Új privát üzeneted érkezett!

Ezek lemaradtak de közben feljöttek apáék a balcsiból lezuhanyoztam és leraktam aludni Peckámat. Hát altatni nem kellett, rögtön horkolt.

Melinda!

Dóri nagyon édes, biztos ezért spórolsz a képekkel, csak magadnak akarod :wink:

Mzx!

Gratula nem semmi hogy Laura már fél éves!!! :shock: :lol:
kitartás a költözésen hamarosan túl vagytok!!!!Mi az elmúlt 6 évben már 5X költöztünk és mostanában lesz HATODIK, MÁR ALIG VÁROM. :?

pepike

Kép

Kép
pepike

Na semmi pörgés!!!!!!!!!

Mni!
Szerintem igen, csirkemellből szerintem nagyon tutti lehet, főleg ha betekered bacon-ba! :wink:
Nagyon tuttti a tábli! Csak ahogy elnézegetem, jó ha van ebből a sok mamiból vagy 15, aki szokott jönni. Nagyon sokan elfelejtettek minket! :cry:

Pepike!
Hogy telik a pihenés???

Bosek!
Értem, tehát este is ehet gyümit! Milyen gyümit adsz Blaka cicának???
Vendég

Pepike!
6.-dik ????? Fúúúúúú az nem semmi! Akkor te már ezt egészen profin kezeled! :D
Vendég

Mni!
Köszi a táblázatot.
Úgy szeretek nosztalgiázni, a babavárós napjaim jutnak mindig eszembe, meg ahogy izgultunk egymásért napról, napra.

B.márti!

Szupi minden, mindig ide szoktunk jönni ebbe a szállóba Fenyvesen ha éppen úgy alakul hogy nincs külföldre menés. Hát jobb mint tavaly terhesen Horvátország, 13óra út viharba a legnagyobb rosszul léteim közepette.

pepike

Kép

Kép
pepike

Örülök, hogy jól érzitek magatokat!! :)
Pihenj jó sokat, most egy kicsit megteheted!!! :)
Vendég

B. Márti!
Igen a 6. lesz hamarosan legkésöbb okt. végéig ki kell költözni de már nagyon utálom az egészet!! De mindig az éltet hogy egyre jobba megyünk, és mostanra elértük azt amire vágytunk egy gyönyörű családi ház Lörincen, kertvárosban,és úgy hogy magunk talpaltuk ki és nincs a nyakunkon több tíz millió hitel. 6 éve még anyuéknál laktunk aztán vettünk egy lakást felújítás, eladás, költözés, ezt ismételgettük de mindig előbbre jutottunk. Sokan irigyek ezért ránk hogy más egy élet alatt jut idáig de higyjétek el nem volt semmi ez az elmúlt 6-év. És mindig azt mondom ezt bárki utánunk tudja csinálni ha van ereje hozzá, és idegrendszere.
Azért persze hozzá teszem hogy a családom támogatása nélkül biztos nem ment volna így.
Ennyi a mi kis történetünk. :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Na mostmár tényleg elteszem magam holnapra mert tele lesz velem az oldal és nehéz lesz átugrani a hozzászólásaim azoknak akik nem bírják kicsi orcám! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
:) Hát le a kalappal előtettek. Én az ilyen emberektől nem irigylem, hisz ti küzdötetek idáig.
Sok szerencsét kívánok nektek az új házatokhoz, és Boldog hosszú életet! :)
Vendég

Jó Éjt neked is, és mindenkinek!!!!!!!!!!
Én is megyek lehajtom fejem!

Kép
Vendég

Kmanna,
tündéri Panka bébi. A fülátszúrásra én is kiváncsi vagyok, fájt-e Neki, hogy volt, begyulladt-e?

Mzx,
de jó, akkor már látod az alagút végét a lakással kapcsolatban. :)
Gratula Laura hófordulójához, nem semmi, hogy már fél éves! Még csak most született. :)

Márti,
gratula Bence fordulásához! :)
Az jó, hogy csak alváshoz kell a cumi, nagyon cukor a kissrác. :)
Hogy csináltad az ebédet? Milyen arányban megy rá a ketchup meg a méz? Nagyon jól néz ki, én is szeretném valamikor elkészíteni.

Lusie,
jó ez a fogas kép! Jöhet majd a harmadikról is. :)

Pepike,
jól van, majd gyakrabban teszek fel Dóriról képet. :)

Képzeljétek, ma Apával úgy döntöttünk, hogy elmegyünk fürcsizni holnap a Balcsira, mert jövő héten csak hétvégén tudnánk menni, akkor meg ki tudja, milyen idő lesz. Utána meg már mennie kell dolgozni. Gingeréknél szállunk meg Balatonfüreden, egy éjszakát, pénteken jövünk haza. Úgyhogy mini talizunk, majd készítek képeket. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melinda80 2008.08.13 22:36-kor.

Melinda

Kép
melinda80

Márti, már csak a recept kellene a husihoz! :) Lécci! ;)
Pepike, sikerült már új házat találni Lőrincen? Nem is írtad!

KépKép
KépKép
mni

Melinda: Szeretettel várunk Benneteket holnap.

Évi: Ti is jöttök?

Márti: azok a csirke combok..... Ez felért egy merénylettel. :D

Kép
ginger1

Köszi Ginger! :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!

Nem mondd h jövő héten már nem lesz strand idő!!!Lécci :lol: ...mi jövő héten leszünk egy hetet a Balcsin...amúgy a neten megnéztem és 20.-ig szupi idő lesz,utána lesz egy kis lehülés...majd kirándulunk onnantól :wink:

Szilvánusz!

A sima gyümitől Olika se lakik jól...én olyan Hipp-es meg Nestlés gyümiket adok neki amiben van teljes kiőrlésű rizs vagy gabona,attól tutira jól lakik és szereti is nagyon.Egy üveggel simán bever belőle :wink:
Egyébként mint tapasztalt anyuka :wink: sztem a Hipp-es bébikaják a legjobbak...garantáltan bio,nagy a választék és az íze is annak a legjobb(már mindet megkóstoltam)pl.volt h Kecskemétit vettem a srácoknak,mondván h olcsóbb...hát már a szaga is nekem undorító volt és a srácok se díjazták...jó,azért van elvétve abból is ehető de nem jellemző......és ez nem sznobság,én egyátalán nem vok márka őrült(sőt),de itt sztem tényleg a márkás a jó!!

oltás:kivi leszek h mi lesz a vége...most akkor lesz ingyenes szeptembertől vagy nem?????

Már nem tom mit akartam még...sztem húzok aludni

Jó éjt :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszönöm mindenkinek a köszöntést.

Most ugrok az írásnak 3x 1 órája sz@rakodik a gépem. Vagy lehet, hogy csak a babanet, na mindegy akkor majd legközelebb reagálok, meg küldök képeket.

Jó éjt!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Panny,
bocsika, mindjárt módosítok is az írásomon és nem lesz leírva sem. :wink: :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!

Köszi,ari vagy :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bocs, hogy zavarlak titeket, egy másik topokba írogat, de..

Képzeljétek a kismama-bérletet csak azok kaphatják meg akik gyes-t, vagy gyet-et kapnak.. :shock: A GYEDESEK NEEM!!!

A BKV-t felhívtam ott azt mondták tegyenek minél többen panaszt a honlapjukon látható elérhetőségeken mert akkor talán lehet valami változás..

Ekkora szemétséget!!!

Szóval ha akartok tenni valamit és nektek is szükségetek lenne kismama-bérletre, akkor légyszi jelezzétek a BKV-nak!!! Köszi!!!

Kép
dytt

Kép

Na kedves éjszakai írogatok, én elmentem ti meg jötettek, nem szép tőletek, megvártátok, hogy elhúzzak! :lol:

Meli, Mni!
Nagyon egyszerű a reci:
Besózod a combokat ( Mni te pedig azt amit) Lerakod a tepsibe
- berakod kb160-170 fokon sülni
- egy 10 perc után bekened ketchap-pal (ilyen tollacskával)
- visszateszed sülni
- majd mielőtt pirítod cseppentesz minden darabra egy kis mézet, és pirítod!
- majd megforgatod, és a másik oldal is így!
:D :D :D
Vendég

Pepike: Köszi a privit, megkaptam (illeték méltányosságról csevegtünk, az ide annyira uncsi, ezért privi :wink: )
Örülök, hogy ilyen frankón alakult az álmotok megvalósítása, azért tényleg a legeslegigazibb egy kertes házikó! Ott aztán kiélhetik magukat a lurkók!

Ja és azért tedd hozzá, hogy a család támogatásán túl hálás köszönet az Rtlnek és a Te szépséges Pókerarcodnak!!! :lol: :lol: :lol:

Márti: Ebben a kánikulában kész merénylet ez a forró sütőből kiveszegetős, sokszor kenegetős recept!!! :? Én nem vállalom!

Tegnap nem írtam, hogy Petike mérlege: 9300g, 74 cm.
Tegnap megkapta az uccsó oltást (egy hónapocskát csúsztunk) és erre ma lebetegedett. Sajnos Olcsi már egy hete köhög, de azon túl neki semmi baja, két napja én is köhögök, tüsszögök, erre ma reggel Petike is. Szegény egy órát bírt ébren maradni reggeli után, még szerencse, hogy az alvókája még ilyenkor is jól működik. Remélem nem kiabáltam el!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
Szép méretek!
Biztos hamar túl lesz az oltás okozta sokkon Petike. :wink:
Olcsinak jobbulást!

Melinda!
Jó kikapcsolódást a Balcsin.

PannY!
Szerintem nektek is jut még a jóidőből. Szombaton indultok ugye. Akkor hűvös lesz, de utazáshoz pont jó. :wink:

Márti!
Csirkecombokat bizti megcsinálom. Mi nagyon szeretjük, bármilyen salival. :wink:

Pepike!
Sok minden történt már veled is eddigi életedben, az már kiderült... :? Örülök, hogy jól érzitek magatokat a Balcsin... :wink:

Niki!
Mikorra tervezitek az utazást? Isztria jó választás szerintem is. :wink: (vigyétek a társasjátékot :lol: )

Zsomb alvókája tegnap rosszalkodott, de szerintem a meleg miatt. Tetőrben nagyon nagy a meleg. DE szerintem ez az utolsó nagyon nagy kánikula. Ezt még kibírjuk. :wink:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tegnap Áron kérésére jedit faragtam belőle. :lol:

Kép

Hát az erő tényleg velevan. Ilyen melegben edzőtáborozni. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Lusie!

Nem akarta mindenkinek köszönetet mondani az olyan Oscar díj átadós! :wink: :lol: :lol:
Jobbulást nektek.
Nem semmi méretek!

Mni!

Írtam hogy találtunk házat a nagymamámék utcájában, (Esze Tamás utca)lehet hogy te tudod melyik az, már régebben.

Pumperka!
Gondolom a rossz alkvásnál a meleg a bűnös. Pepinek galéria ágya van de még azon is elviselhetetlenül meleg van ilyenkor.

Helyzetjelentés:
Jó az idő de elég szeles, hát itt nincs azért szükség hőség riadóra remélem délutánra lesz fürdő idő.

pussszz

pepike

Kép

Kép
pepike

sziasztok!
Itt vagyok én is néha olvasgatok is de most nem igazán megy. Nagyon rosszul vagyok én is és az egész család. Éjszaka alig aludtunk, Levente folyamatosan hányt. (természetesen az ágyra, majd a matracra stb. )
Később meg 20 percenként öklendezett, már alig jött valami, és állandóan sírt. Én a gyomorfájdalmamtól (meg lejjebb is fájt mindenem) már négykézláb ringattam magam...
4! gyomorfájás elleni gyógyszert vettem be meg fájdalomcsillapítót. Hánytam én is. 1 csomag háztartási keksszel próbáltam javítani a helyzetet. Feri már túl van a dolgon, neki még kiütése is volt. Nimó még tartja magát...Remélem így marad és ő kimarad..elég neki a maga baja (több mint egy hónapja szedi az antibiotikumot).
Most jöttünk vissza a dokitól Leventével..
Vírus, kapott pár dolgot, remélem hatnak...Most annyira megy a hasa, hogy állandóan pelenkát kell cserélni...

Márti!
jól néz ki a csirkecomb...Mi most semmit nem ehetünk....

A gyerkőcök nagyon szépek, a képeket mindig végignézem, ha olvasni nem is tudok.

Kmanna!
Ha jobban leszünk talizhatunk. :wink:

Pepike!
Jó nyaralást! Az autó nem semmi...

Lányok én csak Gyes-t fogok kapni, eddig még semmit nem kaptam, gubanc volt nálunk :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét!
Nagyon sajnállak beneteket, remélem hamar túlestek rajta!
Nimi pedig hátha nem kapja el, elvégre neki ott a gyógyi anyatej.
Szegény kicsi Levi, ezt neki küldöm:
Kép

Pumperka!
Édi jedi lovag! Hogy csináltad???

Ki mit főz??? (főzött) ??? Nincs kedvem semmihez, pedig muszáj leszek valamit ügyködni, mert csak 2 db csirke comb maradt! :shock:

Jim!
Mikor jössz na????
Vendég

Mni!
Elintézted már a Gyed-et???
Mi kell hozzá??? Mármint milyen papírok?
Vendég

JuditK!

Jobbulást mindannyiótoknak!!!
Szóltok ha tali lesz? Hétfőn kezdődik az ovi, Peti ott van fél 1 ig, tehát addig Petrával tudok menni kettesben, ha esetleg du, akkor meg Petivel.
Vendég

Sziasztok!!

Márti, én ma szendvicset főzök, meg citromos nápolyit. Lusta vagyok és kész. Meg a fejem is fáj.

Szilvánusz, hát súlyemeléstől!!!! Egy darabig gyúrtam is (lent a pincében nálunk kemény edzőterem van berendezve, apám testet épít hobbiból), de főleg a munkahelyemen a 30-60 kilós gyerekek mozgatásától. :wink:

Judit(K), jobbulást Nektek!!!! Munkanélkülire sem vagy jogosult?? Elvileg a fizetés 60 százaléka jár. Legalábbis nekem tegnap azt mondták. Sikerült elintéznem.

Na megyek agonizálni, szét szakad a fejem.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz és Beuska Marcijának nagyon boldog névnapot kívánok!
Kacika, Juditk, Ginger babájának boldog hófordulót! És ki ne hagyjam a féléves nagylányunkat, Laurát! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy most nem reagálok, de annyi minden sz@r összejött megint! :evil: Nem tudom, hiszek-e az ilyenben, de szerintem meg vagyunk átkozva. :?
Csak az olvassa el, akit tényleg érdekel:

Tegnap megint lázas voltam (szerintem már az idegtől).
A UPC-s dolog után most megint két utalásom eltűnt a süllyesztőben, pedig minden adat stimmel, az OTP sem tudja, hogy hova tűnt a bankon belüli átutalás :shock: .
Az egyik (volt) barátnőm anyja feljelentett, három hét múlva mehetek kihallgatásra.
Ma fodrásznál voltam, egy távoli rokon lányka otthon levágta a hajam, drága kisfiam kicsiny életében most először (!!!!!) nem aludt délelőtt egy szemet sem, tartogatni kellett. (A fodrász nagymamája - apósom nővére - volt a dadus.)
Eddig a számokban sem hittem, de tegnap 13-a volt és minden tegnap jött. :(

Szóval most nem vagyok túl jó formában, majd jövök, ha jót is tudok írni. :?
Vendég

Zsu, köszönjük! Kitartás, innentől jön majd a jó széria :wink:

Felébredtem :lol:
Kép
Vendég

Zsu!
Szegénykém, sajnállak nagyon. De miért jelentett fel?
Kitartás!

Kacika!
Petrus nagyon édi!!!!!!!
Vendég

Márti, privi ment.
Vendég

Zsu!

Nagyon kivi vok én is h miért jelentett fel :oops: :oops: :oops: ???

Kacika!

Petrus tündéri!!!

Judit(k)!

Jobbulást nektek!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsu!
Itt kínlódok a privi-vel, nem tom miért nem megy el!
Nézzd már meg! Lehet hogy elment, csak én vok béna!
Jelezz! :shock:
Vendég

Köszönöm a jókívánságokat!
Sajnos nem lett még jobb mostmár lázas is vagyok :(
Levi viszont jobban van, neki csak a hasmenése húzós már...
Holnap mennénk Erdőtelekre, nem tudom mi lesz...

Kacika!
Persze, hogy szólunk...Nagyon szép a képen Petra....

Márti!
Aranyos vagy! Cuki a kép megmutattam Levinek...Szokásos módon faggatózott hogy, miért küldte ez a lány??? :wink:

Zsu!
Köszi Neked is a hófordulós köszöntést! Kitartást! Nekem is nagyon rossz korszakom van, semmi nem jön össze. Remélem nemsoká máshogy lesz...

Panny!
Köszi

Bosek!
Az én ügyem elég bonyolult. Meddig jár neked a munkanélküli segély? Gyes helyett azt választottad???

Kvaszevi!
Örültem a híreknek, - egyben jól kisírtam magam, Apukámra gondolva.
Bízzatok, látod van remény a gyógyulásra...!

Bocs ha vmire nem reagáltam de nagyon sz@rul vagyok...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Márti, kétszer is átjött! :lol:
Juditk, JOBBULÁST, tudom milyen, én most jöttem ki belőle. :(
Vendég

Juditkmét!

Jobbulást remélem hamarosan túl vagytok rajta!

Kacika!
Tündéri Petrus!

Kiszazsu!

Ennyi sz.r után mostmár remélem minden rendbe jön.

További szép estét nektek!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

zsu: miket, azaz engem is érdekel, hogy miért jelentettek fel?

fülbevaló: nem tudom, ki kérdezte: Fanninak 3 hónaposan lövettem be, egy sima kozmetikusnál. Amikor jöttünk ki az ajtón, már vigyorgott. Néha bekentem köldökápoló alkohollal, de egyébként se be nem gyulladt, se nem piszkálta. Én rosszabul viseltem, pedig én csak szerveztem (az apja fogta le, és a kozmetikus lőtte be, miközben én elfordultam, és befogtam a fülem)

Juditkecskemét, Zsu: ennél, már csak jobb jöhet !!! :lol: :lol: :lol:

Van egy halovány sejtésem: hamarosan ismét gyönyörűűűűűű képok látnak netvilágot!!!!!!

Kikó: örülök, hogy személyesebben megismerhettelek!!!!! Jó fej vagy!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Márti,
hát a combos kép :) télleg merénylet volt!!! Igen, Pankuc még mindig elutasítja a bal cicit, mondjuk ma a jobb se kellett - gondolom a melegtől :? Kiskópéról nagyon cukik a fotók!
Panyó mindig ilyen fejet vág, ha maglátja a fényképezőt, nemtom mért :shock:

Kacika,
nem ismerem a tulajokat a Bújdosón, a barátnőmék viszont igen, akiknek az esküvője volt!
Örülök, h javul Petrus alvókája!
Édi nagyon az ébredős fotó!

Juditk,
annyira sajnálom, h így lerobbantatok :oops: :oops: Jobbulást!
Akkor tegyük mindenképp jövő7re a talit - KACIKA ez szól neked is, oks? (nekünk is jobb, mert ezen a 7en házfelújítunk, rettenet, ami itthon van :evil: )

Kecskeméti csajszikáim,
képzeljétek a hírös7en lesz babakocsi futam!!!!!!
Fel kell díszíteni a verdákat és kölköstül felvonulni asszem főtéren, vagy a kiskörúton :) :) Na, kinek van kedve??? Ja, és vmi wellness 7vége a fődíj - onnan tudom, mert Rics megint műsorvezető lesz itt+borutcán, szóval bennfentes :wink: mondjuk így én lehet, h kimaradok a versenyből...

Bosek,
hát az nem semmi íg levezetni 180kmt!!! Ügyes csajszi vagy!!!

Melinda,
Dorka nagyon cukíííí ezen a babkocsis képen!

Panny,
nagyon jó nyaralást Nektek!!!!! Bizti jó idő lesz!

Niki,
szerintem is Horváto.!!! Bár, ha mi most külföldre mennénk, biztos, h Lignano-ra esne a választás, 6-700 km, és nagyon-nagyon családbarát hely!
Panka egyszerűen csak és kizárólag ezzel a fejjel hajlandó fényképezkedni, nagyon ritka, h máshogy le tudom kapni :D Majd nagykorában elmesélem neki, milyen édes mosolygós kisbabó volt!

Pepike, Melinda,
a fülbevaló-project nem volt egyszerű:
Megkértem a kozmetikusomat, h jöjjön ki házhoz és itt lője be neki. Így is történt, mind a négyen (baba, kozmetikus, férjecském és én) nagyon majréztunk. Amint átlőtte az egyiket, már indult is a vigasztalhatatlannak tűnő üvöltés :roll: szóval a második elég nehéz volt. Állítólag ilyenkor a kattanástól jobban megijednek, nem annyira fáj..hát nemtom, Panyó veszettül ordított, úgyhogy vigasz-cicizéssel zárult a füllukasztás, aholis kb.5 perc alatt elaludt :) Azóta napjában egyszer kell kenni Tetran krémmel, egyáltalán nem gyulladt be, pedig ugyanúgy fürdünk, stb. A végleges fülönfüggő 2 hónap múla kerül be.

Nagyon kivagyunk ebben a melegben, plusz nyomjuk ezerrel a házfelújítást...szigetelünk plusz fürdőkád kerül be, mert eddig csak zuhanyzónk volt, de a kisasszony nem fér el már a legnagyobb babakádban sem :) szóval kész ez a meleg.........

na lépek, ezt az üzit egész nap írtam, ennyi a szabadidőm :)
jócakát mindenkinek!!!!!!

KépKép
kmanna

linocs

És akkor egy-két kép (lesznek még sokkkkkkal-sokkkkkal szebbek is). Mert hogy voltunk Kikónál, és nagyon jó volt, jó volt a palacsintatorta, a játszószőnyeg, a hinta és nem utolsó sorban a vendéglátás (ha hívnak, megyünk máskor is ;) )

Most látom csak, hogy ezen az első képen a fiúcskák háton, a lánykák pedig hason :)
Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.08.14 20:52-kor.
linocs

Kicsit nyáladzik a lány...
Kép
linocs

Linocs: teccik!

Kép Kép Kép
fanetta

Judit(K)!!
A munkanélküli segély annyi napra jár, ahány napig dolgoztál osztva öttel, de max. 270 nap asszem. Nekem úgy 240 nap körül lesz. De mielőtt lejár beadom az igényt a gyedre, mert akkor még biztosított leszek és akkor jár, mert most nem vagyok biztosított, azért nem jár. Fúú, de jól megfogalmaztam!!! :lol:
De bővebben: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Kedves Kikó, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! :) Én csak most értem haza illetve Kikótól rohantam a kozmetikushoz, addig Lillát Feri megfürdette és szegény lány este 9-kor még itt feküdt rázta a csörgőjét és várta a vacsit. (olyankor már rég aludni szokott) Pedig ma nem aludt csak 3x20 percet, azt is a kocsiban odaúton meg visszaúton. :(
Lefoglaltuk most a nyaralást neten... bankkártyával kellett fizetni, villámgyorsan le is szedték a pénzt... remélem minden rendben lesz. :) Már várom, csak csomagolni úgy utálok! :wink:
A mai talis képekre most nincs energiám, de majd igyekszem. :)

KépKép
KépKép
mni

Szilvánusz és Beuska, boldog névnapot a fiúknak! :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Nagyon jók a talis képek!

Anna,
babakocsifutam? EZ de jó!
Nálunk itthon falunap lesz, hogyhogy nem hiszem hogy bemegyünk, de az ötlet, jópofa :lol:
Akkor jövő héten tali :D

SZép napot MIndenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Napok óta küzdünk a tejcsivel...............
Úgy elapadt, hogy egyszerűen állandóan éhes a csemete.
Ma megyek a dokinénihez felíratni tápszert. Végig fogom bőgni.....................

Én nem értem!
Linocs! Te szeded a metet???? Én elkezdtem, mert komoly hipoglikémiás rohamaim voltak megint reggelenete. Fogyok is, de akárhogy igyekszem az evésre odafigyelni, egyszerűen apad és apad.
Fejhetek ahogy akarok, nem és nem szaporodik semennyit!

Úgy el vagyok keseredve megint!

A talis képek annyira bájosak!!!!!!
Árkádos talit mikor rendeztek?????? Nagyon rámférne egy kis kimozdulás........

JuditKecskemét!
Nagyon elkapott benneteket a gépszíj.............. Szegények! Jobbulást nektek nagyon hamarra!!!!!!!! (((((())))))

Márti!
Combikák remekül néznek ki!!!!!!

Kacika!
Petrus álomi ahogy felébredt! Nórit sosem tudom lekapni!!!
De van most megint sok aranyos fotóm Nóriról, annyira fotogén ez a gyerek, hogy egésznap fényképezném szívem szerint............ A családom szerint fanatikus vagyok! :oops: :oops:

Mni!
Jó utat, jó pihenést nektek!!!!! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Beuska!
Mindkét csemetédnek nagyon sok boldogot kívánok!!!!!!!!

Hogy bírjátok ezt a dögséget????? Ilyenkor gondolom azt, hogy nem vagyok normális, hogy ellene vagyok a klímának.................... Csak az áramot kifizetni iylenkor, és egy pár nap forróság miatt ennyit kifizetni.......... De bezzeg a tetőtér éjjel MÁR 26 fokra is lebírt hűlni! Forr az agyvizem!

Megyek!
Visszanézek amjd nemsokára!

Puszka mindenkinek, azoknak is, akiknek nem írtam!!!!!
Vendég

Na picsa, még laptető is..................................

Francba!
Vendég

Na de Monácska!!!!!!!! Hát mér' baj a laptető, hogy ennyire haragszol rá????

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?