Sziasztok Csajok!
Basszus... nem semmi teljesítmény volt visszaolvasni 4 nap termését! De megtettem... A munka várhat, nem?
Az elmúlt 4 nap eseménye:
Tapétázás babaszobában még nem ért véget, de talán ma.
Péntek reggeli istenhegyis UH szuper volt, Zölddi köszi az ötletet, maximálisan meg voltunk elégedve! A doki tök szimpi volt és még az ujjait is megszámolta a babának, minden ok vele ééésss.... valószínüleg KISLÁNY!!!
Bár mindenki fiút álmodott meg és tervezett, de a lánynak is nagyon örülünk. Már Zsófinak szólítom, nem is Pöttynek.
A győri hétvége is jól sikerült, anyukám sütött-főzött, jókat ettünk, pihentünk, beszélgettünk és Zsófi mozgását már Apa, meg anyukám is érezték.
Márti!
Nagyon sajnálom szegény fiad! Jó, hogy már túl van a bárányhimlőn… Jó a pocifotó! Anyósod a rétesekkel nem semmi…
Zölddi!
Tapétázás még nincs kész, de ha meglesz, teszek fel képet. Anyukád Pannonhalmán lakik? Tök jó! Odavalósi? Anyósod neked is kedves nő lehet!
Lehet még felhúzott lábbal félhason aludni? Nálam akkor Zsófi mindig nekiáll mocorogni, ezért úgy gondoltam, hogy úgy valószínűleg nyomom őt. Viszont teljesen az oldalamon fekve meg eléggé szenvedve alszok.
Hemej!
Utólag is boldog születésnapot gyerkőcödnek!
Nikianya!
Nem irigyellek a foghúzásért! Tudom, hogy a tanulóknak is meg kell valakin tanulnia fogat húzni, de miért pont rajtad???
Aida!
A fizetős genetikai UH-t nekem is 20+3 naposan csinálták, az Istenhegyin azt mondták, hogy még a 21. héten is lehet.
Mush!
Hogy viseled, hogy a férjed egyedül jár bulizni? Én féltékeny lennék! Szerencsére nálunk Apa nem nagy buliba járós. Inkább egy jó kis összejövünk, dumálgatunk, iszogatunk, grillezgetünk dolog… azt meg lehet közösen is.
Persze nálam most az iszogatunk kimarad!
De jó, hogy nem vagyok babonás! Nálunk a babakocsi már pár hete itthon van…
Aug.-i tali: 30.-a ok, a többi nap talán... elég képlékeny még a programunk, valamikor nyaralnunk is kéne már, valószínüleg a 20.-i héten fogunk. Apát viszont tuti nem vinném, a rózsaszín babaruháktól (de még a kékektől is) kb. 5 perc után kiakad. Babakocsi, meg egyéb műszakibb babacucc jöhet, de a ruháktól kímélem.
Szerintem amúgy a 20.-i időpont hülyeség! Akkor a városba bejutni sem egyszerű, meg az olyan családi nap.
Zsiráf!
Erről a zsibbadás dologról hallottam, hogy terhesség alatt lehet, de szerencsére engem elkerült. Én tuti azon paráznék, hogy infarktus. És hamar elmúlt?
Sarmon!
A két héttel ezelőtti balcsis túránk óta egy jó kis sajtos-tejfölös-fokhagymás lángosról álmodok… akkor nem sikerül ennem, de legközelebb!!!
Laura!
Jól kifogtátok a rossz időt a nyaralásra! Szép nagy már a pocid!
Harivera!
Pociban tényleg te vezetsz... nem semmi!
Zölddi!
Azért már nálad is alakul a pocak!!!
Enikő!
Üdv nálunk!