Sziasztok
Most, hogy telizabáltam magam (no csak módjával de már így is fáj a hasam, nem szoktam meg az evést) gondoltam pihenek egyet mosogatás előtt
A fiúk utálják a krumplis tésztát (naná, mert nincs benne hús), de én úúúgy megkívántam.
Tejfölös ubisalival, isten áldotta ember aki kitalálta a fagyasztót
Nyamm.
Tökmag tök jók a képek
nagyon aranyosak! Szalvétatechnika ugye? A tesóm szokott csinálgatni, ő szerencsésebb, húsvét és karácsony előtt nagyon fogy a portékája, sok a megrendelője.
Noémi pedig nincs annál jobb érzés, mikor saját kisállatod van és neked kell gondoskodni róla
Nekem amióta csak az eszem tudom mindig voltak. Csirke, kacsa, nyuszi, kutya mikor mi.
Volt egy isten áldotta farkas kutyánk ovis koromban, mindent elviselt akármennyire cibáltam. Azt gumibugyiztam, meg befektettem a babakocsiba és ráztam
A dög meg még élvezte is akkorákat aludt hogy csak na. Bár az első kiskacsám 2 évesen állítólag agyonszeretgettem, bele is döglött szegény
Heni de tök jó volt a vidéki élet nem?
Én nagyon vágyom haza, elég gyakran jártam is vissza. Nyáron mindig egy hetet legalább otthon "lustizom". Csak a busz drága
De most majd a babucival leszünk otthon. Kicsit félek a kutyusom mit fog szólni annyira féltékeny a drága, 13 éves az idén. Azért jó, hogy ilyen közel tudtatok maradni.
Tavasszal ismerkedtünk meg, ősszel összeköltöztünk. Következő tavasszal bevásárláskor simán pakoltam a vetőmagokat a kosárba, Rod meg nézett rám, hogy mit akarok
Hiába ösztön. Egyébként az erkélyen nem csak virágot lehet tartani. Tavaly szeder volt, az eper sajnos nem szereti az erkélyt. Alul paprika és fürtös paradicsom palánta
Csak kimentem, szedtem és ettük. Kicsit hülyének is nézett gondolom a többi panellakó rokon, mikor megnézték a "kiskertem" 2in1 virágoskert és kiskert. Kár hogy meg kell válnom tőle
Az erkélyes lakások drágábbak.
Puszedli
Nyah most már megyek, mert még elmegy a kedvem a konyha meg fut.