Új privát üzeneted érkezett!

Gijane: a 18. és 20.hét között szokták csinálni a gen.uh-t, szóval jó lesz akkor mikor a dokid mondta.

Kép
Kép
evicuska

Gijane!

Nekem 20 hetesen és 4 naposan lesz a genetikai. Én is azt kérdeztem egyből, hogy nem túl késő. azt mondták, nem, úgyhogy várok... csak olyan lassan megy az idő! :o

Kép
ácica

Sosi: persze hogy szorítunk nektek!!! De majd számolj be, amint tudsz!

Gijane: a lényeg, h 18-20. hét között legyen, és persze az, h mindene rendben legyen!

Én megyek aludni, jó éjt!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Gijane, a genetikai uh-t a 18-20. hét között szokták csinálni, de kell hozzá az AFP eredménye is. Igazából csak azért, mert ha az esetlegesen rossz, akkor még alaposabban nézik át a babát az ultrahangon!

Hát...ez a nap - illetve a vége nem alakult a legjobban, mellékelek egy képet 20. hetes...:)

A holnapi nap már szép lesz! :)

Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Ezt írtam korábban, hogy a hasam már a mellemig ér. És tök vicces, az a két horpadás! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Amadea, köszi a babakocsitippet! Igazad van, szinte tök ugyan az, és pont annyiba kerül, amennyit szántunk rá. Azt a picurka bababoltot nem találtam a neten. Az a teszveszes? Mert ahogy néztem ott a legolcsóbb...
El fogok menni bababoltba, ahol árulják, hogy kipróbáljam. Persze még nem veszem meg, mert ráér, de megnyugtató lenne, hogy tudom van azért az összegért, amit szántam rá!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Alig vártam, hogy jöhessek hozzátok, de most nem tudok írni semmit. Elolvastam Kata blogját :cry:

Most valahogy nem megy, később megpróbálom.

Sosi, Manó, nagyon drukkolok nektek holnap! Légyszi jelentkezzetek, amilyen hamar tudtok!

Nagy ölelés mindenkinek!

Benta

Kép
benta

Benta: köszi.
Valahogy eddig max olyan egészséges félelem volt csak bennem. Tegnap este óta pedig.....
Tudom, ez senkinek sem hibája, senki nem tehet arról amik itt a fórumon történnek, de akárhogy is nézzük, emberből vagyunk, érzéseink vannak, s nem tudunk a nagy tragédiák mellett csak úgy vállat vonva elmenni.
Tegnap este csak néztem magam elé, üresen. De most már sírok, itt ömlenek a könnyeim nekem is. Belőlem minden ilyen kicsit késve jön ki, addig belülről őröl. S nem tudom, hogy jó lenne-e az időt sürgetnem, hogy a hátralevő 32 óra gyorsan teljen el, avagy meg kellene állítanom.
Minden esetre ha csütörtökig nem írok, még ne sírassatok meg, ugyanis nekünk sokat kell utazni, s lehetséges apóséknál meg kell állni hazafele jövet.
Jók legyetek, próbáljatok meg most már vídám dolgoakt írni.

Tényleg, a táblázatot elnézve Cincibabus volt tegnap 4D-n, ma Anuk és Noémi is dokihoz mennek. Lányok, gyertek, számoljatok be miket láttatok, mit mondott a doki, szonográfus, kellenek itt most már a pozitív élmények.

Kép
kissmanó

Tegnap elolvastam én is Kata blogját. Nem tudtam írni, nagyon megviselt. Pedig annyira tudok örülni, ha nektek is jó az eredmény, ahogy nő a baba. Kicsit olyan, mintha a sajátom vesztettem volna el. Tudom túl érzékeny vagyok, de még most is remeg a kezem és pityergek, ahogy eszembe jut...Azt hiszem Pocok/Emma is megérezte, mert még éjfélkor is nyüzsgött.

Drága Kata tudom, hogy semmi sem pótolhatja a kisbabád után maradt űrt! De erősnek kell lenni, sírj, és nézz Bongorra. Lesz még tesó és ahogy írtad talán nem is egy. Nagyon szorítok Nektek!

Ahogy Manó írta ma megyünk másodszor genetikaira. Szó szerint rettegek most már. Nem tudom, hogy átfordult-e, minden rendben van-e. Ezek után olyan kétes érzés, ha azt mondják "Anyuka szépen fejlődik a baba". Délután-este feljövök elmondani mi volt.
Bocsánat, hogy most mást nem reagolok le.

Aztán megbeszéltük Roddal, hogy hazamegyek egy kicsit a szüleimhez. Jól fog esni az anyai ölelés és hogy pár napig újra kislány lehetek.
Vendég

Kismanó, ha jönnek, a könnyek, hadd jöjjenek - ha csúszva is, az sem baj!
Igen, délután mi is megyünk dokihoz, utána jövök, és remélem már jobb lesz a hangulat is!

Anuk, ne aggódj! Ha azt mondják, hogy nincs semmi baj, akkor az úgy is van! Ha visszaolvasol...Katának nyitottabb volt a méhszája, és a doki pihenésre intette...csak sajnos egy 10 hónapos mellett ezt nem tudta annyira kivitelezni. Ráadásul pont szerdán írta, hogy nem érzi jól magát - és akkor panaszkodott, hogy nincs segítsége, mert a férje még mindig dolgozik.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy Te - és mindenki más - legyen optimista saját magával kapcsolatban, mert semmi ilyen előjel senkinél sem volt!

Tudom, hogy sokan gondolják hülyeségnek, de én félek, hogy a rossz, negatív gondolatok rossz hatással vannak a gyerekre is. Tudom, hogy badarság - én mégsem tudom ezt kiverni a fejemből! És bár tegnap óta én is sokat gondoltam Katára - magunkra vonatkoztatni ezt egyszerűen nem szabad!
Gondoljatok arra, hogy a 12. héten hallott szívhag esetén 98%-ban egészséges újszülöttek lesznek!

Kismanó, Sosi, nálatok is minden rendben lesz! Utána pihenjetek jó sokat! Ha tudtok, csak akkor írjatok, hogy minden ok.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Nehéz most a megfelelő szavakat megtalálnom. Jól esett, hogy így gondoltok rám, és imádkoztok értünk.

Azért jelentkezem, mert látom elkezdett pörögni az agyatok. Nem szabad!!! Sosi, Kissamanó: Semmi baj nem lesz. Attól, hogy velem ez történt, veletek még nem fog!

Csak azért írom le egy kicsit részletesebben, hogy mi volt, mert Ti most kérdőjelben és félelemben vagytok, és nem akarom, hogy féljetek. Nem volt kinyílva a méhszájam - hozzáteszem sajnos, mert így mesterségesen kellett kitágítani a szüléshez. Viszont tényleg nehezebb volt ez a terhességem, és minden nap végére elfáradt a hasam. Sajnos nincs oka, hogy miért történt. Valószínű, hogy egy emelésnél feszültség került a burokba - mint a lufinál - és ahogy növekedett, megpattant. Viszont az a gyerek, aki meg akar születni, az meg is fog. Emelgetés ide vagy oda, nem lehet kirobbantani idő előtt. Úgyhogy nyugi lányok, és pozitívan gondolkodva tekintsetek a terhesség többi pár hete elé! Foglak olvasgatni Titeket, és mindenkiért imádkozni fogok!!!

Remélhetőleg hamarosan olvasgathattok egy másik topikban, ahol a dobogó szívű babácskámról írok :)!

Nagyon vigyázzatok magatokra!

Puszi, Kata
torokka

Anuk: egyél csokit, hátha attól beindul! De remélem, tényleg minden okés!

Noémi: hű de nagy a pocid már! Az enyém se kicsi, de egy csomó embernek még nem tűnik fel. Tegnap egy csaj megkérdezte, hogy jé, te tényleg férjnél vagy? Na, gondoltam magamban, hogy ezek szerint még mindig nem egyértemű a poci- vagy csak kövérnek gondolt??
A negatív gondolatok szerintem is hatnak rájuk. Én ezért sajnálom annyira a rémálmokat. Mert akkor nekem iszonyú rossz az a félelem, rettegés, és azt tudi ő is megérzi... De már 5 napja nem volt rémálmom hipp-hipp...!

Képzeljétek tegnap este annyit,de annyit mocorgott, hogy még soha! És ami még fontosabb, én tegnap fogadtam el, hogy tényleg beszélni kell hozzá! Olyan fura, hogy a hasamhoz beszéljek, eddig csak István beszélt hozzá, de tegnap este az unszolására rászántam magam. És István szerint biztos azért mocorgott annyit, mert örült, hogy beszélek hozzá!

Kissmanó: rád is gondolok holnap!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Torokka: nagyon kedves vagy, hogy így tudsz bíztatni minket! Majd kérlek, hogy jelentkezz be hozzánk, ha újra babát vársz, had örüljünk veled együtt! Addig is sokat gondolunk Rád!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Lányok: ez a Kata egyszerűen egy nagyszerű csaj, nő, anya. Miután símán megírta a blogban, hogy erről nem akar beszélni, most mégis kapott annyi erőt, hogy jöjjön, s minket vígasztaljon.
Nem visszás helyzet ez így egy kicsit?
Abban tényleg igaza van, hogy ha egy baba meg akar születni, akkor az meg fog. Másképp születnének beteg babák? De bizonyára azoknak is küldetésük van, ha egyszer meg akarnak születni. Kérdés, ha a szülők tudomást szereznek időben a betegségről, akkor tudják-e, merik-e vállalni.
Persze amiért Katával ez történt, abból nem lehet, és főleg nem szabad butaságokra gondolni, következtetni.

A másik fórumon is beszéltünk arról ami Katával történt, s van egy csaj, aki hasonlókat élt át. S utána született meg a kisfia, addig nem volt gyerekük, szóval még arról sem volt akiről gondoskodnia kellett volna. Az idő enyhítette a fájdalmát, de elfeledni sosem fogja.
Ha babának muszáj volt menni, akkor jobb volt így hirtelen, mintse anya őrlődjön, időpont legyen s a többi finomság.

Nahh, megyünk az iskolás után.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Kata: én is sokat gondolok Rád! Rátok! Bár én olyan természetű vagyok, hogy vigasztalni nem tudok szavakban, csak egy nagy bátorító ölését küldök!

nyunyi is iszonyat mennyit mocorog, vagy csak mivel nő egyre jobban, gyakrabban megérezzük? Olyan jó, hogy az apja is érzi! és tegnap láttuk, hogy nyomja ki a hasamat mocorgás közben, annyira jó volt! Legszívesebben most is lefeküdnék és csak a picire koncentrálnék!

Noémi: neked is szép nagy a pocid!! :wink:

Kissmanó, Anuk: neked is küldök ölelést, és nyugalom, minden rendben lesz!!!

Sosi: holnap gondolok Rád! minden rendben lesz!!!

Meg mindenkire aki megy vizsgálatra.

Én pénteken megyek méhszáj vizsgálatra, hátha lenne UH is.

Gijane: én 20+3-on megyek a genetikaira. Ahogy írtak, a 18-20. hét között csinálják meg.

Szép napot!! Legyetek vidámak, légyszi! :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:39-kor.

Heni

Kép
szheni

Kata, csak csatlakozni tudok a többiekhez. Nagyon-nagyon sajnálom. Viszont fantasztikus vagy, ahogy Kismanó is írta, hogy fájdalmadban még minket bátorítassz. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy az idő minél hamarabb begyógyítsa a sebeidet és Bongi is enyhítse a fájdalmat. Remélem, hamarosan ismét egy kicsi szív fog dobogni a méhedben!
Sok puszi!

Lányok, picit aggódom. Mindjárt hívom a dokimat. Bár tudom, hogy normális az erős hüvelyi váladékozás, de nekem rózsaszínes. Remélem megnyugtat!

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Kata, mindent leírtam priviben, amit gondolok!
Csak annyit, hogy még egyszer köszönjük, hogy benéztél, és egy hős vagy, amiért ilyen helyzetben ránk is gondolsz! :)

Kismanó - szívemből szóltál!

Puszedli én is sokkal jobban érzem Áront, szerintem mert rohamosan növekszik, és egyre nagyobb az ereje. Én pont most gondoltam rá, hogy elkezdek zenét hallgattni. Tudományosan kimutatták, hogy ha a mama minden nap meghallgat egy kellemes zenét, akkor miután a baba megszületett ugyan ezzel a zenével meg lehet majd nyugtatni. Úgyhogy elkezdem! Én egyébként szoktam hozzá beszélni! :)

Köszönöm a pocibókokat! :)
Velem pénteken történt meg először, hogy a pedikűrös várandósnak hívott pedig nem is mondtam, szóval már tényleg nagyon szembetűnő! A fodrászsrác, meg annyit dícsért, mondta, hogy milyen jól áll, és hogy mindig babásnak kéne lennem...:)

Heni én is olvastam erről a Lelki köldökzsinór című könyben. Magyar "találmány" a lényege, hogy hogyan kommunikáljunk a babánkkal a hasunkban. Számomra érdekes volt, ha tudod vedd ki könyvtárból, úgy gondolom téged is érdekelne!
A rántott husiból én is kérek! :) (bár ma én is finomat eszek: spenót fasirttal)
Megyek, meg is eszem!
Utána meg indulás a dokihoz! :) :)
Remélem Áron nem alszik be, mert most rugdosódott, remélem akkor is fog! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

hello Lányok!

Köszönöm a jókívánságokat, az esküvőm nagyon jól sikerült, hajnali f5ig táncoltunk, tényleg nagy mulatás volt.
Most olvastam csak, ami Katával történt, és engem is nagyon megrendített, remélem, az Isten ad erőt és kkitartást, hogy feldolgozza.
Mindenesetre majd máskor számolok be arról, mi, hogy volt. Valahogy, most egyszerűen nincs rá érkezésem, nem is tudom.
Ha előbb olvasom, nem hiszem, hogy ennyit táncolok. Este elrepülünk, jövő keddtől leszek ismét.
Vigyázzatok magatokra. üdv,

mormota
mormota20

Hmmm rántotthusi... nyammm... nekem marad a tegnapi borsófőzelék...
A linea negra nekem sem látszik még.

Noémi: nekem apukám egyszer elmesélte, hogy milyen zenét hallgatott rengetegszer, amikor vártak engem. Akkor jöttem rá, hogy miért is éreztem mindig olyan furcsán -megnyugodva, boldogan, különlegesen stb- magam, amikor azt a zenét hallgatom! Mind a mai napig egy nagyon furcsa hangulat lesz úrrá rajtam, amikor meghallom! :lol: Egyébként egy Vangelis-szám az, Vangelist amúgy is nagyon tudom ajánlani!

Jó étvágyat az ebédhez, aki most fog ebédelni!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillagtáncos, akkor ez is alátámasztja, hogy igaz, amit olvastam.
Már csak egy jó számot kell találni...

Annyira mondjátok ezt a linea negrát. Nekem az szőr, ami látszik a képen! :) Vagy a linea negra is szőrből van?
bár nem látszik, de olyan a hasam mint egy pasié. Olvastam, hogy a baba által termelt tesztoszteron miatt! De tényleg olyan vicces, a férjem is szokott nevetni rajta! :)

Mormota, örülök, hogy jól sikerült a nap! Kellemes nászutat nektek! Remélem valami kellemes meleg helyre mentek, és ki tudod pihenni az esküvő fáradalmait! (azért nem semmi, hogy pocakkal is 1/2 5 -ig bírtad!)
Várjuk, hogy jelentkezz! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok

Ígéretemhez híven jöttem vissza. Kata nagyon örülök én is, hogy mégis be-be nézel, s biztosan hamarosan hallani fogunk rólad.

Nos megvolt az UH! Emma baba jó kislány, és hanyatt fordult, lábacskáit széttárva. Nemhiába bűvöltem egész hétvégén :) Mivel bekóláztam ébren volt, sokat mozgott, szopizta az ujjacskáját, "integetett". Így a doki meg tudta nézni a szívét és az arcocskáját is. Minden rendben van, duci a drága. Szerinte ritka szép pofija lesz a lányomnak, már most nagyon csinos. :) (Én meg ugye rögtön fülig érő szájjal büszkén vigyorogtam, rá sem gondolva, hogy vajon hány anyukának mondhatja ugyanezt.)

Rodot mikor hívtam az első kérdése az volt, hogy ugye lány :) és másodsorban érdekelte, hogy mindene megvan-e meg jól működik-e. Lassan kezd apuci lenni.

Még estig olvaslak titeket, aztán holnap reggel hazamegyek egy kis kényeztetésre. :oops: Minden jót, ha nem tudnék írni, kitartás, és jó pocinövekedést!!!
Vendég

Anuk kedves!

Milyen jó hírekkel jöttél. Emma baba egészséges, mindent megmutizva anyucinak, dokibácsinak. Apája meg tényleg igazi apaként kezd működni.
Eridj kis kényeztetésre, tuti neked is kijár, rádfér.

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!
Hát az én szerencsém,hogy éppen ilyen kritikus helyzetben kell csatlakoznom hozzátok.Sikerült az utobbi pár napot elolvasnom és sajnos éppen most olvastam Kata blog-ját.Rettenetesen megrázott,szinte szavakat sem találok.
Szerintem csak legközelebb tudok írni vmi érdemlegeset.
Addig is köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!
Éva

Kép
Kép
lenici74

Anuk: örülök, hogy minden rendben!!

Én imádtam a rántott husit. De mióta terhes vagyok, nem kívánom, most hétvégén csináltam először apu kedvéért.

Mormota: várjuk a beszámolót! :wink:

az utódomról továbbra is azt tudom mondani, h fárasztó, semmit nem képes egyedül megoldani: ÁÁÁÁ! El kellene mennem egy hét szabira, akkor talán...:).
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy kezd feléledni a topic, bár én ma elég carul vagyok :( , szurkál a hasam és nem túl kellemes, nem is csináltam semmi hasznosat....Volt ilyen mással is?

Anuk!
Úgy örülök, hogy Emma jól van és Rod is kezd apaként viselkedni!!!

Noémi!
Én a Picurka bababoltból rendeltem, ha beírod a keresőbe, kiadja, de ugyanannyiba kerül, mint a teszveszes. Én a Corában is láttam, de ott sokkal drágább...

A linea negra egy szürke vonal a szemérem dombot és köldököt "köti össze", nekem se látszik, csak tiszta szőke pihe az alhasam :D :oops:

Mi tegnap este az Apácashow 2. néztük és Nóra baba nagyon élvezte a zenés részeket, azt hiszem, bejön neki a gospel :D

KépKép
amadea

Amadea: ezt nyunyinál is tapasztaltam. Neki is tetszettek a zenés részek.
Vendég

Anuk, örülök hogy Emma jól van! Én is mindjárt indulok, úgyhogy most nekem jöjjön a drukk!

Csatlakozom - bár én tegnap nem néztem az Apácashowt, hanem előtte valamelyik Tv reklám kapcsán megnéztem a youtubeon a zenéjét. Na akkor Áron is táncolt a hasamban! :)

Köszi, Amadea! Nagyon beleszerettem ebbe a kocsiba, úgyhogy már alig várom, hogy menézhessem. A tezsveszen akik árulják az a bébiszafari bolt, és a boltban még olcsóbb is, pár ezer forinttal, mert ahogy látom a teszveszesre rá van számolva a jutalék is. Szóval majd a boltban fogom megvenni, ha ez lesz a végső döntés! De még egyszer köszi a tippet!
Ja és nagyon örülök, hogy Nóra baba, már Nóra baba! :)

Éva, üdv közöttünk! Igen, sajnos te pont ebbe a helyzetbe csöppentél, de reméljük ez nem szegi kedved, mert amúgy egy nagyon jó hangulatú kis csapat vagyunk!
Várunk!

Na idnulok! Drukkojatok ezerrel! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk: de jó, hogy minden rendben van Emmával! ÉS Roddal! :lol:

Süni: majd jelentkezz, mi volt a dokinál!

én most csak itt kínlódom egész nap, semmi kedvem tanulni, dehát muszáj, ugye... :?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Noémi: ha te indulsz, indul a drukk is :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Húúú, tegnap éjjel mennyit agyaltam, gondolom, nem voltam egyedül. Tényleg elfelejti az ember, hogy ajándék minden nap, amikor nem történik baj velünk.
Remélem a mai vizsgálatosok csupa jó élménnyel jönnek haza. Noémi, ugye Te írtad, hogy az éjszakai lábzsibbadásra rákérdezel? Ha kaptál valami választ, megosztod? Ez engem is gyötör. Úgy forgolódom éjszakánként, mint a ventillátor, sehogy sem jó, és mivel tátott szájjal alszom, nem győzök inni...
Valaki írta a szoptatópárnát, hogy azzal alszik, vagy hülyeségre emlékszem?

Egy másik kérdés: a babám mozgolódását még mindig nem érzem, ill. valami nagyon megfoghatatlant érzek, de lehet valami hétköznapi bélmozgással keverem össze...Na mivel csak 29 nap múlva megyek dokihoz, szerintetek okosabb lennék, ha kérnék időpontot a háziorvoshoz? Gondoltam, az ő hallgatóját a hasamra teszi és hallaná, hogy dobog a szivecske, és boldogan hazajönnék.

Tegnap akartam az újasszonykáknak nagyon sok boldogságot kívánni, így utólag is, látjátok milyen jól sült el, a végére minden összejött, főleg a jó hangulat. Szép romantikus nászutat!

Ja, valaki emlegette már a német e-bayt. Rendelt már onnan valaki ilyen nagyobb cuccot? Csak úgy kb. érdekelne, mennyit tehet ki egy külföldi postaköltség. Itt Luxemburgban felháborítóan drága minden, hazautazást meg már nem kockáztatnék a húsvéti szünetben. Persze kifogni itt is lehet apróságokat, pl. kismamaosztályon minden 7 euró volt darabja a H&M-ben, de a bébiholmi még akciósan is drágább. Anyukámat fogom a vaterára rákapatni, aztán egy-egy csomaggal majd megdob:)

Zenehallgatást nekem is kb. mostantól ajánlja a könyvem, de ez a hasra tett fejhallgató olyan marhaságnak tűnik. Komolyzenei műveltségemről annyit, hogy egyetlen Vivaldi CD-találtam :oops: de biztos lehet online is hallgatni, rákeresek Bachra, Mozartra is. Mondjuk tegnap kezdtem el a "zeneterápiát", mire a párom hazajön és bekapcsolja a sportcsatornát... :o ahogy ismerem, a gyerekből is legalább amatőr focista lesz amint járni kezd... :D

Na szép napot mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
preta

Noémi, Süni megy a drukk természetesen!

Preta: én hallgatok zenét a kocsiban, sokszor otthon is, amíg apa "gyakorol", igaz ez nem Bach és Vivaldi, de remélem ettől még tetszeni fog neki:). Kis punkos babát szeretnék :wink:.

süni: milyen volt a koncert? Írtad, és átsiklottam felette? Vagy nem írtad?

Preta: hanyadik hétben vagy? Tudod van aki csak később érzi, főleg ha a lepény is elöl van.

Csillagtáncos: nekem dolgozni nincs kedvem, de azért még táppénzre sem mennék el, mert akkor otthon unnám el magam:).
Van egy csomó szabin, majd elosztogatom őket:).
Vendég

Én alszom szopispárnával :D Nagyon kényelmes, vagy a hátam mögé rakom, vagy a lábam polcolom fel, vagy csak készítek egy kiflit a hasamnak :D

Ja lányok!!! Álomszép zene babának és mamának cd nekem mind a két rész megvan! (mondhatni a neten minden megvan, csak meg kell találni ) http://www.alomszepzene.hu/ mi nagyon szeretjük :)

Akit érdekel privátban kérem a mailcímet, és átküldöm zip tömörítésben mindegyik album egy tömörített fájl lesz. :) 10 letöltésig él, úgyhogy akinek nem jutott az szóljon külön.

Fontos!!! Nem mp3, de így mind számítógépen, mind cd lejátszón lehet hallgatni!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.19 14:57-kor.
Vendég

Preta!

Én (is) írtam, hogy szopipárnával alszok. Nekem bevált. Bár a lábzsibbadáson nem hiszem, hogy segít....
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem elég speckó fonendoszkópom van és még nem sikerült meghallani vele a baba szívhangját...
Viszont ha van a védőnőnél dopton (kellene legyen), ő meg tudná hallgatni és azzal te is hallod.

Szedtem le a netről babazenét.....nagyon cuki:)

KépKép
amadea

Sziasztok!

Lenne is kérdésem hozzátok :D

kfnoémi és szheni:
ikreket vártok, vagy miért tér el a 2 vonalzó
dátuma???Gondolom ezért!Gratulálok!

Mi tegnap voltunk 18 hetesek,
és már izeg mozog a kis drágám! :D
Olyan jó érzés!
Egyik este ettünk apával pattogatott kukoricát,
szerintem nagyon tetszett neki mert össze vissza
kapálózott a pocimban :D
Egyre nől az étvágyunk,de ezzel együtt
elég válogatósak vagyunk :shock:
A sláger a paradicsomlé :D

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Éva: én is csinálhatnék két vonalzót, mert az én számításaim szerint és a 12 hetes genetikai UH szerint van 3 nap eltérés. Noémi is ezért csinált kettőt.

anyukám is imádta a paradicsomlét, én nem kívántam meg, bár paradicsomos húsgombóc jöhetne minden héten:).
Vendég

Sziasztok.

jó volt olvasni hogy Kata milyen pozitiv. én azóta csak élesztgetem magam.
Főleg hogy beszéltem a nőgyogyásszal és mondta hogy az AFP véreredmény nagyon a határon van ugyhogy holap megbeszélésre be kell mennem. A Frászt hozza rám.
A párom meg aztmondta hogy letilt a forumrol mert miota olvaslak titeket megállás nélkül csak aggodok. :(
Van benne valami, de olyan érzékeny vagyok mostanában, bármi le tud hangolni.
Szoritsatok holnap.

puszi nektek.

Kép
gijane

Preta: német ebay-ről én rendeltem, ostromozz nyugodtan a kérdéseiddel (priviben, hogy a nagyközönséget ne zavarjuk). Bár nagyobb cuccost (bébjárgány) nem rendeltem postán, csak személyes átvétellel, de pl. Berlinből jött egy egész nagy katulya kislányruci egy éve. Nekem megérte.
Németül tudsz valamelyest?
Nem tudom Luxemburgban milyen nyelven nyomatod :oops:
De angolul is sokan válaszolnak. Első körben ott is mint a vaterán, teszveszen be kell jelentkezni, de ez onnan kisebb gond neked, mint nekem innen. Nem postán érkezik a visszaigazolás, szóval így könnyebb.

Évi: nem várnak a lányok ikreket, csak 1 vonalzójuk az uccsó mensi alapján van, másik pedig az uh alapján számolt terhességi időt méri.

Éccakai lábgörcsöt nekem a Mg B6 oldotta.

Sóvárkodva gondolok a repülőzős kismaminkra, szerencsés utat neki(k). Engem anno 3-4 hós pocival az akkori domik nem engedett. Semmi magyarázattal. Persze Grétimet meghurcoltam még Zöld Foki szigeteken is. Szal bírható. :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok Lanyok!

Elnézést kérek, hogy csak most jelentkezem. Most olvastam vissza a hétvégi bejegyzéseket.

Kata, nincs kifejezés arra, ami megtörtént Veletek, kitartast és erőt tudok én is csak kívanni Nektek. Nagyszerű ember vagy, és nagyon varjuk majd a nyari jelentkezésedet! Addig is sok-sok batorító ölelést küldünk!

Mi tegnap megjartuk a 4D-t, nagyon nagy élmény volt! :-) Kislanyunk lesz!!!!!!!!! Előtte ettem csokit és ittam kavét, 0gy volt produkció. Az első képnél rögtön üdvözlésre emelte a kis kezét és "integetett", aztán következett az újj szopizas, de úgy, hogy a "kint rekedt" 4 újjat tagra nyitotta és az ég felé mutattak, nagyon vicces volt! :-) Idővel a kis labait is megtalalta, jatszott velük egy picit, majd visszahelyezte a kezeit az "alap állasba" ami a fejecskéje két oldalán van.... :-) Én úgy láttam, hogy mosolygott és pislogott is, valamint időnként tátogott nagyokat.... :-) Egyszerűen fantasztikus élmény a bennünk fejlődő kisbaba egyéniségére utaló képeket látni, nem????

Azt mondták, hogy tökéletesen fejlett mindene a korának megfelelően, talán az értékek néhány nappal fiatalabb terhességet mutatnak, de ez lányoknál elfogadott. Érdekes, mert olyan kis ducikának tűnik, a szonográfus is mondta, hogy jó erőben van és nagyon szép a kis buksija is. :-) Olyan büszke vagyok a lányunkra!

Gratulálok az ifjú feleségeknek!

Noémi, szép formás a pocakod!

Sosi, szorítunk Neked nagyon!

Elnézést, hogy nem reagálok sok bejegyzésre, de most rohanok, csak szerettem volna jelet adni magunkról.

Puszika Nektek!

Kép
cincibabus

Jelentem megjöttünk! :)
Csupa jó hírrel. A méhszájam teljesen zárt. A kicsikénk nagyon édes volt, és lévén, hogy hatalmas TV volt, végre én is élvezhettem!
A BPD 51 mm. A doki azt mondta, hogy nagyobb a koránál - szokás szerint - az 51 mm még épp hogy 21 hetesnek felel meg, az 52 mm viszont már 22 hetesnek - és ugye 1 mm-ert simán eltérhet. Végül is ez mindegy is! Aranyosan mozgolódott, és látni lehetett a golyóit is! :oops: Szóval megint megmutatta, hogy ő bizony kisfiú! :)

A lányok ugyan már megírták, de ezért van 2 vonalzóm nekem is és Heninek is! Az első az utolsó mensi alapján készült, és mivel eddig szerencsét hozott, nem veszem le!

A lábzsibbadás sajnos természetes terhességi tünet. Azt mondja a doki, hogy lehet, hogy belül egy kicsit vizesedek, és ez elnyom valami ért, amitől zsibbadok. MOndta, hogy ő is csak a magnéziumot és a kalciumot tudja ajánlani. A magne b6 helyett viszont magnerotot mondott, mert ez állítólag jobban felszívódik. Napi 3x1-et javasolt- ez annyi, mint 3 magne b6. Azt mondta viszont, hogy ha nem megy ne is erőltessem a tejtermékeket, mert jó a kalcium is, akár kettőt is lehet naponta!

A gravidát abba kell hagynom, és helyette kaptam vasat + folsavat (valami csoki ízű rágótabletta - szönyen hangzik!)

Egyébként én is szoptatós párnával alszom - de sajnos eddig nekem nem segített...:(

Cinibabus, gratulálok a kislányhoz! Már úgy várom, hogy mi is menjünk a következő 4D-re, még kb. 4 hét!

Gijane, ne vegyél mindent a szívedre! Én pl. mindig jó kedvvel jövök ide - kivétel tegnap, és annyi jó dolgot tudok meg, és kapok bíztatást, hogy az külön szuper! De ha téged nagyon letör / letörünk, talán tényleg jobb, ha nem jösz túl gyakran, mert feleslegesen idegesítenéd magad!

Na megyek, mert tanulnom kell, reggel megyek vizsgázni...igazából úgy érzem semmit sem tudok, de remélem a pocakommal meggyőzöm őket, hogy egy kismamának egy kegyelemkettes minimum kijár! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:01-kor.

Heni

Kép
szheni

csajok, én csak most olvastam... :cry: ööö inkább nem szeretnék mindani semit, nem tudnék értelmeset.

kicsit beteg vagyok, folyik mindenem, de Lilike jól van mert ma igencsak aktv volt, szerintem tetszett neki hogy +10 fok van :)

húú kicsit most le vagyok taglózva, nem tudok mit irni...bocsánat

ui: én is szopipárnával pihizek, az alvás még nem megy mert ahhoz nagy meg zizeg, de talán belenövök :)

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Már napok óta nem jártam felétek, erre most milyen hírre kell jönnöm? Kata, nem találok szavakat, viszont csodálom az erődet. Kívánom,hogy minél hamarabb megélhesd újra a csodát.
Kata történetén elszomorodtam, de próbálok arra gondolni,hogy nálunk minden rendben lesz. Most nagyon fontosak a pozitív gondolatok.

Nagyon szépek a pocifotók. Ideje lenne már nekem is egy újabb.

Gratulálok a jó eredményekhez mindenkinek, aki a napokban volt orvosnál. Én a héten kapom meg az afp eredményemet, remélem pénteken mehetek UH-ra.

Az esküvősöknek sok boldogságot kívánok.

Már én is érzem csütörtök óta a picurt, és tegnap az apukája is érezte. Azóta, ha mondom,hogy ficereg nem is engedi,hogy én tegyem oda a kezem, mindig beelőz. Persze még nem mindig érzi, akkor elkeseredik egy kicsit.
Mostanában szembesülök én is a hülye kérdésekkel. A kedvencem: Jön a baba? És esküvő?????? Jelentem nem lesz. Ha van kedvem akkor elmondom,hogy nem akarunk, meg így anyagilag is jobban jövünk ki, ha nincs akkor közlöm,hogy a párom nem akar elvenni, így sajnos lányanya leszek. :wink: Hát akkor látni kellene egyesek fejét. Sokan gondolják,hogy besikerült baba, pedig ha tudnák,hogy már 2 éve vágyunk rá....

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre több az energiám. Egyre többet vagyok úton -ami sajna vásárlással is jár-, és itthon sem bírok nyugton lenni.
Picurka már kapott az apukájától is egy body-t, meg együtt vettünk egy plédet a kocsiba. A Tesco-ba 750.- volt. Szóval lassan mi is bele lendülünk a vásárlásba.

Annyi mindent akartam még írni, pedig csak az utolsó oldalt tudtam visszaolvasni, a többire nem volt időm. Ha eszembe jut még valami, jövök. Addig sem jár az agyatok, amíg a hülyeségeimet olvassátok.
Szép estét mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Nyah jányok még dolgoznom kell ezen az átküldős dolgon. :oops: Teszteltem és valamiért letöltés után nem műxik a zene. Még dolgozom rajta, ha máshogy nem akkor áterőszakolom, mert nagyon jó :)
Vendég

Sziasztok!
Én is szeretnék ilyen szép vonalzót hogyan lehet?
Volt vki Kiskunfélegyházán 4 D-n?31-n készülünk jó lenne vmi infó a dokiról.A telóban nagyon szimpi volt.
Éva

Kép
Kép
lenici74

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=dbd1e2455be8164f07d58c6f5b77f702

Ha minden igaz, a linkre kattintva most már jó lesz :) 10 letöltésig él. Utána újra kell töltenem, azt majd megint ide rakom ki, így még levelezni sem kell. Mindenki használja egészséggel :D

Most már megyek :) További szép estét!
Vendég

Cincibabus!
Gratulálok a kislányhoz! :D

Noémi!
Nagy kalappal a vizsgához!

Sosi!
(bár már bizti nem vagy gépközelben) Gondolunk rád holnap!!!!

Anuk!
Jéé, milyen egyformát írtunk :D , ez az álomzene tök jól hangzik :wink:

Lenici!
Kiskunfélegyházán ki csinálja az UH-t?Én Szegeden voltam a medicenterben, de nem ajánlom. Undok volt a dokinő :( ...
Vonalzót úgy tudsz gyártani, ha rákattintasz valamelyikünkére és követed a leírást...

KépKép
amadea

Anuk!
köszi szépen a linket!

KépKép
amadea

Hello Csajok!

Remélem, mindenki jól van, és napról napra egyre jobban! :D
Ez nagyon-nagyon fontos a babánknak. A lelki egészség hozza magával a testit.

Én nagyon jól érzem magam ebben a csapatban, hiszen barátságos és meghitt közösséggé váltunk, úgy gondolom! :D
Én legalábbis senkitől (se védőnő, se orvos, se rokon) nem kaptam annyi biztatást és segítséget, mint Tőletek...

Anuk!
Gyönyörű a zene, köszönjük!

Noémi!
Csodás pocakod van! Nekem linea negrám már terhesség előtt is volt :oops: (elég gáz, nem?) Örülök, hogy Áronnal minden rendben.

Heni!
Szintén örülök Emma babának és jó egészségének.

Kissmanó, Sosi!
Szorítunk értetek. Csak magatokkal és a babátokkal foglalkozzatok, pihenjetek sokat! Gyertek majd beszámolni!

Lenici!
Rámégy a babanet.hu-ra, ott kiválasztod, beírod az adatokat, és az alsó megadott kódot bemásolod ide a profilodba, az aláíráshoz!

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica

Sziasztok!

Én péntek óta most tudtam jönni először,borzasztóan megrázott,ami Katáékkal történt.Nagyon sokat fogok Rájuk gondolni az elkövetkező időkben.

Örülök,hogy a többiekkel minden rendben.

SOSI és MANÓ!Nektek nagyon szorítok!

Anuk és Noémi!Örülök,hogy minden oké és gyönyörűek a Babácskáitok!!!!

Gratula az esküvősöknek!!

Mi is ma voltunk dokinál,az AFP rendben,a genetikai UH is,a többi leletem is oké,egy kis vérszegénység van,de majd megpróbálok céklás/vasas dolgokat enni.Aminek viszont nem örülünk,az az,hogy kb. egy ujjnyira nyitva van a méhszáj,és ugye nekem előtte van a méhlepény is kicsit.(valószínű,ezért fájt sokat a pocakom az elmúlt időben.Ékessel ilyen sose volt.)Nem örülök,de nem rémüldözök,meghát nem akarom a Férjemet se riogatni jobban,aggódik Ő pont eleget.Több pihenést mondott a doki,meg hogy mindenben csak óvatosan,de hát Ékes mellett nem könnyű sokat pihenni.Én minden nap érzem hogy az én Angyalkám jól van.És Őt már hárman is várjuk!
Viszont még mindig nem tudjuk,hogy fiú v. lány.Mindegy,legkésőbb szüléskor kiderül...:)

Bocs, én is sokkal többet akartam most írni,meg személyre szólóan is reagálni,de nagyon elszomorodtam Katáék miatt,most ennyit tudtam.

Kép

Kép
ékes+tesó

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:01-kor.

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?