, alig szopikált), még jó hogynincs itthon mérlegünk :wink: , lehet parázhatnék ezerrel én is :roll:
de így halvány fogalmam nincs mennyiket eszik, egyszer egy hónapban mérik tanácsadáson,havi gyarapodása kb.6-700 gramm :wink:

zongora és orgona- a szakmám, ezen kívül pötyögtetek icipicit gitáron meg tangóharmonikán :wink:

Kép
kimma

Kimma, most nagyon de nagyon iríííííígy vagyok! Jó lenne ha tudnák zongorán játszani. Kiskorod óta zongorázol? Neten nincs valami lehetőség ahol meg lehet nézni, hallgatni Téged???

KépKép
hene

Én még ma sem kaptam ajit :roll: talán a postás ma hozza,vagy holnap...már akkor mindenki megkapta?

Kép
Kép
Kép
kike

Linzer is készen van...kenyér sül,tegnapi elfogyott :roll:
Ebéd is készül,én meg kikészültem...holnap jön a torta sütés :)

Kicsi Fiam már hiányol,csak szopiztatáskor vagyok vele,meg mikor Apa kihozza a konyhába..hiányzik már nekem is,de annyi dolgom van most..

Kata:nagyon jó,és szép dolgokat kaptatok :D

Kép
Kép
Kép
kike

hu a mindenit Kike, mintha lakodalomra keszulnel:)
en meg itt dekkolok es nincs dolgom.
illetve sutnom nekem is kell meg, de Annat a konyhaba nem tudom kitenni itt meg nem akarom annyi idore hagyni, igy azt holnap csinalom vagy este mikor Aleko is itthon van.
Na jo lehet neki allok takaritani, nehogy mar csak en legyek ilyen tetlen.
Vendég

Teó!

Nagyon szépen köszönöm a lapot! Nagyon meghatódtam! Olyan szép rajta Tami!!
Nektek is Boldog Karácsony!

Lányok! Én nem nagyon tudok jönni, rengeteg a dolgom.

Kike! Örülök, hogy minden rendben!

Hene!! Nagyon szépek a képek!! Ügyes vagy! Én is elloptam az ötletedet és a keresztapuka ezt kapja kiegészítésnek..)
Jaj, Gergő annyira szép! Az egyik képen olyan aranyos, ahogy fogja a kezét!
Azon meg végképp kész vagyok, hogy feláll!! Nagyon erős fickó!!

Anyjuk és Dóri! Tök jó nézni a gyerkőcöket együtt! Jó lenne, ha Viki is egy vele egykorú gyerekkel nőne fel. De még csak nem is nagyon látott élőben vele egykorú babát.. Együtt lesztek karácsonykor? Lehet, hogy mondtátok már, de nem emlékszem :oops:

Kimma! Én is irigykedem, úúgy szerettem volna valamilyen hangszeren játszani..Hát ez nem jött össze.

Felébredt Viki! Aludt keményen 5 percet!! Én is szeretném magam kialudni 5 perc alatt!!!!! :twisted:

sz.andi

ja, én is kisütöttem a mézeskalikat!! Olyan fini lett!! Köszi Kata és a többiek!! El kellett tennem Apa elől, mert megette volna. De ez karácsonyra lesz!!
Meg holnap sütök egy gesztenyés sütikét a sütis néne oldaláról!! Olyan guszta...

sz.andi

huh!!! nagyon szép ajándékokat csináltatok kimma!

kike!
látod megérte elmenni. jobb igy, meg lehet nyugodni :D

fmarti!
a vállam miatt. becsípődött. tegnap még bencét se tudtam megemelni. anyukám volt itt segíteni.
ma már sokkal jobb!

anyjuk!
sajnálom a nem evést. el sem tudom képzelni hogy nekem hogy esne, ha a kis zabagépem eygszer "feladná" és sztrájkolna.

mi is megvárjuk a szentestét az ajándék kinyitással :D én még csak a tapogatásig jutottam :D :D
el is tettem jó mélyre a többi ajándék közé, nehogy kisértésbe essek :D

én asszem ma jutottam el odáig hogy mindent megvettem a sütés-főzéshez. nálunk 24-én nem lesz nagy felhajtás. inkább 25-én. akkor jön a család.

24-én valami halat fogok sütni meg csinálok hozzá vmi köretet. (hmmm... salit akartam, nah még ez nincs megvéve, de ma amennyien álltak a tesco parkolóban meg se veszem...)
25-én meg... nah akkor csinálok zsuzsa féle csirketortát, meg süti is az ő receptje lesz. meg lesz bécsi husszelet (ezt anyukám csinálja), aztán lesz rizs meg krumpli (ezt még nem tudom milyen módon készítem el) köretként, meg csinálok gombaszószt, meg hagyma vagy sajtkrém leves lesz cipóban (még ezt nem döntötte el nyusziapu hogy melyik legyen, de megvettem mindkettőhöz az alapanyagot)
jah és még pácolok be majd csirkecombokat és azt is sütök, és lesz ubisali tejfölös és nem tejfölös és még valami franciasalátaszerűséget is csinálok. és még muffint is akarok csinálni.
szóval nekem inkább a 25-e lesz macerás.

Kép

Kép
timi1982

hmmm és ahogy leirtam hogy miket kell 25-én csinálnom rájöttem hogy ha netán lesz időm ennyi mindnet megcsinálni, tuti nem is fog elfogyni... jó, tény hogy leszünk 8-an, de akkor se fogy el. nem tudok egyféléből keveset főzni. vagy főzök tisztességes adagot vagy nem :D

Kép

Kép
timi1982

Ma sem kaptam ajit-most volt postás-és mindjárt karácsony :(

Kép
Kép
Kép
kike

Timi: Örülök, hogy ma már azért jobban van a vállad! Most hogy írtad, már emlékszem, hogy tegnap írtad, mennyire lerobbantál. :oops: Hiába, nem túl jó a memóriám. :lol:
Nem semmi, mi mindent fogsz sütni! Ha esetleg sok megmarad belőle, fénypostázd át nekünk, kárba ne vesszen! :D

kike: A posta nagyon szerencsétlen egy intézmény, nem csodálkoznék rajta, ha elkevernék az ajándékodat. :evil: De remélem, nem erről van szó...
fmarti

kike!remélem neked is odafog érni az ajid.
és aki neked küldte remélem olvassa hogy még nem kaptad meg... csak azért irom ezt, mert ha ő ajánlva adta fel, akkor esetleg elmehetne a postára náluk és lekérne egy információt hogy hol tart a csomagod... kell hozzá az ajánlott szelvény, de ha a feladó elmegy a postára kérhet le infot hogy merre kószál a csomag.

Kép

Kép
timi1982

Márti,Timi:köszi!
Hát én is remélem hogy ideér,és nem keveredett el,ez lenne az egyetlen ajándék amit kapnék karácsonykor,mi is inkább a gyerekeket ajándékozzuk meg.
Na persze az is ajándék hogy megnyugodhatok! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?