Új privát üzeneted érkezett!

KAta: jajj de rossz lehet tesodnak, hogy megy a bizonytalansag! Nem eleg hogy rosszul van meg azt se tudjak mitol:( Szoritok hamar rendbe jojjon!
Ok akkor te hozod a tesztat, Vkata a sajtot, akkor mar csak utsi, meg ragcsa kell( ha mar olyan konnyeden lemondtunk az egeszseges etkezesrol 8) )
Es szerintem ne hozz ruhat. Hoz Wera meg Muffin, szoval ennyi boven eleg lesz. De nagyon koszonom hogy felajanlottad!
Vendég

TALIS CSAJOK :D ! Én tudok vinni sajtot is, tésztát is, sőt, van itthon egy üveg knorr milánói szószom is!
Vagy akkor már csak tészta kell? Lemaradtam? :oops: :D
Én nem garantálom hogy 10-re odaérünk most sem, de majd igyekszünk. Minden a reggeli keléstől függ, mert olyan össze-vissza időpontokban szoktunk ébredni hogy marhára nem lehet kiszámítani...
Ja! És ha lesz erőm még a délután kimenni a konyhába, összeütök magunknak egy jófajta túrós sütit, hogy megtudjátok mitől nőtt meg Nóri olyan szép nagyra a hasamban!! :twisted: :lol:

Tami - én nem szeretem a gombát, de a milánóiban megeszem, ha nincs konkrét goma íze! Vagy az lesz? 8) :lol:
Nagyon ügyi vagy a kettődarabgyerekkel!!! :wink:
Akkor vihetem holnap a kisrucikat neked ugye? :) Vastagok sajna nincsenek mert mi a nyáron hordtunk 62-est, de van pár body, 2 db nadrág-póló mellény szett és 2 vékonyabb rugi. :wink:

Ami - Bugri kissé visszafejlődött, újabban megint kizárólag ölben hajlandó elaludni. Nem tudom minek köszönhetjük a változást :roll: . Amúgy ha folyamatosan foglalkozik vele valaki és nonstop mozgásban van, nincs vele gond. Kanállal enni nem nagyon akar... hát ilyenek vannak.
Apa meggyógyult, szerdától már megy dolgozni.
Örülök hogy Áron így halad a javulás útján! :D :wink: Nagyon ügyi!

Andkata - hű, szegény tesód! :shock: Annyira sajnálom! Drukkolok ezerrel hogy ne kelljen műteni és elmúljanak a görcsei is!!!!

Muffin - ne agyalj hülyeségeken!! :twisted: A kistesó egész biztos teljesen más lesz, más helyzetek elé fog állítani és másképp fogod szeretni. De egy biztos: NAGYON!!! :wink:

Huhhh annyira marhára álmos vagyok! Megint alig aludtam vmit az éjjel. :roll:
Vendég

jajj akkor most mar nincs bizonytalansagban(csak en mar elobb megirtam, csak kozben felebredt Levi igy csak most kuldtem el) legalabb tudja mi a baj,de akkor igy nagyon nehez lesz neki a maradek ido ha egyre nagyobb fajdalma lesz :( szegeny!

Tita jol nezett ki, de takaritasrol beszelt :twisted: meg kozmetikushoz megy majd.
tuti pont aludni nem fog..
Vendég

Wera: a rucikat nagyon megkoszonjuk!
nem nincs gomba ize. a szoszt azert elhozhatod hatha nem eleg amit foztel, meg sutit ha van idod csinalni. teszta mar nem kell, meg szerintem sajt se ha Kata hoz.
Vendég

Nah, közben minden kérdésem megválaszolódott... nem vagyok formában a gépeléssel sem ma... :twisted:

Tami - jelentem akkor viszem a cuccokat

és a TÚRÓS SÜTIT IS!!! VESSZEN A DIÉTA! :twisted: :lol: :lol:

Akata- jobbulást a Tesódnak! Örülök h legalább most nem kell műteni! De mit tudnak most csinálni szegénnyel hogy enyhüljön a fájdalma? :shock: Oldalt kell feküdnie vagy mi? Ó, nem irígylem szegényt, jó messze van még a vége :roll:
Vendég

Holnap a kenguruban akarom vinni Nórit, ha belefér az overállal együtt, nemtom! :oops: :lol:

Eldöntöttem! Veszek kendőt!!! Jókor, mi? 8) :lol: Akinek van tapasztalata, légyszi ajánljatok nekem olyat ami frankó anyagból van, jó hosszú és bírja a strapát! Nem baj ha nem olcsó.
Vendég

A 10 ora nalunk is necces:(Attol fugg mikor kel!
Meg nem tudom hogy menjunk, mert ok, hogy busszal nem kell lepcsoznom, de az igen hosszu. Szoval vagy metro keleti busz, vagy metro, stadionok, vili, busz.Az elso jobb lenne, csak fogalmam sincs honna indul a 30as busz a keletinel....
szo mi szo, sietunk, de Anna nagyon hisztis ha felboritoma napi rendjet igy nem szivesen teszem....nem tom!Nehez ugy!
Mert ha meg csak 12 korul kezdjuk a dolgot akkor alig van idonk. Bar most nem kell Titanak oviba mennie...
Hogy lehetne ezt megoldani?
Mert szegeny Weraek 2 orat utaznak.
De gondolom o sem akar lemaradni a tornarol( igaz neki igazan nem kell fogynia).
Vendég

Wera szerintem ez a Nandu birja a strapat xlest vagy llest vegyel. nem olyan draga, ha dragabbat akarsz akkor:http://brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=uton&submenu=babahordozo&category=hordozokendo
ezek mutatosabbak, de hat szerintem a nandu se gaz!holnap kiprobalhatod!
Vendég

Wera, hogy akarod hordozi Nórit? Mert ha csípőre akarod ültetni, akkor már nem kell olyan hosszú. Én vettem annak idején, egyszer kimostam, de egy kicsit összement. 1x használtam. Most ott áll a pocomon. Nandu, és van hozzá DVD is! Érdekel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hene 2008.11.20 14:13-kor.

KépKép
hene

kepzeld Vera a csaj nem valaszol, a textilkonyves.
Vendég

Tami - textilkönyvet nem vetted át ugye? Csak mert akkor egyeztetek én is az eladóval aztán apát elküldöm érte holnap vagy valamikor.
Vendég

Egyre gondoltunk!! :lol:
Az király! Írok akkor majd én is neki! Amúgy én nem is kaptam a teszvesztől értesítőt az elérhetőségeiről! :roll: De le tudom kérni, csak furcsállom...
Vendég

Hene - abszolut nem vagyok jártas a kötésekben, úgyhogy fogalmam sincs hogy akarom hordozni! A lényeg hogy rajtam legyen! :lol: Azért kellene hosszú mert nagyon magas vagyok és a hátam se épp keskeny. Meg a következő gyerkőcnél is jó legyen, szóval bárhogyan meg lehessen kötni.
Te miért adnád el, ennyire nem jött be nálatok?
Vendég

https://www.r-med.com/index.php?prodid=397&cookie_loop

Ha ezt az oldalt kinyitod, akkor látsze egy képet. Olyan az én kendőm színe is!

KépKép
hene

Sajna Gergő nem maradt meg benne.
Pedig én nagyon rá voltam gerjedve a kendózésre.

KépKép
hene

az a baj Nori mar lehet nem fogja tudni megszokni.
holnap probald ki aztan ha fesziti agat es sir sajna lehet nem fogod tudni megszerettetni vele.
azert nem vettem at a konyvet mert nem reagal. remelem nem szivat csak.
Vendég

http://www.tragetuch.ch/

Wera, nem magyar oldal. Itt ahol lakom van egy csajszi aki tart tanfolyamot. Nála lehet venni ezt a Lana nevezető kendőt. Extra hosszú, nagyon jó anyaga van. Nem megy össze. Ára 17.000Ft

KépKép
hene

Csak tájékoztató jelleggel írtam!

KépKép
hene

Katus!
Tesónak nagy buksisimi!

Andi!
Viki nagyon szép!

Werus!
[quote]T írta:ÚRÓS SÜTIT IS!!! VESSZEN A DIÉTA!

Éljen!
20150601134430

Tami - oké, semmi gond. Utálom én is amikor ezt csinálják! Lekértem az adatait, van tel.száma is, úgyhogy majd felhívom a hétvégén, ha már tudom mikor tud elmenni érte a zuram. Remélem a telefont azért felveszi... :roll:

Hát, valóban nem garantált hogy Nóri meg tudná szokni a kendőt, de azért nem adnám fel könnyen mert amennyire szeret ölben lenni, szerintem van remény! Majd ugrálok vele, azt imádja! :twisted: :lol: :lol:

Hene - köszi! Ez igazán jól hangzik! Hol van ez? Mármint a csaj aki árulja.
Vendég

Százhalombattán! Bp-től 30 km.

KépKép
hene

Wera, kukk ide be!

http://www.perinatal.hu/

KépKép
hene

Hát sajna az nekünk nagyon messze van. Pedig szívesen megnéztem volna! Köszi az infót Hene!

Várom a további tippeket is!!! :D
Vendég

Wera, ha tényleg érdekel, és kell a kendő beszélj az Andival, én elhozom tőle és postára adom neked! Gondold át, ha esetleg aktuális szólj! Ennyit tudok segíteni.

KépKép
hene

MEGETETTEM A LEVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :lol: :) :shock: :roll:
Vendég

[quote="anyjuk1"][ írta:anyjuk1size=150]MEGETETTEM A LEVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] :P :lol: :) :shock: :roll:

Hurrá! Mit evett a kis cuki?
20150601134430

igaz mindene fozelekes :oops:
Vendég

Anyjuk, gratula, ügyi vagy! Akkor ezek szerint minden rendben!!!

KépKép
hene

Tami - AZTAAAAAAAAAA! Hát Te nagyon nagy király vagy! :D :D :D :D Lehet hogy Titi nem is megy érte vissza ha ez neked ilyen jól megy!! Bocs Titi, nehogy megharagudj!! :wink:
Vendég

kérünk képet a főzelékes Leviről!!!!!!!!!
Vendég

Hene - még meg kell beszélnem apával de lehet h élni fogok a felajánlással
Vendég

Anyjuk!
Ügyes vagy! :) Lehet csak egy kis levegőváltozás kellett neki!

d.dodó

sziasztok!

Megjöttünk, bocsi, de csak azt láttam, HOGY ANYJUK MEGETETTE LEVIT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ügyes vagy!!!

Mutatok két képet!
Beszélgettünk a minap a keresztelőruciról, és mondtam, én is, hogy nem lesz fehér, de ezt nem tudtam otthagyni....

nézzétek!:
Kép Kép

Este még jövök!
Vendég

Tamara! Jó vagy! Reméljük most hipp-hopp megjavul és az anyjának is enni fog...:):):)

Kép
andkata

Húúú Marcsi ez nagyon szép! Nem túl giccses és mégis ünnepélyes, ráadásul Emmán nagyon jól áll!

Feladtam a cuccost! Mondjuk felhúzott a postáskisasszony, de ez legyen a legnagyobb baj. Gondoltam bemosok neki egyet, de akkor tuti bent lettünk volna a Blikkben ezért lemondtam róla... :oops: :lol: :twisted:

Kép
andkata

Marcsi ez valami tündéri!!!!!!!!!!!!!!! Zabálni való a kiscsaj!!!

KépKép
hene

na ezt most ne ugy ertsetek hogy Levi gyonyoruen es sokat evett de kb annyit mint Titanak, es emiatt orulok neki!

Anna meg most ebredezik, masfel orat aludt:)
Legalabb o ha mar Levi nem akar....

Oh de gyonyoruseges Emma!
Vendég

Én ezt nem értem...
Kíváncsiságból betettem a du-i alvásnál a babakocsiba. Meg se rezzent, úgy elaludt, és azóta is... Már 2 órája :shock: Tudtam, hogy imád benne aludni, de akkor most mi legyen? sak meg kéne szeretnie a kiságyat is... A kocsiban már alig fér el... :roll:

Ötlet? Hogy szereti meg egy kisbaba a kiságyat?

Látom, csupa j híreket írtok. Levikém evett, letapizta Annát... :lol: Titi drága takarítja a lakást irgum-burgum, de remélem, utána kér egy arcmasszázst, és most nem fog közben beszélgetni a kozmetikus,mint múltkor...

Jujjjjjjjjjjjjj, sír, szaladok!

Véda
Vendég

Na, még talán húzza...

Milánóis, túrós-talira irígy vagyok, de a Weránál rendezendőre készülök. Áll még ez, Wera?
(Benneteket 33-as, és 138-as busszal meg tudlak közelíteni, és az csak 4 buszra szállás lenne :wink: )Újpestről nem is álmodom...

Lilu valamit alkot, ismét rohanok!
Ja, Vikikém Dentinox már benne hatolódik Csabi királyfiú inyében :wink:

Véda
Vendég

marcsi!
Nagyon jó áll Emmának ez a ruci!

d.dodó

ez a dentinox csodaszer? ha igen meg ma veszek,mert megorulunk a fogzastol :cry: vkinek hat?

Tami!
Gratula! Latod,nem is olyan huzos :D (irom pont most mikor egyszerre dajkalok 2ot mert szetdurran az agyam a fogaktol es mennyi lesz meg????)

Wera!
nalunk a sracok csak kifele vannak el kendoben,nekunk is nandu van es nagyon bevalt

marcsi!
Emma gyonyoru!!!!!

alkottam meg vmit:
Kép
Vendég

szupi most Levi alszik Anna van fenn.
igy tok mukodik a ket gyerek is!:)
Vendég

Tita draga meg csak 2szer telefonalt:)
Vendég

Latod Tami,mondtam en ez a kulcsa a dolognak! :lol:
Vendég

Marcsi!

Emma elképesztően gyönyörű!!!!

Mav!
Nagyon szexi fenék:) Nem tudom, melyiküké, de bomlani fognak utána a szegedi csajok! :P

Anyjuk!
Nagyon ügyi vagy a két babával, én biztos nagyon be lennék ...

Nálunk meg egy fél órája kinn van vagy 8-10 kommandós a szemközti háznál, nem tudom mi van :roll:
Vendég

Sziasztok!
Orsóanya:kommandós?? :shock: Majd mesélj!

Tami:ügyes vagy,és szuper is egyben!! :wink:

Gyerkőcök csodaszépek-popó-kezecske is :wink: :D
Ó,és persze Emma is gyönyörűséges! :P

Jajj,nem tudom mit akartam..mindjárt itt vannak a gyerekek-ja igen-Ronix kérdezte hogy hogyan kerülnek ide be a szmájlik-valaki írja le neki,mert nem láttam hogy kapott volna választ!
Köszke!
Megyek,itthon vannak.

Kép
Kép
Kép
kike

Véda, jobbulást Csabó- babónak!
Jöttök akkor majd Weráékhoz? Jupié! Végre akkor megismerlek! Bár nekünk meg Csepel húzos, de sebaj azért el fogunk menni...Főleg ha valamelyik jótékony szállítóm :lol: 8) felvesz!

A Dentinoxban Lidocain van, lányok, ami azért annyira nem jó. Van egy új Dologel, nem tudom mennyire jó, de csak természetes anyagból van...

Tamara-Kitartás!

Kép
andkata

Sziasztok!

Úgy tűnik, Rolinak már nem megy a hasa. reggel volt az utolsó kaki!

Anyjuk! Nagyon ügyi vagy a két lurkóval!

Marcsi! Tündéri Emma! Én lehet nem is veszek neki új ruhát! Úgysem látszik! Ma voltam a lelkésznél, lerendeztünk, megbeszéltünk mindent. Már cska menni kell vasárnap a keresztelőre! :lol:

Orsi! Mi lehet ott?

Mav! Nagyon cukik a fiúk! Azt ne is kérdezd, hogy melyik melyik, mert én sosem tudom.

Kép
szly27

basszus Annanak mar megint olyan hig a szeklete :cry: 2 napig nem volt az de most megint . Most ez mar mindig igy lesz amig jon a foga? ezt tenyleg nem gyozom ruhaval, pelenkaval, meg torlokendovel :twisted: Folyadekot mondjuk iszik eleget, enni kicsit kevesebbet eszik- lehet hogy nem is a fogatol van?
Nem siros, nem latszik hogyfajdalma lenne...
Most megint belembujt az aggodalom( a minap olvastam a kismama magazinban, hogy elvittek a kisgyereket az orvoshoz mondvan ugy tunik faj a hasa, kizartak minden mutetet igenylo hasi bantalmat, erre meghalt mert leukemias volt, na azota meg inkabb parazok ezerrel, hogy te jo eg mi van ha Anna is beteg, en meg legyintoek hogy a csak a fogatol hig a szeklete).
Bocsanat, hogyez megint ramtort, de honnan tudhatom hogy jol van e?
Laza nincs, enni eddig evett 3x140et, aludt
Most komolyan minden betegsegnek van tunete?
En ebbe bele fogok zakkanni, ez meg evekig igy fog menni hogy ezen parazok nehogy valami baja legyen!
Na nekem ezert kene csak soka a kisteso, mert hiaba birnam fizikailag, lelkileg mar kevesbe:(
Vendég

Huha, Orsi micsoda helyen laktok ti! Pedig az meg egy baratsagosabb kornyek....

Mi a dentinoxot meg csak 2 napja hasznaljuk, nem latok valtozast, igazabol en abbol latom most jobban bantja a fogacska novekedese, hogy egesz nap nem maszik ki a szajabol:(
Na meg ha a szeklete ezzel magyarazhato...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?