Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok a szurkolást :D

Elmentem az egészség állomásra...elöször tanakodtunk, hogy levegyék vagy ne vegyék le a kenetet...mivel ma reggel használtam külsöleg a Canestent.
Mondom ha belsöleg vesztek kenetet akkor annyit egy külsö krém nem változtat az eredményen nem...?
Hmmm Finnesen megvitattuk kb. 10 percen keresztül és miután öten rágtuk a témát arra az elhatározásra jutottak, hogy ma leveszik, de holnap fel kell hívnom a védönöt aki csak 12-13 óra között veszi fel a telfont... :cry: meg kell kérdeznem mi lett az eredmény, ha Negativ akkor meg kell ismételni Pénteken mert biztos a krém miatt hamis lesz az eredmény!
Addig viszont bárhogy éget is nem használhatok semmit se kint se bent.... :cry:
Mert meg kell tudni mi tenyészik ki :twisted:
No mindegy....
Addig is tovább folytatom a cukor mentes és fehérjedús étrendet....

Egyébként mondták, hogy várni kell pár napot az abbahagyás után mert nem azonnal fejti ki hatását a csoda tojás.

Bibocska,
Van ezeknek itt minden mint a jó boltban:) Van oralisan szedhetö tejsav tabi...olyan is amit fel lehet dugni...
Fokhagyma után az elsö trimesterben barnáztam úgyhogy nem merem enni, pedig nagyon szeretem :D Valamint nagyon le megy töle a vérnyomásom :cry:
Ami amúgy is mindíg alacsony :D mivel itt télen sokszor napot se látni ezért a vérnyomásom se akar sokszor felkelni :D :cry:

Lányok,

En egy szörös fajta vagyok, annyira, hogy a kopasz újszülött növérem után anyukám visszaküldött a növérel mikor kivittek szoptatni, mert szerinte olyan szörös voltam mint egy majom :D
Kérdés az, hogy ti hogy oldjátok meg a comb szörtelenítést, mert én most nem akarok krémet használni...tele van vegyszerrel...szerintem, de lassan a Neandervölgyire hasonlítok és nagyon szégyenlem.... :oops:
Vendég

Luna6,

:P :P :P Szurkolunk :P :P :P Szurkolunk :P :P :P Szurkolunk :P :P :P
Hajraaaaaaaaa Luna :!: :!: :!:
LUUNA...LUUNA...LUUNA...LUUNA...LUUNA...LUNA...
OO LEE-OLE-OLE-OLE-OLE, OOLEE- OOLEE
Vendég

Sziasztok!

Hát most leállhatnátok picit, mert alig győzöm olvasni...
most csak reagálok:

Tallin tette fel a zöldes babakocsit?: sztem szuper!!! sztem nem kicsi. mert mire nekünk bugyolálni kell, már nem bizti, hogy elviseli a gyerek a mumia állapotot. Legalábbis enyém nagyobb már fél évesen folyton ki akart látni- tehát ekkor jöhet az ülős rész. de még ha egy tizen akármennyis hordozót is veszel hozzá, akkor is jó vagy az árral!
sztem vedd meg, de ez az én véleményem.

Detti: a kocsira csatlakoztatható mózesben nem szállíthatsz babát autóban. szépen szólva: ha a rendőr elkap, megb@sz :) az utazásra a hordozót kell használni, és nem gáz hogy nem fekszik benne a gyerek. nyugi nem egész nap lesz benne, annyit szabad!

én kocsim: amiről nem szívesen mondanék le:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... 9011111234

nekem fontos hogy a hordozó csak magában is csatlakoztatható legyen, mert pl, bolt, plaza stb... így a legszuperebb, ha autóval megyünk + kell a kocsi is.
ha fiú akkor kéket veszek, ha lány akkor pirosat.
nekem még szempont a bolygó kerék is
meg a kerék anyaga is fontos nekem

popsitörlő, popsikrém: sztem is jó bármelyik törlő, és krémből is én is a gyógyszertárira esküszöm.

Luna: én is szorítok!

Kép
Kép
Kép
konkri

na míg írtam le is maradtam pár bejegyről...
pedig most mennem kell

Kép
Kép
Kép
konkri

Jaaaaaaa, most jut eszembe vettün még egy terhesnacit itthonra is, hogy tartsa a pocim és tovább bírjam a mászkálást :D Meg 2 trikót :D
Kimostam öket, úgyhogy megyek teregetni :P
Aztán vacsizok, mert már hiányzik :!:
Jövök még :D
Vendég

Tähti es mindenki mas!! Nagyon koszonom a drukkolast, holnap delutan kell majd mennem, utana igyexem jelentkezni a minilaptoprol... ami ma valamiert nem komalja a babanetet, de lehet ez babanet szerverhiba, mas bejott rajta.

Babakocsi: na hat en vagyok az aki tok mast keres mert mas a terep :) Kicsire legyen csukhato, hogy beferjen a kocsiba (lapra csukas nem jon igy szoba), konnyu legyen, mert ez masodik emelet lift nelkul (volt ilyenhez szerencsem 9 kilos kocsival, ido utan meg az is tulzas) vegig hasznalhato legyen, ha nem muszaj ne kelljen cserelni, az ules reszt sem ilyenrol olyanra... szal egyszeru legyen, es mondjuk sportos ne nagy terepjaro. (itt ugyanis semmifele terep nincsen jarasra, a haz elott a parkoloban lehet babakocsizni, amugy aldatlan allapotok vannak errefele jarda temaban, de mivel nincs gyed meg gyes, a kutyat nem erdekli hogy nincs hol babakocsit tologatni)
Eredetileg Quinnyt akartam venni, de amellett, hogy az nem a legolcsobb meg nem is dontheto az ulese, ugyhogy itt elodoztem egy darabig majd ratalaltam, erre, aminek az ara idealis, total hasonlo a quinnyhez de ez dontheto hattamlaju... es nagyon nem utolso sorban jo minosegu hordozot vehetek ra amiben megbizom. Irtam, hogy en nem veszek noname hordozot kocsiban, mert az ADAC oldala annyira meggyozo, hogy ebbol biztonsagosat es jot kell venni, szoval ez az a tetel ahol nem adom alabb, ha mar kocsival kell kozlekednem szinte vecere is :)
http://cgi.ebay.de/Gesslein-Buggy-Swift ... 518f7a6504

Tobbfele hordozo passszol hozza, koztuk a Romer legjobban teljesitoje is, ugyhogy asszem az lesz a befuto (bar meg a Maxi Cosy is szoba johetne, de a Romer biztonsagosabb annal). Szoval en semmiesetre sem veszek egyben meg mindent, az ules legyen a legjobb es kulon orom, hogy erre a babakocsira meg ra is passzol ha szukseges :)

luna6

Konkri,

Jól néz ki a kocsi :D Minden formációja:D

Bibocska,

Bocsi neked válaszoltam pedig Rozsa1979-nek kellett volna :oops:

Rózsa1979,

Válaszoltam ám csak a Bibó neve alatt fut 8) :D

Jaaa, van ám ekcémám is mind a két csuklómon....majd Hétfön megmutatom a dokinak azt is, mivel mégis úgy döntöttem meglátogatom, hiszen úgyis csak tavaly láttam :D meg gombászhat is egy kicsit 8)
Vendég

Tähti, a vegen kesz arboretum leszel mar :D:D De minimum vetekszel mar a palmahazzal lassan :D (bocsi, tudom nem vicces, csak kinomban - a magam kinjaiban - poenkodom ilyen hulyesegekkel :))

luna6

jahh, babakocsira visszaterve meg, azert tisztaban vagyok azzal, hogy mostani szitumban nekem elonyom, hogy nem kellkalkulalnom labzsakkal meg bundazsakkal. Egyreszt ugye nem nagyon van hova menni babakocsival (foleg nem telen kotelezo jelleggel) masreszt meg elvetve van itt olyan hideg, hogy annyira be kellene bugyolalni egy gyereket, szoval kivetelesen igy a harmadiknal nalam nem tema, hogy belefer e anorakostul es labzsakostul a babakocsiba. (hideg helyen mint Magyarorszag es akkor meg eszakabbrol nem is beszeltem, ez pedig alapveto kovetelmeny lenne)

luna6

luna6,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez nagyon megnevettetett :lol: :lol:
Nekem is jól esett a kínomban :D
Vendég

luna6,

Egyébként nekem is akadozik a Babanet :roll:
Elöbb el a kartam küldeni egy hozzászólást babakocsi ügyben, de nem ment viszont mázlim volt, hogy megtudtam menteni így mindjárt elküldöm :D
Vendég

luna6,

Babakocsiban a mózest és a végig használhatí ülöt "egybe szeretném".
Nem tom kifejezni magam, de remélem érted mire gondolok :D
http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/laste ... /briosing/
Ez lenne a két változata csak nem ebben a színben, hanem....

ebben:
http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/laste ... abriosing/
esetleg több sötét és rúzsaszín keverékében.

Ugyan ebben a boltba találtam az ADAC-tól ++ -ot kapott kocsiülést:

Britax Römer Baby Safe plus ISOFIX
http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/vauva ... lusisofix/

Ami igaz az igaz ez Britax, de nem izgat mert az autóban legyen biztonságos!
Mivel mi a természet lágy ölén lakunk így ezt nem nagyon fogjuk használni a sétához.

Abban az esetben ha nem jön be a BRIO szine, vagy valami akkor marad a BRITAX...csak a babakocsis bolt netes oldalán még nem találtam sok választási lehetöséget Britax-ból...
:cry:
Majd meglátjuk élöben :D

Kezdtem összeírni a cuccok árait is 8) Azt hiszem eddig csak a babakocsi ára súlyos, de a többiböl egész elfogadható 'minden.
Vendég

Azt akartam írni, hogy az autóülést csak autába használnánk...
Na csak kinyögöm :D
Vendég

Tok jo ez a kocsi, nalam a nagy klereke miatt (ami amugy aldas, en nagyon szerettem) szoba nem johetne, a kocsi csomagteret tok elfoglalna :(
En is ebben a Romer Britax izeben gondolkodom am :) Csak nekem nem jo az isofix, nincs a kocsinkban, ugyhogy belted base kell hozza, vagyis a talpa ovvel rogzul a kocsihoz de amugy ugyanez a tortente (csak valamivel olcsobb, az iso viszont biztonsagosabb, de hat az nekunk most nincs)

(most pl nem latom a babanetes vonalzokat, ugyhogy a hiba tuti nem nalam van, mert ez meg most a konyhai nagy gep)

luna6

Sziasztok!!

Rózsa nehéz is meg magas is a babakocsi? Mindenképpen látnom kell, mert én ugyan kerek 160 cm vagyok, de így sem túl magas. Ráadásul úgy képzeltem, hogy majd buszozni fogunk és simán fogom pakolgatni le meg fel. Vagy nem? :D
Látnom kell.

Konkri köszi :lol: :lol: örülök, hogy tetszik a kocsi. Megnéztem én is a tiédet, hát nagyon tetszik!!! Úgy tűnik ebben hasonló az ízlésünk. Sőt a tiéd még jobb is, mert hordozót is adnak hozzá. Tök jó!!! :D :D

Luna A tied is nagyon tetszik el tudom képzelni, hogy ezzel már simán közlekedhetek busszal is.

Tahti Klassz a tiéd is, hasonló ahhoz, amit Konkri nézett magának.
A gombákkal kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy bár nem olyan gyakran, mint neked, de sajnos nálam is elég gyakori vendégek. Ezt is csak egyszer kell megszerezni :( . Nekem is mindig Canestent írt fel a doki, viszont az utolsó két alkalommal (ez nyáron volt és egy hónapon belül) egy Pimafucort nevű kúpot és kenőcsöt kaptam. Nekem nagyon bevált. Bár receptre kaphatók, de hátha kérhetnéd a dokitól, hogy írja fel.

Judy Drukkolunk neked nagyon!!!!!!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

luna6,

Én se látok vonalzókat csak a tallinét :D

Tallin,

Nekem korábban csak antibiotikum szedése után jött ki, emlékszem kamasz koromban a strand után, utánna nem is szerettem menni :D :cry: Az uszoda bejott terhesség elött.
Azután nagy stress is kihozza, meg most terhesség is.
Már lassan kész arborétumot (csak hogy idézzek) hozok létre magamon :cry: :D

Elöre látom ma se fogok aludni :cry:

Pimafukorton még gondolkozom, megvárom mit dob ki a tenyésztési teszt holnap, aztán megpendítem a dokinak hétfön.
Köszi a támogatást :D

Judy
Kína össztermését az erdmény várásához
:!: :D
Vendég

Tahti,
hát nagyon megszenvedsz ezzel a gombával..
sztem gyantáztass kozmetikussal

Henibaby,
köszönöm szépen, az jó lenne

Lányok,
ne felejtsétek a félidős fotókat!

Luna,
kitartás a holnapi amniora, és jobbulást kívánok!!

Judy5,
örülök, hogy minden rendben ment, hidd el az eredmny is ilyen szuper lesz!!

Konkri,
ez a babakocsi fantasztikuus!!!

Luna,
sztem ez az arborétumos jó poén volt
Vendég

na most, miutáán reagáltam picit, megyek és eszek egy kis kukoricás-tonhalas tésztasalit, aztán elmesélem a napomat, mert vmi úúgy feb..szta az agyamat, h az előbb anyának is, meg Andrásnak is, meg a barátnőimnek is ordibáltam picit a telóba, most meg majd nektek fogok :oops: :lol:
Vendég

Na szóval reggel azzal indult a napom, hogy a szomszéd öregasszony próbálta letépni a bejárati ató kilincset, hogy szólon:jött a(z autóval járó,nagy csomagokat hozó)postás.. még szerencse hogy be volt zárva az ajtó...
korábban ebből már sok vita volt, pl amikor nyáron is bejött, csak az atót nem zártam kulcsra, és miközben én fürdés után meztelenül testápolóztam magam, egyszer csak az öregasszony toppant be a szobába, és hasonlók...
megmondtuk neki ezerszer h ne jöjön be... van kerítés a két ház között, de van gy kiskapu, amit simán ki lehet akasztani, és akkor már van is egy kis átjáró...
na mindegy, most annyira nem akadtam ki, mert tuom, hogy hamarosan úgyis költözünk innen...

most meg!!!!! qvára csodálkoztam azon, hogy amikor jöttem haza, a postaládában volt az egyik ajánlott levelem, az egyik termék, amit a teszveszről szereztem be, két body volt a levélben. csodálkoztam, hogy ha a feladó aánlottként adta fel, mi a fenét keres a postaládámban?????? ráadásul ha esik az eső, akkor tuti beázott volna, és akkor eláznak a kis rucik.. :twisted: pont ezért fizettem ki az ajánlott levél árát, mert biztonságban akarom tudni a csomagjaimat!!!!!!
és ekkor nagy dühöngésemben jutott eszembe, hogy a múltkor, a szintén aánlottként feladott babaplédemet is kiszállította a postás, és András találta meg a kertben a földön, ugyanis valahogy kiesett a postaládából!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

úgyhogy holnap reggel bemegyek a postára, és megkérdezem h vajon ki vette át az én csomagomat, ugyanis én NEM!!!!!!
sztem jó nagy bajban lesz a postás...
na lassan kidühöngöm magam...
Vendég

a és ilyet vettem ma magamnak
http://www.lollee.com/

na mindenkinek jó északát, Foltivspicur, ügyes legyél holnap!! :wink:
Vendég

Geooo, lehet megsporolok neked egy holnapi felesleges duhongest es utnak indulast. Nem kotelesek kezbe atadni az ajanlottat es alairatni sem, eleg ha a postas beixeli, hogy postalada utjan kezbesitette. Bizonyitani sem tudod, hogy nem igy volt es eltunt... azt sem, hogy o egyaltalan meg sem probalta mondjuk atadni valakinek (mert biza velem odahaza elofordult, hogy otthon ultem es megsem csengetett be). Ugyhogy kar a gozert, nem szabalyellenes hogyezt teszik. Bar panaszt tehetsz, lehet olaj a tuzre... inkabb vele kellene probalni beszelni, hogy ne hajitsa be a kertbe. (a ladaba viszont tovabbra is be fogja tenni, ha nem talal odahaza snekit...szerintem)

luna6

Jó reggelt :D

Jelentem csak egyszer keltem fel, hajnali fél 4-kor. Hogy ez meddig marad így...?
Akkor ittam, tejbacilususos tejet meg tejbacilusos tablettát rágtam mellé.
Jaa, pipiltem is meg kimosakodtam.....meg ilyenek.
Most megreggeliztem és még készítek epres joghurtot :D
Az Epret botmixerezem aztán öntök hozzá natúr joghurtot :D
Nyam-Nyam :D
Aztán sütök embernek banános bögrés sütit, így felhasználom az utolsó szottyatt banánt is valamire :D
Fözök krumpifözeléket páromnak, nekem ,egy kicsit késöbb gombás :D (ez most nem az enyém :wink: fuuuuuuujj :evil: ) csirkeficnis pörköltet, amiböl neki is teszek a fözelékére feltétnek. :P
Meg ilyenek....
Jövök ám :D
Vendég

Sziasztok!

Jajjjjj, úgy izgulok, remélem sikerülni fog a rutin! Geo, köszi a biztatást, tegnap órán kb. még minden ok volt, most meg hogy rá gondolok, már remegek... Majd du. jövök az eredménnyel.
Milyen színű derékmelegítőt vettél?

Luna, neked pedig az amnióhoz drukkolok.

Én is olvasom a Lelki köldökzsinórt, hát azóta olyan lelkiismeretfurdalásom van, ha ideges vagyok, mert akkor most ezt a baba is érzi, és biztos ezért nem mer megmoccanni. :cry: Eddig is tudtam, ok, hogy átveszi az anya érzelmeit, de a könyvben ez olyan szemléletesen van leírva, hogy most már látom magam előtt. Szóval ennyit a vizsgáról, még olvasgatom a könyvet, aztán közben próbálok megnyugodni.
foltivspicur

Ja, Detti, a kalkulátor:

http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

Gondolom, ehhez még a családi pótlékot hozzá lehet adni, mert az nincs benne.
foltivspicur

szép napot csajszik...
lettem volna tegnap is de a net úgy gondolta sok vagyok én már ide és sehogy sem akarta megnyitni ezt a fránya lapot :D

dettikém először is neked...nos én úgy tudom az AFP 0.8-2.5 határon belül normális..na nekem 3.7 lett ami velőcső elzáródási problémát azaz nyitott gerinc vet fel.viszont megnyugtattak hogy ennek nagyon minimális az esélye mert azt már hamar a 12.héten is ki tudták volna mutatni az uh.-on.Az új dokim akinél voltunk azt mondta ezen ne idegeskedjek mert az uh.-os felvétel szerint nincsen semmi erre utaló gyanú egyenlőre a babóm szépen növekszik minden határon belül van...

baba kocsi:én néztem a tesz-veszen babakocsit ami nekem tettszene...kunert márkára hallgat és újonnan 36500.- igaz a hordozót ha ugyan abban a szinben szeretném akkor külön kell megvenni hozzá és at 14500.- ha jól emlékszem.tegnap pont volt szerencsém egy ilyen babakocsit élőben is látni mert én is az a fajta vagyok aki előbb körbe szereti vizsgálni mi hol mekkora stb mert ugye a kép nem mindig ad pontos nézeteket.és élőben is nagyon tettszett...szegény anyuka meg apuka biztos hülyének nézett mert le sem vettem a babakocsiről a szemem kocsányon lógtak de jó alaposan szemügyre akartam venni.Az uram megkérdezte nem akarok odamenni és megvizsgálni mondtam nem de utólag lehet jobb lett volna szerintem nem haragudtak volna meg érte ha felteszek pár kérdést..na mindegy de tényleg jó!!!
azt nem láttam mekkora belül a hely de az alsó részre is igen sok minden volt lepakolva szatyrok meg kis takaró..volt hozzá táska azt sem mondanám kicsinek szóval így nagyon tettszett...én nem tudok így címet megadni de ha véletlenül vagy készakarva fennjártok a tesz-veszen és a keresőbe beírjátok kunert nézzétek már meg és kérem én is a véleményeteket mit gondoltok róla....előre is köszi :D :D :D

lunám neked is megy a nagy drukk remélem minden rendben lesz...

judy örülök hogy ilyen jól viselted a vizsgálatot vigyi magatokra és most már csakis a jó hírek jöjjenek!!!!

Täthi nagyon sajnálom ezt a fránya gomba dolgot sajnos egyszer nekem is volt hozzá szerencsém de keményen ám totál megétrelek hogy szenvedhetsz...több mint egy hétig kezeltem magam a doki álltal felírt kúppal és krémmel de amíg az a rohadék kitakarodott belőlem az maga volt a pokol már bőgtem is a végére mert ugye nagyon faszául tud viszketni és majd megőrül az ember hogy megvakarja de azt nem lehet mert csak rosszabb lesz....hűűűű szörnyű volt...remélem mihamarabb sikerül orvosolni a dolgot..

geoo én postás vagyok és bizony nem sokat fogsz elérni ha bemész a postára...A postás akkor köteles csak neked vagy aki egy háztartásban él veled odaadni a levelet ha az tértivevényes mert azt alá kell írtani de ugye az plusz pénz.ha nincs otthon senki akkor megírja az értesítőt és mehetsz érte.vagy ha olyan méretű a levél amit nem tud a postaládába betenni mert akkor ha senki nincs otthon köteles(lenne)értesítőt írni visszavinni és te majd értemehetsz..az hogy ajánlott egy küldemény annyit jelent hogy regisztrálva van tehát ha bármi történik vele utána tudsz nézni hogy hol tart éppen...míg egy sima natur levéllel ezt nem teheted meg.
bibócska

Picur, en teljesen elhiszem, hogy a bebinek nem jo az anyai stressz meg kerulni kell, de azert lehet nem kell ezt annyira tulmisztifikalni. Enyim csaj mikor a pocakban volt eletem egyik legzurosebb idoszakat eltem. Irtam a szakdolgozatomat, egyetemre jartam (minden heten Pestrol Miskolcra) dolgoztam, folyt az igen hektikus valoperem es a gyerekelhelyezesi perem (megjegyzendo, hogy nem is nekem iteltek a nagyobbik gyereket, ami persze kesobb kiderult, hogy nem jo dontes volt, de akkor is ez mindez akkor tortent) es allamvizsgaztam is, valamint apukam akkor kerult eloszor korhazba, akkor meg nem tudtuk mivel. Szoval volt eleg zur, idegeskedes (es abbol is a negjativja) es a gyerekem nyugis bekes baba volt, most sem lehet rafogni, hogy zurosebb, nyugtalanbb gyerek lenne... nem hiszem, hogy mindez ne lett volna hatassal ra, biztos megerezte, de karos kovetkezmenyeket nemigen tudnek mondani.

Tähti nem akarsz ram is fozni? Lassan egy hete doglodom az agyban ugye, es delutantol meg jon egy adag, nem tudok fozni es egeszen ehes vagyok valami emberi taplalekra. Parom tegnap ebedre hozott a boltbol fottrizst es ratepkedett egy szelet mortadellat, es kozolte, hogy ez ferfias ebed. Hat mondom remelem a szules a nyari szunetre esik es tudnak majd enni akkor a gyerekkel a nagymamanal mert akkor biztositva van, hogy nem halnak ehen :)

luna6

Luna,
köszi szépen, én is utánanéztem a posta honlapján, és valóban! ha biztonságosan elhelyezhető a postaládában, akkor oda is bedobhatja... úyhogy a nem biztonságos postaládánkat bereteszelem :D

viszont azt nem értem, hogy miért gyömöszölte be a másik, normális postaládába a levelet, amit így gyűrötten, és alig tudtam kibányászni.. ki is szakadhatott volna, szóval ez egyáltalán nem minősíthető biztonságos elhelyezésnek.. :?

Foltivspicur,
nekem úgy remegett a lábam vizsgakor, hogy alig bírtam benyomni a kuplungot, ráadásul valamiért a gyújtást sem bírtam ráadni a kocsira :oops: de mindkettő sikerült, úgyhogy neked is a legjobbakat kívánom!! 8)
A derékmelegítő tengerkék. :P
Ja és gondolj arra, hogy a könyv azt is írja, hogy a stressztől edződik is ám a baba :wink:
Vendég

Geooo, az a baj a ladaba gyomoszolessel, hogy nemigen tudod ugye bizonyitani utolag az igazadat, hogy az ugy nem volt megfelelo :( Igazabol ez magan a postason mulik, nagyon sok munkajat szuperul ellatorol is tudok, de vannak akik tenyleg idonkent tullonek a celon... hat emberek, nem mindenki egyforma :( A megoldas kulcsa a postassal valo jo kapcsolat lenne, nem tudom mennyire fogekony ra, hogy ha szepen megkered akkor kooperaljon. (a mi magyar postasunk nem fogekony... nagy terulete van, sok tizemeletes es utalja az olyan ajanlott leveleket ami nem level siman es neki attol nagyobb a csomagja. Tulajdonkeppen meg is ertem, de ettol meg ez a munkaja es nem kene alandoan buvalbelelt arcalm maszkalnia es haragudni a comzettre mert mert ilyen pakkot kapni... neha be is szologat... es hat a kedvencem az, mikor tutira tudom, hogy jonni fog valami, otthon ulok es varom... es semmi, es delutan megyek a postaladahoz es ott az ertesito,, hogy hozta es mehetek erte a kozponti postara :) Pedig eleg lenne kaputelefonalnia, nem kell feleslegesen 'felmaszni' lifttel a 10.-re ugye... de azert neki is vannak jobb idoszakai. Biztos nagyon nem szereti a melojat de nincs valogatnivaloja, en meg ezt is megertem, de azert ezeket a ladaba gyomoszoleseket - nalunk is volt - meg idonkent be nem csengeteseket nem tudom megerteni. Szolgaltatasban dolgozik, nem allhatna igy hozza az 'ugyfelekhez')

luna6

Geooo,

Gyanta elvetve, mert utánna nem apró iritációm van, hanem mint akinek egy börrétege hiányzik :cry: Kozmetikust úgy kell utánna nyugtatni :roll:
Köszi a biztatást :D

Bibócska,

Köszi neked is :D
Akartam kérdezni: Mivel postán dolgozol, hogyan lehet nagyobb csomagot küldeni Magyar országra, légyszi ne neves ki :oops: Pl: ágyat, kanapét...
Ha a Pósta nem foglalkozik ilyenekkel akkor kihez kell fordulnom?
Lehet akkor van olyan ami nem annyira drága? Az nem éri meg ha annyi a szállítás díja mint maga az ágy.... :cry:
Gondoltam hátha tudsz ajánlani valamit..... :roll:

luna6,
Oooo, most néztem, de ma már nem megy több járat Helsinkiböl Portoba...mmmm....sajnálom
:D Na de majd a jövöben :D

Apropó...
Megjött a teszt eredménye: negatív
Még megismétlik Hétfön, de addig ne használjak semmit...
Próbálok :roll:
Lehet, lehet hogy allergiás vagyok valamire megint...éljen :evil: Mire nem vagyok....
Apukám is mindíg kap valami ajándék pöttyöket...krémek után, vagy csupán keményebb víztöl...
Remépem megoldódik..... :roll:
Vendég

Picúr,

Mindent bele a vizsgán, csak a bólyákat hagyd meg :D
Vendég

Na már megint nem jutok a végetekre...
Geo, mekkora derékmelegítőt vettél? mert nekem lila kellett volna de xl a legkisebb... lehet megnézem a szürkét.

Kép
Kép
Kép
konkri

megnéztem Geo, de jó lesz az xl :( saja ez kell, de azt hiszem így is maradok a szürkénél :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Halihooo,

Hol vagytok :!: :?:

Tisztelet a kivételnek :D

Na hamarosan én megyek el az esti azaz délutáni sétámra, csak azért hívom estinek mer sötét van :D :cry:
De 14 nap múlva már február :D
Mondjuk itt akkor is hó meg sötét van de legalább még egy kicsit hosszabbak a nappalok :D Azután jön a Március:D.....:D de azt hiszem ezt mindenki tudja:D
Jövök még, de gyertek ti is ám:D
Vendég

Ne is tudom ki írta a kunert babakocsit, de a kunertek ami kb 30-40között mozognak, általában nem bolygókerekesek (nehéz vele fordulni, kanyarodni, meg kell emelni az elejét, vagy hamarabb kopik az első kerék)

na talán ma fel tudom tenni a képeim, meg a blogomba is megírni a hétfői szülinapot...

nézem én is a bébi cuccokat, de nem nagyon találok szuper ám de unisex rucikat, pedig nekem még 4 hét kb míg kiderül... :(

na gyerek fel is ébredt... megyek...

Kép
Kép
Kép
konkri

Halihóó!!
Konkri, L-eset vettem. Én is néztem a szürkét, nekem az tetszik a második legjobban. de gondoltam adok egy kicsit a klisének, ha már fiú, legyen kék :oops: :D

jajj ma jött meg egy olyat falat aranyos kis világoskék kantáros gatyesz a babának, hogy már most megőrülök, pláne akkor, ha majd a kisfiamon látom viszont :P

Kíváncsi vagyok mi van a lányokkal, mint pl Luna, meg Foltivspicur, meg ha jól emlékszem többen is jelezték, hogy mennk majd dokihoz, csak nem tudom, lehet picit szenilis vagyok.. :roll:
Vendég

Én ugyan nem voltam dokinál, de azért jelentkezem. Holnap megyek, ha odaérek. Reménykedtem, hogy holnapra nem lesz BKV sztrájk, de úgy látom nem nagyon akaródzik nekik dolgozni. Így viszont akkora dugó van reggelente, hogy nem tudom hogy jutok be a Keletihez. Főleg, hogy hol fogok parkolni. Bár lehet, hogy a kocsit leteszem a munkahelyemen és gyalog folytatom az utat. Csak még Lilit is le kell adnom az oviban, és oda is kéne érnem. De hát csak megvárnak :lol:

Úgy érzem, hogy holnap már én is fogom tudni, hogy kisfiú, vagy kislány tombol odabent. Két napja nagyon feléledt. Lehet, hogy meghallotta, hogy sokat mondogatom mennyivel nyugodtabb baba, mint Lili volt.

Tegnap este úgy begörcsölt a lábfejem, hogy már az ügyeletet akartam hívni. Párom megmozgatta egy kicsit, de majd elájultam a fájdalomtól. Nem tudom mi lehetett, mert Lilivel is volt néha éjszaka izomgörcs a vádlimba, de akkor ha ráálltam, meg megtornáztattam, akkor elmúlt. Ez a tegnapi viszont nem. Potyogtak a könnyeim, és attól rettegtem, hogy trombozísom van. Még sose volt, nem is tudom milyen lehet, de nekem ez visszatérő parám, hogy éppen az van. Ráállni se nagyon tudtam, menni meg csak úgy, hogy vagy toltam, vagy húztam a lábam. Nagy nehezen elaludtam, és reggelre majdnem teljesen elmúlt. Mostanra meg már egyáltalán nem fáj. Furcsa volt, nagyon megijedtem. Anyukám azt mondta, az is lehet, hogy a baba került rossz helyre és nyomott valami ideget. Hát nem tudom. Remélem nem lesz több ilyen.

Kép
Kép
hari

Tahti,
én nem mindig tudom, melyik hónap melyiket követi. Néha még a napokkal is gondban vagyok. Kedden pl. teljesen kiborultam, hogy elfelejtettem az oviba pénzt vinni az ebédre. De mondták, hogy csak szerdán kell. Na persze így, hogy itthon vagyok össze-vissza telnek a napok, valahogy összefolynak.

Kaptunk megint szülinapi meghívót. Volt is harc ma, mikor elmentünk ajándékot venni. Szerettem volna, ha Lili is ott van és ő választ, végül is az ő barátnőjének lesz. Persze gondolhattam volna, hogy ő is akar majd, de nem gondoltam :lol: Úgyhogy a végén kompromisszumként az egyik kicsi ajándékból mégis csak kettőt kellett vennem. De hát így jár aki lüke.

Viszont olyan jó érzés, mikor meghívót kapunk. Kicsit olyan mintha engem hívnának meg :lol: Igazából a suliban nem nagyon voltam közkedvelt személy, így nem sok szülinapon fordultam meg. Most olyan mintha második gyerekkoromat élném. Mint szülő a hátam közepére kívánom az ilyen szülinapokat, viszont rosszul esne, ha nem hívnának. Kicsit nehéz eset vagyok :shock:

Kép
Kép
hari

Amúgy hol vagytok? :roll:

Kép
Kép
hari

hahó! megjöttem! a bkv sztrájknak köszönhetően pikk pakk elintéztem az okmányirodát (személyi jogsi) a névátirás miatt valamint az apeh-et!el sem hiszem pedig a bkv sztrájkkal nem értek egyet semennyire! éééééss voltam a 20. hetes genetikai ulltrahangon és ott olvadoztam az ágyon!Esztike végre függőleges pózból befordult rendes vizsszintesbe és benyomtam egy csokit és tátogott meg a kezével kapálózott és zabálnivaló volt! egyszerűen hihetetlen milyen a kapocs már most közte és köztem! leirhatatlan :-)
az orra pedig olyan hegyes hogy hihetetlen :-) nekem és anyunak is hegyes az orra a páromé meg nagyon nagy és bumszli hogy ebből mi sül ki :-) szóval megnyugodtam ! és tegnap MEGMOZDULT ... szóval megnyugodtam és irtó boldog vagyok ... legközelebb 4 hét múlva megyek! képzeljétek a váróba volt egy lány (remélem nem közületek) és nem akarok bántó lenni de úgy fel volt fújva a szájva tudjátok be volt szilikonozva hogy alig bírt beszélni! :-) merthogy én szóba elegyettem vele az ügyben hogy miért van bezárva a folyosó ami még soha nem volt ugyanis pisilnem kellett de irtóra! hááááát hihetetlen mennyire nem mozgott a szája :-) na nem kibeszélni akarom de ez egy kicsit túllövette a mennyiséget!

Megjött a szoptatós párnám! jelentem vaterán vettem és IMÁDOM! szép cuki jó sok töltettel és póttöltettel és az ágyunk tartozékát képezi mostmár :-)

képzlejétek főztem tésztát hogy csinálok pesto-s tésztát parmezánnal (egyszerű és imádom) de feljött anyós és úgy eldumáltuk az időt hogy a tészta nem al dente lett hanem valami foszladány ...fuuuuj úgyhogy most mirelit pizzázom (dr oetker) vésztartalék :-) a párom pedgi eszi a foszladányt tejföllel sajttal ő nálunk ugyanis soha nem al dente a tészta és fel sem tűnik neki hogy nincs is tészta íze ...
(bocsi Olaszországban éltem évekig :-) úgyhogy a tészta csak barilla lehet :-) és al dente :-)))
na jövök csak eszek ... utána csokizom és eszterezem (csokitól hihetetlne mozgásba lendül) azt itt is figyelek
Vendég

helló csajszik...
Täthi nem tudom hogyan változtak az árak most jan.1.-vel...
mindenképp csomag ha nem több a súlya mint 20 vagy 30 kg mert annál nehezebb csomagot tárgyat a posta nem vesz fel.
tavaly a 20kg kategóriás lególcsóbb csomag díj 1280 ft volt ez a nem standart csomag..vannak méret határok is..a hossz nem lehet több 2 méternél...ennél csak drágább csomag feladások vannak de most már nem nagyon vagyok képben mióta nem dolgozom de remélem azért kicsit tudtam segíteni :D :D :D

konkri én kérdeztem és köszönöm a véleményedet a kunertről...már most érdeklődtem kicsit tényleg nincs bolygó kereke ami nagyon hasznos ahogy én hallottam..majd még nézegetek tovább
bibócska

Hari,
sajnos holnap is lesz sztrájk..
majd mindenképp írd meg, hogy kislány e, vagy kisfiú :lol:
valahol azt hallottam, hogy a várandósság alatt gyakoriak az izomgörcsök... reméljük tényleg nem lesz több ilyen.. :x

jajj lányok, úgy izgulok!!!
sztem megbeszélésen van andrás, és azért nem veszi fel a telefont, de majd megőrülök itthon..
van egy kis gáz a szombati indulással, de ha addig nem hív, megnézem a Fókuszt, h most mi van... :twisted:
Vendég

Nanetto,
De jó neked!!! Irigy vagyok, én is szeretném már látni az én kis porontyomat! Tök jó, hogy már neked is megmozdult, tényleg fantasztikus érzés. Az is jó, hogy tudtál intézkedni, legalább ennyi haszna van a sztrájknak.
A szilikonos szájú biztos nem én voltam, én csak sajnálni tudom így látatlanban is. Eleve idegenkedem a szilikonozott testrészektől, de a száj az a csúcskategóriába tartozik nálam. Persze lehet, hogy arra is csak irigy vagyok :roll:

Kép
Kép
hari

Geo,
szégyellem magam, de hova mész szombaton? Nem emlékszem rá... :oops:
Olyan fura hogy neked is Andrásod van. Az én Andrásom sem veszi fel a telefont, de ő csak azért mert lusta :lol:

Kép
Kép
hari

Nekem már akkora pocakom van, hogy ülve a cickóimat tartja. Vagy lehet, hogy a cicijeim túl nagyok? :shock:

Kép
Kép
hari

Azért írok mindent külön, hogy több hozzászólás legyen :lol: ÁÁÁ, nem is igaz, csak egy kicsit szétszórt vagyok. Na megyek megfürdetem Lilimet, aztán jövök vissza olvasgatni, úgyhogy addig írjatok sokat! Kaptok rá fél órát :lol:

Kép
Kép
hari

Jajj Nanetto,
de jó neked hogy láttad a kislányodat!!! :P
hööö.. nekünk júniusban volt az esküvőnk, de a jogsimat még mindig nem cseréltem le :oops:
jajj igen, akiknek nagyon fel van fújva a szájuk picit pöszék, meg artikulálatlanok :lol:
nyami.. pstós tészta. szoktál bele fenyőmagot teenni? istenii :P
Vendég

Hari,
lehet h nem is mondtam :oops:
de amikor októberbn András (nem is tudtam h neked is andrásod van :D :D ) Afrikában volt, akkor írta a Budapest-Bamako itinerét(útvonalát), mert ő, és a tesója a szervezői a rallynak, ami áthalad Spanyolországig Európán, majd komppal átmennek Marokkóba, aztán Mauritánia, és végül Mali fővárosa: Bamako.
http://budapestbamako.org/hu/index
és nemrég elszaporodtk a terrorcselekmények Mauritánia-Mali környékén, de egy hóapja még semmi különöset nem mondott a Külügyminisztérium, erre ma reggelre behívták Andrást, aki utána felhívott, és azt mondta, hogy a KM a következőt mondta neki: Jó lenne ha nem mennének be Mauritániába, illetve Malibe sem... Mauritániában eddig is katonai konvojban mentek minden évben, de wááá... megőrülök.. mert ha mégis bemennek, akkor természetesen picit hűvösre vágják Andrást, ha meg nem, akkor meg ki a fene fog nevezni jövőre?? Értem ezalatt pl a 8milliós felújításunkat....
szóval nem tudom mi van.. remélem hamarosan hív András és elmondja mi van...
jajj pont most megy a híradóban...
itt meg egy cikk, minden benne van :?
http://www.origo.hu/auto/20100114-terro ... eszet.html
Vendég

Lányom kiküldött, egyedül akar fürdeni, úgyhogy visszatértem. Épp a poniknak mossa a haját :lol: És az olyan titkos, hogy csak egyedül lehet.

Olyan jó, hogy ti már ruhákat vásárolgattok. Lilinél én is vettem egy csomó ruhát előre. Kimostam őket, szárítgattam, vasalgattam, hajtogattam és közben nagyon el voltam érzékenyülve. De mivel most még azt sem tudom fiú-e vagy lány, ráadásul ugye kapunk ruhákat is meg van is, így a nagy vásárolgatás most elmarad. Bár, ha holnap kiderül a baba neme, akkor hazafelé tudok egy baromi jó túrkálót, legalább is a kirakata nagyon tetszett a múltkor, bemenni nem mertem eddig, mert akkor tuti ott hagyom az összes pénzem. De lehet, hogy holnap kirúgok a hámból :lol:

Kép
Kép
hari

Geo,
nem vagyok nagy szakértő a témában, de azért véleményem van. Ha már indulnék, akkor nem szeretném ha bizonyos részeket kivennének a versenyből. Vagy vállalnám így, vagy el sem indulnék. Azzal, ha "megijedünk" és elkerüljük ezeket a helyeket, csak azt érjük el, hogy a terroristák érzik magukat "győztesnek". Persze felelősséget vállalni a versenyzőkért, vagy magáért a versenyért, hát az egészen más tészta. Nem lennék a párod helyében, ez tény. De mégis azt gondolom, hogy az indulók döntése, hogy mennek, vagy sem.
Azért majd írd meg ha már megtudtál valamit.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Sikerült a rutin vizsgám! :lol: 8) Megnyugodtam most már, szerdán irány a városi vezetés!

Hari, majd gyere a hírekkel!
foltivspicur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?