Nna, végigolvastam...
jegyzeteltem egy csomót!
Lehet, hogy én vagyok már idegbajos-vihogósan fáradt, de sosem röhögtem annyit a hsz-okon, mint most
Tami: a 12 évessel kezdődött. Aztán amikor a BŐrönd Ödönt láttam a tearózsával... most is röhögök
- amúgy tényleg szoktam ilyen pózban röhögni
Dodó: szerelő
Patti: amikor csak belepörgettem a topikba, ennyit láttam:
[quote]N írta:a nálunk megtankoltam a kisbuszt, most apa olajcserét csinál, aztán remélem megy aludni a garázsba
Azt hittem, igazi kisbuszról van szó, és Apa megy a garázsba aludni
közben még mindig kísért B.Ödön a tearózsájával... muhahaha....
Angyalkám: nem "nyomom fel"
de engem is furdal a kíváncsiság
Képek? Liza, Léna, Lea, Laci, Csugi-család - mind-mind csodaszépek!!!!
Bencuri, Magdi, Vkata-Dórika, Kike-család: jobbulást nektek!!!
Tegnapi teszkó-ruccanás: elég menőmanó voltam régen, ami mostanában néha azért hiányzik. Kiscsajomat a napokban csomót hurcibáltam, és már furdalt a lelkiismeret, hogy mindig akkor érünk oda vhova, amikor elaludna az autóban... teljesen kicsavartam szegénykét, de a listám még hosszú volt...
Így elsősorban nem a magam szórakoztatására mentem shoppingolni, hanem angyalkáztam 10 év alatti rokonoknak és egyéb üzletfeleknek.
Persze lett volna magam szórakoztatása is - pl. néztem volna tésztakészítő gépet, azt a kézi tekerőset
Jamie Oliver egyik hétvégén nagyon meggyőzően lapított vele tésztát, meg hát bevásároltam volna, amire végül nem került sor, mert Bogyókám megérezte a hiányomat.
De amúgy is kellett egy kis magány, mert nemtom mióta nem voltam úgy vásárolni
valódi kikapcsolódásról meg ne is beszéljünk, hogy legalább a kiccsajt ne cipeltem volna. Kettővel meg... egyik üvölt, másik rohangál, Apa idegbajos, Anya stresszel. gondolom, most már értitek, miért lettem teszkójáró zombi.
Viki: Manfréd elsősorban Apa agyament szüleménye volt, amikor Ottónak kerestünk nevet, sőt Manfréda is volt lányneve neki. Sokáig Maninak hívtuk a pocakban is, meg néha most is még.
Persze a drága mamut miatt én is adtam 1 pontot a névnek (a tízes skálán...), amikor már komolyra fordult a névválasztás.
Aladár pedig: a kutyafülű Aladár nyomán, Apa elnevezte a pici Otit hurkafejű Aladárnak
Dodó: te igazi angyal vagy! Bár ha az lennél, nem kellene aggódnod Ferihegy miatt... minden rendben lesz, nagyon remélem!!!
Muffin: karácsonyfa
Márti, te is édes voltál a karácsonyfával!
(én lencsét nem tudok válogatni, sajnálom azokat, akik kimaradnak, és nem teljesíthetik be életüket... ezért most már válogatás nélkül megy a lencse a fazékba...)
Férjed tényleg igazi csodabogár!
Orsi: honnan vannak azok az édes rajzok? Olyan felüdülés a rakás Anna és Peti után!
Mav: remélem, Katák megnyugtatnak! Apagondokat sajnálom, remélem, azért utálatig nem fajulnak a dolgok. Kitartást, sok türelmet!
Véda: én is dagadok a büszkeségtől Lilu miatt!!!!
Marcsi:
sajnállak Anyukád miatt, nehéz lehet ezzel együttélni
viszont gyönyörűséges szülinapi ajándékot kaptál a 20.-ra
Swarowski: tényleg gyönyörű!!! olasz barátnőmtől kaptam az esküvőmre egy gyönyörű csillag-medált, amit annyira féltettem, úgy eltettem, hogy azóta sem találom. Apa drága volt, egyik karira meglepett egy hattyúval
erre jobban vigyázok, de ezt is majdnem elhagytam egyszer.
Szly: máris megérkezett a szül. akvi kivonat???
Tami: visszér ellen sötét harisnya!!
hozzánk mindig jöhetsz tenni-venni
nem fogod elhinni: tegnap a kenyeres-rántottásat csináltam meg én is, csak serpenyőben - a félig szilárd rántottába kenyérszeleteket nyomkodtam, aztán megfordítottam, h a kenyér is pirulhasson
Bencuri, Kike, Szly, az apák már csak ilyenek... Mit gondoltok, miért van Otinak 75 (!!!) Verdás autója???
Az az egyetlen mázlija, hogy a legtöbbjüket 1-2 dollárért veszi külföldről. Na de akkor is...
Dodó: sajnálom a kenyeredet! Látom, van kézi recept is tallonban
Én csak kézzel készítek kenyeret - Ronix, én is szemezgettem a géppel, de Anyuéknak mindig beleragadt a kenyerükbe a lapát, iszonyú nagy lett a kenyér, sokáig készült... aztán találtam egy tuti, jól variálható hagyományos receptet. Azóta azt sütöm. Föltegyem a receptesbe?
Akata: kitartás!!!
Nati is hason alszik, légzésfigyelő nélkül. Most parázom, mert miközben édesen énekelt elalvás előtt, olykor sípolva vette a levegőt, mint az asztmások. Apának gyerekkorában volt asztmája... de inkább elhessegetem a gondolatot.
Ugyan már, ne aggódj a súlyod miatt! Jó vagy így - bár nem nekem kell megfelelned.
Amúgy én is utálom a pocakméretemet, az utóbbi két hétben veszélyesen nőni kezdett...
Tappancs: nekem egy gyerekorvos ismerősöm mondta, hogy a túl sok folyadék is árthat a tejtermelésnek. Katák, mit gondoltok?
Brúnómami: mi is rendeltünk párszor bookline-ról, szeretjük. teényleg sok az akciójuk.
Uff, kinyúltam. Már látom, hogy ennyi időm sokáig nem lesz, így előre is bocs, ha nem mindig lógok majd veletek...
De ahogy látom, karácsonyig simán meglesz az 1000....
Jó éjt!