Új privát üzeneted érkezett!

Márti ezért kérdeztem én is mert nem sír h éhes soha.
És eddig napi 5* adtam neki,de már nem kell neki csak 4*.
Ez elég neki?160 eszik egy evesére.

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:03-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hát tényleg nem nagy a pörgés!

Nekem ugyan ez a problémám, Vivi most az elmúlt egy hétbe napi 4x eszik és kb olyan 120 ml egyszerre. :shock: Pedig annak idején a 200-230 simán bevágta. Igaz hogy délbe eszik egy fél üveg bébiételt, de nem hiszem hogy ez jelentene ennyit.

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:04-kor.
Vendég

sziasztok. majd remélem vacsi után lesz időm visszaolvasni is, most csak egy pillanatra beugrottam, el kell mesélnem mi történt. :)
mentünk vásárolni auchanba. megláttam egy fischer price tanulókutyust úgy félretéve a bejáratnál. VOlt rajta egy címke, hogy 500 Ft. Sejtettem, hogy valami nem stimmel, de mondom egy próbát megér. (nem működött, de sejtettem, hogy elem...) mentünk a pénztárhoz, és igaz, hogy nem 500-ért, de 590-ért (!) elhoztam! :) és működik. :) :) :) és ebben az a vicces, hogy amúgy tuti nem vettem volna meg, de így meg tökre örülök (ja és az elem is jó benne, csak valamit ki kell húzni első használat előtt és azt nem jól húzták ki... most húzok vacsizni, majd jövök.

KépKép
muffin

Mufiin: ez tök jó!
Vendég

Kata, köszi. Akkor hagyom h 4 szer egyen :D
Dórinak meg örülök h megjött az étvágya :D
Eddig Ő hányszor evett egy nap?

Muffin, gratula a kutyushoz.Jó vétel volt:D

nicike

Vkata
Köszönöm a válaszod, nem késő még, ugyanis nem kaptam sehol formát amivel ki tudnám szaggatni, pedig csomót kutyagoltam miatta ebben a rohadt szélben :( Végül most a szomszédasszonyomtól kértem kölcsön, de az nem karácsonyi, csak virág, szív, meg csillag. Mindegy, jó lesz az is, most már akkoris megcsinálom :twisted:
Nóri már nagyon álmosnak tűnik, megetetem és imádkozom hogy közben aludjon el és utána összerakom a masszát.
Dórinak hatalmas gratula a nagy hamihoz! Biztos nagy alvás lesz belőle! :lol:
Nóri sajnos visszafelé fejlődik ilyen téren, ma már nagyon el vagyok keseredve miatta. Holnap megyünk dokihoz. Már a füléhez is kapkod... :cry: :cry: :cry:

Niki
Szerintem már is adhatsz már Lilinek gyümit délelőtt! Csak 4-5 kanállal kezdd, hogy kóstolgassa! Végülis már 4 hós nagylány! :D Egyébként most beteg, amiatt is ehet kevesebbet.
Végülis beadtad neki az antibogyót?

Evelin
MÁHHHHÁÁÁÁÁHHHÁÁÁÁZLISTAAAAA!!! Kép
Vendég

Márti
Sajna én sem tudok ügyvédet aki dolgozik ilyenkor.

Orsi
Nem volt szélvihar a ligetben? :shock: Én úgy kapaszkodtam ma a szatyromba hogy el ne fújjon!

Kike
Csudajól néz ki a kézlenyomatos tábla!! Lehet én is csinálok egyet, kedvet kaptam!

Véda
Csabi iszonyat erős! KÉrünk fotót a mutatványról! :wink:
Vendég

Nici: Megoldódott az msn jelszóvltoztatásod?

vkata: Köszönöm a szaktanácsot, most ahogy olvastam, rémlik, mint ha már régebben te vagy akata írtátok volna ezt. :oops: :lol: De mostmár a fejembe véstem.

muffin: Ügyes voltál!! :D

wera: Ha gondolod, én szívesen adok neked mézeskalácshoz formákat! Holnap férjem be tudja magával vinni Pestre, ha még nem késő.
fmarti

márti, az én ügyvéd tanítványom is pont ma mondta, hogy már idén nem dolgozik...

wera, az én nagymamám minden évben mézeskalácsot csinált az unokáinak (29 unokának nehéz lett volna venni valamit) de mindig nagyon vártuk, mert aki pl. gitározott, az gitárt kapott, stb.) és ugye ilyen formák nem voltak, úgyhogy ő úgy csinálta, hogy kartonból kivágta, és a mézeskalács tésztára rátette és egy késsel körbevágta. a receptesbe még nem néztem be, de én is be fogok, de ha a díszítés esetleg nincs leírva, ő tojásfehérjét vert fel sok porcukorral és ételfestéket tett bele. gyönyörű dolgokat csinált. :)

voltunk ma eliot dédpapájánál. annyira szeretjük és az utóbbi időben annyira leépült :( (utóbbi idő alatt az utóbbi két hetet vegyétek) de mondjuk minden összejött neki. de annyira örült, hogy láthatta eliotot. ő meg cukipofa volt, mert odafektettük mellé, és végig vigyorgott meg beszélgetett, meg jó kedve volt. remélem ad majd ez egy kis energiát a felépüléshez!

most megyek mert kezdeni kell a mai fejlesztést... Majd még talán jövök.

KépKép
muffin

muffin: Remélem, a nagypapa hamarosan jobban lesz.

wera: Az előbb elfelejtettem írni, hogy Nóridnak jobbulást kívánok!
fmarti

Sziasztok!

Abszolút a lassú reagálású hadtesthez tartozom.
Andi, az ajéndék Taminak is jó, mert tök jól meg tudja fogni és néha véletlenül összekoccantja a katica fakezeit és attól oda van.

Kata, örülök, ha tetszik, még akartam hozzá írni, de elmaradt, de a lényeg, hogy bőrbarát a filc, amivel a body készült.

Ami megmaradt az elmúlt napokból, az Titi képmontázsa, annyira megható! Jövő karácsonyra én is szívesen adnék ilyet.

És ami még beugrott, Ami anyukájának szemüveges sztorija, azon nagyon jót nevettem!

Chilis bab ügyben én voltam a felbújtó, bocsánat, de én ma is azt ettem, nálunk szerencsére tényleg nem okoz bajt,de nyilván mindenkinél más.

Tegnap voltunk 5 évesek a férjemmel, aki titokban anyósomat beszervezte Tami vigyázásra, hogy mi mozizzunk és csavarogjunk, de tök betegek lettünk, Taminak is, nekem is 38.8 volt, kicsit be voltam tojva, csaK első gyerek. Gyógyszerre lement, aztán megint vissza,végül a hűtőfürdő segített, Taminak már nem volt ma láza, nekem most is van.
Olyan influenzaszerűnek tűnik, jó lenne erre a télre ennyivel megúszni.

Láttam,sokan betegek, jobbulást minden gyengélkedőnek.

Só, liszt produkcióhoz én is kedvet kaptam, tök jól néz ki!

Muffin, ez tényleg nagy mák!!! Szemfüles voltál!

Na megyek kamillázni, jó éjszakát mindenkinek, remélem, nem csak Szilveszterkor jutok ide legközelebb! :D

Kép
teó

Drága Anna bébi: nagyon boldog hónapfordulót kívánunk! Titi és LEVI! Kép

Levi naggyon taknyos de más baja nincs csak az a baj éjszaka nehezen kap levegőt, úgyhogy most még emiatt is felébred. Tegnap éjjel 1 után felébresztettem a Tamást, hogy mivel ő már aludt 2 órát én meg még csak 3-4x 5 percet, altassa ő tovább nekem aludnom kell vagy összeesek. 4 órakor arra ébretem, hogy Levi sír Tamás meg mellettem alszik. Így mentem folytatni az altatást.Szerencsére most elég volt kicsit tologatni a kocsit hogy időnként (5-10 percenként) visszaaltassam, de legalább nem állva kellett aludnom....
Holnap megyünk vissza a gasztrós dokihoz, majd ezt az alvás dolgot is megemlítem neki, amúgy elhatároztam, hogy elviszem neurológushoz, mert ez nem normális amit csinál.
Már ott tarok, hogy megkérdezem a dokit nincs e valami szer amitől aludna éjszaka legalább 1-2 éjszakát adnám neki, hogy kicsit pihizhessek.
Már arra is gondoltam, hogy elgfogadom anyós ajánlatát 1-2 éjszakára, de nincs szívem neki odaadni Levit és senkinek sem, mégha nehéz is vele.
Olyan nehéz annyira kimerült vagyok. Félek, nehogy valami baja legyen a babucimnak....

Bocsi csajok megint csak a panaszkodásra telett, Levi elaludt megyek villámgyorsan én is aludni!

Jó éjt mindenkinek!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Ma egész nap anyóséknál voltunk, így ma sem sikerült Veletek csicseregnem!
Viszont készen vannak az ajándékok. Íme a kész művek!

Kép Kép

Kép Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
hene

csak röviden, mert autózom a fiammal - a lányom már alszik, de hogy meddig...

Gyönyörű karácsonyi koncerten voltunk, a kórusomén, ahol, érthető okokból, ugye, most nem énekeltem. Hű, olyan élmény volt kívülről hallgatni, tiszta karácsonyi lett a lelkem (amíg Apa kicsit le nem törte...) ... és meg kellett állapítanom, amit eddig mások mondtak: nagggyon jó kórusban énekelek!!!!

Muffin, ügyes voltál a kutyussal! Dédpapi és Eliot megható lehetett együtt! Ilyenkor még fejlesztesz? Enyém gyerek már ordítana, ha macerálnám...

Mézeskalácsfotókat kérünk majd, Werám!
Nekem is rakás formám van, ha előbb tudom...

Márti, most kebeleztem be egy sült túróbogyót, és meg kell mondjam... MAGA A GOMBÓCMENNYORSZÁG!!!!!!!!
Köszi! és kacérkodom a gondolattal, hogy legközelebb nem gombócosítom, hanem csak úgy lepényesen belesimítom az edénybe.

Hogy Nati rám hasonlít???? De hisz ő gyönyörű! :D

Ügyvéd ismerősömet meg sem kérdezem, amilyen lumpen cégnél dolgozik, nyáron is leállnak egy hónapra legalább...

Kata nénik, evéssel kapcs. nekem is van kérdésem: Nati eszik rendesen, ha kell, 2-3 óránként is, akár éjjel is, a kellő mennyiségű pelust is elhasználjuk, és kiegyensúlyozott kiscsaj, viszont Anyuék mérlege nem nagyon mozdul fölfelé (mondjuk, nagy kilengésű digitális fajta, csak tájékoztató jelleggel szoktuk használni). Lényeg, hogy sztem ebben a hónapban Nati csak kb. 20-30 dekát hízhatott. Kezdjek aggódni és tejre gyúrni, vagy nyugodjak meg, hogy Otinál is ez volt, és a lánykám is hozzá (és Apához) hasonlóan kákabélű lesz??? Köszönöm...

megyek, mert az autómnak el kell indulnia, a fiam itt toporog mellettem...

szép estét!

Kép
Kép
bondi

só-lisztek gyönyörűek!

Ja:
Kike, hihetetlen energikus házitündér vagy!

Kép
Kép
bondi

jó estét :wink: Végre itthon :D Az asztalkámon volt egy csomag :D :D :D azt hiszem angyalka járt nálunk!!!! Köszönöm szépen! Megy a fa alá :wink:
magdolnam

jaj Nicike, neked akartam még írni, hogy mi a vizslákat tenyésztettük. A képen látható 9 kiskutya az első kör volt! Imádtam a kicsiket, nem mintha a nagyokat nem.... Nem tartottunk meg belőle :( viszont elég sok rokonom kapott belőle... Imádom a vizslákat!
magdolnam

Sziasztok!
Bekukkantottam! Tesómék ma hazamentek! Készült jópár kép, ha megtalálom ezen a gépen a kicsinyítő programot, akkor teszek fel képeket majd!
Holnap érkeznek tesómék Németországból!
És holnap ujra mennem kell fogorvoshoz! :? És még egy-két ajándék is hiányzik, amit holnap már jó lenne beszerezni!

d.dodó

hali lányok!

olvasgattam.... de csak hébe-hóba.
kész vagyok... reggel, vagyis hajnalban a nyakcsigolyám és a "szárnyam" között becsípődött valami.
sem fordulni, sem emelni, és semmit nem tdutam csinálni. Arra meg esélyem se volt hogy bencét emelgessem.
ugyhogy még szerencse hogy apucink csak 10-re ment dolgozni, igy anyukámat felhivtam hogy azonnal jöjjön be. még szerencse hogy nagynénémék itt vannak pestről és behozták kocsival.
itt volt este negyed 6-ig apukámmal. aztán nyusziapu fél6 után kicsivel már itthon is volt. először nem is akart menni dolgozni.

már valamivel jobb, de iszom a flectort, kenem mindenféle kenceficével és van masszírozóm is, meg apukám is megnyomkodta. remélem holnapra jobb lesz, mert egyedül leszek bencével.
hacsak hajnalban mikor kelek etetni nem érzem rosszul magam és nem kell anyukámat hivni.

remélem mindenki jól van! nézzétek el nekem hogy nem irok senkinek, de még a pötyögés is érdekesen megy.

látom aggódtok az evés, azaz nem evés miatt...
hát nálunk nem megy a tápszer. annyira belejött a kanállal evésbe és abba hogy nem tápszert ezsik csak, hogy a cumisüvegből már nem is óhajt enni.
a vacsira szánt tejbedarát is kanalaznom kellett (a tápszerrel már nem is kisérleteztem). ebédre is csak a főzit ette meg kanállal, a tápszert már nem. uzsira is tányérból nyomtuk a gyümölcsöt a grízzel... hát nagyon remélem hogy legalább a hajnali kaját hajlandó megenni üvegből és tápszert...
habár ennek is van előnye, de azért abból gyorsabban menne....
ma már vegyeszöldséges főzit evett.
belejött a teázásba is :D
nagyon fejlődő képes gyerekem van. lassan már pörit eszik nokedlivel, meg káposztát meg ilyeneket :D :D :D a tápszernél csapkodja a cumisüveget.

szóval én egyáltalán nem panaszkodhatom az evés mennyiségére :D
kiváncsi vagyok mit mond majd a dokinő január elején, és persze hogy hány kg lesz :D

dodó!
gondolom élvezitek az itthon töltött napokat!! használjátok ki minden egyes percét, aztán sipirc ebből a "nemnormális" országból!!!

muffin!
nagyon jó vásárt csináltatok a kutyussal.

hófordulósoknak sok boldogságot és egészséget kívánok!!!!

tita!
nagyon vigyázz magadra és a pocaklakódra! levihez meg +++++ remélem hamar rájön hogy nagyon jó kisfiunak kell lennie és vigyázni az anyukájára és a kis növendékre a pocijában.

teó!
jobbulást nektek! remélem hamar rendbe jöttök!

kike!
én még csak most jutottam el a biciklis témádhoz is... száradjon le a keze annak aki elvitte! gondolom nem lett meg, és nincs fejlemény :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

na végre gyerek alszik, férjem a kádban ázik, én meg fejek.
igen bondi, ilyenkor fejlesztek, mert sajna az új feladatok kétemberesek, úgyhogy csak együtt tudjuk csinálni. így hétközben meg kell hogy várjam vele apát. ma meg amikor hazaértünk a vásárlásból fél hét körül, iszonyat éhes volt, úgyhogy rögtön etetni kellett. de azonnal evés után meg nem lehet túl komolyakat mozogni vele... ördögi körforgás. mindig meg kell találni valahol azt az időt, hogy már vissza ne jöjjön, de lehetőleg a végéig ne éhezzen meg... na mindegy. a lényeg, hogy fejlődik.
a ti férjetek is mindig mindent széthagy maga után??? a gyereknek le kellett szívni az orrát, mert ugyan nem jött belőle sok, de láttam, hogy van benne. Előszedte a porszívót, de utána itthagyta a szoba közepén. Csinált nekem banánturmixot (miután megkértem rá) de azt is úgy hagyta. a vacsora után már elpakoltam a cuccait, de ő pótvacsorázott, és azt is otthagyta amiben csinálta, meg azt is amiből evett... és akkor a ruháiról még nem beszéltünk. (a múltkor említettem a sztorit hogy szerinte az itthoni telefont nem ő használja, úgyhogy nekem kellett volna feltölteni én meg erre nem teregettem ki az ő ruháit mert én meg azt nem szoktam használni. Hát két hétig álltak a szennyestartóban vizesen míg végre hajlandó volt újra kimosni őket és kiteregetni. És azóta én nem mostam neki semmit, mert jó lenne ha már megtanulná, hogy nem ártana egy kicsit jobban odafigyelni az itthoni dolgaira. A takarítást így is hónapok óta tök egyedül csinálom, és minden nap végén úgy néz ki a ház mint ahol robbantottak... Na de visszatérve a ruhákra. Már olyan halom ruhája van lenn a mosókonyhában, hogy kerülgetni is elég, de a polcán már gyakorlatilag semmi. De szerintem arra vár, hogy majd megsajnálom. De nem fogom. MEgvárom amíg kimossa. Majd ha hajlandó lesz végre elpakolni maga után, akkor talán én is hajlandó leszek bizonyos dolgokra. olyan elegem van abból, hogy folyamatosan utána kell pakolni meg mosni meg takarítani (mert az oké hogy a sajátját az ember megcsinálja... ) :twisted: :twisted: :twisted: Ezek után tök nyugodtan beül egy kád vízbe és áztatja magát... én meg fene tudja mikor tudom ezt megtenni. kb. egy hónapban egyszer... na nem panaszkodom tovább. azt hiszem nem is szoktam túl sokszor, de a hétvégén már úgy ki voltam rá akadva emiatt. olyan érzésem van, mintha midnen az én nyakamba szakadt volna. ha én nem erőltetem a fejlesztést, akkor nincs az sem. ha nem forszírozom a szájának a kezelését, akkor az is elmarad stb. olyan pató pál, hogy olyat még nem láttatok és már elegem van belőle, hogy mindig én legyek az erős és még őt is rángassam magam után, ha azt akarom hogy történjen valami...
bocsi. csak végre kiadtam. és úgyis tudom, hogy el fogja olvasni, mert mindig olvassa a babanetet, így már előre tudja amikor hazajön hogy mik történtek... de szóban úgyis hiába mondom neki...
na megyek, megírom a mai blogot. aztán rendet rakok. ááá
Holnap dévényre megyünk, aztán tanítványom jön, de este tök jó lesz, mert megyek fodrászhoz!!! :) Már jóval több mint fél éve nem voltam, de akkor is csak a végéből vágtunk. de most melír is lesz, meg vágás is. kíváncsi leszek... :)
na mindenkinek jó éjt.

KépKép
muffin

Képek!

Kép

Kép

Kép beszélgetnek

Kép megszereztem a nyuszikádat

Kép megvizsgállak

Kép kölcsönadom az ujjamat, hogy szopikázd

d.dodó

Na még egy pár! Remélem nem unjátok meg!

Kép anyával a kályhazugban

d.dodó

Azaz már csak ez az egy, mert a többi videó!

Na jó éjt!

d.dodó

Sziasztok!
Nagyon jók a képek!! :D

Hene:nagyon jól sikerültek az alkotások!

Muffin:nem semmi,nagyon ügyi vagy.. :D
Nagypapának mielőbbi jobbulást!

Hú,én ma tök korán felkeltem,totál elvolt dugulva az orrom,egyhuzamban két zsepit telefújtam.

Ma még sok dolgom van,na persze mikor nincs? :roll:

Aztán beugrott hogy ma kell hívnom a dokit is a véreredmény miatt. :?

Na,mennem is kell,felébredt a Tücsök!

Szép napot mindenkinek,majd még bekukk ,ha lesz időm!

Kép
Kép
Kép
kike

Még mindenki durmol?
Én már tiszta ruhákat elraktam,és mosódik a következő adag :)
Kölkök is elrendezve,megetetve,felöltöztetve,és most itt vagyok :D

Hű,jut eszembe,kéne tölteni a mobilom,megyek is :)

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!

Engem is kidobott az ágy, vagyis a kisfiam kitúrt! :lol:

Drukk az eredményért! S persze dódulj meg ebből a fránya náthából!

Timi, mi is így jártunk az evéssel. Már több, mint egy hónapja nem eszi meg a tápit. Csak kanállal hajlandó enni. Ezért kap reggelire joghurtot vagy kefírt gyümivel. Estére tejpépet, napközbe főzi!

Muffin, szerencsére az én férjem nem ilyen, de nem irígyellek a tiéd nemtörődömségéért. Neked pedig kitartást kívánok!

Dodó, nagy édesek a képek! Biztos jó, hogy ilyen jól elvannek a törpék együtt!

KépKép
hene

Sziasztok!

kike: Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki. Olvastad a homeos bogyó ajánlatomat nektek? :lol: (Esküszöm, hogy nem kapok jutalékot a gyógyszergyáraktól!!! :lol: )

dodo: Nagyon jók a képek! (És irigykedem, amiért vannak ilyen génekkel rendelkező anyukák, mint te, hogy szülés után is ilyen csinosak tudnak maradni!!! :lol: )

muffin: Sajnálom, amiért párod ilyen trehány, pedig már biztosan megkérted rá, hogy többet segítsen. Nálunk ritkán fordul elő, hogy valamit nem tesz el a helyére párom, de én akkor egyből mondom neki, hogy valamit elfelejtett. :lol: Nem azt mondom, hogy soha semmit nem pakolok el utána, de azért van egy bizonyos határ, ameddig még úgy gondolom, normális, hogy a párunknak segítünk de cserébe ugyanezt várhatjuk el szerintem. Szóval párodat jól fenéken kellene billenteni, hogy nyissa már ki a szemét, mi minden szakad a te nyakadba nap mint nap, menyi mindent kell megcsinálnod, hány esetben kell helyt állnod, és ő meg nem hogy a társad és segítőd lenne, de még plussz munkát ad neked. :( Szégyellje magát!

hene: Megkérdezhetem, hogy milyen joghurtot adsz Gergőnek? Én nem is tudtam, hogy már ilyen idős korban is szabad adni nekik ilyesmit. :oops:

Én is fent vagyok már reggel 5:50 óta, mivel párom ekkor szokott kelni, ha megy dolgozni. Valami csoda folytán a gyerekem éjféltől reggel 3/4 7-ig nyomta egyhuzamban! :shock: :shock: :shock: Szerintem erre sem lesz példa újabb pár hónapig. Félve mentünk be hozzá párommal, mert nem tudtuk, biztosan él még ez a gyerek??? :lol: Most itt játszik a szőnyegén, mivel piszkosul kipihente magát! :D

További szép napot mindenkinek!
fmarti

Werám,
hogy tetszett-e a cd? Szonja egész délelőtt így hallgatta a Regélőt :D
(igen, 5 centire a hangfal van előtte)

Kép

Wera, nem lehetek eléggé hálás ezekért az órákért: takarítottam, bekevertem a pogácsatésztát, etettem a kicsit (nyugiban!) - mert Zoli persze nem volt itthon :?
Ja, és Szonja egyszer csak könnyes szemmel szaladt ki hozzám : mama, úgy sajnálom a kis cinegét... mert nincsen neki cipője... MIÉRT, mama???

Muffin,
gratula a tanuló kutyushoz :D 8) egészségetekre váljék!!!! Nagyon szemfüles vagy!!!!

Hene,
nagyon szépek lettek a fotókeretek! Olyan ügyes vagy!
És Gergő már fel tud állni??? Hihetetlen! :shock: 8)

Köszi a tesós-dicséreteket, tényleg aranyos együtt a két kölök.

Én meg hadd panaszkodjak egy kicsit:
egy hete tornázom, és most már nagyon zavar, hogy szétvált a hasizmom (az az igazság, hogy valamennyire már az előző szülésnél szétvált, de most nagyon). A hasam akkora, mint félidős terhesen, és nem vagyok hájas! Pláne, három hete diétázom Nándi miatt (se tejfélék, se csoki, se dió-mandula). Úgyhogy eléggé magam alatt vagyok.
Nem tudtok itt Budapesten olyan helyet, ahol endoszkópos műtéttel megcsinálnák a hasizmaimat? Na meg a köldöksérvemet? Ja, és TB-re, ha lehet? :roll: Tudom, hogy csak majd a szoptatás után lehet belevágni (hehe), de addig is keresgélek...
Mindig olyan edzett voltam, és annyira vékony (mint Wera) - most meg egy pókhasú anya vagyok, és nagyon zavar!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkagi 2008.12.22 07:50-kor.

KépKép
szkagi

Patr,
Akkor tényleg te lepted meg Amiékat!!!! Naggyon furfangos vagy! És... megint elmentettem a verset. Köszi!
Zsuzska jobban van? Tényleg megette a maradék bébikajákat? Asszem, Szonja is vevő lesz majd rá :D Már alig várom, hogy hozzátáplálhassak :lol: de muszáj kihúzni a 6. hónapig, Nándi ekcémája miatt :?
De nem panaszkodom, Szonja öthónaposan már tápszert is kapott kiegészítésként, talán Nándinak még nem kell :roll: bár nagyon bendős az ifiúr! Nem tudom, elég lesz-e még egy hónapig az anyatej neki :?

Muffin,
Nem semmi, hogy a párod nem pakol el maga után... mi lesz, ha a gyerkőc után is el kell majd pakolni? :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok, rohanósan megint, megyünk nagymamámhoz beiglit sütni...
Majd csinálok fotókat!

Jól vagyunk, Adél Vibrucollal remekül alszik....

Kép
andkata

sziasztok!

Család még alszik, Nati fél egykor(!) aludt el, addig pörgött. nagyon cuki volt, de már szálanként csavartam a hajam tőle.
Wera, Nórihoz tudtam volna hasonlítani :)
Apa meg is kérdezte: biztosan akarnék-e harmadik gyereket. mondtam neki: egyet se....

Elfelejtettem:
Védám, gratulálok az idézéshez!

És persze köszönjük a gratulációkat.

Ági, Szonját megzabálom!!!

Kike, nagyon pörögsz ma -is. Mindenképp gyere, ha van eredmény!

Magdi, üdv otthon! :)
Vizslák? A kedvenc fajtám! (a német juhász mellett)
Úgy érzem, tudnánk még miről beszélgetni :wink:

Dodó, jó lett a hajad! A kicsik édesek! Olyan jó, hogy egykorúak az uncsitesók!
Tegnap nálunk is együtt volt Laura és Nati, képzeljétek, Laura bekapta az egyik lábát, Nati meg a másikat :lol:

Muffin, Apa monnyon le! Hogy lehet nem a tenyerén hordozni egy ilyen szuper csajt???? :shock: :x Na és a fiacskáját...
Bár nem vagyok a családon belüli háború híve, de jó, hogy próbálod rádöbbenteni, figyelhetne egy kicsit.
Bár magamon látom - engem elkényeztettek rendesen -, hogy az évek során kialakult szokásokon (pl. utánam is mindig pakolt Anyukám, már vén koromban is) nagyon nehéz változtatni. Persze ha az ember AKAR, semmi sem lehetetlen. Főleg, amikor látom, mennyi cuccot pakol el Apa a lakásban a nap végén, mindig megerőszakolom magam, és próbálok házitündér lenni.

Orsi, löksi vagy!!! Miért is cserélné le Apa az istennőjét nyegle fruskákra?

Márti, te is löksi vagy :D Nekem nagyon is csinosnak tűnsz :)

Ezt el kell mesélnem nektek:
pénteken hazajön a gyerekem az oviból:
- Anya, amúgy az ajándékokat nem is a Jézuska hozza, hanem az emberek veszik!
(gondolatban kivert a veríték, elájultam, de aztán felmostam magam...)
- Ezt meg hol hallottad? Az óvodában mondta valaki? (reménykedem, mert ilyenkor kiderül a turpisság, hogy Balu nevű égedelem csoporttársa szállítja az infókat. És persze lehet mondani, hogy ő nem jól tudja.)
- Nem, csak úgy kitaláltam.
(nna, ez a világvége... csücsültem romjaimon...)
- Hát figyelj, Otikám. Írtál levelet a Jézuskának. Csak neki. Az emberek honnan tudnák, hogy te mit írtál neki? Majd meglátod, ha azok az ajándékok lesznek a fa alatt, amiket kértél, akkor biztosan tudni fogod, hogy ő hozza az ajándékokat.
(hűűű, ezt elhitte.... szerencsére nem foglalkozott többet vele. Persze ment a riasztás mindenkinek a családban, hogy ha szóba kerül a dolog, hangsúlyozzák a Jézuska szerepét - erre tegnap apa hangosan elkezdett dohogni, hogy a karácsonyi jutalmából mennyi rengeteg ajándékot kellett vennie... meg mondta Otinak, hogy együtt elmennek nekem ajándékot venni. Rá kellett szólnom, hogy nekem a Jézuska hozza ám!!!)
És tegnap lecsekkoltam Otit: azt játszotta, hogy ő a Mikulás, és megkérdeztem tőle, ő hozza-e nekem az ajándékot karácsonyra. Hál'Istennek nagy kerek szemekkel mondta, hogy nem, majd a Jézuska fogja hozni...

Megyek kicsit romeltakarítani a konyhába. Szép napot nektek, lehet, hogy még bekukkantok!

Kép
Kép
bondi

Márti, natúr joghurtot kap, és én ízesítem neki gyümölccsel. Meg persze hogy tartalmasabb legyen kap bele egy kis bébimüzlit. Amúgy nekünk a dokink javasolta, mert ugye nem eszik tápszert.

Szkagi, még hogy feláll!!! Napról napra egyre jobban teper! Tényleg nem lehet már egy percre sem egyedül hagyni. A karifa bizti veszélyben lesz! Jön utánam a lakás minden területére. Úgy spurizik négykézláb, hogy csak kapkodjuk a fejünket, hogy hol van, mert az előbb még amott volt!

Andkata, jó sütést!! :D

KépKép
hene

Hene, fiacskád nem semmi!
Én is tegnap szembesültem azzal, hogy lassan pakolhatunk fölfelé... a lányom a polc elé küzdötte magát, és érdeklődve szemlélte a dobozokat...

Ági: barátnőmet októberben műtötték, és ő mindent körbejárt, de nem talált olyan orvost, aki az ikrei után endoszkóposan megcsinálta volna a hasfalát. És ezt a beavatkozást sajna a TB nem támogatja.
Úgyhogy szegényemnek van egy csípőtől csípőig vágása, egy műköldöke és egy pici dudor a hasán ott, ahol egymásra hajtogatta a doki a kinyúlt (szétszakadt) izomszalagokat.

Kép
Kép
bondi

Katám, várjuk a fotókat!
Adél legalább alszik...

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Elég jól adludtunk, este 8-kor lefeküdt és 3-kor kelt először :shock:
Ami nálunk világszám, mert amilyen egy bélpoklos, nem igen bír ennyit kaja nélkül.
és utána 7-kor kelt, de akkor már nem is aludt vissza!
Na mindegy, én így is hálát adok!

AKata!
Jó sütést!
Tényleg, rég ahllottunk a tesódról.
Hogy vannak?

Evelin!
Hát, sajnálom, h Apa rendetlen, sajna nálunk is ez van, biztosan fárasztó, de azért más baj nincs vele, ugye?
Eliotról kérünk fotót!

Timi!
Szerintem add neki a tápit valahogy, mert én úgy tudom, hiába eszik minden mást, a tejalapú dolog (anyatej, táp, és én eddig úgy tudtam, tehéntej nem lehet, de ha Henének azt mondta az orvos, akkor talán mégis) KELL!
Akkor is, ha minden mást eszik.
De katák ezt jobban tudják.
Azért kérdezz rá.

Dodó!
Csini vagy, a lányok meg irtó cukik:)

Bondi!
köszi a biztatást :)
Sajnálom, hogy Nati nem aludt rendesen, amúgy megnézném a szálanként bepödört hajad :D

ja és a tegnapihoz.
egy kis logika

Nati hasonlít rád.
Nati gyönyörű.

Na, milyen állítás következik ebből?
(Bár ez nem pont az arisztotelészi forma :) )

Kike!
Jó munkát, aztán majd muti, miket sütöttél!
Wera!
Kicsi Bugri hogy van?

Nekem hiányzik Viki, hát ti hogy vagytok ezzel?

Na, megyek, szép napot! majd még benézek
Vendég

Bondi, bizony már mi is pakolászunk. De a DVD lejátszót nem sikerült eltenni. Azt mindig megtalálja! Még jó hogy nem nyitott az eleje, így nem tud beletenni semmit! :lol:

KépKép
hene

Sziasztok!

Brutál éjszakánk volt,Áron megint velünk aludt,óránként sikított,kapkodott a füléhez!
2-kor kapott Cataflamot,pedig már 2 napja anélkül aludt!
du. visszaviszem a dr-hez!

Katák! Nasivin baby meddig mehet?
Cataflamot meddig lehet naponta adni?
Szörcsög az orra de csak ritkán jön valami az is víztiszta!
Remlem nem a füle fáj még mindig.
Simán engedi kipucolni,meg hozzányúlni,én úgy tudom,hogy ha be van gyulladva ezt nem tűri!

Most végre elaludt,de olyan nehezen,annyiszor felsír! :cry:

És úgy szuszog!

Wera! remélem Nórinak nem a füle!

Hene! Naggggggggggyon jók lettek az ajik!
Ügyes vagy!

Nálunk se nagyon megy már a tápszer,reggel és este kapja,de most reggel is 80-at evett meg belőle!
1 hónapja még 200-kat evett .
5X eszik,r-e tápszer,délben főzi,du. gyümi,18 körül tejpép.
Ezekből megeszi a 160-180-kat,meg megiszik kb 2-3 dl teát egy nap.
És egy hónap alatt csak 10 dkg-t hízott! :cry:

Most mennem kell mert rengeteg dolgom lenne és mindjárt újra fennt lesz!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Orsóanya, én is ezen csodálkoztam, hogy tejet nem, de ilyen dolgokat lehet, sőt javasolja a doki. Már a sajtot is mondta. Nincs tőle semmi baja, sőt azóta, hogy joghurtot és kefírt kap a szorulásos problémáink is megszűntek. Szinte minden pelusban van kaki.

KépKép
hene

És fent van!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

És nem marad ajárókában,most hempereghetek vele a földön amíg Apa haza nem jön!
Megőrülök komolyan,annyi dolgom van!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

hene, ha azt mondod hogy ilyeneket eszik és hogy van kaki, hát tuti hogy szólok én is januárban a dokinőnek.
mostanában olyan nehezen kakil.
és gondolom azért mert elég sűrű az étrendje, és nincs ami higitsa. az a 100-150 tea vagy gyümilé nem elég folyadék.
de lehet rákérdezek erre a joghurtos kefires témára. ha más nem a kakija miatt.

Kép

Kép
timi1982

nah jó azért nem máris azonnal és rengeteget, mert azért akkor még "csak" 5 hónapos lesz.
hene te mióta adod neki? mármint milyen idős volt?

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Hoztam egy képet,persze még sok van-egy kiló lisztből csináltam,bár most csak a felét sütöttem ki...
Kép
Ahhoz képest hogy még sose csináltam,egész jó lett,és finom :D

Kép
Kép
Kép
kike

Napi kajcsi, ha valakit érdekel.
Reggeli: Joghurt/kefír gyümivel, műzlivel.
10 körül gyümölcs
1 körül főzelék husival, gluténmentes liszttel berántva
5 körül ugyenez
Lefekvés előtt tejpép, vagy amit nagyon szeret, gríz megfőzve vízben, és a DM-ben kapható a Humana gyerek joghurt, azzal összekeverve. Isteni! Ez ízesített és nagyon finom!

KépKép
hene

Márti:hű,még jó hogy olvastam mit írtál,el is felejtettem a dokit-gyorsan felhívom!

Kép
Kép
Kép
kike

nah hene, hát nálunk a reggeli az a baj hogy hajnali 5 órakor van! ekkor még nagy nehezen beletuszkolom a tápszert. 8) :lol:

kike!
nagyon jól néz ki. és hogyhogy neked ez az első?!?!?! te mint konyhatündér még nem sütöttél mézeskalácsot???

Kép

Kép
timi1982

Timi, kicsivel volt több, mint 5 hónap. Lassan lehet nálatok is próbálkozni. De ez csak az én véleményem. Igaz mi minden mást hamar kezdtünk el adni neki. Még nem volt 3 hónapos, mikor gyümit kapott!

KépKép
hene

Timi, amúgy milyen a napi étrendetek?

KépKép
hene

Azt mondták 20 perc múlva hívjam őket,addig kikeresik az eredményem a rendszerből!
Kérek sok drukkot!!

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?