Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi: ahogy először olvastam, azt hittem, hogy Tomika kokettál valakivel :) mondjuk nem csoda, mert olyan édes :) TÉnyleg, Intersparban szerinted van még az a játék, amivel Gergő játszott? Tudod, amin ilyen MIckey egér volt....

Claire: kaptunk rá lila ecsetelőt .... remélem jobb lesz...

Ircsi: köszike az infót, hát... próbálgatás ideje van most

Helyzet: reggel Gergő popsiján nedvedző foltok voltak már... nagyon dúrva látvány volt, de én mosolyogtam, nehogy megijedjen , hogy én mennyire kivagyok a látványtól! Hívtam dokit, elmentünk . 1 óra 15 várakozás után már bent is voltunk..... brrr ideg voltam, eredmény => kakiban semmi baci nincs, most a tejérzékenységre gondolnak.... kapott ilyen tápot, megy tovább azért a diéta popsira kapott lila ecsetelőt.... én azon csodálkokzok hogy még jó a kedve!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire: hmmmm, Francia ország :) nagy élmény lesz nekik gondolom! Takarítás gyerekek bevonásával olyan, mintha orkánnal szemben akarnál bicajozni :) ... inkább nagyrészt ilyenkor mennének iskolába szerinte, mint hogy takarítsanak :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Tivának utólag is boldogat! :)

Évi-járássegítő csúcs :D aranyos
én ilyet vettem:
http://www.teszvesz.hu/jatek/babajatek/ ... 80539.html
csak én 1500-ért találtam jofogáson+ 1200 a posta :)
Ma fel is adták nekem :)

Limo-hasba rúgás...mi is a habtapin pelenkázunk :(
Erőteljes rúgásokból nekem is sok volt!! (:

Mai mérés alapján
súly:9750gr(meztelen evés előtt)
hossz:73.5cm
fejecske:46cm

Dokinő megvizsgálta...állítólag tiszta a tüdeje...torka sem piros...(orrból köhög-ezt mondta) ilyet sem hallottam még... :(
láz már nincs...de rondán köhög...

Megkaptuk a következő heti adagot(gyógyszer) :)

Megvettük a DM-es 1ftos cumit mi is :D
Törlőkendőt...stb :)

mai szerzemények :)
http://www.teszvesz.hu/74_es_kisfiu_sza ... 29943.html
+ az eladótól még 2 naci és 2 felső...csíkosak :)

Pécsiek remélem jól érzik magukat :)
Legközelebb már tényleg ismét ott leszünk(remélem!!!!!!!!!)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Á, Mares, iskola,haha, ki a kertbe, focizni :roll: :lol:. Nem könnyű, néha tényleg egyszerűbb egyedül, de már 10-12 éves korban ildomos beletanulni a házimunkába. (kegyetlen szülő) Orkánnal szemben bicajozás enyhe kifejezés. Persze vannak jobb pillanataik, így használhatóvá tettük nyárra az erkélyeket, meg átmostam az összes meleg takarót, ágyat húztunk....nem is sorolom, és még nincs kész! Apjukra marad az ablak mosás...
Holnap meg Dévény Annához viszem az aprókat, meg be kéne vásárolni... nem sorolom, gondolom mindenki elvan így az ünnepek előtt.

Középsőim megérkeztek a tesómhoz :D

Gomba: nagyobbik lányomnak többször volt, újszülött korától kezdve, nekünk elég volt a canesten. De az ekcéma is tud ilyen nedvedző ronda lenni.
Viszont lehet, h jót tesz, ha adsz neki egy kis probiotikumot! Ircsi dr néni? Nem lehet?

Ircsi! Naná, a tesóm gyerekei kényeztetik majd őket (18 és 15 évesek), meg viszik ide-oda, szóval azért nagy élmény!

megyek, megint leállt a mosógép...strapás dolog nálunk mosógépnek lenni :lol: :lol:

Évilány! Csajozni legjobban olyan helyes kis bébivel lehet, mint Tomi, hát melyik nő nem ájul el az ilyentől :lol: :lol:

claire
claire

sziasztok!

tali szuper volt!!

Évi basszus nem jutott eszünkbe a kupon!!!!! :evil: :?

beteg popsit és köhögést sajnálom! jobbulást!!!

Kép
gtunde75

Halihó
Tali jó volt,nem bántam meg hogy mentünk,pedig mikor Tündi hívott hogy séta indul,Tomi nyűglődött a szobában épp letenni akartam,hú mondom kell nekem még egy izzasztó túra,de végül jól alakult minden.

Tündi,kupon :arrow: legközelebb

Hazafelé bementem a c und a-ba,csajok,20% kedvezmény van mindenre,így vettem 3 felsőt 5200-ért.(végre van mit felhúzni,na persze nem túl csinos de nem kötözött sonka)

Mares,biztos van,mindig szoktam látni.
Tejérzékenység:huhh...az így nyilvánul meg? (és ennyi idő után?hiszen kapott tejpépet is)
Az nem lenne jó :(

Csillag,szupi amit vettél.
Jövő héten is tali csütörtökön.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Tegnap este meglepett a párom! HAZAJÖTT :)
Ezért csak gyorsan:
MOST így elaludt
Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

látom nagy a pangás... mindenki készülődik! :wink:

Clárika ez nagggyon kellemes meglepetés! csodás együttlétet Nektek!!!! Rékus alvás :arrow: egyem meg! nagyon édes!
A kalácsod immár a receptoldalon!

mindekinek Boldog Nyuszit! egészségben, békességben teljen az ünnep mindenkinél!!!
Kép

ezt nézzétek meg:
http://www.ingatlanbazar.hu/HU/Pogany-P ... Ft/4572518
pont beleférne a lakásom árába....

Kép
gtunde75

Sziasztok
Mares,mizu veletek????

Clarika,de jó,micsoda meglepi!!!

Tündi,járnék ide talizni :)

Pakolni jó

Kép

jókedvű

Kép

gondolkodós

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Claire: jaj, középsőknek dejó :) Az meg jó, ha segít urad! Hát igen, korai házimunkára nevelés, csak valahogy a suliban sztem mást látnak és hallanak, hogy úgymond ciki mán otthon segíteni... én azért majd teszek ellene, már ha megy majd, és Gergőt fiú léte ellenére majd bevonom :)

Clárika: dejó!!! végre együtt lehettek! RÉkus meg ismét szenzációsan szép!

Évi: jaj, Tomika! MInt egy kis modell!!!!! :) Hogy mi van velünk? Én már este majdnem sírtam... mert hogy mi jöhet meg!?!?!??!

Helyzet: Éjjel Gergő nyűglődött. De gondoltam túl sok kaját kapott uzsira, hiszen esti tápit sem itta meg , csak alig. 2:30kor uram szólt hogy kaki van, tisztába tettem, feneket leecseteltem, majd megitattuk teával, be is vágta, ura mondja, hogy gyerek meleg, de szegényem bealudt. 4:40 körül ismét baba nyühög, ismét kaksi, de most már lázat is mértem, pedig jóval "hidegebb" volt. Eredmény=> 38,6.... kész voltam. Kapott kúpot, megitta ismét a 125ml teát... majd alvás... egészen reggel 10ig. Persze én vele aludtam a szobában, figyeltem mikor mi van... majd hívtam reggel dokit, vigyem, de Gergő bealudt, 10kor "ébresztettem" szegényemet. Akkor popsiban 38 volt... elmentünk dokihoz, vártunk kb 1 órát... majd bejutottunk, piros a torka, bizti vm vírus! Na szép! Ha ott szedte össze, mert a kaksija miatt mentem vele mindig!??? ÁÁÁ, mondom ilyen nincs. Hazajöttünk, kajázott, bealudt, 2 órát, belázasodott, kúpot kapott, megebédelt, játszott, kicist bukott, bealudt... szerintem msot az jön, hogy felébred és ismét lázas lesz! :(.... kaptunk Antibiotikumot is...ha rosszabb az állapota akkor kezdjük el !
Az egyetlen jó hír hogy ma eddig két aránylag normális kaksi volt csak!!!

Nekünk ezt hozta a Nyúl idén....:(

Mindenkinek puszika, very hiányoztok! Jó lenen talizni!Meggyógyulunk és megyünk Mi is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,de akkor a hasmenés és a láz összefügg..? Vagy két külön..ajajj antibioitikum,attól még jobban hasmenés lesz..kap mellé Normaflore-t???
Sajnálom a kálváriát :( :( pont az ünnepre :( nekünk a karácsony volt ilyen borzalmas :(

evilany

Mares
Jobbulást nektek!

Rékus, Tomi tündériek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szaisztok,
csak gyorsan bekukk. Hulla vagyok. Már megint. Bocsi. :(

Mares, jobbulást Gergőnek!!! Kitartás neked!

Évi, Tomi nagyon édes. Megzabálom. :lol:

Tündi, nagyon jól néz ki a ház... :wink:

Csillag jó vásárt csináltál. Nekünk is van hasonló, Boti imádja, néha már lépked vele. :D

Clarika, jó kis meglepi párodtól. :D Réka nagyon aranyos.

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!!!

Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.04.22 21:35-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok csak ezt az utolsó oldalt olvastam!!!!!

Mares jobbulást nektek sajnállak nagyon nem lehet könnyű,szegény picurinak!!

Évi babakocsis sztori nagyon jó lehetett,láttalak magam előtt ahogy mész oda Mikihez! :lol: :lol: :lol: :lol: Tomi tündér!!!

Clarie nagyok bevonása jól teszed,biztos fura lesz a középsők nélkül:)

Tünde Lakás tetszik nekem is!!!

Clarika Réka kis akrobata,jó kis meglepi volt!!!

Csillag jobbulást nektek!!!

Hát mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!
Nagyon fura nekem mert tavaly ilyenkor csak álmodtam milyen lesz az idei húsvét és már itt is van,tavaly ilyenkor szült a szomszéd csaj,és én irigy voltam,most meg együtt ültek az árok parton a gyerekek és szedték a kavicsot!Lili és Levi :lol: két kópé!!!Az én kislányom egy roszcsont,de imádom nagyon,meg vagyunk vasárnap keresztelő mindent ,magam csináltam,háttt holnap sütök főzök Lilivel a béby compban van ilyenkor egészséges vagy nem nem tudom a nyakamba kötni,jön utánnam szerencse hogy egyterű a ház,és húzza rajtam a nadrágot sokszor sajnálom,de meg kell csinálnom a dolgomat!Ma anyósom felbosszantott,párom hozot egy 8 kilós busát,erre kacagva mondja anyós meg kell pucolni,én meg nagy flegmán rá vágtam jah majd ha 6 kezem lesz meg 10 lábam talán a végére is érek mindennek,és eljött elvitte a halat 8) Képeket igértem már régen :oops: :oops: :oops: de hozom keresztelő után,mi is voltunk vissza kontrol vérvételen de eredmény még nincs Lili ügyesen türte én fogtam le és sugtam neki nagyon ügyesek leszünk sírt,de nem volt vészes!!!

MINDEN ANYUCINAK APUCINAK ÉS BÉBINEK BOLDOG HÚSVÉTOT!!!

Kép
bévi

Ezt az elözőv6 sort sikerült 3x is elgépelnem. :oops:

BÉvi, jó hogy jöttél. Nagyon szép hétvégét nektek, remélem a keresztelő jól sikerül, várjuk a képeket.

Ircsi, a diós mákos kalácsnál a zsír helyett lehet margarint használni???

Klári
nklari80

Sziasztok!
Tündi! ez a ház így képről tök pofás. ennyiért Bp-n egy 50 nm-es panelt se kapsz :( . Biztos meg kell nézni, persze.

Mares! Jobbulást 1000rel!

clárika! tök cuki :) :)!
Bévi! Jó hallani felőled is!

Mi meg voltunk ma a két picivel dévény Annánál.

Amúgy is el akartam vinni őket, h vki hozzáértő kontrollálja a mozgásfejlődésüket, de Joni betegsége miatt különösen fontosnak tartottam, csak nem kaptunk előbbre időpontot. Beutalóval voltunk, és személyesen Dévény Anna is nézte, lehet, h hülye vagyok, de én nagy dolognak érzem, amikor ilyen formátumú emberrel beszélhetek, meg az én nyavalyámmal foglalkozik. (Én anno Eszter lányomat hordtam egy Dévényes gyógytornászhoz egy ideig, amikor leállt a mozgfejlődéssel. Ezért tudtam, ha a kicsiket is el akarom vinni. No, meg részben szakmámba vág, tudom hosszútávon miket okoz egy rosszul összerakott mozgás, ill idegrendszer.)

Ja, azt nem írtam, h Jonit kell majd vinnem vissza, kicsit hypoton az izomzata, persze látták volna az agyhártyagyula után... Nonó is lazább a kelleténél, de azt mondték annyira jól mozog, h egyelőre békén hagyják, úgyis jön majd Jonnival, szemmel fogják tartani.
no, annak örülök, azzal csak nyerünk.

Utána vásároltunk, szerencsére előkerült a párom, bár nagyon jól mutatok, amikor tolom az ikerkocsit és húzom a bevásárló kocsit :lol: . A takarítás itt van félbe hagyva. :( Kicsit nyögve-nyelve megy, pedig holnap már nagyon nincs kedvem ezt csinálni.)

claire
claire

Itthon! :lol: :lol: :lol:

Nem tudtam visszaolvasni előre bocsi ezért…. (kint bele olvastam néha, de már nem igazán emlékszem mi volt) :oops:

Bocsi, hogy magunkról. (hiszen máshoz, most nem is tudok hozzászólni) :wink:

Tegnap érkeztünk meg reggel 10 körül (pénteken). Borzalmas volt most az út. (sajnos) :(
A legnagyobb szerencse az volt, hogy nővéremék a reptértől 1,5 órára laknak, így akkor aludt a drágám a kocsiban. Hát utána alig (kb. 2x 30 perc), pedig nem volt rövid az út a 3 órás átszállással együtt (13 óra).
A helyünk is borzalmas volt a gépen, végig kézben volt Lili, a kezem szó szerint leszakadt.(nem tudtam hova rakni) Aztán erre még rá, hogy az új babakocsit is sikerült kiszakítani (most kezdhetem a kártérítés ügyintézését). :twisted:
Amikor megérkeztünk teljesen kivolt szegénykém, de azért a folyamatosan mosolygott az apjára. (már nagyon hiányoztunk neki, el sem tudom mondani, hogy szegény mennyire kivolt :oops: )

Most felsírt nemrég, de adtam kis kaját neki és visszaaludt, remélem hamar vissza fog zökkeni az itteni dolgokba és az időátállás is könnyű lesz neki.
Csak nekem nem sikerül aludni…

Különben minden szuper volt, csak hiányzott a férjem :oops: . Lili fantasztikusan élvezte az egészet. Komolyan mondom ő akkor van el a legjobban és persze akkor boldog, ha gyerekek között van. Sajnos őket ritkán fogja látni, de azért majd a barátok gyerekeivel összeengedjük Lilit (mint eddig is).
És a legjobb, hogy nővéremék ha minden igaz pont itthon lesznek Lili 1 szülinapján, így lesz nagy kerti-party. :D

Claire, Lilit is Dévény Anna vizsgálta meg. :wink:
Sajnos még mindig járunk, de most jó volt ez a kis szünet Lilinek.
Majd írd meg, hogy melyik nap fogtok járni, hátha talizunk (mi kedden).

Betegeknek jobbulást!!!

És persze Kellemes húsvéti ünnepeket!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Azt nem is írtam, hogy minden baba nagyon kis cuki. A képek nagyon jók! :wink: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

ezt gyorsan megosztom Veletek... (az apu nemrég ismerte meg ezt a pasit, aki amúgy Nobel-díj "gyanús"...)
a hírlevele ingyenes, talán vannak benne okos dolgok....
http://drhummel.hu/

Kép
gtunde75

Remélem mindenki jól van,nagy a pangás.Mi délelőtt sétáltunk egy nagyot,bevsároltunk,utána rendeltünk kínait,ebédeltünk,míg Tomi aludt egy nagyot mi is szundítottunk,most Tomi játszik,Miki sonkát főz,én vasalni fogok.Az édesség már kész,nem nagy kunszt,pudingtortát csináltam,most nem piskótával hanem mézes tortalapot aprítottam az aljába.

Woody örülök hogy épségben hazaértetek,apa biztosan nagyon örült. Képeket még hozhatsz :wink:

Bévi,keresztelőhöz minden jót,anyósod épp ideje hogy besegítsen!

Claire,Fr.o,ez igen,tuti vakáció!

Hoztam pár képet,

séta közben májerkodik

Kép

csiniben a kisoroszlán

Kép

nyuszival

Kép
(combok!! :) :) )

Kép

többi a picasan.

És kívánunk mindenkinek

Kép

evilany

Minden Kedves Topic Babának és Anyának

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK

KRISZTI ÉS BENCUS :)

Kép

Na de a kislányokról és anyukájaikról sem felejtkezünk ám meg :) Bencuska nevében :roll: :wink:

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Köszike csajok :)
Már jobban-6 fogacskával :) de még nyűgösen :(

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!!!

Kép

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

járássegítővel mi is lépkedünk már pár lépést :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Túl egy vérvételen(teljes labor,inzulin,pajzsmirigy,stb is) és a húsvéti reggelin :)

Kép

evilany

Sziasztok,

Evi, hmm, de guszta. Összefolyt a nyál a számba. Itt ilyen sincs. :cry:
Miért voltál vérvételen?
Képek nagyon jók. :lol:

Csillag, örülök hogy jobban vagytok. Nagyon aranyos Geri a nyuszifülekkel. :D 6 fog, nem semmi. Gratula.

Rólunk:
Boti egyedül akar enni, elveszi a kanalat és probálkozik... általában kanál rossz felével, így aztán minden a széken köt ki vagy a szönyeget. :? :shock: Kenyeret, babapiskótát már nagyon ügyesen eszik egyedül is, de a kisebb dolgok felcsipegetése, pl rizs még nehezen megy.

Kép

Kép

Ja és hisztizik. Ha elveszek tőle valamit vagy nem mehet oda ahova akar... :( Nálatok is van ilyen?

Kép

Na, idáig bírta nélkülem, hmm, pedig valahogy főznöm kéne.
További szép napot mindenkinek!

Klári
nklari80

Sziasztok!

Kép

Húsvét után jövök, visszaolvasok, de most százfelé áll a fejem. :oops: :(

Kép

Kép
barbcsi

Kép Kép

Akereszt szülőkkel a többit holnap puszi

Kép
bévi

Sziasztok!!

Bévi: hát Lili valami csodaszép! Kis hercegnő :):)

Évi: vérvétel? neked? Tomika hogy kiteszi a lábát :) Gergő is így szokta a kocsiban :)

CSillag: 6 fog :shock: gratula :)

Woody: jaj, szegényem... de azért ha ott kint jó volt minden , az talán felejteti majd a rossz hazautat, nem?

Nklári: de jó a kép rólatok!!! :) És Botinak is milyen jó fénykép arca van! :) de minden babának :) hogy eszi a rizst :)

Claire: babakocsi+bevásárlókocsi jó lehetett együtt :) ... de ilyenkor jövök rá, hogy a NŐK mennyi mindenre képesek, mintha tényleg 8-10 kezük lenne!

Tündi: ez egy igen szép gusztusos lakás, szerintem....! :oops:

Helyzet velünk: Évi, sztem semmi köze, én úgy vélem addig jártam szegény drága Töjpémmel a dokihoz , hogy mitől van a hasmenése ( ami lehet hogy a végén tényleg a tápira allergia) hogy ott beteg lett, mert azért volt ott beteg gyerek. Másrészt én is elkaptam, fáj a torkom , mint a fene, pedig eddig semmi bajom nem volt, és már az orromból is jön a cucc... hát igen, Nyúl nem jót bogyózott idén :)

MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET! KISLÁNYOKNAK ÉS ANYUKÁKNAK SOK SOK LOCSOLÓT, KISPASIKNAK MEG JÓ LOCSOLÁST

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,de melyik tápira allergia?Újat kapott mostanában? Vagy ez most ki lesz pontosan vizsgálva?
Vérvétel,aham,nem árt egy ellenőrzés :wink:

Klari,hiszti,ajajj,ha nem engedek valamit,orbitális kiabálás és sértett arcocska van!Pl.habtapi szélének felszedése és evése... :roll: :roll: 2 napja beszélget:éjéjjéjj jéjéjj ájajj :lol: :lol:
Amúgy meg lusti,kúszni a világért se akar,ha nem adunk játékot hogy el kelljen érte mennie képes inkább ülni és szomorúan nézni vagy sírni...

Bévi,Lili csodaszép!

evilany

Sziasztok!
Kicsit elsodort az élet, remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek. Nekem kicist fura, hogy nincsenek itthon a középsőim.

Woody: dévény: egyelőre nincs fix időpontunk, most csütörtökön megyünk, h megnézze a neurológus, aztán egyelőre "lyukakban", utána majd kialakul. De remélem egyszer összefutunk, majd megírom, ha már tudunk biztibbet.

A képek nagyon cukik, lustikat tessék buzdítani a mozgásra, de előbb elég a kúszi-mászi, a járás ráér még nagyon!!!

Ebbe töltöttem fel végre új képeket, a következő, ápr-tól is készül majd (előbb-utóbb :wink:)

https://picasaweb.google.com/1152265176 ... GYsJWv8QE#

Claire
claire

Betegeknek jobbulást!

Mi is kicsit taknyosak vagyunk... de nem vészes... kis orrtörölgetés, cseppentés és kész...

Képek nagyon jók!

Bévi
Gratulálok a kresztelőhöz! Tessék sok-sok képet hozni!!!!

Klári
Chloe is tud hisztizni... (Ádám szerint tiszta anyja :oops: :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares
Tejfehérje-allergia, vagy tejcukorérzékenység?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Üdv!
Enyéim is kicsit hörögnek, egyelőre csak orrszi-porszi volt, lehet, h lassan egy kis köptető is játszik, főként Joninak!

Bévi! Szépséges a frissen keresztelt! :D

Ircsi! Az eszét viszotn Ádámtól örökölte..., mert a tied még megvan. :lol: :lol: ez a mondás járja nálunk, haha.

Itt hajnalban szakadt az eső. Hogy tudnak így a nyuszik tojni ezt-azt a kertbe??? Hm?

Szép Húsvét hétfőt mindenkinek!
az előző bejegyzés óta megdíszítettem a mézeskalács nyulakat, tojásokat, barikat, amiket a kicsikkel sütöttünk. A nagyokkal akartam volna díszíteni, de nem jött össze. alegnagyobb kicsit belekontárkodott, mert az persze már fenn van hajnalban, de csak ha nincs iskola :roll:.

claire
claire

Jó reggelt,

Claire, nagyon szép a családod, 2x is végignéztem a fotóalbumot, egyik kép jobb mint a másik. DE hogy te 6 csemete után is ilyen vékony vagy, az nem igazság ám. :wink:
Jó az a mondás... majd én is alkalmazom. :D

Mares, de akkor most jobban van Gergő? Megy még a hasa?

Ircsi, szerinted abba a diós-mákos kalácsba zsír helyett lehet vajat is tenni? (még nem mondtam le a megsütéséről)
Ezt már én is megkaptam hogy tiszta anyja, amikor hisztizik, pedig nem is. Jobbulást Chloénak. És sok locsolót. :wink:

Évi, be fog indulni Tomika,pikk pakk, lehet hogy a mászást kihagyja és rögtön feláll, aztán már csak azt veszed észre hogy nincs a szobába... :wink: :D Boti azt mondogatja hogy babababa-mamama

Tegnap megpróbáltam tojást festeni, vettem a lengyelboltba festéket, de nem igazán sikerültek. Valamit biztos rosszul csináltam. Probáltam én visszaemlékezni hogy hogy kell, de 15 év hosszú idő. :( na, de nem baj, vettem egy csomó csokitojást.

Pénteken voltunk állatkertbe, nagyon tetszett Botikának, bár egyenlőre csak azokat az állatokat vette észre, amelyik mozog. Azért apja kitartóan mutogatta neki az oroszlánt. :wink:
Mindjárt feltöltöm a képeket.

Klári
nklari80

Kép Kép Kép

Klári
nklari80

Én még csak zsírral csináltam... de biztosan meg lehet csinálni margarinnak, vajjal....

Állatkert jó móka :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Azt akartam még kérdezni, hogy Ti hogy tudjátok, tojásnál először a sárgáját, majd 1 éves kor után a fehérjét, vagy fordítva. Különböző helyeken másképp írják. :( :?

Na, még 2 kép, aztán eldugulok, tegnap buborékot fújtunk...
Kép Kép

Klári
nklari80

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaban még csak zsírral csináltam... de biztosan meg lehet csinálni margarinnak, vajjal....

köszi, megpróbálom,aztán megmondom. :wink:

Klári
nklari80

[quote="nklari80"]A írta:nklari80zt akartam még kérdezni, hogy Ti hogy tudjátok, tojásnál először a sárgáját, majd 1 éves kor után a fehérjét, vagy fordítva. Különböző helyeken másképp írják. :( :?

Én úgy tudom, hogy először, olyan 8 hónapos korban lehet adni a tojás sárgáját, aztán 1 éves kor körül a fehérjét is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Nklári,igen,előbb sárgája. Képek jók! Bubit mi is szoktunk fújni,most má nyúl utána.Vicces mert a kisebbik macskám is csípi,így amikor buborékot fújok,ülnek egymás mellett és lesik a bubikat :)
Lengyelbolt? Az mi?

Claire,családod gyönyörű még mindig,Nono a kis fodrosban!! Nagyon jó képek.

Ircsi jobbulást Chloenak.

Remélem jól telik mindenhol a húsvét.

evilany

Lengyelbolt, nagyon sok lengyel van angliaban, millios nagysagrendben, igy van egy csomo boltjuk, ahol csak legyel termekeket lehet kapni. Sokszor vasarolok ott, mert hasonlo a magyarhoz. Pl. turo,eleszto, kenyer,trapista sajt,csaszar szalonna,pudingpor,ecet. Vicces, de ezeket egy sima angol boltban nem lehet megkapni.
Magyar bolt csak Londonban van, az meg nekunk eleg messze. :(

Koszi a tojasos valaszokat. Akkor adok Botinak a fott toji sargajabol. :D

Eltuntek az ekezetes betuim. :( valamit megint elallitottam. :oops:

Klári
nklari80

Köszönjük a dicséreteket :D

Szerencsére illat nem megy át a neten....itt jártak a locsolkodók :D

tojás: először sárgája, tuti, a legnagyobbnál fordítva csináltam, a doki néni meg nagyot nézett, aztán mondta, h szerencsére semmi nem lett tőle.... De amúgy a toji fehérjére sokan allergiásak!

Évi! Mi lett Tomi tornáztatásával? Ha aggasztóan "lusti" keress egy megfelelő, pl Dévényes gyógytornászt, és mutasd meg újra. Jó lenne, ha nem hagyná ki a mászást!!! Nagyon fontos az idegrendszer számára!!!

No, tegnap lemértem őket: Joni 9,14kg, Nonó 6,77 :lol: ebben Joni egyre jobban elhúz. No, meg a fognövesztésben, mert Nonónak még nincs foga :shock: ellenben gyönyörűen mászik, össze-vissza közlekedik a lakásban, és molyol minmdennel. Ja, és ügyesen tapsol :D .

Klári! tök jó, milyen közel lehet menni a katta makikhoz :shock:

Évi! tomi változatlanul lenyűgöző a szemeivel :D

Claire
claire

Évi: 10. hetes kora óta ugyanaz a tápi megy neki... hallottam már olyat is, hogy a hasmars válthat ki átmeneti tejallergiát... Most a kaksi téma javult, de szürcsög-köhög... mit lehetne neki adni? Sterimart használom, semmi nem jön ki, ha szívom! ... Doki antibiotikumot adott, de az jó erre is, mert azt mondta, hogy ha rosszabb, vagy lázas akkor kezdjük el... de nem lázas.... most mit kéne tennem? ( nem merem hívni ilyenkor...)

Ircsi, CSillag, valaki akinek babó már volt megfázós mit adott h ami lerakódott feljöjjön???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire: milyen köptető jó ilyen kis korban? ( bocsika, a buta a kérdsét, de dokitól ezt nem kaptunk...)

mindjárt visszaolvasok!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Lerakódásra: köptető (ACC, Sinupret, Robitussin, Mucopront, stb...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares,megjárjátok a hadak útját.Mondjuk én felhívtam a dokit karácsonykor is..nem kérte ki magának,sőt,mondta hogy mikor lesz ügyeletes,vigyük be,megnézi.
Az orrát jól be kel mosni,úgy hagyni hogy oldódjon,úgy leszívni.Nem könnyű,nálunk kétemberes és visítva ordítós. :(

evilany

Ircsi: köszike... most akkor vegyek ilyet? vagy maradjon a felköhögés meg a Sterimar?

Évi: hát igen... 2 emberes de jöhetne még valaki! De semmi nem jön ki! köhög... akkor jöhet fel vm, mert nyel utána nagyokat, de amikor cumizik ahogy az orrán veszi a levegőt úgy "zihál" vagy mi szörcsizik.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Én most is adok Chloenak nyákoldót (köptetőt). A takony is könnyebben kijön az orrából, ha folyékonyabb.
Sinupretnek van gyulladáscsökkentő hatása is.
Jó még a szobában a párásítás, az arc infralámpázása...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fejét oldalra fordítod, a felső orrlyukba spricceled a Sterimart, az alsót szívod, utána átfordítod a fejét és megismétled. A végén mehet Otrivin, Nasivin, vagy ms nyálkahártya duzznatot csökkentő orrcsepp, hogy ne duguljon be az orrikája...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?