Új privát üzeneted érkezett!

Judit18: hát igen...
Nem akartam nagyon leírni, amit már szóban elmondtam, de hát akkor leírom. Szóval írtam, hogy nagy lelkesen elvittük a lányt úszáselőkészítésre a Cseppek Házába. Nagyon-nagyon jó volt: tanultam masszírozást, illetve a kádban csináltunk a lánnyal mindenféle gyakorlatokat, majd az utolsó alkalommal a merülést is kipróbáltuk. A kisasszony nagyon élvezte...
Mind az utolsó, mind pedig az első alkalommal megvizsgálta Fruzskát a doktornő. Első alkalommal közölte, hogy Fruzskával nincs nagy baj, de épp a határán van, meg hogy látszik a 8/10-es Apgar érték, vagyis a szül(et)és közbeni oxigénhiányos állapot, hipotóniás. És, hogy feszes az izomtónusa, felemásan használja a két oldalát, és túlreagál, és kicsit túlmozgásos... Én akkor el is hittem neki, habár voltak bennem kételyek, de gondoltam a több, mint egy hónapos tanfolyam segít ezeken a problémákon.
No aztán eljött az utolsó alkalom. A doktornő lazán közölte, hogy a helyzet csak romlott. Előtte megkérdezte, hogy látok-e változás, illetve látom-e, hogy nem egyformán használja a két oldalát a lány - mindkettőre nem volt a válaszom, mert én előtte sem láttam problémát a lányunkkal.
Ekkor közölte, hogy szerinte neurológusi vizsgálatra van szükség. Kérdeztem: miért? mi a probléma? mit jelent a jövőre nézve? miben segíthetek a lányomnak, hogy javítsuk a helyzetet?
Na ekkor jött az a válasz, amin nagyon felháborodtam: ő most ez ügyben nem nyilatkozna, várjuk meg a neurológust, majd ő elmondja. Természetesen szerzett egy kollégájához időpontot. Most agusztusra. 25-re. Úgy emlékszem, hogy július 16. környékén voltunk ott náluk.
Akkor nagyon-nagyon-nagyon dühös voltam. Hogy képzeli, hogy nem árulja el, hogy mit állapít meg a lánynál? Hogy képzeli, hogy ijesztgeti a szülőket???
Aztán lehiggadtam. Ott még úgy gondoltam, hogy okés, elviszem hozzájuk a lányt. Aztán azóta már a védőnővel is beszéltem, hogy nem mi vagyunk az elsők, akivel ez történik... Hogy jó szakember a doktornő, de a pénz az kell...
Szóval nem megyünk neurológushoz. A mi lányunk egészséges!!! és nem vagyok hajlandó beteg gyereket csinálni belőle!!! (azért persze van egy neurológus telefonszámom talomban, ha mégis el akarnánk vinni a lányt ;) )

Úgyhogy lányok vigyázzatok, és mérlegeljetek, és bízzatok a saját ösztöneitekben, mikor a szülői érzelmeket meglovagolva a gyermeketeken akarnak meggazdagodni mások!!!!
linocs

Zsu: még nem tudom, mikor érünk oda, mert vendégségben leszünk, aztán mikor onnan kidobnak (Potyka ;) )...
linocs

zsu: köszi. Potyka elküdte priviben újra. Na meg Linocs is :lol: .
Szerintem téged lecseréltek a fényképen!!! :lol: :lol: Komolyra fordítva a szót: egy ideje azon filozom magamban, hogy milyen éredekes: az emberek úgy látnak minket, ahogy láttatni engedjük magunkat! És ez a külsőnkre is igaz: eszembe nem jutott téged látva, sem a görbe orr, sem a kapafog (tényleg csak poénból írtam). És azután, hogy te ezt írtad, elraktározodott az agyamban. Szóval tessék vigyázni, hogy hogyan látod, láttatod magad!!!

Ja és Potyka: azt mondtad, nem szeretnéd nyilvánosan mutogatni, erre mit ír a képek felett??? Nem találod ki! Azt írja, hogy nyilvános fotok! :lol: :lol: :lol: Na jó -te nem rég szültél, neked elnézzük!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.07 09:34-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs! Ez baromság! Livike sem egyformán használja a két oldalon lévő végtagjait. Miért? Ki igen? Állítólag én is jobban használtam a bal oldalt, bal kézzel fogtam meg először minent. És egész normális ember lett belőlem, sőt még balkezes sem vagyok... Én is valamelyik nap kérdeztem meg a dokinénit, mert Livike is jobban rugdosódik a bal lábával. Azt mondta, ha attól még használja a jobbat is,illetve jobbra is fordul vagy mozgolódik, akkor nincs gond.

Kép
pété

Én/Mi is jól éreztem/tük magam/unk tegnap, és örülök/ünk, hogy sokáig maradtunk. A többit előttem már olyan jól megfogalmazták a többiek, hogy nem is részletezem. :D

Átküldtem a képeket emilben.
Pété, Petramama! A Ti mail címeteket nem tom. Nektek is szívesen elküldöm, bár Zsu tuti belerakja az albumba is. :wink:

Jövő heti Árkádos taliban benne vagyok! Csak a kedd nem jó, mert akkor műtik az Aput és Szegeden leszek vele egész nap. :(

Ginger, lehet későn szólok, de holnap megyünk Füredre. A férjemnek mennie kell a földhivatalba valamit intézni, mi pedig ráérünk és elkísérjük. Van kedved talizni??? Küldöm priviben a számom. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, nekem nem jöttek át a képek!
Vendég

Akkor most itt is közzé teszem az e-mailomat. :lol:

szantopontjuditkukact-onlineponthu

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

zsu, az én képeim megkaptad? Tuti nem romlik meg a savanyúság, kár, hogy nem vittem belőle tegnap, van még tavalyról. Gazdaboltban vettem 2 db 30 literes hordót, nem volt vmi olcsó, olyan 3 ezer volt darabja, de megéri a befektetést.

linocs: nem tudom, mennyire figyelted Milán mozgáskordinációját, 9/10-es volt az Apgarja, engem anno paráztattak, vittem is neurológiára, de az a dokinő fogyatékos (meg még pszichiáter, biztos a sok hülye betegtől) volt, úgyhogy kb kétszer vittem. Eleve lustább volt, ahhoz képest szerintem semmi baja, nézz rám, nem hiába az a nevem itthon, hogy Tunyacsáp. Néha összeakad a lábam, mert csámpázok is, attól még elég keresett modell lettem....szóval leszarni a hülyéket, anyuci tudja pontosan, a gyermeke egészséges. 8) Martinka is olyan kis lassú víz partot mos.

judit18: :wink: recept: két hülyének csak normális gyereke születhet. Különben Milán is aranyos ám, csak már tőlem látja az irgumburgumot és néha már ajtókat is csapkod :?

na már többet nem írok és köszi nektek hogy nélkülem Árkád-taliztok :cry: mondjuk Pécsett is van Árkád :mrgreen:
Vendég

Zsu, újra elküldtem, mert valami kínja van. :evil: :evil: :evil:

Petramama, Neked is ment! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

jim, ha hazajössz, én mamutozok veled! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, már igen. :D Rögtön töltöm.
Vendég

Na Sziasztok!

Petramama, Jim, Kölyök!
Marci nagyon köszöni nektek is a köszöntést!!!!! :wink:

Kölyök!
Bencét én szeretném átállítani a 4 órás evésre, de nem megy!
Ő mindig farkas éhes pont 3 óra elteltével! :lol:
Jaj és gratulálok a forgolódáshoz! Nagyon ügyi Máté!

Jim!
Köszi a kakis tanácsot! :?
Ez a savanyúság a dobálós recept???
Tehát bármikor dobhatsz hozzá bármit, akár 2 hét múlva is?

Zsú!
Képzeld a miénk is csálé. Egy csomó helyen ott mardt!
De édes!!!!!!!!!! :lol:

Pumperka?????? Panny??????
Vendég

Kvaszeva: De jó!!!! Nagyon várunk Benneteket.

Kép
ginger1

Márti igen, bármikor hozzádobálhatsz, csak nem bármit :lol:

nekem ez a kedvenc fotóm most, köszi Évi:

Kép

még el kell mennem gyomírtóért, alig várom, hogy kinyiffantsam a tarackot az ablak alatt. :twisted:
Vendég

Linocs,
neurológushoz mi rohantunk Pankával 8hetesen, amikor a saját gyerekorvosunk közölte, h nem emeli rendesen a fejét (nem volt még 2 hónapos!!!!!!). Felbumliztunk Pestre, aztán ott egy főorvos közölte, h makkegészséges a gyerek, húzzunk haza és nevelgessük-szeretgessük ahogy jólesik...na, ezt csak azért írtam, mert a dokik pénz szóbanforgása nélkül is tudnak nagyon hülyék lenni...(több orvos is van a családunkban, szóval tisztelet a kivételnek :wink: )

Márti,
szerintem se izgulj a kaki-project miatt. Panyó is ritkábban kakkant, főleg mióta gyümizünk - mondjuk azóta tudok trükközni vele, pl. körte/alma után jön egy kis barack kedvcsinálónak :)

Monácska, Kacika,
az alvásproblámáról:
max. egyetértek abban, h egy 5 hós babónak nem hiszem, h szüksége van kajcsira éjszaka. (persze ha "rendesen" eszik napközben) CSakhát nagyon rafkósak a kisördögök!!!! Először én is ugrottam minden szösszenetre, és persze cici elő, stb.. A vége az lett, h zombi voltam teljesen napközben!!! Aztán kijelöltem egy időpontot (hajnali 5ó), aminél hamarabb nem etetem meg. Ezt meg is beszéltem a kisasszonnyal aznap este, ő jót röhögött és éjszaka 3-félöt között nyomta a partit ezerrel. Nálunk ezt úgy kell elképzelni, hogy dumál-dumál-dumál-óbégat és dumál. Hálistennek nem sír--ezért is gondolom, h nem éhes. Aztán visszaalszik. Azóta is minden éjszaka megnyekken, de szép lassan rájött, h anyuci ott van, simizi, puszikálja, susog neki, de NINCS cici. Így van, h félnyolcig, vagy mint tegnap negyed9ig alszik a kismanó.
Sok-sok türelem és erő kell az tény, de hosszútávon megéri, neki is - nekünk is.
Egyébként a "Suttogó"ban pont ezzel egyetértek - hogy ne egyen éjszaka a baba egy bizonyos kor után+hogyan tanítsuk meg, h vissza/elaltassa magát...

KépKép
kmanna

Jim: de vajon mit szerelt Fruzska a fiad hátán???? ;) :)
linocs

[quote="linocs"]J írta:linocsim: de vajon mit szerelt Fruzska a fiad hátán???? ;) :)

Szerintem próbálta egy kicsit elrontani... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Látom Panka hófordulós, boldogot neki! :P És akkor már meglestem a táblit :wink: , Nortonnak és Petikének is!
Vendég

Linocs, már megjöttetek, vagy még el sem mentetek?
Nálunk kollektív alvás van most, úgyhogy háromkor a rendelőben leszünk.
Vendég

Zsu: Még nem mentünk el. A kisasszony reggel 8-tól 12-ig aludt. Már evett 2-szer 2 percet!!!!! Éljen! :( Ha így haladunk, akkor vendégség sem lesz :(
linocs

Zsu: írtam emailt!
linocs

E heti hófordulósaink, sok-sok Boldog Hófordulót!!!!! :

Kölyök Máté 2008.04.05
gy.anita Tifani 2008.03.06
nebula Márton Balázs 2008.03.06
cipo5 Gábor Tamás 2008.03.07
kmanna Panka 2008.03.07
lusie Péter 2008.03.07
mpatr Norton 2008.03.07
0bea0 Kristóf 2008.03.08
xien Diána 2008.03.08
livcsi Dániel 2008.03.09
melinda80 Dóra 2008.03.09
pété Lívia 2008.03.10
Szilvánusz Marcell 2008.03.10
linocs

Anna,
ma visszaköltözünk a lánnyal abba a szobába, ahol régen kettesben voltam vele, és megpróbáljuk amit írtál.
Remélem nem ébred fel a fiam, de ha igen, akkor is talán pár alkalom lesz , és akkor megéri.
Vendég

Linocs, nem kaptam emailt. :(

Most konkrétan irigy vagyok a 8-12-ig alvásra, mert az én fiam nagyon nem akar ma aludni. (Lehet, hogy érzi, hogy ma egy szurit kap a seggébe. :) ) Az ebédem még sehol, mert részletekben készül, az is úgy, hogy közben a karomban lóg az úrfi, nehogy felverje Alexát a kiabálással. :roll:
Vendég

Zsu: :( csak jim. és beuska képeit kértem emailben
linocs

Linocs, megjött. Nemtom mi van a mailemmel, Kvaszévié is késett.
Vendég

Elküldve. :lol:
Vendég

Köszi, már csak Beuskáét várom. De csak jön az is...
linocs

Jim, megbocsátva. én is átugorhattam volna hozzád keszire, de nem volt egy csöpp szabadidőnk sem.... jó utat!

Petramama, Erdély sem kevés... remélem Boróka is jól viseli az utat majd. Bár neki lesz ott két tesó, hogy szórakoztassa, csaknem lesz gond. Hová mentek, mennyi időre?
a táblázatot Mni kezeli és biztos frissitve van. abból szokta felrakni a részletet :)

Pété, akkor nem irigykedem, de tényleg jól nézel ki!
jaj a virágkarneválra olyan kiváncsi vagyok!! 5éve vagyunk együtt lassan a párommal aki Szoboszlóra való ésmég egyszer sem mentünk el megnézni... idén is kimarad :(
megnéztema képeket , és szerintem ne aggódj a ducifej miatt ;) nagyon kis édes :) :)

Linocs, már akkor is megbeszéltük, hogy a 8/10es apgar teljesen jó és hogy nincs semmi baja Fruzsinak, vagy akkor sok már poronty is neurologusra szorul! annyira nem birom az ilyen orvosokat, mit kell ijesztgetni a szerencsétlen anyukát??? A képeken látszik meg a talin is láttuk, Fruzsi majd kicsattan az egészségtől, tök jól mocorog, no problem ;) Nekem anyósom mondta egyszer hogy ez a gyerek mindig csak a jobb lábával "hajtja" a babaülését (hintáztatja magát), mondtam hogy persze mert a) arról beszéltünk neki mindig és van egy ilyen reflex, hogy amerre néz az a keze/lába jár jobban a másik pedig hogy egyszer így másszor úgy.... de már mondtam, Anyósom parázós.... én meg nem :)
megnyugtat, hogy Fruzska is kacsingat más fiúk felé ;)
köszi a kivánságot ;)

Zsu! köszi a képeket! ++ az oltáshoz.. a nemalvás ismerős :)

Fanetta, szerintem Potykának 3fiú és 2 lánya van... de lehet hogy rosszul tudom ;)

Évi jó Balcsizást és Gingerezést ;)

Márti, nem szoktattam Mátét 4órásra, így akarta a kisember ;) valahogy úgy alakult az otthoni ritmus, hogy evés alatt bealudt de utána rögtön felébredt, játszott egy nagyott majd elaludt és így jött ki a négy óra. Kicsit megdöbbentett amikor hajnali3-4körül felébredt... mert ilyen régóta nem csinált... aztán ráeszméltem, hogy napközben csak 4szer evett.... :roll: :roll:

megyek, most már reklamál....
180fokos fordulatot vett a kiságyban, azaz a fejénél van a lába.... a másik forgást nem számoltam :D most épp hason....
szerintem megunta a kiságyat, megyünk a játszószönyegre!

ja, nem is meséltem, tegnap voltamitt egy bababoltba ahol használt cuccok vannak,és tök olcsón vettem egy szinte nem is használt chicco etetőszéket! tök jóóóóó :) meg télleg fillérekért egy babzsákot, hogy ne csak Apának, a fiának is legyen :D

Kép

Kép
kolyok28

nem hiszitek el, itt reklamálok hogy alig alszik napközben, de ugy látszik ez a forgolódás kiütötte, mert a "reklamálás" nagy nyüszögés volt, de láttam ám, hogy kicsi ujjai a szájában és csukódik le a szeme... nekem csak egy kis hátsimi és orrsimi kellett és most durmol... megyek is mosogatni :D

Kép

Kép
kolyok28

Gyors helyzetjelentés: oltás megvolt, Vikó hősiesen viselte. 6860 gramm. Amúgy egész nap bőg, nemtom mi baja, csak kézben jó neki. Alexának hasmenése van, fogalmam sincs, mitől. :cry: Persze csak akkor jött elő, mikor hazaértünk a dokitól. :roll:
Nekem meg idegösszeroppanásom lassan... :shock:
Vendég

Zsu +++ kitartás... lesz jobb a helyzet. remélem Alexával semmi komoly nem lesz...

enyém gyerek azóta is alszik :shock: :shock: ami azért megdöbbentő mert az elmúlt két napban összesen nem aludt ennyit napközben.... és 4ésfélórája hogy evett.... fel kéne keltenem enni???

Kép

Kép
kolyok28

most indulunk!

kolyok: köszi, hogy meg vagyok bocsájtva :oops:

zsu: nekem is hasmenésem van, ritka esemény, mert kb hetente 2-szer tudok WC-re menni.......jó lesz a hazaút. Milánnak is volt baja vmelyik nap, de egy napig tartott csak, de nekem tegnap este óta tekereg a belem, lehet, vmi vírus. jobbulást és ne őrülj meg, olyan szép a Beuska által készített fotó rólad. :wink: drukkoljatok, hogy én se őrüljek meg a hazaúton. 8)

linocs, neked is +++++
Vendég

Sziasztok!

Kiszazsunak átküldtem a képeket, a freemailről tudtam ott meg nincsenek meg az emailcímek ezért küldtem csak neki,mert a citromail vacak.
Biztos átküldi ha valakinek kellenének.
Légyszi töltsd fel ha lesz időd.
Alexának jobbulást, Vikóval bizti nem lesz gond stram kiscsákó!
Köszi zsu!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jimm!
Jó utat, meddig is lesztek? :roll: ha még itt vagy.

pepike

Kép

Kép
pepike

Az én drága, egyetlen leánykám átaludta a tanácsadást. Ahogy kell: 3-5 között van tanácsadás. A lány 3-kor elaludt, és most ébredezik.
Hát, ma se lett megmérve :) Következő esélyes nap a kedd... Vagy az is elmarad, és sose tudom meg a méreteit ;)
linocs

Linocs! Kölcsön adjam a mérlegünket???????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Látom jimm már elment, jó neki.

Linocs, Fruzsi tudja mikor kell aludni :wink: szemérmes és nem akarta közzétenni a súlyát. :lol:

Csak neked!És persze Juditnak:lol:

Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Linocs!
Ennyire jó alvókája van Fruzskának???
Elmesélhetné Bencének, hogy hogyan kell azt csinálni! :D
Egésznap csak 1 órát aludt. Ezzel kifújt neki!
Akkor adatok továbbra sincsennek! :)

Zsu!
Alexának jobbulást! Remélem nem komoly a dolog!
Akkor Vikó nagyon ügyi volt!

Kolyok!
Máté mennyit alszik napközben???
Vendég

Sziasztok!

Linocs!
Még egyszer bocsi! :oops: :oops: :oops:
És köszi a képeket.

Pepike!
Nagyon köszi a szép rucit!

Kvasszévi!
Köszi a képeket!

Pepike, Petramama!
Meg késve, de nektek is mentek a képek.

Jim!
Pihend ki magad! Hú bizti jó a savanyú, de sajna nekem nincs hova tenni. :cry:

Zsu!
Nekem is nagyon tetszik az a kép rólatok! Jobbulást az Alexának. A férjemnek is hasmarsa van vagy 3 napja!

Most többre nincs erőm, egész nap a várost jártam, beszereztem a gyerkőcök tanszerét, még a nagy roham előtt. Egy két doldog még kimaradt, de lassan azt is pótoljuk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Mostanában nem tudom követni a tempót :(, pedig próbálkozom. Keddig tudtam visszaolvasni. Szerintem azért, mert itthon van Apa és keveset vagyok gép előtt. Augusztus végétől szerintem megint többet tudok jönni.
Köszi Zsu a hiányolást! Jól esik! :)

Láttam a talis képeket, örülök, hogy ilyen sokat készítettetek! :) Nagyon édik a gyerkőcök.

Két napja elkezdtük az almalé kóstolását. Nem nagyon jön be Dórinak, talán két kanálnyit nyelt csak le, löki ki a nyelvével. Az őszilét is megkóstoltattam Vele kb. egy hete, az ízlett Neki. Bár sógornőm védőnője szerint több almát ki kell próbálni, mert válogatósak a gyerekek.
Dóri naponta már csak egyszer, reggel hajlandó szopizni. Fejek napközben, meg este, de csak 10-20-30 mili jön le, szerintem el fog apadni a tejem.

Korábban téma volt itt a Babamóka könyv, ami fejlesztő játékokat ír le. Én is megvettem és Dórival játszunk is belőle. Ma amin nagyon kuncogott, az az volt, hogy megfogtam a kezeit, felhúztam ülésbe, majd onnan állásba, majd vissza. Ez nagyon tetszett Neki. Aztán azt csináltuk, hogy felemeltem a fejem fölé és ott bohóckodtam Neki, ezen is nagyokat kacagott. :)

Holnap anyukáméknál leszünk, hétvégén majd jövök.

Melinda

Kép
melinda80

Amit még szerettem volna írni!

Mézgombi,
jobbulást Julcsinak!!!

Zsu,
Alexának is javulást kívánok!!!

Köszönjük a hófordulós köszöntést! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziiiiiiiaaaaaaaaaaa Meli!
De jó, hogy írtál! Bencének nagyon ízlik az almelé, de hát gyerek válogatja! :D
Sajnálom, hogy már nincs sok tejcsid! :cry:

Jó Éjszakát Mindenkinek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ismét csak gyors bekukk, majd próbálok este reagálni amire szeretnék...

Kedden nincs kedve valaklinek talcsizni? 13. kerületben leszünk. Olyan két óráig jók vagyunk, vagy hétfőn délután 4 körül?
Gyöngyösi sétányhoz leszünk közel.
LINOCS???????? Zsu??????
Mászkálunk majd a városon belül is nagyobb távon, de nem tudok pontos helyet még.

Márti
Marcinak naggggyon boldog szülinapot!!!!!
Nem jöttetek hozzánk. :(

Zsu
Nagyon köszönöm, magkaptam a tablót!!!!! :D Nagyon tetszik!
Elküldöd színesben is? padimanokukacfreemailponthu

Kép
Kép
tündérmanó27

MA KEZDŐDIK AZ OLIMPIA HURRRRRRÁ!
Imádom a sportot!

Na egy képet is küldök!
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

na hallo
senki nem reagált a mailemre, hogy ma megyünk-e a rómaira, az elhalasztott Kikó tali helyett....????
Linocs, Niki, Szilvánusz, Fanetta?

na jó nem erőltetem, csak válaszolhattatok volna.... áll ma 28-35 fok lesz....

KépKép
judit18

Linocs! Köszönjük a köszöntést! Háát, egy pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy épp ésszel fogom megérni az 5 hónapot... kb. 2 hónapja még minden reggel gyomoridegem volt, meg sírógörcsöm...

Az e-mail címem: petrik.t@freemail.hu

Küldjetek nekem is képeket légyszike!

Jim! Az e-mail címemből - ha nagyon erősen rákoncentrálsz- lehet, hogy kitalálod a nevem! :D :D Tudod, csak diploma kérdése az egész.... :D

Kép
pété

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a képeket, amit küldtetek mailben!

Kép
pété

jóóóóó reggelt :)

Zsu, hogy vannak a porontyok? Remélem elmúlt Akexa hasmenése és Vikónak vidámabb napjalesz!

Linocs, nem is olyan fontos a mérlegelés ;) mi egy hónapja nem mértük... akkor a 7kgot közelítette.... most muszáj dokihoz menni oltásért akkor megmérik ;)

Márti, teljesen változó mennyi alszik napközben. hétfőkeddszerdán alig aludt, délkörül 1órácskát. Tegnap viszont álomszuszék volt.... mondjuk szerintem tegnap extrasokat forgolódott a kiságyában tornázott.... utána nemcsoda ha elfáradt ;)

Beuska! ügyes vagy, hogy már most a sulira gondolsz :) sokmindent kellett venni??

Melinda! persze nagyon hiányzol, de inkább használd ki, hogy otthon van az urad, olyan jókat lehet együtt játszani!!!
felhúztad ülésbe majd állásba? wow!!! ügyes :)
jó anyukázást :)

Tündérmanó, jó hogy szólsz egész elfelejtettem ezt az olimpiadolgot :) aranyos Réka :)

Juditék hajrá római :)

képzeljétek tegnap este kipróbáltam a sportváltozatát a kocsinak a lakásban, mert a hétvégén hazarepülünk megnézni a nővéreméket és csak összecsukható babakocsit lehet felvinni. Máténak nagyon tetszett az új szitu :) mondjuk nem 180fokig dönthető csak kb 150ig azon hason nem tudom hogy szeret majd lenni, de majd nem fogom ott altatni :)

ma meg mikor kellt a kissrác? 7előtt nemsokkal.... 11re mennénk orvoshoz.... mondom jól csinálod, a második etetés pont akkra jönne ki :roll: szerencsére mostanában rövidebbeket eszik szval nem érdekel 3órára megetetem legalább jó sokat mutat majd a mérleg :lol:

vidám napot mindenkinek, :) és jó hétvégét ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Nincs mostanában túl nagy élet a topicon. :( Mindenki nyaral?

Jim, már nem olvasod, de azért jó utat.
Linocs, pedig vártalak titeket, hátha összefutunk. Meglestem, melyik házban laktok. :D Küldöm a hiányzó képeket!
Pété, küldöm neked is őket.
Tündérmanó, hívj majd, ha a közelben vagytok, helytől és gyerekektől függően megyünk. 0630-427-9841

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Tegnap adtam Alexának Normaflore-t, ma még nem volt semmi baja. Kopp-kopp-kopp!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?