Sziasztok Csajok!!
Nekünk sajnos tragikusan indult a napunk!! már 9-kor készen voltam csak Anna nem akart öltözni, mindenre azt mondta, hogy nem (máskor is ez van különben), nagyon felháborodtam, jól összevesztünk
vagyis csak én vele és nem mentünk végül sehová, aztán nem volt semmi baj, de már elvette a kedvem mindentől. Szerintem az a baj, hogy meg fog jönni és hisztis vagyok
és fáj a hasam is
utááálom már az egészet (gyerekcsinálási project-et)!!! ezzel töltöm az értékes időt, internet, számolgatás meg rágódás!! Szóval most szomorkodom!!
Andi jó neked, hogy most sokat fogsz dolgozni, nekem a Húsvét és utána lagzi hónap volt a tuti, azt sem tudtam hányadik napon tartok!
Azt most sem
, de a vonalzóm figyelmeztet!! Na jó kezdek magamhoz térni!! Elhatároztam, hogy holnap elküldöm Annát apával és főzök valami finomat EGYEDÜL!!! Van valami jó ötletetek??
Bocsi, akinek nincs babája még, azért nem olyan tragikus a helyzet, de nekünk sincs segítség és egész nap a fenekemben van, nem tudok egyedül semmit csinálni, néha besokallok! Ezeket a hormonokat is utálom!!!
Denni én is a 12. hét végéig mindig nézegettem, hogy nem e, de szerencsére kitartó volt Anna, ami még mindíg igaz rá
Ildi nem semmi a fiacskád!!Tényleg érezhet valamit? vagy csak nagyon szemfüles és hallgatózik!!
még az illatokra gyanakodtam, fogalmam sincs honnan tudhat ilyesmit!?
Zsu lehet csak még várni kell kicsit és páfrányos leszel!! nyákot is lehet vizsgálni uazt mutatja elvileg, mint nyálból?
Amúgy ilyen összegek (nőgyogyinál) mellett nem igen lesz elég a konyhapénzem semmire, így inkább csendben jó bebabásodni mindenféle vizsgálatok nélkül!!