véda, jól esett amit írtál.
(mint mindig.
orsóanya, szerintem is nagyon jó volt amit írtál a dolgok jóra fordulásával kapcsolatban. nekem mostanában az egyik plakáton lévő felirat tetszik irtóra:
Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja hova tart.
apa mikulása nekem hozott csokit! Nagyon örültem neki, meg kicsit szégyelltem is magam, mert tegnap csomót gondoltam rá, hogy én is meglepem valamivel, de nem nagyon szokta értékelni a meglepiket. Már bánom... Viszont nekem nagyon jólesett!
fmarti, köszi neked is amit írál.
mav MI VAN????????? Normális ez az ember? Két ilyen gyereket képes otthagyni (ha már köztetek nem is oké mostanában minden???)
anyjuk,a kesztyűs zsebes pulcsi király!!!
tita, örülök, hogy leértetek szerencsésen. Remélem, hogy sikerül tényleg pihenned!!!
családi pótlék... Én még nem kaptam. kíváncsi vagyok mikor jön először.
mi meg túlvagyunk a korosztályos unokatesós mikulás partin. 15-en voltunk, és nagyon jól sikerült. gyerek ugyan kicsit kikészült a hangzavartól (nem vagyunk egy csendes család, főle ha összekerülünk...
de amúgy jól viselte, és mindenki tök jófej volt, mert tízkor mindenki felállt és távozott. úgyhogy etettünk és fektettünk. csak nekem még meg kellett írni a blogot, itt visszaolvasni és még most jön, hogy a megmaradt kajákat hűtőbe tegyem stb. úgyhogy húzok is, csak nem akartam nagyon lemaradni. Na mindenkinek jó éjt!
ja és utánanéztem ennek a ciszta dolognak, és már rájöttem, hogy nem kell aggódnom miatta, mert az csak a kérgestest hiány miatt van, és igazából nem is ciszta (igazad volt kata, hogy amiatt van) úgyhogy elmegyünk majd az idegsebészhez hogy mit mond, de már tudom, hogy ő is ezt fogja. (ez az internet valami szuper találmány!!! ja és a tágulat is, meg minden. Úgyhogy igazából így higgadtan végiggondolva a dolgot, pont annyi baja van mint egy hete.
pontosabban mint amennyiről egy hete is tudtunk.
ja és kinyílt ma a golgotavirágom, amit apától kaptam még a szülinapomra. blogba tettem képet arról is.
na tényleg húzok, jó éjt mindenkinek!