Na csövi!
Eddig darabokban olvastam és most fingom sincs hogy írtam e ma már v se
Geo: igen a 26-28 hétre fordul meg a bébi, de történhetnek még utána is csodák...
Hát Luna én is ilyen dolgokon vagyok kiakadva, hogy mozog e... én azt szoktam mondani, hogy mozog ő mióta van (leszámítva a csíraállapotott, de végül is míg apától jött a fele az már mozgott rendesen- ezt persze nem mondom
) szóval hogy mozog ő, én meg érzem... ha meg megkérdik h mennyi idős tényleg most tudom mondani h félidő, de egyébként... azt szoktam mondani, hogy a terhesség 40 hét én ebből 21 vagyok... és akkor sokszor jön a magyarázat hogy abból 2 hét még...
egyszer unokahugom jött azzal, h valaki 2 hetes terhes- mondtam neki, hogy ilyen nincs is
Egyébként én azt sejtem, h anyáink esetében még nem volt szó hetekről, akkor még amúgy is csak tölcsérrel hallgatóztak oszt kész (még is itt vagyunk uh nélkül is). Szóval lehet hogy akkor még az volt hogy hónap azt csá...
Marcellnak vettem én ilyen csukló csörgőt a brendonba, de egyszer volt rajta, mert nem igazán tetszett neki, de ez a zokni, ez elgondolkodtató.
Ja sírákra állítólag az olivaolaj a legjobb. nem tudom, nekem a cickóm lett csíkos, hiába kentem. utána pedig Nenetto valóban egy löttyedt kis vacakvány
Na én tiszta takonykór vagyok. köhögéssel indult, így vettem mucoprontot a gyereknek. ő nem itta én meg gondoltam múljon a köhögés... na most nézem a dobozán h terheseknek nem ajánlott, én hülye! + úgy éreztem hétfőn, hogy itt nem lesz taki-maki, de a mucopront mellékhatása lehet a nátha is... na köszi... remélem holnap már jobb lesz, mert ma az az igazi könnyben úszó szemű egésznapos orrcsavarósdi van... persze a gyereket nehezen viselem. apa dolgozik. hétvégén meg utaznánk anyuékhoz (300 km). jó lenne jobban lenni addigra.
Én brassóit csináltam, ami nálunk csirkemell (mert ember szinte csak azt eszik) mustárosan fokhagymásan pirítva + sültkrumpli. no de hiába vagyok vacakul készítettem magamnak zöldköretet (répa, broki, karfi), mert a szájpadlásom most elég érzékeny. hát nem szívesen eszem a saját főztöm, de ez jó volt.
fú és most úgy innék kólát!
Geo: jók a cuccok, Marcusról van nekem is egy csíkos next mellényem hozzá egy drapp térdgatyó- igazi jó fiús szerkó
a cipőkkel én még nem nagyon foglalkozom. Majd ősszel.
Nekem is jött ma 2 csomi, de az 50 ftos napozókat és a Luna által megbeszélt napozót még várom nagyon.
Én vettem így 6-7 napozót, meg van 3 kis kertésznaci (bodyval jók) abból a tegnapi nekem is terep mintás
ezzel ki is merítem a nyári ruhatárat. és + a vékony rugik tömkellege...
jaj még az ideababaruhát oldalon lóg 3 foglalásom holnapig... el kell döntenem... de sztem megveszem, egye kutya.
úgy ennék jégkrémet is de akkor meg fázom.
Jaj Hari- sztem ha gyereket kérdezel és adsz neki közeli és távoli opciót, ő sosem fog a későbbire tartalékolni, ők még a mának élnek. most vagy minél hamarabb akarják a dolgokat.
Geo jól megelőzött, mert én is akartam kérdezni h Luna hogy beszél otthon a gyerekkel?
És amúgy Mancinak mi a teljes neve? vagy ez? és ott mások hogy hívják?