SZiasztok!
Ancsa! De jó, hogy újra itt vagy! Gondolom a másik topikban a "sorstársakkal" több közös témátok volt. Ugyanazon mentetek keresztül és így jobban tudtátok egymásba a lelket önteni!
De nagyon remélem, hogy hamarosan ebbe a topikba fogsz jobban beletartozni, és velünk lesz közös témád!
Ki mikor megy ultrahangra, fiú lesz vagy lány.....
Erzsi! Bár engem nem kérdeztél, de azért elmondom az én tapasztalatomat is /vagy lehet, hogy már elmondtam/. Én tudtam, hogy nem fog megjönni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szinte a fogantatástól tudtam, hogy sikerült. Ebben az is megerősített, hogy a melleim teljesen mások lettek. Feszültek, mint amikor meg kell jönnie, de mégis valahogy más volt! AZtán el kezdtem barnázni, mint minden mensi előtt, ami egy kicsit elbizonytalanított, de amikor nem jött meg, már másnap megcsináltam a tesztet és pozitív lett.
Szóval szerintem ez teljesen egyéntől függ, hogy ki mikortól érzi! De ha nagyon figyelsz, és ismered magad, akkor szerintem lehet érezni. Bár be is lehet képzelni a dolgokat.......
Én most elkezdtem mérni a hőmet, de csak úgy kíváncsiságból. Nem nagyon értek hozzá, de azért kíváncsi lettem. Állítólag amikor emelkedik a hőd, akkor van peteérésed, és ha fennmarad akkor sikerült a baba. Hát majd meglátjuk, végül is csak annyit kell tennem, hogy minden reggel első dolgom lázmérőzni!