Ez nem protekciós szoba, hanem jó pénzért bárki megkaphatja. Van benne Tv (csak m1 és duna
) hűtő, mikró, mérleg, pelenkázó, két fotel és nyáron biztos jó, hogy légkondi is.
Én nem itt dolgozok, apáékat az idősebb korosztály ismeri, de ez a szülésnél szóba sem került. Az ügyeletes doki nagyon korrekt volt velem de nem hiszem hogy emiatt, mert elég fiatal. Nem éreztem hogy külön bánásmódban lenne részem, de nem tudom mással hogy bántak. (gyakorlatilag csak adott időközönként nézett be valaki a szülőszobára, egyébként le se sz@rtak). Itt a gyermekágyon is a morcosabb nővérek, szülésznők velem is ugyanolyan pokróc módon beszélnek mint mással.
Ja, annyi mégis volt, hogy mikor bejöttünk, még a pénteki ügyeletes vizsgált meg és utána látta a papíromon, hogy Dr vagyok. Mondtam, neki, hogy nem számít, kb annyit tudok szülészetből, mint ő az én szakmámból. Erre mondta, hogy ő már diagnózisokra sem emlékszik szemészetből, így megegyeztünk, hogy akkor én mégiscsak többet tudok a szülésről. (így leírva semmi különös, de akkor jól esett stressz helyett poénkodni)