Sosi: tegnap este óta töröm azon a fejem, hogy vajon mit is írjak Neked. De eltelt az éccaka, s nem lettem okosabb. Első eredményemre nekem is az volt a reakcióm, hogy amnio, nincs apelláta. Második eredmény meg kicsivel bár, de a rizikó faktor fölött jött ki. Dokim pedig nem látja értelmét az amnionak. Most szépen megdumcsiztam magammal, hogy 4D után döntök. De épp akkor nem leszek netközelben mikor neked lesz a beavatkozás. Hú, úgy fogok izgulni. Remélem majd mire hazaérek, majd az a hozzászólásod fog várni, hogy túlestél az egészen, pihikéztél jó sokat, babód szépen mocorog, s nem lesz semmi gubanc utóhang mire megérkezik az eredmény, ami természetesen semmi rosszat nem tartalmaz.
Jujj, most látom, neked épp a 19-ik hét elején csinálják az amniot. Én meg ugye szűk 2 héttel járok előtted. Húha, tényleg konkrét döntéssel kell mennem jövő pénteken az itteni dokimhoz, hogy akkor mizu amnio ügyben. Itt ha jók az infóim, akkor nem csinálnak chorionbiopsziát, bár lehet azt kellett volna rögtön végezzenek az első eredmény után. Akkor azóta már tudnám a dörgést.
Kata: csodaszép páros voltatok.
Anno első gyerkőcünk mint pocaklakó is részt vett a lagzinkban, nagynénémen (ő eü-s szaki, s a dossziénkhoz készülő papírjaimból jött rá, hogy mi a dörgés, mert nem volt mikrofotóm) tudott róla egyedül. Én meg rettegtem, mert ugye 5 hetes voltam, hogy nehogy émelygés, netán rókakoma is részt vegyen a lagzin. De rendes volt, nem hívtuk, így hívatlan vendégként nem rontotta el az ünnepet.
Heni: ügyi vagy, Edónak még keveset én is kötögettem, majd olyan rosszul nyomott valamit, hogy utána rettenet zsibbadt a kezem, nem bírtam fogni a kötőtűt. Ami azóta sem jött helyre
Kiságyat kellene nekem is venni,
http://cgi.ebay.at/babybay-midi-mini-St ... =72%3A1229 kb. ilyenre gondoltam. Mert bár az igaz, hogy ennek nincs 4-ik oldala, de mire kell, adig Gréti majd kap új, nagy ágyat. Nekem pedig fontos lenne, hogy a franciaágy mellé tegyem az éccakai szopik miatt. Bár legjobb az lenne, ha komámat sikerülne meggyőzni, s készítene egy hasonlót. Nem muszáj, hogy a rácsok kerekek legyenek, a lányeg azon lenne, hogy a magasságot tudjam beszabályozni.
Noémi: klassz a kis macis rugi. Nem tudom, hogy drága csemetém meghagyja-e azt amit a dokinéni látott, vagy következő uh-ra "letörik" neki. Mindegy, azt eldöntöttem, hogy hazajövős culija hófehér lesz. Akárcsak a Grétié. De ezt újat veszek neki, legalábbis így tervezem.
Na, hív a törpém, hintázni kell (nem érdekes neki, hogy a derekam majd leszakad....hisz végül nem az ő dolga).