Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! Aki még nem küldte el a számát a telós listához, az még most megteheti, aztán szétküldöm újra mindenkinek!
Kicsit felfrissíteném, mert volt pár ember akik már hónapok óta nem írtak, őket levettem, az újakat meg fölraknám!
És csomóan hiányoznak még róla! (A teljesség igénye nélkül: Andkata, Timi1982, Bondi, Ronix, Véda d, Csugi, Orsóanya, Linda24, Nicike...) Ja, és névvel együtt kérem! Természetesen nem kötelező... 8)
Tnx
Vendég

Bencuri! Már teljesen meggyógyult Roli is. Volt valami bacija, de mire megjött az eredmény, addigra már megette az összes antibiotikumot és rendbe is tette.

Kép
szly27

Titi! Nem semmi éjszaka! Hát nem irigyellek! Nekünk is van hogy előfordul ilyesmi, de csak akkor, ha Roli beteg, vagy beteg lesz. Egyébként alszik mind a kettő reggelig.

Kép
szly27

Na, végre nekem is megvan a név!!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

d.dodó

Csövi!

Meg van az ajándék :lol:

Vettünk Dundi Bubunak egy frankó kis overált is. Drága volt kicsit, de szépséges lesz benne.

Orsi!
Naná h szívtipró lesz!

Viki!

Szonjusunk szeme gyönyörű!

Evelin!
A csaj egy HP!

Dóri!

Nagyon szépek vagytok! Mehetek ebédelni?

Képeket csinálunk majd. A fotelos sztem a legrégebbi.

Még később jövök.
20150601134430

Véda: nagyon szép pár vagytok!!
Boldog hónapfordulót Csabakirályfinak!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Valamelyik lakásban kalapálnak! Már unom reggel óta ez megy! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: pont akartam kérni, hogy küld el megint a listát és elmentem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera!
Én rajta vagyok a telefonszám listán, és nekem is meg van jó pár emberé, amiket még tavasszal küldtél!
Vagy most akkor mégsem vagyok rajta? :roll:

Véda
Vendég

Viki: kérünk képrt az overálos Lackó Fickóról!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó :D Mázsás kő esett le a szívedről?

Marcsikám!
Emma maci is megy az étterembe?
Nálunk itthon lesz a vendégség, de már gyomoridegem van, hogy Lilu mit csinál majd :roll: :( Jó, jó, előre nem szabad parázni, lehet, hogy tündér lesz!

Na, készülök a kiscsaj fellépésére! Majd hozok képeket, ha minden igaz! 2-től szorítsatok neki, hogy el tudja mondani a verset, és ne sírjon!

Véda
Vendég

Dóri: szorítunk! Minden rendben lesz, Lilu nagyon ügyi!

Látom mindenki ebédel.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

én éppen chillisbabot eszem reszeltsajttal. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó étvágyat mindenkinek!
Jujj, Titi, én is kérek!!

Kép
Kép
patr

Az éjszakánk über sz@r volt, de már nem untatlak benneteket ezzel!
Max. bezsebelem érte a buksisimiket! :lol:

Elvileg kinek lesz jó a jövő hét hétfő?
Evelin, Akata tudom, többiek?
Rendeljünk ebédre pizzát? (bocs :lol: )

Dóri, szorítunk Lillának, tényleg jó lenne egyszer személyesen beszélgetni.

Dodó, örülök, hogy megoldódott a karácsonyi ajándékozás!

Kép
Kép
patr

Zsolti buszt vezet a játszószőnyegen, én meg beleolvastam a 2008 márciusiak topikjában, hát katasztrófa ami ott megy!

Kép
Kép
patr

Tévedtem Zsolti már hisztizik a játszószőnyegen!

Kép
Kép
patr

Pati: sajna elfogyott!
Na mi megy ott? A barátnőm is oda szokott írni, mindjárt benézek!
Nekem jó, ha minden igaz és a pizza meg tök jó! Bár már nem vagyok éhes.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

De jó Titi, örülök, hogy te is jössz!!

Kép
Kép
patr

Na, én is megebédeltem! Most fog Lizy egy kis narancsos sütőtökös krumplit kapni!

Igen, megkönnyebbültem, hogy megvan kinek kell ajándékozni!

d.dodó

Én viszont bitang éhes vagyok!

Kép
Kép
patr

Hát csajok, megáll az eszem! Ezt a gyereket nem tudom hova tenni. Most ébredt és simán bepuszilt 160 tápot és még szívta az üveget. Most azt nem tudom csak, hogy mikor adjak neki főzeléket? Vagy adjak neki még tépot és azzal megvan az ebédje? Most mikor egy normális gyerek kezdi a hozzátápit, mi meg kezdjük a tápot. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin, Neked még akartam, hogy lehet hogy ez a csaj nem volt ok ( a papír nagyon ciki szerintem) volt, de a HRG-s torna nagyon sokat segít. Legalábbis Zoli unokaöccseivel így volt. Figyelemzavarosan, hiperaktívok ( kissé) és az egyiknek autisztikus vonásai is vannak. Két év torna, csodát tett! 6.5 évesen elmentek suliba és jól megy nekik! Szóval szerintem érdemes csinálni...

PAti, én ráadásul vinnék valószínű egy barátnét is ( plusz tesó nemtudom) :oops: Van egy május 27-én született leánya, ugyhogy a nyári kismamákba akár bele is férne...

Ő is autóval jön, ugyhogy ha Evelinnek úgy jó, komvojban mennénk...

Véda drukk a leányodnak, örülök, hogy Csabi jól van!

Roni, Léna hogy van?

Kép
andkata

Tita ez szuper! Nyomj még tápot!!! Megijedt a doktortól? :):):)

Kép
andkata

Pati: Levi is ezt csinálja, pár percig elvan aztán meg hiszti.

Tudom kinek mi a véleménye a kompról, de én elkértem a tesómékét és ki fogom próbálni, hogy el van e benne és néha fogom használni. Főleg, ha megint tápozni fog és persze sűrítő nélkül.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, de jó! Komolyan úgy örülök!

Kata, gyertek bátran, hely van! Igazából az lenne a jó, ha mindenki tudna hozni babakocsit, és akkor elmehetnénk sétálni is!
Egy babakocsit tudok adni, ha valaki nem azzal jön!

Kép
Kép
patr

Kata: köszi a tippet, szerintem most várok egy kicsit és megint adok neki, így nem kell főzeléket adnom. Hurrrrrrrrááááá!
Utálom kanállal etetni, meg már unom az éneklést is közben. Szerinted fedezi a táp a kajaigényét? (érted)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: még 1 kérdés: Levinek 2 hete folyik az orra, de más baja nincs. Szívom és nasivin amit ma adok utoljára, mert nem akarom terhelni. Szerinted kéne neki adnom még valamit? Egyszerűen nem akar múlni. Gondolom a foga miatt lehet, de ha mégsem azt honnan tudom?
A spiropen mire való?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
de jó, hogy ilyen jóízűen evett Levi.

Most Lizy is sokat evett. Megevett egy fél üveg krumpli-sütőtököt narancslével, amit én csináltam, és utána még csomót cicizett is!

d.dodó

Titi, Zsuzsinak is állandóan folyt az orra, a foga miatt, mi nem adtunk rá semmit, csak porszívóztam!

És én idáig csendben hallgatam, nekünk is van kompunk (kettőt is kaptunk :oops: )
És bizony Zsuzsit néha beletettem anno, semmi baja nem lett tőle, hamar elindult, és nagyon szeretett a kompban üldögélni, nem közlekedett vele sokat , inkább ült benne, és mivel tálcás, így tudott játszani.
Szerintem nem kell túlzásba vinni a használatát.

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Buszozik Zsolesz? Édes Csillag! Nyálát is fújja?

Titi!

Egészségére Levinek a hamma!!!!
20150601134430

Patti!
Mi megy a márciusiban?
20150601134430

Nasivint hagyd abba, szívogatsd.
Táp 6 hónapig elvileg elég, vitamin, fehérje, ásványi anyag minden...

Én lecsapnék a szabad babakocsira Pati, nagy dögöt vinni macerás...Vagy esetleg a sport befér.

Na húzok szoptatni, leány majd kiugrik az ölemből...

Kép
andkata

Na,ez tényleg azért már-miért kell egymást bántani??A márciusiakról beszélek,meg arról az új topikról :roll:

Az ember nem azért jár ide hogy bántsa a másikat-á,ez felhúzott!

Nagyon édesek a babócák.
Levi hamijának meg nagyon örülök!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

SZAKAD A HÓÓÓÓ!!! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Annyi jó van Domika kúszásában,hogy jól elfárad,és szépeket-nagyokat alszik :D
De állandóan lenem kell,mit csinál,ha ébren van,mert vagy az ágyhoz megy,vagy a szekrényhez,és mindig pakolhatom vissza a popóját :lol: Szerencsére kifele még nem akart jönni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata: köszi!

Pati: kis lapítós! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó:kérek havas képet!Légyszi!

Kép
Kép
Kép
kike

a 2008 április-május topikban is ez a civakodás megy, de talán még durvábban is.

d.dodó

kike!
Párom elvitte ma magával a fényképezőt! :( mert az uj projekt amin dolgozni fog, annak a bemutatója van, szóval ma nem is irodán van, és nem is ebben a városban.
De egyenlőre meg sem marad a hó, mert egy órája még eső esett. De ha este is lesz még hó, akkor hozok képet!

addig ha megtalálom hozok egy tavalyi havasat! :)

d.dodó

Jó lesz egy tavalyi is,de azért remélem majd még este is lesz hó,és akkor látok egy ideit is :P :wink:

Itt csak eső esik :? :(

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó: örülök, hogy Lizy is szépen evett.
Te mit ebédeltél?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
Én krumplipürét, és rántott husit! (Tegnapi maradék)

d.dodó

Még valaki kajáról ír, lekaratézom!
Éhes vagyok, de Zsoltitól még egy vajas kenyeret sem tudok kenni!
(arról nem is beszélve, hogy nincs is itthon kenyér :? )

Kép
Kép
patr

kike!
Tavay esett igy is!

Kép

Kép

d.dodó

Pati: kicsit sír az szerintem nem baj!
egyél valamit, mert elmegy a tejed! Anyukádnál nincs kaja?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Mi van ma, hogy alig írtatok? :lol: Mondjuk ez nekem annyiból jó, hogy legalább győztem visszaolvasni. :D

Viviennek boldog első névnapot!
Két hófordulós pasinknak meg minden jót kívánok!

Evelin: Az a csaj nem komplett! :? Csak az a baj, hogy ebben az országban az ilyen szemét emberek vígan elélnek, a becsületes emberek jogait meg a fene sem védi. :evil:

Ronix: Lénának gyógypuszit küldök! (Nekem egy doki javasolta, hogy mielőtt kúpot adok a babónak, előtte mindig vegyem ki azt az egy kúpt a hűtőből, és várjam meg, míg szobahőmérsékletű nem lesz. Így ha felhelyezed a popójába, a hajszálerek nem szűkülnek össze a hidegtől, és sokkal hatékonyabban felszívódik a hatóanyag.)

Ami: Mi is csak akkor megyünk prevenaros oltásra, ha betöltötte Lea a 6 hót. Így csak kettő szurit kap, ez szerintem jó dolog.
Áron egyébként csodaszép!

Orsi: Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire fog neked tetszeni a kötős kenguru! Nekem nagyon jól elvolt benne eddig Lea. Mikor először felpróbáltuk itthon, mutattam neki magunkat a tükörben, és hangosan elkezdett kacagni. :)

t.maria: Én sem vagyok valami ügyes, én is vásároltam. :oops: :lol:

véda: Aranyosak vagytok együtt pároddal! Lilunak megy a drukk!

patr: Sajnos nekünk elég messze vagytok, és még saját autóm sincs. :(

Viki: Apa még mindig kényezteti Lackót? Azóta volt újabb kiabálás?
Új overálról Lacussal együtt kérünk képet! (Mellesleg használja egészséggel! :wink: )

Titi: Levinek megjött az étvágya? Ügyes kispasi! :) A te éjszakád után nekem egy szavam se legyen, pedig olyan jó idejárárni panaszkodni. :oops: :lol: (Nekem a ded elaludt este 8-kor, én megetettem félálmában 11-kor, majd kelt enni 3-kor, ekkor egy bő órűig ő sem meg én sem tudtunk aludni, majd visszaaludt negyed 5 körül és hózta 3/4 8-ig.)

dodo: Havat ide is küldhetnél, mert utálom az esőt. Márpedig itt most ha jól látom, egy hétre előre azt jósolnak az okosok. Apa megjavult már?

Katák: Tényleg nagyon rendesek vagytok, hogy segítitek az aggódó anyukákat! Én sem tudtam, hogy 6 hó után miért elég csak kettő prevenar, köszi a felvilágosítást!

kike: Domi szerintem egy édes kis lurkó, van egy kisugárzása az tuti! Szerintem a mosolyával le fogja venni a csajokat a lábukról! (Mi csak azért nem szállunk harcba érte, mert Leusnak már van egy hódolója, egyik barátőm kisfia. :lol: )

Lányok, tudtok valami jó túrós-receptet? Valami egyszerű sütire gondolnék, ami nem túl időigényes. :oops: Meggyes-túrós pitét már annyiszor csináltam, jó lenne valami új, a szórt túrós meg nekem nem jön be, fini friss gyümölcs meg most nincs túrótortához. :(
fmarti

fmarti!
Asszem a receptesünkben 2008 nyári kismamák receptjei - van Bólyi túrós, vagy más néven szórt túrós. Az nagyon gyors, és fini!

d.dodó

gyorsan bekukkantottam.

szly! 4 hós adatok:
64 cm, 7100 g

képet meg a sildes sapisat kérem... de küldöm ha gondolod püben is. csak most ennyire futotta mert éhes

telefonszámot is küldök neked wera püben

Kép

Kép
timi1982

sziasztok....

Léna nem is tudom a kup ota csak höemelkedése van és elkezdett folyni az orra igy nem lesz holnap szuri

a melom kész a fiammal is voltam dokinál nem kell müteni talán a jövöhéten leveszik a gipszet

hogy min paráztam be mindenféle izét olvastam a neten mitöl lehet láz és nekem mindjá a súlyossabb jön
én hülye ott is rémet látok ahol nincs

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?