Új privát üzeneted érkezett!

Igaz! Nem tudtam, hogy betegecskének érzed magad! Akkor pihizz sokat!!!
Vendég

Andi legalább következő hónapra kiművelted magad pé, nyák.. stb terén :D :D , de azért érdekesek voltak a tünetek.
Zsu nálad mi újság? remélem akkor Te leszel a pozitív példa!!!
Erzsi, Kacika gyógyuljatok!! A gyerek betegségénél már csak az a rosszabb, ha Te is beteg vagy és úgy ellátni. Amúgy az iwiw-ről hiányoltalak tegnap benneteket!!! meg lehet találni ott benneteket?
Én is kiszámoltam, ha most nem jönne meg, akkor dec 21-re várható a baba, az nem túl optimális, de már mindegy, apa is azt mondja, már mindegy hogy fiú vagy lány (fiút szeretett volna természetesen, én szeretnék ismét lányt is, megvagyok a csajokkal)

Kép, Kép
nemen

Még maradt egy ovu tesztem, nem is tudom mikor csináljam meg :D vagy vegyek e még egy csomagot, de lehet veszek, bár már függetlenül a pé-től megy az akció folyamatosan :wink: hátha lesz belőle valami.
Ma jönnek vendégek nekik most sikerült 15 hó után, kíváncsi vagyok a történetükre, ha megosztják velünk.
puszi nektek!!!

Kép, Kép
nemen

Sziaztok!

Olyan semmilyen híreim vannak. Még nem jött meg, de egyre jobban barnázok. Másrészt viszont, felment a hőm 37-re a tegnapi 36,85-ről. Ezt nem tudom mire vélni, mert most már inkább lefelé kellene mennie.

Andi, sajnálom, de azért gondolom mennyire megkönnyebbültél. Még mindig jobb, ha megjön, mint a bizonytalanság. Most már viszont mérjed a hődet rendesen, abból legalább kiderül, hogy mikor van pé-d, és, hogy mikor kell megjönnie. Így megkíméled magad a fölösleges izgalmaktól.De azt kívánom, hogy ne legyen több izgalom.
Erzsi, jó hallani rólad is.

Zsu

Kép
bvigh

Úgy látom ma már senki nincs gép közelben.
Én is elteszem magam, alig bírtam végignézni a Barátok közt.
Jó éjszakát mindenkinek, holnap jövök munka után.

Zsu

Kép
bvigh

Én itt voltam,s még egy kicsit vagyok,vissza felé olvasgattam a topikban az 1 oldaltól, :!:
Én is elköszönök,ha már nem ir senki :!:
Jó éjszakát :!:
Vendég

Zsu! Szokott olyan lenni azoknál akik babásak, hogy amikor meg kéne jönni, akkor barnáznak. A hő jó jel. Remélem nem jön meg és baba van dologban!!! :lol:
Vendég

zsu: krisztinkának igaza van sokan barnáznak és ott a baba nagyon szorítunk hogy te legyél bebi után az első kismami :lol: tényleg ti melyik kórházba fogtok szülni? én a Szabolcs utcába szeretnék sok jót hallottma róla
erzsebet0312

Jó reggelt!
Ma egy kicsit korábban keltem, úgyhogy van egy kis időm.
A mai hőm: 36,9 szóval ma megint csökkent. Én már nem tudom mit gondoljak.

Zsu

Kép
bvigh

Átírtam a vonalzómat, mert nem tudom meddig kell még várnom.

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!

Nekem meg van egy ismerősöm 3 hónapig rendesen mensizett,nem tudta,hogy terhes, most szült.
Anyukám 2 tesómal végig,a 3-ik tesómmal 4 hónapig azt hitte a belei mozognak,hát a baba mozgott!

Hát én is megijedtem reggel,mérem a hömet,36,3.
Megint vissza raktam,de utánna 2x 37,1 volt.
Egyébként nekem is naponként ingadozik,van kikor lemegy 36,9-re.
Zsu! Ne ijedj meg,attól lejjebb ne menjen!Kitartás!
Kacika!Mivan veled?
Krisztinka!Mi van veled?Irjatok!
Enik!És te?
Erzsébet jól vagy?
Andi!Te már átpártoltál a 2008-as topikba?Ugye?

Én ugy vagyok vele, én maradok itt, attól függetlenül,hogy ha át csúsznék 2008-ba!
Egy új cim szóval, Minden hónap Új remény!

Na mit szóltok?
Reméllem nem lesz rá szükségünk, :!: :!: :!: :!:
Vendég

t.kriszti: reméljük nem lesz rá szükségünk :lol: :lol: én egyébként sosem gondoltam volna hogy gyereket gyártani :lol: ilyen nehéz dolog :roll: de mi annyira kitartóak vagyunk hogy nagyon hamar meg lesz az eredménye a fáradozásainknak :lol: tegnap este még apát rávettem egy kis hancúrra :lol: szegény már a 4.napja üríti a a tárat folyamatosan :lol: na azthiszem tegnap ki is ürült. Nálunk az a baj hogy a párom úgy tud elmenni könnyen ha én vagyok felül. hát ez meg nem túl jó mert sok kifolyik. lehet végre nyugton kéne maradnom együttlét után. csak én egyből felkelek és mászkálok :lol: tegnap már a fenekemen maradtam remélem lesz eredménye :lol: :lol:
erzsebet0312

Hát én sem gondoltam erre :!: Mivel az első 2,rögtön sikerült.
Ezért meg szenvedek :!:
Minden féle diagnózist felállitok magamnak,hogy ezért és ezért nem sikerül :!:
Most jelenleg,azt olvastam a neten 2 gyerek után lett meddő,egyből arra gondoltam,hogy biztos én is :!:
De harcolok a végsőkig :!: Nem adom fel :!:
A szex-ről :!:
Mi is szoktunk poziciót váltani,mert nem mindig sikerül,de az azt jelenti,hogy valamelyikőnk fáradt :!:
Arról is olvastam a pozitúrákról,ha ki is folyik valamennyi,a céllövő spermák felmennek abba a pillanatban ha a férfi elmegy :!:
Mi is már mindennel próbálkoztunk,kispárna a derekam alá,bent tartom egy darabig,stb,és lám már egy félév elmúlt :!:
Hát reméllem,lessz eredmény :!:
Vendég

Jó regg!

Kriszti? nem tom miből gondoltad, hogy átpártoltam.Nem.Azért mert nem jött meg, itt vagyok.Ha egyikünknek sem jön meg (ne így legyen!!!!),nem hiszem,hogy kiürül a topik :lol: :lol: :lol:

Itt vagyok,és maradok én is!!!!
vedresandi

reméljük mert így fél év után én is kezdek aggódni hogy mi van már :!: :?: ez a legnehezebb a hónapról hónapra való izgulás reménykedés :roll: olyan jó lenne együtt babásodni. Vajon milyen érzés lehet meglátni a teszten azt a csodálatos két csíkot :?: :?: :roll: :roll: istenem mikor éljük már át. lányok ti hol vagytok csak semmi lustizás várjuk a fejleményeket :lol:
erzsebet0312

Szia Erzsi!

Igazad van...jó az a két piros csik.Ha nem 2007-ben, akkor 2008-ban s jó lesz.Nekem legalább is :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi!
Megnyugodtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

Erzsébet!
Igen,aki több hónapja próbálkozik,az tudja milyen érzés :!:
Hogy meglátni,a teszten a két csikot, :?: Nem tudom milyen érzés lessz :!:
Nekem fájdogál a hasam alja,de ilyen korán sosem szokott :cry: :!:
Van egy ismerősöm,akinek iszonyú görcsei voltak,terhes lett és egy pár szem fájdalomcsillapitót vett be,közben már a görcsök a terhességét jelentették!
Az emberi szervezet kiszámithatatlan,mindenkinél más a helyzet :!:

Többiek hol vagytok :?:
Vendég

kriszti nem semmi én is olvastam valamelyik topicban, hogy olyan mensisen fájt a hasa azt hitte meg fog jönni és a terhességi teszt + lett :lol: olyan jó ilyen történeteket olvasni :lol:
erzsebet0312

Erzsi! Mikor én is terhes lettem én is azt hittem meg fog jönni, aztán csináltam 1 tesztet az 50. napon és pozitív lett.
Semmi különös jele nem volt annak, hogy terhes lennék, nem is sejtettem a hosszú ciklusaim miatt.

Tegnap 36,9 ma 36,8 volt hőm. Kíváncsi vagyok mit hoz a hétvége? :roll:
Vendég

Krisz!

Remélem összejön!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++
vedresandi

Most voltam lent,boltban,találkoztam egy ismerősömmel.
Most van pici babája,képzeljétek el,hogy egy jó pár éve,volt egy ciszta műtétje,egyik petefészekjét eltávolitották,azt mondta az orvos nem kell védekeznie,mert úgy sem esik teherbe.
Még is teherbe esett,pedig a férje 2-3 hetenként jár haza B.pestről,mert ott dolgozik.
Egy petefészekkel,ritkán lévő szexel,csak gratulálni tudtam neki :!:
Azt mondta,hogy ne görcsöljünk annyit,mert lehet azért nem sikerül!
Az elején többet görcsöltem,már most nem annyira.

De még is ott motoszkál a fejembe,miért nem?
Ha lefoglalom magam,akkor is ott kötök ki
Nekem nem folyamatosan fáj a hasam,idöközönként,picit!
Erzsébet!Még irok neked egy jót,ezt is olvastam,akkor is görcsölhet,mikor beégyazódás van!
Vendég

Zsu bárcsak, bárcsak pozitív lenne a teszted!!!és akkor utána mi is jövünk!! :D
Ha valakinek megjön és terhes, akkor csak pár napig tart a mensi és nem fájdalmas.
Én Annával nem éreztem semmi mensi megjövetelre utalót csak vártam, hátha pár napot késik, egy hét után gondoltam tesztre (bár nevetségesnek tartottam, ugyan mitől lehetnék terhes :D )és pozitív lett. Akkor azért nem hittem el, mert mitől lennék az, most azért nem hinném el, hogy tényleg sikerülhetett, de miért pont most, hogyhogy... elámulnék :roll:
Szóval meg van a történet: szeptemberben mentek dokihoz akkor 9 hónap telt el, hormonvizsgálat,uh minden hónapban tüszőnézés, spermavizsgálat, utánna a csajszi gyógyszert kapott, gondolom pé serkentőt és az utolsó két hónapban injekciót (biztos tüszőrepesztőt) az injekció utáni nap este akció és így sikerült is másodjára.
Azt is olvastam, és a Babaproject 2007-ben Betty is mondta, hogy a minden napos akció sem jó (nekik emiatt nem sikerült a dokija szerint az első baba, az első 3 hónapban), két naponta vagy hetente kétszer( ez utóbbinál le lehet maradni a pé-ről :? ) egy dokinő írta itt a neten, hogy 3 naponta. Én is hajlamos voltam előző hónapban minden nap nyomulni apánál, mikor azt gondoltam, hogy pé van. Mi erről a véleményetek? :oops:
tKrisz gondolom, hogy nehéz lehet várnod, mert szorít az idő, neked mit mondott a doki? Te voltál vizsgálatokon is, ugye?

Kép, Kép
nemen

Helló Mindenkinek!

Itt vagyok, ragyogok, fiam még "énekel" a szobájában, de remélem hamarosan elalszik.

Nekem amikor Petivel tehes lettem, tutira azt hittem mindjárt megjön.(félóránként jártam wc-re ellenőrizni a tisztaságit, mindig azt hittem, na most megjött.) Görcsöltem, olyan lefelé húzó érzés volt a hasamban. POnt ahogy a szülési görcsök is indulnak. Úgyhogy a görcs, nem feltétlen jelent gázt.

Nálam hányinger továbbra sincs, cickók sem fájnak, egy icipicit érzékenyek, slussz. Várom a hétvégét, illetve a jövő héte eleje-közepét.
Ha 28 napos lenne a ciklusom, akkor vasárnap jönne meg, ha több napos akkor jövő hét elején- közepén-----ez a valószínűbb.
Persze csak ha nem vagyok terhes :oops:

Csóóóközön :D
Vendég

Nektek különben tudják az ismerőseitek vagy rokonok, hogy folyamatban van a dolog? én már sajnos pár ismerősnek elmondtam pedig nem akartam senki orrára kötni, hogy ne kérje számon, hogy mi újság, de ha konkrétan odaszegezi a kérdést akkor mit mondjak?

Kép, Kép
nemen

Mostmár izgalmas napok jönnek Krisztinka, Kacika és főleg Zsu!!!Így mozgalmasabban telik el a hónap, mintha csak magam miatt kellene izgulnom. Mindenkinek megy a drukk!!
Így különben egész jól elvagyunk és tudjuk egymást követni!!de néha lehet jó lenne egy-egy új topikos, de ne túl sok, mert akkor én inkább megyek vasalni :D :D

Kép, Kép
nemen

Mi is elszúrtuk ezt ezen a téren. Apunak anyunak, tesómnak anyósomnak, sógornőmnek elmondtam, másnak nem, de ez is elég, nem kellett volna.
Amikor az elsőt beterveztük, senkinek nem mondtunk semmit, a legnagyobb titokban készült, és elég hamar a 2. hónapban össze is jött.
Ha most nem így lesz tuti arra fogom, hogy elmondtam a családnak :P
Vendég

kacika krisztinka nemen akkor tényleg ez nem mérvadó ez a hasgörcsölés :lol: én meg hajlamos vagyok arra hogy elkenődjek ha sokat kell pisilnem ha közeleg a mensis időszak :roll: de ez jelenthet jó is ezek szerint hát ezer tünete lehet mindenkinél más ez. :lol: kezdjük meg végre a csíkosodás :lol:
erzsebet0312

Jó lenne :wink: Valaki kezje el :evil:
Vendég

Enik!
Nekem azt mondta doki,hogy félév még nem idő,szóba se jött,meddőségi vizsgálat.
Nekem még csak a prolaktin szintet nézték,az jó!
Meg kétszer volt,béta-hcg.
Jövő hét szerdán megyek vissza,akkorra azt mondta,hogy beszélünk a továbbiakról!
Mi sem vagyunk mindennap együtt,mivel ő 12 órázik,sokszor fáradt,meg sokat maszekol is.
Majd lessz valahogy,csak ez a várakozás,őrjitő.
Jön már a jó idő,lehet menni sétálni, csavarogni,gondolat terelőnek is jó.
Vendég

Amúgy már jobban vagyunk, szemem a helyén maradt, nem folyt ki, fiam is túlélte a tegnapi türelmetlen napomat, és már nem fáj a torkom se, úgyhogy visszaálltam a zabás hétköznapokba :lol:
Vendég

Ja azt kifelejtettem, hogy ma van az első nem szopizós napunk: fél 6-kor ébredés, kiabálás, visítás :D anya töretlen 2 perc múlva tovább alvás 6-ig, ismét visítás 2 perc múlva még alvás fél 7-ig utána indulás gyurmázni :D :D
Nem akarok szívtelen lenni az eddigi szopik szépen elmaradtak, de sajna hajnalban félálomban nem tudok beszélni a fejecskéjével Nyuszkának, remélem nem veszi rossz néven, kíváncsi vagyok a holnapra. Ez az 1 szopi 3 hete van, előtte 3 hétig két szopi, nem hiszem, hogy ez drasztikus leszoktatás lenne. Egyszer vége kell, hogy legyen 1,5 év szerintem ideális volt.

Kép, Kép
nemen

Enik! Másfél év bőven elég, tutira.
Ha jön a tesó, addigra muszály elhagyni.

Bölcsibe beadod, vagy otthon maradsz vele oviig?
Vendég

Nekem is tudja a család,de még a munkahely is,nem igazán akartam elmondani,de 1 hónapos táppénz után kérdőre vontak,mi van velem!Szó szerint kihúzták belőlem!Amúgy is olyan jó a kollektiva,a fönököm is,nem kellett sokáig faggatniuk.

Kacika!
Egy csónakban evezünk,reméllem nem fog megjönni.

A TÖBBIEKNEK SINCS SZÜKSÉGÜK RÁ UGYE :lol: :!: :lol: :!: :lol: :!: :?: MAJD CSAK kb. 9 HÓNAP MULVA! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

tKrisz kíváncsi vagyok a dokidra mit fog most mondani!! Én hanyat homlok rohannék hozzá csak tudom, hogy nevetséges 3 hónap után, de meddig várjak? Gondolom azért a két gyerek is kellőképpen lefoglal vagy ők már saját életet élnek? :D :D A béta-hcg-t azért nézik, hogy terhes vagy e vagy az mire jó? bocsi, ha ez alapnak számít :D
Kacika örülök, hogy jobban vagy!! A multkor tök jó idő volt és lebetegedtünk és az utcán mászkáltunk meg eldugott játszóterken :? , mert nem akatam gyerekek közé vinni, én mostanság lemennék a térképről is minden napunkat beosztom, régebben tök otthonülő voltam.
Erzsi! Tuti megtévesztőek a tünetek!!én is minden hónapban álterhes vagyok és álpé-im vannak :D :D

Kép, Kép
nemen

Ha 2 éves koráig tehes leszek, akkor nem megyünk bölcsibe, de ha nem akkor megyek vissza dolgozni. Már fel vagyunk iratkozva a biztonság kedvéért.
Kacika Ti hogy terveztétek a tesót, hogy 3 éves korára szülessen? Van most két ismerős is, akinek 1,5 éves a nagy és most született a kicsi, mi még akkor tiltakoztunk a kistesó ellen a közeljövőben. Mostmár fellélegeztünk kicsit nincs sok szopi és elég jól alszunk :D kopp, kopp, kopp

Kép, Kép
nemen

Zsu Te mikor jössz?remélem a mai napod is miki mentes!!!
Nektek vannak már neveitek? Anna ne legyen, mert minden második gyerek Anna mostanság!! :? Nekünk még nincs, apának Annánal csak az Anna tetszett :D , nekem: Dorka, Borka, Jázmin, Luca, Gréta, Flóra most ennyi jut eszembe. Hátha van jó tippetek, én meg elhappolom!! :D

Kép, Kép
nemen

Félévkor mentem hozzá,azt mondta félév nem sok idő,de hogyha most szerdán megyek,nem szállok le róla.
A béta-hcg-t igen azért nézték.
A kétgyerek éli a saját életét tökéletesen önállóak,1 oszt.koruk óta,rávoltak utalva,mivel dolgoztunk.
De azért ők is nyűglödnek néha,a fiam amúgy nagyon anyás a mai napig este közénk fekszik egy jó éjt puszira.
Most ahogy itthon vagyok,mindennap fözök,körül ugrálom őket,kicsit ellettek kényeztetve,jobban oda tudok figyelni rájuk.
Most is főzök,hol itt vagyok hol a gáztűzhely mellett.
Kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond!
Vendég

tényleg krisztinka mi az a béta-hcg vagy mi azt hogy nézték???? és mit jelent????? :roll: nemennel nem tudjuk mi az :roll: elmondod???? és mikor mész vissza?
erzsebet0312

meg mi az a prolaktin szint az mire jó?
erzsebet0312

Nekem speciel azért nézték,mert előtej szerűség jött a mellemből,

Nevek:Napsugár,Irisz,Mercédesz, Alina,Lúcia,Olivia,Norina.
Fiu:Csenger, Dorián, Merse,Márió,Marcell,Kende,Csanád,
Majd még irok neveket.
Vendég

Igen, akkor miért nem csinált már egy hormonvizsgálatot vagy elég a prolaktin szint? az a legfontosabb?

A prolaktin ( prolactin, PRL ) az agyalapi mirigy által termelt egyik hormon. Fő feladata az, hogy biztosítsa a tejelválasztást a szoptatás alatt, azonban egyéb folyamatokban is szerepet játszik ( pl. anyagcsere növekedés, szaporodás ), gyakran a nemi hormonokkal együtt. A terhesség alatt több más hormonnal részt vesz az emlőmirigy kiépülésében, illetve szoptatás során serkenti a tejelválasztást. Az anyatej termelődése 2 hormon hatására jön létre, ezek az prolactin és az oxytocin, ez utobbi nyugtató hatással van az anyára a kisded szoptatása közben. Este a prolaktin szintje nagyobb ezért van, hogy a kismama este jobban tud szoptatni, mint nappal. A szülés után gátolja a női nemi ciklus beindításáért felelős hormonok termelődését, így a tüszőérést. Hat a szervezetben található sárgatestekre.

Kép, Kép
nemen

tKrisz, az előző kérdésem már nem aktuális :D már így értem miért nézte

Kép, Kép
nemen

Most már felvagyok világosodva!
Most megfogom neki,mondani csináljon hormon vizsgálatot!
Jövő hét szerdán megyek!
Reméllem,nem jön meg,nem kell vizsgálat.
Vendég

aha én is értem már. hétvégén nem leszek utána majd csak kedden. jár valaki a népliget vagy stadion felé????
erzsebet0312

Hiányozni fogsz,igy addig nem tudunk rólad semmit,pihenj sokat!
Vendég

nagyon eltüntetek csajok lassan nekem is lejár a munkaidőm megyek holnap reggel jövök jó éjszakát szép álmokat sok akciót :lol: :lol: puszika
erzsebet0312

Én itt voltam egy jó darabig,magamnak irogassak :?: :lol: :lol:
Egy kicsit lefeküdtem tévét nézni,de itt vagyok ,néha néha,be,be kukkantok,de sehol senki :cry:

Erzsébet!Jó éjt,jó hancúrozást,pihenést :lol: :!:
Reggel várlak :!:

Csajok,hol vagytok :?: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon vagyok.
Látom, ma már a neveknél tartottatok.Nemen, nálad csak lány nevek jöhetnek szóba?
Egyébként vicces, de nekem meg csak fiú neveim vannak:Lukács, Boldizsár. Egyenlőre ennyi, de most, hogy t.kriszti írta, a Csanád is tetszik.Illetve, ha fiunk lesz, akkor 100%, hogy a nagyapám után Dezső lesz a másik neve, mert a páromnak ugyanaz a vezetékneve, mint a nagyapámé volt, így ennyit örökölünk tőle.

Ja, még nem mondtam: ma sem jött meg. Mit szóltok hozzá? Most már rettegek, hogy nehogy megjöjjön, ill nehogy baj legyen.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu: ez jó.de mikorra is várnád?????

Nálunk 1 lány és 1 fiú név van:Domonkos,Maja
Meglátjuk.
Mi már egy nagypapától örökölt nevet kiosztottunk:ő Dániel.
vedresandi

Enik! Én úgy vagyok, ha terhes leszek januárig -azért ezt remélem erősen- akkor nem megyek vissza dolgozni, és akkor már Péter oviba megy, -dec. 16-án tölti a 3-mat, ha nem jönne addig össze akkor visszamegyek melózni, Petit beadom oviba, és meglátjuk mi korra jön össze.

Megyek mert cibál a fiam :x
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?