Basszus, nem elszállt? Pedg olyan szépen összeszedtem...
Évi, nagy vagy. Hatalmas és emberi. Megérdemled a férjed, a fiad, mindent. (a tejpéppel vigyázz, én anno rákpatam a sztracsatellásra... és egy depis időszakban khm, kissé felszedtem tőle).
K vitamint régen egyáltalán nem kaptak nálunk sem. Aztán Hármaska igen, és hosszan, mert akkor én meg véralvadásgátlóval szúrtam magam. De azt értem. Négyeske pedig egy dobozzal, ha nem feledtem el beadni. Úgy hiszem, nem életbevágó, gondolom a Teremtő nem tolta el a dolgokat az anyetejjel, mert azért akkor kihaltz volna az emberiség. Nem bezsélnék le senkit az adásáról, csak hogy ha kimarad, nem katasztrófa, arra gondolok.
Pumperka szép kendő (és látom a szaktopikban nem annyira komálják, de ne törődj velük, szép és a Tied, sztem nagyobb sznobok, mint az autóbuzi pasik...)
Kőbányai találkozó jól hangzik, melyik sportpálya? Ott nőttem fel, arccal Kőbánya-alsó vasútállomás felé.... És ugye elvileg mire az lesz, már az én jelenlétem is stabilabbnak tűnik, bár igyekszem most is veszettül, de ugye Jimnél kiveri a vihar a biztosítékot, én meg alszom édesen. SŐT még tévéztem is, kölkökkel Hajlakk című film. Úgy beégtem, azt hittem, ez a grease csak más fordítás... És eleinte nem bírtam követni...
Patti, nem olvastalak, és nem a kanapén, de már ezt is bevetettem.
A bábakoktélon filózok. Mennyi az egy korty pálinka? És lehetne pl. tiszta alkohol is? Mert pálinka nincs itthon... Na meg ha bemegyek a boltba, azt sem tudom melyiket vegyem. Vagy ami van, az a baileys...
És nagyon nagyon feltöltődtem attól, hogy ennyien kiadtátok magatokat, bevallom elteltemmár a fórumok rózsaszín felhős, önáltatós világától. Ill. ugye eleinte rendesen bekajáltam, hogy én vagyok a hüle, nem vagyok elég belevaló csaj, hogy nem lépek ki, nem önmegvalósítok... Aztán rájöttem, hogy könnyű ezt a MÁSIKnak mondani. Olyan ez, mint a szomszéd gyerek, aki hamarabb hasrafordul, átalussza az éjszakát, megatöbbi, közben a mami szeme mitől oylan karikás? Szóval köszi, tényleg ilyen a világ.,
És Évi mottóját mélyen beírom a szívembe.
Na és akkor Fable nálam is nagy sláger volt, Vis MAjor a kedvenc, de újabban már nem annyira jön be. King is, meg Follet is, meg Sandford... DE nálunk is van más is a könyvespolcon, és azt sem dísznek tartom. (hihi, pl. Thomas a gőzmozdony.
)
Na megyek, anyós előbb hívott, azért törlődött ki a hozzászólás. Ugyanis mindjárt érkezik. Lassan tényleg ide is költözhetne, legalább nem sokkolna hajnali telefonokkal. Bár lehet ha az arca bukkanna fel hajnalban, sosem szülnék, mert úgy betojna a kölök.