Sziasztok!
Végre ideértem! Tegnap egész nap bent voltam a cégemnél és pörgés volt… Na ezért szeretem az itthoni melót, én osztom be az időmet.
Hétfőn este voltam a dokimnál, méhszáj zárt, mehet minden: terhes torna, akár vizi is (már nagyon várom), meg a sex is.
Ez utóbbit nem tudom, hogy merjük-e… a terhességem eleje óta el vagyunk tiltva tőle és most szerintem az aggódásom sokkal nagyobb lenne menet közben, hogy jaj, nehogy valami baja legyen a babának…
Van még valaki, aki ezen átesett???
A legjobb, hogy mikor már jöttem ki a dokitól, akkor jutott eszembe, hogy a nemére elfelejtettem rákérdezni. Volt egy listám kérdésekkel, azokat megbeszéltük, de ezt nem írtam fel.
No majd a genetikain két hét múlva. A dokim a magánrendelésén csak azért UH-zott meg gyorsan, hogy lássa, mekkora a baba, hogy mikor küldjön AFP-re. Na, ma reggel az is megvolt. Eredmény jövő héten.
Még egy aggodalmam: Az UH-k alatt nem nagyon aktivizálja magát a babánk.
Szerintetek ez normális? Eddig szinte semmin nem paráztam, de most ezen elkezdtem aggódni, hogy nehogy valami gond legyen, hogy nem mozog eleget! A 12 hetes genetikain még kapálózott, aztán azóta kétszer nézte a doki, és mind a kétszer meg kellett löködnie, hogy felébredjen.
Laura!
Nagyon sajnálom a második babátokat!
Kiderült, hogy mi okozta a bajt?
Kokitti!
Én is nagyon fejfájós lettem, kb. a 12. hét óta. Van, hogy egész nap őrülten fáj. Most is. Nekem a doki azt mondta, hogy a 12. hét után a méhlepény átvette az irányítást, most már nem kell annyira parázni a gyógyszerektől. Szerinte bármit be lehet venni, Algopirint, Aspirint, Sharidont… lényeg, hogy csak akkor, ha már nagyon muszáj. Hát én eddig tűrtem és szerintem fogom is. Jobb a békesség.
Sarmon!
A melleim nekem soha nem voltak kicsik, de most… mint két görögdinnye! Apa csípi a helyzetet!
Nekem szurkálni szoktak, meg a bimbó érzékenység is fennáll. A barna/fekete csík még nekem sem látszik a hasamon.
Edoci!
Jobbulást! És jó nyaralást!
Bébic!
Gratula a lakás eladáshoz! Aztán csak módjával pakolj a költözés alatt!!!
Zsiráf!
Kismama ruha kérdéshez nem tudok hozzászólni, nekem anyukám varrja őket. (De én is kritikus méret vagyok alapból is.
) Van már terhes nacim, amit majd lehet bővíteni, ahogy nő a poci, meg egy csomó tunikám. Nekem az AFP-re konkrétan megmondta a doki, hogy melyik két napon mehetek. Ma reggel voltam és 16 hetes 2 napos vagyok.