Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:54-kor.
Vendég

Azt akartam írni, hogy Viki és Zsolti!!! :oops: :oops: :oops:
Bocsi!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:54-kor.
Vendég

Köszönjük szépen!!!

Patr! Legalább nem nyafog!! Ez is valami!

sz.andi

Orsi! Hogy Kata szavaival éljek, itt mindenkinek a szíve sokcsücsü, úgyhogy szerintem Emma is befér egy két csücsökbe! :lol:

Kép
Kép
patr

Patr!

Akkor majd idehozom a géphez, aztán válogathat!
De ha az anyja fekete-mániáját örökli, Zsolti benne lesz a top3-ban :lol:
Vendég

orsóanya!

bencének nincs csajszija :oops:
ő még nem választott magának... hacsak azt nem vesszük figylembe hogy anyájának minden csajszi tetszik itt a fórumon. de kiemelt nincs....

Kép

Kép
timi1982

hacsak azt bele nem számítjuk hogy apája viszont dórikára bukik 8) mindig mikor látja a fényképet el van ájulva, hogy hogy lehet ilyen szép kislány

Kép

Kép
timi1982

magdolnam, nem, nekem kellene elvileg fizetni...

dodó, a te prividdel szívtam egy csomót, de ezek szerint mégsem ment át. majd megpróbálom mégegyszer. bocsi.

véda, lehetek én is gonosz? :) Én meg mindenkiről tudom hogy kitől kap és kinek ad. :)

kata, a gézegúzban is van baba-mama klub? mert mi csak a fejlesztő részbe járunk...

amúgy voltunk ma a bhrg-ben és hát nekem nincs túl jó véleményem... először is viccesnek tartom, hogy egy olyan alapítvány, ami elsősorban figyelemzavaros és magatartási problémákkal küzdő gyerekekkel foglalkozik, a bejárata egy játéktermen keresztül vezet. De konkrétan át kell menned a játékgépek meg a billiárd asztalok között... Aztán egy nálam fiatalabb csaj megjelent, és amikor megláttam, mondom akkor úgy látom tegeződhetünk is. Erre mondta, hogy de náluk előírás a magázódás. Oké. Aztán bementünk a helységbe ahol vizsgálta. Két órát voltunk benn, de ebből kb. 20 perc volt érdemben. Mindent, de mindent papírról nézett, még azt is, hogy az következik, hogy most a csörgőt jobbról balra csörgetem neki. De ez úgy nézett ki, hogy odament a papírhoz, elolvasta, majd visszajött és megcsinálta. Aztán megint papír stb. És közben kb. egy szót sem szólt. Aztán mondta hogy mutassuk meg hogy támaszt a gyerek. mondom nem biztos hogy meg fogja, de letettem és gyönyörűen támasztott, de ő meg nem figyelt, mert elkezdett valami játékot keresni hogy felhívja a figyelmét hogy támasszon. Kb. fél perc múlva szóltam neki hogy nem fog sokáig támasztani. Akkor ránézett.Jaj de jó. Akkor most mutassa meg hogy fordul. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Nálatok úgy működik, ugye? Csak szóltok a gyereknek hogy most fordulj... Aztán mondta, hogy összeállítja a feladatokat. Ez meg ismét 20 perc volt, amíg egy szót sem szólt, csak írt egy papírra tollal, és néha megjegyezte, hogy nem jut eszébe több mondóka stb. Na mindegy. Eliot egész végig tündérpofa volt, de addig húzta már az időt a csaj, hogy ideje volt az evésnek. Aztán felvettem kicsit dajkálni, erre elaludt. Akkor jutott eszébe, hogy akkor csináljuk meg a feladatokat. Egyetlen jó pont, hogy rájött, hogy nem kéne felébreszteni a gyereket, és egy babával mutogatta végig. A végén kérdeztem, hogy akkor mennyivel tartozunk. Mondta, hogy 9000 a vizsgálat és 3000 a feladatsor összeállítása. Azt hittem lefordulok a székről!!! A Gézengúzban egy ideggyógyász, egy fejlesztőpedagógus és egy védőnő vizsgálta, megbeszéltünk mindent és a végén 4000-t fizettem. Itt meg a nulla vizsgálatra 9000-et és a feladatok összeállítására (amit a végén egy fénymásolt papíron kézzel írva megkaptam 3000-et. Szóval egyrészt nagyon csalódott vagyok, másrészt viszont fogom csinálni ezeket a gyakorlatokat is Eliottal, mert ne rajtam múljon, de egy kicsit fel vagyok háborodva. Nulla hozzáértést tapasztaltam, és csak azért bízom magukban a gyakorlatokban, mert azok elvileg bevált dolgok... De szomorú vagyok, mert egyáltalán nem erre számítottam!!! Még egy példa. Mi miatt vittem a gyereket. Mondom hogy nem figyel eléggé. Erre kérdezi, hogy és mit szeretnék ha megvalósítanánk közösen. Mondom ezek alapján talán a figyelmét szeretném fejleszteni... Annyi példát tudnék még mondani, amiből az derül ki hogy mennyire nem volt felkészült a csaj. Na mindegy, nem ragozom tovább, de úgy érzem, hogy nem kaptam túl sokat a pénzemért...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Látom, nagy nyüzsgés volt itt egész nap, csak részletekben tudtam végigolvasni a termést. Remélem, nem haragudtok, hogy csak panyókán fogok reagálni. :oops:

Babák nagyon szépek továbbra is, és látom, már szerelmi szálak is szövődnek. :D Hozományról esett már szó? :lol:

dodo: Látod megoldódik az ajándék-kérdés! :)

wera: Igen én kérdeztem, hogy melyik fogacska bújt ki Nórinak. :D Írtam neked pü-t a telefonszámokkal kapcsolatban. :lol:

akata: Szép a koszorúd! Ügyes vagy! Adél meg egy tündér!

timi: Jó lehet az a hangulatjavító tea! Főleg, ha egy kis rumot is rakunk bele, tuti jó hangulatunk lesz tőle! : :D :D

Viki: Lackótoknak nagy puszi a "fekete lyuk"-szerű pocakjára. :) Mi éjszakánk jobb volt, mint az előző, most egész sokat tudtam aludni. :) Laci apu kényezteti Lackótokat? Ejjnye, tessék a kezére csapni! :D

Véda: Csabidnak mielőbbi jobbulást! Én kiskoromban sokszor voltam fülfájós, utáltam! :evil:

Titi: Olivér nagyon drága lehetett a Mikinél! Aztán próbálj meg néha lazítani is!

anyjuk: Aleko nagyon aranyos Mikulás lehetett!

magdolnam: Ha fáj a hátad, ne konditerembe járj, hanem gyógytornára, gerinctornára, az biztosan hatásos! Ha lenne lehetőségem, én tuti eljárnék, mert nekem is sokat fáj a derekam-hátam mostanában. :(

Orsi: Próbáltad azt, hogy egy forró zuhany után kézzel fejsz a cicidből úgy, hogy az adott problémás területet finoman masszírozod közben? Nekem anno volt egy tök kemény csomó a mellemben, és így szépen el tudtam tüntetni.

muffin: Sajnálom, hogy csalódtál, megértelek. Pofátlanság ennyi pénzt elkérni egy ilyen felületes "vizsgálatért", de Eliotnak biztosan a javára válik majd, hogy újabb feladatokat csinálsz vele.

kike: Hogy vannak a lurkók? Domi fogacskája hogy állít?

Ajándék már nekem is megvan, csak be kellene csomagolni és postára dobni. :D

Azt hiszem, ennyire futotta az erőmből, megyek tusolni.

Mindenkinek további nyugodt éjszakát!
fmarti

Viki nagyon szép!

Orsi!
Emmának Laci szívében mindig lesz hely! A Mi csajunk, Szonja mostanában erőteljesen hanyagol mnket :cry:

Márti!
[quote]& írta:quot;fekete lyuk"-szerű pocak
:lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez az!
Laci nagyon kényezteti Minit. Kézben van, dobálja, beszélgetnek.
20150601134430

Orsi!
Szopi mellett fejsz is?
20150601134430

Ezt nem fogjátok elhinni! Levi fürdés után minden gond nélkül bepuszilt 130 tápot sűrítő nélkül!!!! Aztán az ágyban még 30-at. Megáll az eszem. Már vagy 3 hónapja nem ivott. Gondoltam olyan szépen issza a teát megpróbálom sűrítő nélkül szobahőmérsékleten. Most dagadok a büszkeségtől (persze nem csak attól Kép Kép

Ja és most veszem észre, hogy már el is aludt!!! Kép :shock:

Na megyek, mert még sok a dolgom!!! Kép
Tamásnak rakok holnapra kaját, mosogatok, felmosok....

Jó éjt mindenkinek!!!

Bizom benne Levi az éjjel is meghazuttolja önmagát és nem kel fel csak reggel. (na jó mx 4-5-körül! :wink: )
Már mocorog........... :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: Látom, nagy a szerelem nálatok is! :) Egy kicsit még nő Lackó, és már mehet is apájával a melóba, így nem kell majd elszakadniuk egymástól! :lol:
fmarti

tita!

most látom. boldog hétfordulót neked, azaz nektek!!!! hogy repül az idő...hogy érzed magad? remélem minden rendben.
kicsit tudsz már néha koncentrálni a pocaklakóra??? gondolom majd ha érzed mocorogni, már 100%-osan tudsz majd rákoncentrálni :D
én azokat a pillanatokat ugy élveztem 8)
de jo is volt... hmm... most egy kicsit elkapott a nosztalgia.
de nem tartott sokáig... a törpe nem akar aludni és ide hallom hogy nyekeg... nah ráérek még a kistesóval... :oops: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Titi: Levi ügyes volt, hogy ennyit evett! Neked viszont ilyenkor már pihenni kellene, nem felmosni meg egyebek!!! Vigyázz magadra meg a kistesóra! :)
fmarti

na, gyerek nagy nehézségek árán elaludt!

muffin!
Írtam privit!

d.dodó

Andi: nekünk is bejön Viktória hercegnő!!! Nagyon szépséges!!!
Úgy örülök neked, hogy ma ilyen sokat voltál!!! Szeretlek olvasni!!!
Mindig úgy hiányzol innen!

Kata: te se hiányozz sokat! :wink: (mindkét katára vonatkozik!!!)

Ami: rólad ne is beszéljek!!!

Na most jól megmondtam. Látszik fáradt vagyok, nézzétek el nekem!!!

na megyek is, mert soha nem kerülök ágyba!

Ja, azért vettem Tamásnak csokikat csak most nem teszem szütyőbe, hanem minden hajnalban beteszek egyett a kabija zsebébe. Ma este a párnájára tettem, de még nem vette észre, pedig ott tesz vesz mellette.
:lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Márti: igazad van!!! :oops: :oops: :oops: :wink:

Timi: Sajna nincs rá időm, hogy vele is törődjek, de néha azért szoktam hozzá beszélni amikor eszembe jut. :oops:
Általában a hányinger emlékeztet, hogy nem vagyok egyedül, amúgy észre sem venném. :lol:

Elvileg jövő hét szerdán megyek dokihoz és valószínűleg uh-ra is. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jaj, na azért vannak még szép fickók itt, csak ugye mindenki foglalt volt már. Csak Zsoltika volt az, aki még nem csajozott és mi lecsaptunk rá!! De annyi szép fiú van!!!! Igazából mindenki tetszik, nem is nagyon tudok kiemelni! Pedig vannak csúnya gyerekek, de ide nem keveredett egy sem! :lol: :lol: Szépek, na!

Tita! De aranyos vagy!! Én is szeretlek olvasni!! Jó lenne, ha élőben is találkozhatnánk!!! De tudom, nem tudsz sűrűn jönni, de hiányzol ám!!

Meg igazad van! Ami Is, Wera is Tappancs?? Ő is hol van?? Meg rengetegen nem jönnek. H.Szilvi, Potyka! De nagyon sokan nem jöttek felénk sem!

Annak viszont örülök, hogy Magdi "visszatalált" hozzánk!!!!

Megyek fürcsi és megmosom a hajam, délután nem volt kedvem. Na most sincs, de nincs duma, irány a fürdő!!

sz.andi

andi!
megmoshatnád az én hajam is... mondjuk az még nem is annyira macerás, inkább a szárítás... idióta nagy sörény...

Kép

Kép
timi1982

Az enyém nem is sörény, de mégis utálom!!!!!!!! De a Te hajadat szívesen megmosom, még be is szárítom! Azt jobban szeretem!

Na tényleg tiplizek!

Jóccakát!

sz.andi

HAt az en gyermekem fel 8 utan VACSORA NELKUL elaludt. en teljesen bepanikoltam hogy ilyen nincs hogy 4 oraja nem evett es nem akar enni, stb, de szerencsere negyed 9kor nyekkent egyet, en meg kapva az alkalmon szajaba nyomtam a kajajat:) Lassan hokuszpok leszek a szemebe.
Mondanom sem kell szeme kippattant mosolygot, stb csak enni ne kelljen, vegul 140et beletuszkoltam es mondtam neki most am este van megyunk alszunk egy nagyot- na azota alszik! Olyan edes!
Tita: nem azert irtam hogy fajditsam a szived hogy igy is lehet aludni :!:

Most en is megyek, mert a suvito szeltol lehet nem sokat alszom.
Jo ejjt mindnekinek!

Betegeknek jobbulast!
Vendég

Sziasztok!

Hát csak naggyából olvastam, mert megint jó sokat írtatok.Meg egy kérdés erejéig ugrottam csak be.
Vivinek szörcsög az orra, nem is az orra inkább mintha a torkán lenne lerakodva valami, próbáltuk kiszívni az orrából de nem igazán jött semmi. Néha hapcizik egyet, szerintetek meglenne fázva? Úgy gondoltam holnap elviszem a dokihoz, hátha kap rá valamit.

Kép
linda24

Olykor vagyok, de többnyire három hsz-nál nem tudok többet olvasni egyszerre... Nati tkp. este 6 óra óta cicizett 10-ig kis kihagyásokkal. Nem igazán értem. Éhes nem lehetett, mert a délutáni alvás előtt még ki is kellett fejnem egy kis tejet. Gondolom, inkább anyahiánya volt a drágának. De közben akkorákat harapott, hogy megfenyegettem, átszoktatom tápra... Kép
Oti fölös energiáit lehetetlen lekötözni. De várom már az ovit! Persze amikor meg oviban van, akkor az órát lesem, hogy mikor mehetek már érte. Ki érti ezt! Kép

Most sikerült egy oldalt visszanéznem. Nem tudom, kihagytam-e vmi közérdekűt, és remélem, mindenki jól van összes porontyával együtt!!!

Muffin: ez a fejlesztő banda nem vmi szimpatikus! Kép

Orsi: Mártival egyetértve ajánlom neked a meleg zuhanyka alatti-utáni masszírozást! Ha ez nem megy, melegített törölközőt. Nekem az is működött, hogy éjjelre svédkeserűvel dunsztoltam be a ciciket (Maria Treben javaslatára) ciciket bekentem zsírral - vmi jó zsíros kenőcs, pl. popsikenőcs is megteszi, bimbiket kihagyva -, nejlonzacsira rögzítettem és egy nagy cicitartóba beleügyeskedtem a svédcseppel átitatott melltartóbetéteket, cicinként kettőt (alulra és fölülre 1-1), erre még legkívülre törölközőt. Éjjeli szopi előtt kibugyolálni, zsírt letörölni, aztán visszakenni, visszabugyolálni. Két éjszaka meg a nappali dresszír megtette hatását.

Titi, fogalmam sincs, hogy bírod erővel... le a kalappal előtted!
Kép
Levi megtáltosodott? Hurrá!!!
És tök jó, h még Tamásnak is kedveskedsz!

Anyjuk, ügyes varázsló vagy!!!

Linda, mutasd meg dokinak azért, bár lehet, hogy csak kicsit száraz Vivi torka.

Én is kreatívkodtam (24 kis meglepizacskót varrtam). De most már nem bírom tovább, megyek elájulni.

Jó éjt, s holnap szép napot!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

A fiúk még alszanak, nekem már nem megy.

Tita!

Levi Drága milyen ügyes volt!

Márti!
Amikor bevittük a Dundi Bubut Laci cégéhez, akkor a főnöke előadta h ha gondoljuk akkor néznek neki vmi melót.
Meg aztán Laci is mindig mondja neki reggelente h jössz velem dolgozni? :lol:

Linda!

Nem lehet h száraz nálatok a levegő?

Szép Vivi babának Boldog első Névnapot!

Kép

Hőscicér Eliotnak és Csabi Királyfinak Boldog Hófordulót!

Kriszti, Bencuri Viki, Brúnó Anyu, Csugi, Kubu, Kryss!
Merre jártok?
20150601134430

Ez nem igazság! Máskor vagytok korán reggel, erre most senki! Irgum burgum!
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap ugyan visszaolvastam,aztán mikor jelentkeztem hogy élek,már nem tudtam többet jönni. :roll:

Amúgy még Domi is szabad-jó,tudom ő nem olyan szép fiú,hanem proff,vagy már az sem,de még szabad :lol:

Szégyen-nem szégyen,már nem tudom miket olvastam tegnap :oops:

Tegnap este Vercsi fogával szenvedtem-én még sosem húztam ki mozgó fogat :oops: :oops: ,mindig ő csinálta magának.
Annyira mozog neki,meg feljebb van,mint a többi,hogy zavarja a felső fogát,fáj is neki,és nem tud enni...próbálta kihúzni ő is,meg én is,de nem megy..... :x Középen még tartja magát.Hát,nem tudom hogyan jön majd ki neki...de annyira nem is akartam neki húzni,mert fájt neki,és én nem tudok fájdalmat okozni :oops: :oops:
Mondtam neki,hogy meg kell mondani az óvónőnek,őneki már biztos nagy a gyakorlata benne-kikapja neki... :roll:

Apa meg csak nevetett rajtam,hogy mit hisztiztem én is hogy nem tudom neki kihúzni,...de mikor fáj........

Kép
Kép
Kép
kike

Vivinek nagyon boldog névnapot!!

Eliot drágának,meg Csabinak Nagyon boldog hófordulót!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Domi elkúszott Anya szanáljához
Kép

Apa tologatta,Kristi nagy autójában
:lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Azért nem semmi h Domi már így elmászkál! A haja mennyit változott!

Kijött végül Vercsi foga?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:55-kor.
Vendég

Viki:még mindig megvan a foga :oops: nem tudtam neki kihúzni,meg ő se magának,Apának meg nem engedte :roll:
Csak így meg nem eszik semmit....

Kép
Kép
Kép
kike

[quote]( írta:és ez nem ér mert már este kinéztem, hogy ma lesz de Vikit nem bírom megelőzni Evil or Very Mad )

Jóvanna! Kép
20150601134430

Katus!
Hogy aludtatok? V még alszik Dórika?
20150601134430

Kata.remek,én csak örülök Dórikának :D

És tudom ajánlani a kis szőkémet is :lol: :lol: Ha nagyok lesznek,ennyi korkülönbség meg sem kottyan :lol:

Mindjárt teszek képet szőkémről :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

szöszim
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, lányok,
minden elismerésem azoké, akiknek több gyerekkel tenek a napjaik.... Én nem nagyon bírom így, hogy Szonja itthon rohangál-kiabál egész nap! Szerintem már teljesen meggyógyult, mert egész nap pörög!
Nándit is ajnározza, nagyon édesek együtt, csak utána meg nem hagyja aludni, akkorákat rikkant a lányom. És Nándi sír, csak a cicizés nyugtatja meg, úgyhogy óránkénti etetés volt egész nap, mégsem lakott jól szerintem :(
Én meg totál kiakadtam :(
Éjszaka Szonja kétszer ébredt fel, Nándit is meg kellett etetni :(

Én mikor fogok aludni?

Szerintem el fog apadni a tejem, ha ez így megy még pár napig :(

A gyerekorvos azt mondta, hogy szerinte ezen a héten ne vigyem be Szonját, biztos ami biztos - hát én beviszem. Teljesen jól van, szerdáig kapja a gyógyszereit, csütörtökön mehet oviba.
Olyan itthon, mint egy karámba zárt kiscsikó. Nem bír magával, és én sem vele :(

KépKép
szkagi

Ági:sajnálom-teljesen megértelek,ugyan ez a szitu van itt is ha valamelyik beteg-én is kiakadok olyankor.
Szerintem is vidd oviba-és pihenjél!

Kép
Kép
Kép
kike

Jő reggelt!

Kicsi Csabinak és Drága Eliotnak boldog hófordulót! Vikit tényleg lehetetlen megelőzni! :)

Vivinek meg boldog névnapot!

Adél és anyája is jól aludt jelentem! :) Asszem rájöttem miért ébred a gyerek szopi után gyakrabban hajnalban ( mondjuk most 1 körül kelt, de akkor még nem evett csak 4-kor). Melege van! Szopi után ne takartam be annyira és aludt reggelig. Pontosan nem tudjuk mikor ébredt, mert nem sírt reggel, csak játszott! És nagyot mosolygott mikor bementünk hozzá! Tündérbogár.

Nekem nincs nagyon ötletem ajándékra. Remélem még egy hetem kb van...

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Katák-egy kérdés:mi az a pungálás? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági annak örülök, hogy Szonjácska jól van...A többinek nem annyira :shock:

Csabó-királyfi hogy van???

Kép
andkata

már utána néztem :oops: de ez feltétlenül szükséges vajon ha ciszta?vagy békén lehet hagyni?Nem igazán szeretném hogy tűvel szurkáljanak! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, ezt írtam Neked már régebben. Vékony tűvel mintát vesznek. Nekem volt és nem olyan vészes hidd el! CT-vel és mammográfiával sem lehet olyan biztos diagnózist kapni mit így...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:55-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:56-kor.
Vendég

helló

kijöttünk natival, hagyjuk otit aludni.
mi meg jól lemaradtunk minden pasiról - meg lánykáról is, otinak.... mire jelentkeznénk, már lestipistopizzátok mindet :) na nem baj, majd mi leszünk a kacagó harmadikok :D

ági, együttérzek veled, oti is itthon van, mert köhög... de csütörtökön már én is viszem oviba, azért is, mert jön a mikulás hozzájuk.
szerintem ne aggódj a tej miatt, az óránkénti evés inkább csak turbózza :)

kike, anyunak is úgy vettek mintát, neki nem fájt, neked sem fog!
ha jól tudom, már kristit is lenyúlta valaki, nem?

hófordulósoknak, névnaposoknak boldogat!

véda: csabibaba?

orsi: cicik?

ennyi volt a szabim... felébredt oti, nati meg bűvöli, közben a fülhallgató zsinórját rágja.

Kép
Kép
bondi

HELP!!!!!!!!!!!!

LÉNÁNAK 38,5 a láza végbélbe levonás nélkül adjak valamit???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Vivinek nagyon sok Boldog Névnapot!

Eliotnak és Csabinak Boldog Hófordulót!

Örülök,hogy Szonja már jobban van.Tudom én is ,hogy milyen nehéz két kicsi gyerekkel otthon.De nekem ,hogy nagyobbak sokkal rosszabbak ,mint amikor kicsik voltak.Állandóan ellenkeznek,piszkálják egymást,pedig 14, 11 és 9 évesek,

Kike mért mondol ilyeneket,hogy Domi nem szép kisfiú.Nagyon szép gyerekeid vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki köszi a hiányolást.Olvasni mindíg szoktalak benneteket,csak írni sajna nincs nagyon időm.

Nekünk elég pocsénk éjszakánk volt ma is.Máté 4-szer ébredt fel.Pedig olyan jó alvó volt,most bezzeg alszik.

Kép
csugi

Jó reggelt mindenkinek!

Hát visszaolvasni lehetetlenség, azért áttekertem a képekért!
Nagggyon-nagggyon édes babókákat és nagyobbakat láttam! :D

Vivi babának Nagyon Boldog Első Névnapot Kívánok!

Apa még holnap is itthon lesz, úgyhogy még nem sokat leszek.

Levi drágám már harmadik napja abban leli örömét, hogy sikongat egész nap! :shock: :twisted:

Egy kérdésem is van, főleg Katákhoz(de jó, hogy itt vagytok nekünk!). Apa kitalálta, hogy menyjünk nyáron Horvátországba, én benne lennék, de Levivel....? Szabad őt vinni külföldre már ilyenkor?

Na meg hoztam pár képet. Leizzadtam miatta reggel. Felkeltem, néztem a kiságyat, Levi sehol. Apa alszik.
Kép Levert a víz....
Úgy gondoltam, nem csak felülről nézek be, hát láttam egy feneket.... :D
Kép Megnyugvás, hatalmas nevetés és döbbenet :D :lol: :shock:
Kép Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?