Haliho ,
Na tegnap volt az utolso munkanapom ... Remelem mostmar tudok egy kicsit gyakrabban jonni !
Timici,
Orulok, hogy nincs nagy baj !
A kicsi nallad meg boven raer megfordulni.A 37 hetig kellene nekik , azutan mar kicsi a valoszinusege mert nem fernek el.
A parod nem tudna segiteni ezeket a dolgokat elintezni ?
Szerintem sem erdemes kockaztatni, nem hiszem , hogy jot tenne most neked egy jo kis sorbanallas a TB-nel stb.
Palma,
Hat szorgalmasan gyakorlom az akrobata mutatvanyokat, de eddig nem hiszem, hogy sikerrel. Nem baj, megbeszeltuk a baboval, hogy a 37 hetig kellene megfordulnia, szoval meg van egy kis ideje. Legjobban az "elefantjaras" tetszett
Latom hanyingerrel kuzdessz ... probaldd ki a B6 vitamint.A gyogyszertarban tudni fogjak, mondd nekik, hogy terhes vagy es miert kell.Nekem teljesen elmulasztotta, igaz nekem csak inger volt, tehat en nem hanytam.
Zsuzsi
Ezek szerint akkor egyszerre fogunk tornaszni ... En mar probaltam a zenet is, meg a zseblampat.Ez utobbira nagyon vad mocorgassal reagalt a baba.Elkezdett fordulni is, de erre pont bekemenyedett a hasam ugy, hogy levegot alig kaptam
Utanna szegeny meg sem moccant egy fel oraig ...
Talan nem veletlen, hogy a kulso forgatast a dokik ugy csinaljak, hogy elotte benyugtatozzak a mamat ?!
Ha nem fordul be a picur attol meg mehet neked az otthonszules ?
pusz mindenkinek
kamelia