Heeló!
Éjszakai bagoly üzemmódra kapcsolok. Látom mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje és ennek nagyon örülök, a milyenk se volt másképp
Csak ne kéne holnap dolgozni
Ancsa, örülök, hogy ok a baba és remélem a cukrod is hamarost rendeződik!
Zsú, most én is elmesélem az eski náluk hogy volt: Én szerettem volna, a párom nem, de a tudtára adtam, hogy nekem fontos volna, de ha nem, azzal is együtt tudok élni, ert szeretem. Aztán egyszer csak (már 5 éve voltunk együtt) elkezdte mindenki kérdezgetni, hogy mikor lesz esküvő, többek közet az ő anyukája és nagymamája is. Én meg mindíg rá hagytam a válaszadás lehetőségét. És a találkozásunk 6. évfordulóján megkérte a kezem sutyiba és 15 hónap múlva házasodtunk
Életem egyik legboldogabb napja az eljegyzésünkké, másik a házasságkötésünkké. Nem baj, ha nem úgy gondolja, de szerintem előbb utóbb minden férfi beleérik, persze az sem árt, ha már majdnem minden haverja megházasodott
A baba miat amúgy szerintem se szabad házasodni. A gyermek a szeretet gyümölcse és nem fenntartója!!!
A Balaton meg gyönyörű volt, nagyon sok pocakos kismama volt így elég sokat kapkodtam a hasamhoz, de mindíg lecsitítotam magam : még nem... Furcsa mód ez a gondolat megnyugtatott. Jót tett a sok gyerek látványa, bár volt egy-két hisztis, elkényeztetett liba, amilyen gyereket nem szeretnék!!! Még az állatok is kicsinyesek voltak! Badacsonynál egész hattyúcsalád volt a kikötőben, jöttek kajálni. 6 pici szürke hattyúfióka úszkált anyuci és apuci közt! Annyira édesek voltak!!!! Kiscsikók, kecskék, kis bárányok! Utóbbiakat út közben kocsiból láttuk. Bejártuk a Balaton -felvidéket. Első nap Nagyvázsonyi vár, Monoszlónál a Hegyes tű geológiai bemutatóhely, Szentbékkállai kőtenger pici túrával, majd végül Tapolca (a tó környéke gyönyörű). Éjszaka Gyulakeszin.
Másodnap Tapolca tavas barlangban csónakázás, Szt. György hegy bazaltorgonáinak megtekintése (ez nehéz túra volt), Szigligeti vár és végül Badacsony megtekintése, főként a Balcsi part mentén (a hegyre már nem volt erőnk felmenni). Csicsika Fövenyesen Campingben, romantikus, Balcsi parti vacsorával
Harmadnap Tihanyi félsziget bejárása A-Z-ig, gyönyörű kilátással, úgy kifáradtunk, hogy délután 5-kor már Balatonfüreden vertük fel a sátrat a campingben, és a délutánt Balcsi parti láblógatással töltöttük.
Ma Jókai kilátóval kezdtünk Füreden és ugyanitt, Lóczi Barlang volt a terítéken, majd élményekkel gazdagon indultunk haza.
És most éjszakai bagoly üzemmód leáll