Új privát üzeneted érkezett!

akata, köszi hogy nem buktattál be. :) Amúgy elég viccesnek tartom, hogy a 10 emeletet végigjárja és mindenhova becsönget hogy ki újított fel, de az eszébe sem jut, hogy addigra rég kitakarított volna... :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:46-kor.
Vendég

Na,mostanra sikerült visszaolvasni. Már Rolkó fel is ébredt.

Nagyon tündér minden baba!

Muffin! 91-es hűtőlakó :shock: :lol: Ez jó! Várom az ilyen volt ilyen lett képeket!

Bondi! Alig hogy túl vagytok a keresztelőn, mindjárt itt a karácsony és kezdődik minden elölről! Örülök, hogy jól sikerült!

Na! Jázmin is felkelt! Sajna nem tudok most többet reagálni.

Én már csütörtökön feladtam a csomit, remélem nem kavarodott el, mert még nem jelezte az illető, hogy megkapta volna :?

Kép
szly27

Viki!
Igen. Mindent elmond! Ez nagy szerencse. De azért mond el mindet, mert nincs félnivalója. Apus pl. olyan "jó" kapcsolatban volt t. szüleivel, hogy megúsztatta az ellenőrzőjét a Rákospatakban. Pontosabban elúsztatta :wink:

És jobbulást, mert ezt még nem írtam, csak gondoltam :wink:

Véda
Vendég

Ti hogy adtátok fel a csomit?
Én ajánlottan szeretném. Úgy jó, igaz?

Véda
Vendég

Kike!
http://teszvesz.hu/item504161074_edes_macicsomag.html

AKatus!
Nem kapott még banánt. A nestlének van szilva lé italkája. ISzonyat jó! Csak úgy cuppogja Lacusom befelé.
20150601134430

véda, legyen igazad! :)
hurka meg kolbász meg van elég. eljöttök? 8)

KépKép
muffin

Véda ezt rég meg akarom kérdezni, miért nincs jóba férjecske anyukáddal? Anyukád alattatok lakik?

Kép
andkata

Felébredt a Feneséges Henceg! Pá!
20150601134430

Ne lázíts, Evelin!!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk krumplileves van és császármorzsa. De ez volt az ebéd, és vacsira már csak Lilunak maradt. Lehet csinálok melegszenyát. Az itt nagy kedvenc, ebben a topikban :lol:

Véda
Vendég

Ha lázas vagyok mit vehetek be?
20150601134430

Bakker Vik, Algopyrint.
Jobbulást!!!

Kép
andkata

hallgassátok meg, ha van időtök.
én ettől mindig elbőgöm magam

egy vers kislányhangon
http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.ph ... r%C3%B3lam
Vendég

Katus!
Köszi! ;)
20150601134430

orsóanya:jajj,ne is mondd,ezt mondták már Anyák napján is-mondanom sem kell hogy könnybe lábad az ember szeme tőle-olyan jó Anyának lenni!! :cry: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Milyen jókat fogtok majd sírni,ha akkora lesz a csemetétek hogy az óvodában mondja nektek az Anyák napi verseket-majd megtudjátok! :D :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:köszi a linket,de annyi plüssmacijuk,meg mindenféle van a nagyobbaknak,hogy már zsákban vannak többségük...szóval még az unokáim is el vannak látva... :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Akata!
Hú...
Nem akarom bő lére fogni.
A lényeg, hogy Anyu+Apu a földszinten lakik a ház hátsó oldalán. mi meg az utca fronton elöl, de úgy. hogy alul+felül is 50-50 nm-en.
Anyu egy pörgős, dumálós, mindent nagy elánnal végző ember. És férjem is... De egymással még beszélni se tudnak normálisan, mert folyton félreértik, amit a másik mond, meg nehezményezik, hogy ki, mit és hogyan csinál. egyszerűen nem bírják egymás személyiségét. a legapróbb apróságig különböznek. És muszáj együtt élnünk, alkalmazkodnunk. Főleg, hogy Anyu nekem nagyon sokat segít. Ebből is sokszor van vita. Hogy ő szívesen segít, de miért nem jön már be a férjem a garázsból, stb. Most már inkább én sem kérek nagyon Anyutól segítséget. Egyrész, hadd csinálja a saját dolgát, meg pihenjen, másrészt, hogy ebből ne legyen kálvária, hogy miért nem jön már be a férjem, stb.
Januártól pedig úgyis megkezdem Csabinak a pepecselést, így főzni is teljeskörűen visszaállok, mert most csak részben főzőcskézek. Így ebből sem lesz gond. Mert nálunk a kaja is mindig vitatéma. Ki mennyit hagyott meg, ki ette meg, mert az félre volt téve, ki hagyta elől a romlandót, stb... Pedig külön konyhánk van, de azért be-bejárogatunk egymáséba. Na, ezt kellene valahogy kiküszöbölni. Én amúgy mind2-vel tök jól kijövök, csak 3-asban ne legyünk, mert attól falnak megyek!

Véda
Vendég

Csak gyorsan a babavízre.

Pl a jana babavize, mi azt vesszük.
Arra az van írva felbontás után 24 óra elteltével újra kell forralni.
Így én általában a literes üvegnek a felét-negyedét mindig dobhatom ki...
Akkor ezt ne vegyem komolyan h 24 óra....?

nicike

Olyan szép lett a kenyerem hogy csuda :P nem esett be a teteje,se nem kelt túl,szóval pont olyan ,amilyennek lennie kell :P

Kép
Kép
Kép
kike

Jázmin megevett egy üveg bébikaját! Roli is "ebédelt".

Viki! Jobbulást!

Véda! Hát nem egyszerű. Nekünk is fel lett ajánlva, hogy lakjunk anyóséknál az emeleten. Külön minden, de mégis egy házban. Hát én inkább nyögöm a lakáshitelt, meg megcsinálok mindent magam, de abból semmi jó nem sült volna ki. Jobb ez így külön. Máskor meg olyan jó lenne, ha lenne itt valaki és csak úgy át tudnék ugrani mondjuk a boltba anélkül, hogy előtte és utána fél órát készülődjek!

Zsuzska! Üdv itt!
Nagyon aranyos Tomika.

Most elég rossz lett a hangulatom. Az autón megint kigyulladt a motor hibajelzés. Nem is olyan régen költöttünk rá 150 ezret. Most megy az autó, csak ég a lámpa. Hát nem tudom mi lesz vele, már várom apát, hogy megmondjam neki és mondjon valami okosat. Már az egri Citroen szalon autóit is átfutottam, hogy mire tudnánk ezt kicserélni, mert már elegem van, hogy állandóan szívunk, mert rossz üzemanyagot tankoltunk. Szerintem most ez megint amiatt van.
:cry:

Kép
szly27

hat mi a vizet csak arra hasznaljuk h a homeos bogyeszt feloldjam :lol: :lol: :lol: igy kitartana egy darabig :lol: :lol: :lol:

Kata!
nem most akartam,hanem mikor hozzatapi lesz,h valtozatosabb legyen.
Vendég

Szly!
Én is az mondom h külön konyha, külön só! Mi is lakhattunk volna anyóséknál, főleg após szerette volna h a sógorom meghalt. Mi mégis ragaszkodzunk a külön lakáshoz. Talán ezért is vagyunk olyan jó kapcsolatban velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.15 15:48-kor.
20150601134430

Ébredés volt...
Talán este még jövök!

Véda
Vendég

sok a bosszúság az autóval, sajnálom Szilvi!
Jázmin kisasszony jól van?

Kép
andkata

Viki! Mi is jól kijövünk anyósékkal. Néha náluk ebédelünk. Ők nem nagoyn jönnek, most hogy GYuri sokáig dolgozik mi sem nagyon megyünk. Nekem kicsit, hogy is mondjam fura néhány dolog amit csinálnak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl macska a lakásban meg apróságok. Mit engednek meg a gyereknek stb. De minden apróság felfújódna tudom, ha ott laknánk.

Kép
szly27

Akata! Köszi! Jázmin jól van! Nagyon jó kislány! Már ő is négykézlábra áll! Éjszaka alszik. Nappal is két hosszút. Szépen eszik, szóval tényleg nincs vele gond! Az ínye fehérlik egy kicsit, de szerintem még nem most fog kijönni a fogacska, mert nem nyűgösködik!
Gratulálok Adél fogacskájához!

Kép
szly27

Én kicsit unalmas vagyok, mert Jázminnal sosincs semmi extra! De persze örülök neki! :lol:

Kép
szly27

sziasztok,
újabb öt percet töltök veletek :D

Hogy vagytok, anyukák, gyerkőcök? Eszik-iszik, egészséges - remélem mindenki!

Elkezdek visszaolvasni, hátha hagy egy kicsit Nándi 8)

KépKép
szkagi

Szly :D
az nem baj, ha sosincs Jázminnal semmi extra 8)
Amikor Szonja megszületett, én csak azon drukkoltam, hogy legyen átlagos gyerek... nem kell semmi plusz ügyesség, semmi különleges, de a rossz dolgok is kerüljenek el...

KépKép
szkagi

Pár kép!

Kis barátunkkal

Kép

Tegnap bevásárlás közben

Kép

A Mekiben apával

Kép

A Corában tigrissel

Kép

Kép
szly27

Most olvasom, hogy Véda Csabija már ül????
Hát Nándi még nem is fordul :? csak tekereg, kukacol.
Mi vagyunk az utolsók, akik még nem fordulnak? Ajjajjjaj.
Nándinak még a foga sem jön.

Viszont talán megvan az a kaja, amire érzékeny a kicsi. Széleskörű kutatást folytatok, tejmenetes és dióféle-mentes étrenden vagyok, és valamelyik lesz a ludas! Feltehetőleg a mandulára érzékeny... most, amióta nem eszem naponta (végre), azóta szebb a bőre. Bár még mindig sebes, de egyre szebb :D

Akata,
tudtad, hogy a lekváros piskótatekercsben nincsen tej? Ez a hétvégi felfedezésem :D Kaptam is a férjecskémtől két óriási szeletet! :D

KépKép
szkagi

Bocsi egy kicsit soká értem ide a képpel, de vendégek voltak.

Szóval a párologtató, amit ígértem!
Kép
Kép
Vannak benne ilyen pici színes égők is, és folyamatosan váltakoznak a színek, miközben párologtat. Nagyon szép.:) Ja és többféle színbe kapható a tálrésze.

Kép
linda24

Míg Rolival a Wcn voltam, Jázmin hasra fordult! Na mostmár akkor megvolt oda-vissza!

Linda! Ilyenünk van nekünk is, csak kék!

Kép
szly27

Még Tomcsi se fordul... Viszont fülsüketítően sikongat :)

Kép
zsuzska72

Titikém,
olvastam a gyémánt félkrajcáros kérdést 8)
Csiszolt csillogó "követ" lehet kapni bizsusnál, én is vettem tavaly az unokahúgomnak a varázspálcájához 8)
(bár lehet, hogy írták már a többiek is, nem tudtam végigolvasni az oldalt)

KépKép
szkagi

Zsuzska,
te új vagy, éljen!!! Szia!!! Remélem, van kép a kicsi fiadról, mert épp visszaolvasó üzemmódban vagyok :D
Nálunk mostanában a harsogó sírás, sőt, zokogás megy nagyon. Ma kétszer is eljutottunk idáig...
De már kacag is a kicsi, olyan aranyos :roll:

KépKép
szkagi

lépek, felébredt Nándi, mindjárt harsog kajáért :roll:

KépKép
szkagi

Zsuzska!
[quote] írta:Viszont fülsüketítően sikongat

Emci úgyszintén :lol: :lol: :lol:

Viki!
jobbulást!!!!!!!!!!!!!
mi az a tantum verde?

Linda!
jól néz ki az a párologtató, nálunk pont a fordítottja kell :lol:
a Ceresit páramentesítő, de az annyira csúúúúúúúúf

Kép
kimma

olyan jó textilkönyvet teszveszeztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kimma:
a tantum verde egy nagyon jó vény nélkül kapható szopogatós tabletta torokfájásra,én is most vettem be az utolsót,holnap kell vennünk
:roll:

most meg mindenkinek fáj a torka :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

ági, nem ti vagytok az utolsók. van nálatok idősebb baba is aki még nem fordul úgyhogy nyugi. (mondom ezt én) :)

amúgy az előbb mosolyogtam magamon amikor olvastam hogy jázmin is négykézlábra áll. eliot is szokott. csak a négykézlábból csak a két láb van meg. :) a keze továbbra is kis gyengusz. bár ma megint ügyesebben támasztott mint eddig, már a jobb könyöke nem volt lenn, de szerintem még messze vagyunk attól a négykézlábtól. :) ja és ági, jázmin egy hónappal idősebb nándinál!!! :)

kaptunk ma csomagot kintről (nem azt ami eltűnt, ez ajándék) és mondtam a férjemnek hogy ha negyed hatra hazaér, akkor megvárom a bontással. persze mondanom sem kell, hogy bedöglött a számítógépe úgyhogy nem tudott időben elindulni. de nem akartam vele genyó lenni úgyhogy várom hogy hazaérjen és kibonthassam végre.

ja, meg kaptam az államkincstártól levelet hogy valami nyilatkozatot kell még beküldenünk. meg megkaptam azt az igazolást amivel ingyen utazhatunk a bkv-n. (vonat, távolsági busz meg 90%! :) bár nem nagyon bkv-zunk, de szerintem ha jobb idő lesz, simán fogok. ha már ingyen van... :)

KépKép
muffin

Kép
Kép
Kép
kike

most jut eszembe hogy azóta sem ettem. vagyis ma még egyáltalán... de ez a kisebbik gond. inni sem nagyon ittam. úgyhogy húzok és valamit gyorsan magamba töltök. a kajcsival meg mostmár megvárom kicsi férjemet. :)
ja és véda szerinted a császármorzsa fair volt? :)

KépKép
muffin

én is éhes vagyok
de kifogyott a gáz :(
várom jöjjön haza a férjem a suliból, cserélje ki
a husik meg ott sorakoznak a konyhában :?

Kike!
köszi :wink:

Kép
kimma

hazaertunk Titajektol,nagyon jot ettunk- koszonom Tita a finom ebedet- gyerkocok jatszottak, dumcsiztunk es kaptam kolcson egy alomszep ruhat. eletemben nem volt rajtam ilyen szep ruha mint ez.

Tita: koszonjuk a vendeglatast! elfelejtetted odaadni amit Katanak kellett volna vinnem :oops:

Viki: gyogyulj meg!

Veda: micsoda, Csabi ul? nagyon gratulalok a kiralyfinak!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a konduktortól. Csak röviden: azért mentünk el - azon kívül, hogy kedves ismerősünk -, mert az ortopédus és a neurológus is úgy látta, h Nati nem mozgatja eleget a jobb karját, tornáztatni kell. Ehhez képest Nati Ildinél CSAK A JOBB KEZÉT használta :D
Ildi megkérdezte, h visszaírja-e, hogy szerinte meg a bal keze nem működik rendesen :)

Orsi: Emma és Dédipapa nagyon édesek!
A rémes éjjel és nappal után: Kép nektek!

Tami: Anna gyönyörű! És nagyon ügyes. Látom, Apával nagy a szerelem!
Porszívó-eset: Kép

Vkata: nektek is Kép

Repülőssztrájk: Oti egy ovistársának Apukája ott dolgozik. Anyuka mesélte, hogy Apa most folyton dolgozik, és ha véletlenül kivesz egy szabadnapot, X ezerrel csökkentik a fizetését... És hogy egy csomó, huszonéve ott dolgozó emberrel előfordult, hogy reggel bementek doglozni, egy óra múlva meg kirúgták őket. És megint mindent a fejesek tesznek zsebre...
Dodó, tudom, ez benneteket nem vigasztal, csak egy kicsit a másik oldalt is hallottam.

Akata, gratula Adél fogaihoz!

Babuli, örülök Szabinak!!!!

Kike: fájós háttal is ennyi energiád van????

Marcsi - Emma óriási!!! Nati jó, ha 6 kiló lesz 5 hósan!

Muffin: ügyesek vagytok! '91-es konzerv :shock:

Véda: Csabi iszonyú ügyes! Lilu is! Még ha a fiú miatt is :D Inkább erre vigye rá a szerelem :) :)
én is szerelemből tettem le az angol középfokúmat gimiben - a szerelmem is levizsgázott belőle :)

Orsi, a versről jut eszembe: holnap lesz Otiék karácsonyi ünnepsége... kezem ügyébe teszem a zsepit :)

Szly: Jázmin is ügyes! Gyerekeid nagyon szépek!

Kiscsajom alig aludt vmit ma, és nagyon nyafog, muszáj megszeretgetnem és vigaszcicit adnom neki...

Kép
Kép
bondi

Apa hazajött, megnézte az autót. Azt mondja, szervízbe kéne vinni vezérműszíj cserére. Ez sem lesz olcsó :cry: De legalább nem áll meg alattunk.

Kép
szly27

Újra itt... Barátok közt 8)

Ágikám!
Azt tudod-e, hogy nagggggyon hiányolunk ám Téged :?: :!: Remélem, majd lesz olyan, amikor gyakrabban tudsz jönni... :wink:

Együttlakás: hát, egyetértek veletek, de sajnos, mi patt helyzetben voltunk anno. Ugyanis az én fizum iszonyú kevés volt a bíróságon (23.000,- 10 éve) :oops: Bár, emiatt nem nekem kellen pirulnom :roll: A lényeg, hogy anyagilag sem az albérlet, sem a lakásvétel nem ment volna. Még hitelre sem. Így belementünk aba, hogy külön konyha, külön fürdő, külön minden, de egy ház. Mert anyagilag ez az egy volt akkor kivitelezhető. És kezdetben jó is volt. Aztán amikor kevés lett a hely, muszáj volt ráépíteni. És akkor is azért nem újba mentünk, mert a ráépítést is csak úgy bírtuk el, hogy hitelt kellett felvenni + az összes spórolt pénzünket belefeccölni + Apa csinált mindent. De még így is több millióba került, hát még, ha költözni kellett volna. Szóval kényszerből, de ez a megoldás tűnt a legjobbnak.
Jó oldala is van persze, mint mindennek, és én igyekszem megtalálni ezt a jó oldalát, hogy jobb kedvem legyen: Anyu csak karnyújtásnyira, gyerekeket bármikor rá tudom bízni Anyura, ha kell. Az más tészta, hogy ezzel sosem élek vissza, és ritkaság számba megy, ha elmegyek valahová, és Anyunak kell bébiszitterkedni. De jó tudni, hogy van segítség, ha kell :wink: Amúgy meg, ahogy nőnek a gyerekek, szerintem úgy fogunk egyre jobban elkülönülni, mert amég kicsik, mindig valamiért majd jönnek-mennek, hívják a Mamit-Papit. Így nagy az átjáróház.

Na, Apa bejött, megyek, csinálok neki finom vacsit a drágának :wink:

Ja, Lilut jól fogadták a napköziben 8) Kaptunk is tőle valamit! Majd holnap megmutizom, hogy mit!

Véda
Vendég

Köszi Bondi

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?