Új privát üzeneted érkezett!

Tudod, kicsinek csak a fekete-fehéret látják! :D
Vendég

Á ilyen versenyekben én sem hiszek.
Anno Lillut harmadiknak neveztem egy Pampers fotóversenybe... gondoltam legalább az elején vezessünk. Fél óra alatt összekunyiztam az összes elérhető ismerősömtől 30 szavazatot neki... Ennyi idő alatt vagy tíz gyereknek 3000 felett lett, úgy hogy egy gépről csak egy szavazat mehet... én itt adtam fel örökre :lol:
Anyósom egyszer a megyei napilapba nevezte Lillát, ott legalább a képe megjelent az összes kölöknek, független a szavazatoktól :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sztem is minden gyerek szép!

Vicky és Eszter a babócáitok pár napon belül 4 hósak!
Nagyon repül az idő! :D

Ildi hogy van a kicsi LÉni?Teljesen kigyógyult a tüdőgyusziból?

Kakti bizti Lilinek érdekes volt a fekete bácsi!:D

Funky nem feleltél a kérdésemre az anyukáddal kapcsolatban... :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, igaz, mivel a szoptatas volt elsosorban a tema, igy tul sok mindent nem is tudtam volna hozzaszolni...

A szepsegversenyekrol: en egyszer elcsabultam, beneveztem Kristoffal egy picibabasra. Kulonosebben en nem foglalkoztam vele, kb Feri, anyosom, sogornom es batyamek tudtak rola. Ehhez kepest eleg sok szavazatunk lett, ezeket draga gyermekem spontan kapta idegenektol, szoval meggyozodtem rola, hogy a csaladon kivul mas is cukinak latja Ot, ennyi nekem eleg volt.
Nyeres? Esely nem volt ra, a verseny par napja indult el es mar tobb ezer szavazattal volt az elen ket baba, a tobbiek nehany szazzal utanuk kullogtak.
En teljes oszinteseggel vegigneztem az osszes fotot es dobtam szavazatot az altalam leginkabb gyoztes-jeloltnek titulalt babara (nem keves volt), de oszinte leszek, a vezeto ket bababan semmi kulonoset nem lattam, minden baba szep, de azert az ilyen kepeken az sem mindegy, hogy van-e ragyogas, jo-e a felvetel, huncut mosoly, miegymas. A nyertes baba vegul a legelallobb fulu, leglangosabb kepu mosolytalan kisfiu volt, gyanitom, hogy rola is lehetett volna ezerszer jobb fotot publikalni, mert spec szerintem azzal, hogy kb orrmagassagbol telibe fotoztak a gyerek arcat, azzal nem tettek tul elonyosse. A masodik egy kislany volt, akin szinten se egy mosoly, se egy erdekes tekintet, sem semmi nem tukrozodott, habos babos rozsaszin ruhaba volt oltoztetve (kb haromszor belefert volna) es csak nezett szegeny dobbenten. Latszott, hogy ez egy olyan "nah most lerakom es gyorsan lefotozom, mert fel kell dobni a versenyre" foto lett.
Mindegy, nem ragozom tovabb.

Rolunk: Erik fiam ugy dontott, hogy unja mar a 6-7 kozotti ebredest. Ennek megfeleloen tegnap negyed hatkor ebredet, ma mar haromnegyed otkor, keszulok lelekben a holnapi negyed otre a statisztika alapjan.
Meg ez is jo, bar jobb lenne, ha utana meg visszaaludna. Ma is probalkoztam a visszaaltatassal egy oran at, kozben en bobiskoltam, de o rugdosott, kapalozott, nyoszorgott, nem akart aludni.
TEgnap is ez volt, hamar lehoztam, nehogy Kristofot felebressze. Lent kb fel orat nezelodott, majd ugy bealudt a babahintaban, hogy delben mar en ebresztettem. Nem ertem, hogy miert nem lehetett meg fent aludni egy kicsit... :roll:

Tegnap voltunk Petranal latogatoban, koszoni az udvozleseket. Nagyon formas kislany, gyonyoru nozija van. Elegge hasonlatos Erikhez, a szemuk kb teljesen egyforma es a profil is, szembol kevesbe. Kicsit hulye erzes volt, mert amikor meglattam a sogornom oleben epp oldalrol volt felenk a pofija, az en fejemben, szivemben meg egy pillanat alatt az futott at, hogy o az en Erikem. Hulye erzes volt, meg jo, hogy az agyam kapcsolt es nem nyultam erte.. :shock:
Az anyukaja nayon boldog, de kuzd a csaszis fajdalommal, mozogni alig bir, a baba mellretetele is komoly fajdalommal jar emiatt. Amikor Feri aposomekat vsszavitte a korhazbol, epp akkor jott Ritu kotozesrol, elegge megbolygathattak, mert mondta Feri, hogy konnyes volt a szeme, illetve utana, amikor probalt leulni el is sirta magat szegenykem. Azt banom a legjobban, hogy a vajudasbol is jutott neki boven, mert mint meselte reggel fel katkor kezdte ugye kapni az oxyt, orankent emeltek es delutan mar durva fajasai voltak, kora este elfolyt a viz es akkortol kb egybefuggoek lettek es igy jutottak el a bo egy ujjnyi mehszajig ejjel fel 12ig, amikor kezdtek a csaszit. O azt mondja, hogy nem banja, hogy vajudott, fajt, meg minden, de az jo elmenykent el benne, a vajudas fajdalmanak emleket elsopri a csaszi utani fajdalom. Hat, nem irigylem.

Itt egy foto Petrarol es rolam:
Kép

Csutortokon megerkezett a babakocsi! Orok halam Kakti!
Nagyon tetszik, nagyon konnyu iranyitani, nyitogatni, meg minden.
Majd csinalok kepet rola gyerekekel egyutt, egyenlore mg csak uresjaratos van.
Kép Kép

Babakocsirol jut eszembe. Tegnap dulledt a szemem rendesen. Az en szerelmetes Take off babakocsim a vateran ujonnan, garival csupan huszonparezer foint, raadasul van citromsarga! Ahogy meglattam elojottek bennem az emlekek, hogy egy eve kint kozel 70ezerert vettem, valamint az, hogy majdnem idegosszeroppanast kaptam a szallitok miatt. De azt mar vegigaszisztalhattatok.
Tenyleg! Emlekeztek arra, hogy hazakoltozesunk elott masfel honappal rendeltem egy overallt Kristofnak es hazakoltozesig nem jutott el hozzank, mert a draga futar (az o elmondasa szerint) a lakasajtonk elott akdalyba utkozott a kiszallitas soran, merthogy ket ajto volt azon az emeleten es nem tudta eldonteni, hogy melyik a mi lakasunk, igy egy 50-50%os eselyu probakopogas helyett inkabb sarkon fordult es elment? Es kepes volt ott hagyni egy ertesitot, amin rossz szam volt, majd miutan ket nap nyomozas uan vegre elertem, akkor kozolte, hogy a cccot mar visszakuldtek az aruhazba es kb egy honap az ujabb kiszsallitas? Es en akkor turtoztetve magam toroltem az egesz megrendelest?
Nah. azota is varok, hogy visszautaljak a lovet. Sehol semmi. Hat, az tuti, hogy hamarabb varrok lepedobol ruhat a fiukra, mint megegyszer rendeljek attol az aruhaztol...

Ki milyen bikinit, furdruhat vesz majd?
Nori?
Merthogy en apro bikinit nem fogok magamra huzni, az tuti. Hiaba fogyok vissza, a bor a hasamon meg mindig nem feszes. A fenekem enyhen lapos es narancsboros. A combom szinten es puhany is. A visszereimrol mar nem is beszelek.
Ha lenne mucicim, akkor kb ugy neznek ki bikiniben, mint Medveczky Ilus. Bar, lehet, hogy o jobban, biztosan nem visszeres a laba. :lol:

Lehet, hogy valami ilyesmit kellene keresnem:
Kép

Nem pedig ilyesmiben gondolkodni:
Kép

Nah, meg ezt a tehetseges kolykot megmutatom es tavozom:
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.15 06:24-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nóri!
Igazad van és nincs is ezzel semmi gond. Én csak azért kértem, mert számtalanszor fordultak hozzánk is ilyen kéréssel és nem csináltunk belőle semmi nagy kérdést....
Mivel láttam, hogy más is kérte, gondoltam én is probálkozom.
Én A BABNETESEKTŐL kértem, számomra nincs különbség topiklakók között.

Szép hétvégét!

Kép

Kép
odry

Odry!
Reszemrol semmi gond, legalabb feldobtal egy temat, amirol lehetett csicseregni. Egyebkent pedig valoban helyesek a fiaid!

Tobbieknek!
Ma reggeli merlegelesem eredmenye: 4,5 kg minusz idaig, only 3 kg left!!!
Ez igy jo is, de miert felek en attol, hogy ez lesz a legnehezebb??? Kép
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap jöttek barátnők babanézőbe, egyik hozta a kétéves kicsi fiát is. Nagyon édes, de olyan kis apró, madárcsontú, két éves, és csak 10 kiló! Az enyém kb egyévesen lesz annyi, a kis husi :)

Tök jól kezd beállni az alvásrutin, este fél tízre már alszik, reggel 6 körül ébred, akármennyit is evett este 150-et v 80-at, tökmindegy, nem is értem. Akkor már vszeg felülírja az álmosság az éhességet. De most keveset evett este, úgyhogy frankón hallottam, amint korog a gyomra reggel:) És elkezdte azt is, hogy nem sikítva sírással követeli reggel a kaját, csak nyüszög meg nyafog egy darabig. Viszont most már, ha egyszer felkelt, nem várom meg, hogy sírni kezdjen, ha cuppog, kapja a kaját. Amúgy meg elég nagy rend van napközben is, 3 óránként kaja. Ha már táp, legalább ez az előnye legyen meg.

Megyünk anyósomékhoz ma ebédre, és ma jobbnak tűnik az idő, így vszeg egy délelőtti séta is bejátszik.

Tegnap este volt egy kis kekszevés a Zapával, már napközben küldözgette az sms-eket, hogy márpedig ma este kéri a desszertet, úgyhogy nem volt kibúvó :) Mondjuk majd elaludtam közben, olyan fáradt voltam, de azért jó volt :)

Bikini: hát, és sose voltam egy matyóhímzés, de azért nem veszek egyrészest most sem, abban is látszik a hasam, csak színes :) Csíkos nem maradtam, és nem vagyok sokkal löttyedtebb sem, csak kövér. De ez nem gátol meg abban, hogy a tavalyi bikinijeimet hordjam (nyugi, mamaméretű bugyisak) :)

Berkó a kiságyában bűvöli a forgón a madarakat - erre is kötöttem szalagot, szóval tudja szórakoztatni magát, 40 perce elvan magában... :shock:

Szép napot!!

boruska

ismétlés volt, bocsi

boruska

Bea!
Kissé gyanús az az ár a babakocsidra. Pláne így:
http://manosziget.hu/index.php?main_pag ... ducts_id=6
Illetve akkor lehet, hogy ez a gyanús??? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Nemtom. Epp neztem en is, hogy a hirdetonek tok jo statisztikaja van. Az teny, hogy tavaly is voltak jo nagy arkulonbsegek a hazai piacon, amikor keresgettem. A legtobb helyen itthon is 70 korul volt, de akkor talaltam vateran 40ert is, illetve a brendonban is volt akciosan 40ert, de mar nem volt belole.
A hazai negyvenesekre palyaztam ra akkor, de mivel a szinuk nem jott be es mivel ez majus vegen, vagy juni elejen volt, mi meg csak szeptemberben terveztunk hazautat, igy nem akartam olyan sokat varni, ezert rendeltem meg kint.
Szoval tenyleg gyanus, de ha valoban ennyiert adjak, akkor megeri.
Nem mondom, hogy egy percig nem gondolkodtam el azon, hogy rendelek egy ujat es ha epsegben ideer, akkor a regit elraktarozom egy idore es szepen lassan megprobalom 15-20 korul eladni, esetleg kint meg tobbert.
Vegulis akkor par ezerert lenne egy vadiuj valtozat belole garanciaval...
De azutan sztornoztam az otletet, mert meg a regi is jo. Csak az ujnak megis mas szaga van. :lol:
Viszont Feri tuti agyverzest kapna es hallgathatnam 5 even at, hogy "miert volt erre szukseg"???
Vendég

Drága kicsi fiam ma 4 hónapos.... Hogy megy az idő!!!

kakti: örülök, hogy jön vissza a tejcsi. Én is csak addig szedem az urtica-t míg beindul, mert amúgy is azt olvastam, hogy azt is max 5 napig lehet egy huzamban szedni.

bea szuper a babakocsitok, de nem semmi lehet vele manőverezni

Nóri: illetve attól is függ, hogy kinek van fix IP címe, mert a nem fixesek akár több ezer szavazatot is küldhetnek egy gépről.
De valóban ez nem is a gyerekekről szól, hanem, hogy ki tudja megoldani...
Illetve nekem nem kell hogy mások mondják meg, hogy szép a gyerekem..

zuzmooo: remélem ma jó híreket kaptok. :)

Mi ma Debrecenbe megyünk kórházlátogatásra....
stephie

bea: Nagyon szépek vagytok a picivel. Fürdőruhából én a terhesen vett tankinit akarom hordani, remélem hogy nem néznek majd terhesnek benne.

Gratula a 4 hónaposainknak. Tényleg még csak most születtek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát ránk virradt a szép költözés reggele!

Anyám ígéretével ellentétben elment dolgozni, mert tegnap irányítgatta az izzadva lámpát szerelő Lacit, aki benyögte, hogy "majd ő megoldja"...

Nővérem minden bizonnyal megsértődött, hogy a "gyerekfelügyelet" címén nem a Lucát, hanem a Noémit értettem és "csak vasárnap EBÉDRE jön"

Húgom tegnap az utolsó vonat indulása előtt 20perccel váltig bizonygatta, hogy már jön hazafele, de reggel üresen találtam az ágyát.

Így én itthon baszom a rezet Noémivel. 2óra múlva itt a kamion. Addig függönyt kellene vasalni, kicsit takarítani. Ott meg kompletten levezényelni az egész beköltözést.

Ehelyett buktatésztát dagasztok idegességemben. Tényleg szar ember lehetek, mert a Lacinak 10barátja áll haptákban reggel 6óta, hogy mi kész legyünk.

Sőt, amikor a nővérem költözött a férjétől, a Laci a saját kamionnal, saját sofőrrel költöztette úgy, hogy a nővérem 1db embert nem hozott segíteni. Még a barátokat is a Laci hozta. Ingyen. Puszira. :cry:

Hát asszem mint testvér is megbuktam, mert nekem még azok sem segítenek!
Anyós meg még azt is megkérdezte, odamenjen-e kitakarítani a budaörsi kecót. Pedig apósnak tegnap ültették be a fogait és allig él, Luca is náluk. Mindezt azért, mert minket basztat az új lakó, hogy mit képzelünk, hogy nem porszívózunk fel költözés után. Mert ugye ők aznap költöznek be, amikor mi ki.
És én ma nem tudok odamenni felsöpörni. Múlt héten domestossal nyaltam végig a fürdőt meg a konyhaszekrényt. De a dobozok meg a szekrények alatt képtelen voltam takarítani. Ezért most én egy "koszos disznó" is vagyok!

A szaranyaság ehhez képest felüdülés lenne! :cry: De bassza meg mindenki, mert én túlélem ezt a rohadt napot és visszakapják még ezt százszorosan! Ludas Matyi kiszáll
Vendég

allig=alig :oops:
Vendég

Szintus, ne haragudj, elfelejtettem. :oops:
Általában 5 részletben olvasom végig a lemaradást és 6 részletben válaszolok.. :?
Nem, meg sem próbálták.. nekem van egy olyan érzésem, hogy anyukám már elsőre sem akart természetesen szülni. Majd megkérdezem azért, hogy mi is volt az öcsémnél, szóba került e a hüvelyi szülés.

Azt hiszem kiba**om a pic***ba a mérleget!
Már odáig jutottunk, hogy este 10g-ot evett.. mire jön a párom, hogy nem baj, altassuk be cumival! Erre csak annyit tudtam mondani, hogy KIBASZOM A PICSÁBA A CUMIT!!!!! Mintha a cumi lenne a hibás.
De én mostanában, hogy lassabban eszik próbálom minél kevesebbszer odaadni neki a cumit, de ahányszor a páromnál kicsit nyűgösebb már egyből a szájában van :(
Ha meg csak 10g-ot eszik nem az a megoldás,hogy cumit nyomok a szájába. :evil:
Vendég

Funky!

Múlt héten evés előtt mérlegeltem. 6350g evés után 6350g. :shock: Újra! 6200g. Újra! 6500g. Nagy röhögés, majd mérleg dobozba való besomása következett... :lol:
Vendég

Visszaolvasni most nem nagyon van időm. Ma Miskolcról jönnek vendégek babát nézni, egész délelőtt takarítani fogok :(

A szépségversenyekről csak annyit, hogy nem véletlenül születnek a valóságtól teljesen elrugaszkodott eredmények. Szabi egyszer (kb 10 éve) írt egy programot, ami kb 5percenként szavazott az adott fotóra. Azóta kicsit megbonyolították a szavazási rendszert, de bizonyára hasonló módon befolyásolható most is. Így pedig semmi értelme szépségversenynek nevezni... :roll:

Anita: GRATULÁLUNK LEVINEK A 4. HÓNAPHOZ!!!
zuzmooo

Sziasztok!

Zuzmooo, ma délelőtt én is csak takarítok, az ebéd is csak palacsinta lesz, mert hozzánk is vendégek jönnek. :) Minden házimunka ellenére nekem kész felüdülés, ha jön valaki. Ilyenkor mindenki a kis Botit csodálja, jókat beszélgetünk, finomakat kajálunk. ;) :D

Ja, tök furi a Várandósság topikba belépni... :)

Tejleadó reflex: egyik este én is a csupasz mellkasomra tettem a kis csupasz fiamat, és mikor felkeltem vele, hogy viszem fürdetni, csak úgy csöpögött a tej mindkét cicimből! ;) És valóban az is segít, amit Katica írt: gyönyörködni kell a babóban szoptatás közben. Meg máskor is, folyamatosan. :)

No, felébredt Boti, megyek.

Kép
erusverus

Apa lecseréli a pelust, így kicsit még maradok. :)

A légzésfigyuval kapcsolatban akartam még írni, hogy nálunk is mint Vikiéknél, valószínűleg az a bibi, hogy Boti valamennyire lecsúszik az érzékelő lapokról, ugyanis a reflux miatt a fejvéget megemeltük, és kb. azóta Boti 90 fokkal mindig jobbra fordul...

Kép
erusverus

Anita
Tyűűű 4 hónap!:shock:
Gratulálok Levinek!
Szokott már fogdosni játékokat a kezében?

Erusverus!
"Csak" palacsinta?
Én pont azért utálom csinálni, mert azt nem lehet otthagyni és időnként megkutyulni.

Nóri!
Be ne csavarodj! 8)
Nekem 2042-ben sem lesz új lakásom, pláne ilyen gyönyörű kilátásom.
Ezzel nem magamat akarom sajnáltatni, hanem érzékeltetni, hogy milyen ügyesek és szerencsések vagytok, hogy ilyen rövid idő alatt összehoztátok.

Én idén nem szándékozom fürdőruhát húzni magamra. Majd melegítőben megyek neki a Balatonnak. :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

nóri: Hát a jövőbeni lakóidról meg van a véleményem. TAKARÍTSON KI MAGÁNAK!!! Láttad volna mi volt a mi lakásunkban. 1 hétig csak takarítani jártunk ide. Az előző lakó két gyerek mindent összeragasztgatott üvegmatricával, ami miután kiszáradt 1mm2-nyi darabokban jött le. Hát a körmeimet nem éreztem a hét végére. Sajnálom hogy tesóid nem segítettek. De ezen a napon is túl lesztek. Ügyes csaj vagy te, megoldod.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

kész vagyoook, az elmult két nap a kölköc ugy döntött fél6kor kel reggel, pedig a lustaság minimum 7-8ig huzni szokta...hajnal 3kor eszik, aztán még alukál. most neeem.
egész nap nyűgös, vinnyog, nyekereg, idegesen tömködi az öklét a szájába, és rágja, az adagjainak a bő felét eszi csak meg...
megszokta, hogy az esti pancsi után megy a sötét szobába a kiságyba, én csak lerakom, és elalszik pár perc alatt magátol. na ennek is annyi volt tegnap...letettem, üvölt...felveszem, hát még bő egy orát sírt a kezemben, rágta az öklét mint állat, és csak sírt, sírt...előtte ettünk, pelus tiszta volt, mindennel kész voltunk. ugy láttam a foga fáj-ökölrágás miatt-meg hőemelkedése is volt estére, szoval adtam neki egy adag nurofent, hátha nem fáj annyira a foga. aztán nagy nehezen elringattam, elaludt, és becsempésztem a kiságyba ugy 9körül. éjféltől nyöszörgés, nagyon nyugtalanul aludt, 3kor kért enni, aztán fél6kor meg kipattant a szeme, hogy ő ugyan nem akar aludni. kivettem, egyből elkezdte rágni az öklét ezerrel... :cry: :cry: :cry: :cry: ma is nyűgi, sírdogál, ökölrágás szinte folyamatosan, szarul eszik, és még sétálni se tudunk menni mert szakad az a kurva eső. :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: nagyon sajnálom, hogy így összejöttek a dolgaid, ha ott lennék, rám bizton számithatnál! :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Levi, boldog 4 honapot!!!!! :D :P :) :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri!
Én mondtam, hogy szólj, ha segítség kell! :)
De csak azt tudom mondani, mint a lányok: túl lesztek rajta, és tök jó lesz nektek. Aki meg ilyen "kedves" annak az élet (meg te) még úgyis visszaadja ezt. :)
Küldök nektek sok erőt adó puszit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hol vagytok??? mindenki ebédel vagy mi???? :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! Küldöm a virtuális bukisimit és egy nagy nagy ölelést. Most nem irigyellet, de ha túl lesztek rajta akkor nagyon foglak a szép házikó miatt... :roll: :lol:

Edit! Szegény Csanád. És szegény Te. :roll: Én nem bírom elviselni amikor nyűgös meg sír és nem tudok neki segíteni. :roll:

Levikének boldog 4 hónapot. :lol:

Képzeljétek ismét Riska lettem :lol: Az előbb miután jóllakott még lefejtem 150 milit. Olyan volt a cicim, mint egy óóóóriási görögdinnye. Apjuk nagyon élvezte :lol:

Fürdőruci: Nekem még mindig látszik a linea negra úgyhogy nekem olyan fürdőruha kellene ami a pocakomon takar, de egyberészeset meg nem akarok. Vannak ezek az újfajta aminek a pocakján van ilyen kis vékony anyag ami pont ott középen takar. Remélem értitek mire gondolok. :oops: Lehet beruházok egy olyanra.

Megyek mert sülnek a csirkecombjaim :wink:

bellerreni
Eger

Kép Nagyon ráérek :lol:

bellerreni
Eger

bellerreni: Ez a fürdőruha a tankini, ami nekem is van. Külön részes, de a felső része hosszú. Ezért is tetszett. Én fotókönyvet szerkesztettem, mert a rossmannál most 2500 Ft-tal olcsóbban lehet csináltatni. A kis fotóalbum megy az anyósnak, az előhivatott képek meg anyunak. Bár most a kicsi fotófüzet is 990 Ft nem 2500 mint mikor én csináltattam. De nagyon jól néznek ki. A sógornőmnek akarok még egy varázsbögrét, aminél csak akkor jön elő a kép, ha meleg víz kerül bele. Azt 17-én lehet megrendelni és akkor 1249 Ft 3500 helyett. Apjuk meg tépi a haját, mert már így is kifizettem a kresz tanfolyamot ebben a hónapban. Most húzom magam össze picire.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.05.15 13:49-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni, mit csináltál, hogy így megugrott a tejcsi mennyiség? Azt a 150 milit elfogadnám én is csak úgy szimplán, még nem lefejve, hanem az eredeti csomagolásban. :) Ennél többet kicsi lányom úgy sem eszik meg. Én már most mindent kipróbáltam, de nem lett még több a tejcsi. :cry:

Tök jó a Babystory. :lol:
Vendég

Funky, akkor eszerint nem írtam hülyeséget... :roll:

A két csaszi után harmadikra akartam még tegnap írni, hogy a ligás csoportban egyetlen nálunk kisebb baba volt, ő most 1 hónapos. 3. gyerek, a két nagyobb csaszis volt, ő természetes születésű - otthoni. :lol: Hát, így lehet, csak ehhez hatalmas bátorság kell.

Nekem is megint sok a tejcsi, pár nap után helyrebillent az új kereslet-kínálat.

Nóri,
szívesen segítenék, de most csak a biztatás megy részemről: tök jól meg fogod oldani a költözést, az új lakók meg le vannak ejtve. Szerintem sehol sem szokás tisztán átadni a lakást. Jó, hogy nem várják el, hogy kifessetek magatok után. :evil:
ktc

Viki! Nem a tankiniről beszéltem, hanem arról amelyik olyan, mint a bikini csak az alsó meg a felső a pocakomon középen össze van kötve egy vékony csíkban anyagdarabbal. Megpróbálok keresni a nepten róla képet. Én is gondolkodtam a fotós bögrén. Láttam az újságban ahogy reklámozzák.

Kismaki! Mindent bevetettem az ügy érdekében :wink: Homeos bogyóból az uticat is meg a ricinust is akkor a laktoherbből gyengébb teát főztem akkor sört, krumplilevest meg mindent amit csak el bírsz képzelni :roll: Nem tudom melyik hozta meg a hatást, lehet mind együttvéve. :lol:

bellerreni
Eger

Viki!
Asszem, hogy Reni ilyen jellegu furdorucira gondolt:
Kép

Hihi. Reni! Ha ilyen sok tejcsi lesz, akkor majd jol kell kivalasztani a kosarmeretet, mert az milyen mar, hogy rahuzod a szexi furdoscuccot a ket korogdinnyere, Kornel a strandon kiurit es es tomheted ki babzsakkal a cicihelyet. :lol: :lol:
Bocsi, csak poen volt, de nem tudtam tartogatni.
Vendég

Kép Olyasmi, mint a képen a fehér.

bellerreni
Eger

Bea! Ezen már én is elgondolkodtam :roll: Ezért nem akarok komolyabb, drágább melltartót sem venni. Valaki írta, hogy lötyögött rajta a melltartó szopi után. Hát én is úgy vagyok mostanság :shock:

bellerreni
Eger

Megvan a neve: Tinkini :lol:

bellerreni
Eger

Nem nbaj Reni! Inkabb lotyogjon neha a cicifix, de legyen eleg a tej. Utana, ha egyszer mar nem szoptatsz, majd beall az egysegallapot.

Tinkini. Basszus. Ezek a nevek.
A tankinin mar en is gondolkodtam, mert vannak belole mutatos es szep darabok, de a hulye tankos nevetol elmegy a kedvem. Tankini TankBeara.
Kép
Pedig azt fogok venni, mert tenyleg tetszenek.
Mondjuk iden nyaron az en strandolasom fixen a hajolva kozlekedesrol fog szolni Kristof mellett, Erikrol mar nem is szolva. Max a labaztatoig juthatok el.
Vendég

Nem tom mi van a kis drágámmal. Délelőtt voltunk sétálni akkor aludt vagy 20 percet a babakocsiba és utána megint ordított. Délben ettünk utána aludt 3-ig. Akkor megint ettünk és megint alszik azóta. :roll: Este meg majd itt ugrál a fejünkön :lol: Biztos az eső nyomja el szegénykémet. Grrrr. Utálom ezt az időt.... :x

bellerreni
Eger

Valszeg a fronttól meg az esőtől nyűgösek... Szegénykéim. Olyan érzékeny kis műszerek...

Asszem valaki már említette itt az alkoholmentes Holsten Lemont. Hát az valami isteni finom!!! :) Jobb, mint a Karamalz! És még olcsóbb is! (Azért próbáltam ki, mert a lósünben elfogyott a citromos Karamalz, de át fogok szokni erre.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem apa Holsten epreset hozott. Az is nagyon fini. :D
Vendég

na, gyakorlott anyuka megnézett minket, aszonta napok kérdése és alul kint van a két foga középen, már ki van fehéredve :shock: :shock: :shock:
pluszba készülőbe: felül középső kettő, két nagyőrlő, alul két őrlö...

Edit

Kép
ézsóné

Isteni lehet ilyen időben költözködni... :roll: :shock: :evil: :x

Kattkat

Kép
kattkat

reni: Jaaaa! Bocsi, azt hittem erre gondolsz. Ezek a fürdőruhák is tök jól néznek ki.

edit: Atya világ!!! Ennyi fogacskát. Nem is csodálkozom hogy nyűgöske szegény babucid.

Fürdőruha: Nem kinevetni, nekem ilyen van. (Én a bálna fekete fürdőruhás vagyok, nem a csinos rózsaszín. Ő a hugicám.)

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Huuu Edit, akkor azert ilyen nyugi szegeny, de legalabb szinte egyszerre tul lesztek a nehezen. Kened vmivel az inyet?

Kepzeljetek, ma voltunk vasarolni, gyerkoc ram kotve. Ruha probahoz atadtam az apjanak, erre megszolal, mi az a folt a ruhadon? Nezek nagy szemekkel, hat a tej ataztatta... Ilyen talan otthon fordult elo egyszer, ezert nem is hodok mellbetetet vagy hogy hivjak-meg a nevet sem tudom-pedig itt figyel a polcon- meg szules elott vettem. Elo kell vennem azt hiszem :) .

En is azt csinaltam mint Reni, mindent egyszerre, Urtica, sor,
leves, Maci kv amit csak lehetett, es aztan lett sok tejcsi.

Csaszim miatt en is felek, hogy mi lesz a masodik gyerkocnel. Nagyon szeretnek termeszetesen szulni. Ez a csaszi is az itteni f@xa rendszer miatt lett csaszi. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2010.05.15 17:50-kor.

Kép

Kép
editmk

Hát Edit!
Ez nem semmi! :shock: Bár nem akarlak elkeseríteni, szerintem az őrlők még sokáig tart, hogy kijöjjenek. Először a metszők, aztán a szemfogak, és csak a végén jönnek az őrlők - ha jól tudom... Szóval nem lesz egyszerű menet... :oops:

Nekem is tankinim van. Most jól lebuktatom magam, hogy mekkora tehén vagyok, de ilyen:
Kép
(A felsője fekete alapon vékony fehér „teniszcsíkos”.)
Ja! A fejem épp azért olyan rettenet, mert vágtam a pofákat, hogy Apa fényképez... :lol:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.05.15 17:52-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A dentonix nem ér sz@rt se. Ha naon nyűgi, és nem bir aludni, adok neki egy adag nurofent. abba van fájdalomcsillapitó.

Edit

Kép
ézsóné

Edit nem irigyellek. Én már előre rettegek a fogacskáktól. :shock:
Vendég

Homeopátiás szert nem próbáltál? Hátha az segítene.
Vendég

Nem jött be..

Edit

Kép
ézsóné

Uhh Edit! Szegény Csanád. Nem irigyellek egyikőtöket sem. Én is előre félek a fogacskáktól... :cry:

Én is néztem a tankinit, csak az embőcöm lebeszélt róla. Megkérdezte amikor felvettem, hogy nem fürdőruhát akartam felpróbálni :shock: Pasik. Nem értenek a divathoz. :lol:

Na megyek előkészülök a pancsihoz bár a fiacskám az előbb bealudt. :roll:

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?