Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!
Legalabbis remelem, hogy az lesz, mert az ejszakank eleg hosszu volt- egyszer fent, egyszer lent...
Katica- koszi, amiket irtal, nagyon hasznosak. A kepek Borirol tunderiek!
Zsofi- nekem is ilyen mellszivo van-elektromos, es egesz turheto hasznalat kozben- a baba sokkal jobban megkinoz...
geri79

Zuzmoo
na de én is csak irigykedtem :lol: én nem mertem szánkózni, asszem meg is szültem volna...
de jövőre megyek SIELNI/KORIZNI/SZÁNKÓZNI.......

tavasszal babakocsival görkorizni....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Irulva-pirulva vallom be, hogy nekem ma reggeli meres szerint megvan a 12 kg plussz! :oops: :oops:
OK, van rajtam valamennyi víz is, látom a bokámon, hogy már megint foltos marad, ha megnyomom. De ez a víz már marad is szerintem és le is megy majd.
Barmit teszek, az elmult ket hetben heti egy kilo atlagban felcsusszan. Mennyi lehet ebből a gyerek súlynövekedése? Heti 20-25 dkg?
Még három hétnyi terhességre készülök. Ha nem kezdek el extrém módon vizesedni, akkor 15 lesz a végére. Végülis ez nem rossz. Kb tízre számolok, hogy lemegy szüléssel, mint Kristóffal (vele 11 ment le első nap).
Akkor is csak öt maradna. Az szinte semmi nálam! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Én ma kihasználtam a lehetőséget és nagyon jót aludtam. Mától ez úgysem lesz így... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok.

Edit gratula Csanad babahoz.Ferjednek jobbulast.

Kép
monyo83

Katica: a legjobbkor folytattad a gyorstalpalót. Bulcsú baba egy feneketlen vödör lett tegnap, óránként sírt, tömködte a szájába a kezét, én meg nem tudtam mit csináljak. Sőt, volt amikor rácuppant majdnem apa cicijére is :) Úgyhogy óránként fél órára mellre raktam. Csak aggódtam, hogy nem e lesz ebből további baj. (ugye nem?). Ekkor olvastam, hogy 7 naposan többet kíván enni. Talán ez lehetett. Aztán meglepő módon, kuss volt éjjel, 6 órát aludtunk egyhuzamban. Király volt!

Nóri! Háááát, egyre több a jel, hogy indul kifele a baba, nem? Lassan véget ér a labda korszak :) és randizhatsz Eda barátnőddel.

Bea: hm, vizsgaidőszak alatti őrületek. Én az ÁF-re jártam Pestre, amikor az adott félév első sikeres (5-ös) vizsgáját megünneplőn beugrottam egy antikváriumba. És megtaláltam a Harry Potter első kötetét. Nosza, ezzel fogom megjutalmazni magam. Mivel egyszerre két dolgot nem lehet olvasni, a köv vizsga 4-es lett. Sebaj! Ez is szép eredmény, meg kell jutalmazni. Ez volt a HP II. Aztán már csak 3-ast kaptam. Sebaj! Vigasztalásul megvettem a HP III.-at. Még jó, hogy összesen 4 vizsgám volt, mert az utolsót már csak 2-eskével zártam. És idehaza meg megvan a teljes HP sorozat :)

zarja

Annácska, én szétszedem a légzésfigyelőt (két érzékelő panel van hozzá) és az egyik panel van járókában a másik a kiságyban.
Igy csak a figyelő részt kell hordozni.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Edit: nagyon gratulálok Csanád babához és mielőbbi gyógyulás kívánok a férjednek! Reméljük a körülményekhez képest hamar hazaengedik és együtt lesz a kis család!

Bea: ne izgasd magad, én elértem a 15 kilót. A 167 centimmel. Igaz, a zokni lenyomata tegnap megjelent a bokámon, szóval valami szolid vizesedés nálam is elindult, és egyetlen gyűrűm sem jön rám.

A hévívzi hétvége szuper volt - én ugye inkább csak asszisztáltam a wellnesshez egy pihenőágyon olvasgatva-, azt az apró baki leszámítva, hogy kétszer indultunk el. Először pénteken 2-kor, jó egy óra alatt kijuttunk a városból, majd Érdnél a párom kocsija úgy döntött, a továbbiakban kizárólag 40-nel hajlandó gurulni. Tempomattal ment gyorsan, de az meg időnként magállt magától. Vissza, szervíz, kocsicsere, ötkor ismét elindultunk :evil: De ezt leszámítva isteni volt. Kicsit sajnáltuk is, hogy nem iktattunk be több hasonlót, de félek, ezen már nincs idő változtatni :lol:

Pénteken megjött a 36. heti keneteredményem, van valami fránya bacim :( Staphylococcus epidermis, ha jól emlékszem. Hogy a francba szedhettem össze, két hete még negatív volt a labor? :oops: Sok szart sikerült már életem során begyűjteni, na ilyen még nem volt. Ráadásul jól begyulladt ott lenn, a gátmasszázst is alig tudom csinálni, mert szűk a hely, mi lesz a gyerkőccel? Csüt-ön megyek dokihoz, addig szétparázom magam.

Most olvastam el Eszter szülésbeszámolóját. Nekem nagyon jót tett, az összes fájdalom és nehézség mellett olyan kézzelfogható képet adott, mire is lehet számítani. Bár azért bízom benne, én könnyebb szülésről referálhatok majd. (Drukkolós-önbiztatós szmájli)

Lányok, azt olvastam a János szülésfelkészítős anyagában, hogy no öblítő a gyerekruhákoz. Én meg úgy örültem, hogy fini illatuk lett és puhusok. Most akkor mossam újra az egész cuccot :?: :?:

Kép
juci-77

Juci: nehogy újra mosd az egészet! Nem lesz semmi baja tőle a babának. :)
zuzmooo

Jó reggelt!

Nah, tegnap elkiabáltam a jól alvást :? 5 órától fel voltam :cry:

Két napja kevesebbet mozog a kis drágaságom. Nem izgulok, mert biztos csak lusta. Ugye?

Takarítok ma egész nap, mert hétvégén nem vitt rá a lélek :shock:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Na beértem az irodába... És megjártam a támadónőt is beutalóért, mert elbaszták a 3eFt-os ellenanyagszűrésemet!!! :oops: :oops:

Bea!

IKEA feltekerhető szivacsmatracot vettünk utazóágyba és nagyon bevált! Abban tuti jól alszik a Bambi. Légzésfigyut csak így tudsz beletenni, mert a hagyományos matrac merevíti ki az alját és anélkül nem tudod beletenni a lapot, mert nem sík a felület.

Bugyborék? Hagyjuk, jó? Tegnap hajnali 3ig nyomtam és Zsuzsi rekordjától csak jó messze voltam... :lol:

Vizsgaidőszak: volt olyan, hogy Lucával 8hónapos terhesen 14vizsgám volt 5szigorlat belőle. Volt, hogy reggel Pesten vizsgáztam, délben Gödöllőn, este meg Pesten. Hát akkor játékra meg ilyesmire nem volt időm. De valóban szívesebben szedegetek macskaszart!!!! :lol:

Hízás: 9kg tiszta izom! :D Hétvégén az aranygaluska mellé kovászos ubit nyomtam! :roll: És én is egyfolytában finomságokat ennék. Sütit. Még csokit is, pedig nem vagyok nagy csokifaló.
Vendég

Látom, mások is szívesen tolják be a szénhidrátot így a vége felé, tegnap este 11-kor én is túrórudiztam, csokiztam és mazsoláztam :lol:

Bea, ilyenkor a baba heti negyed kg-ot hízik a könyvek szerint.

Juci, én is öblítővel mostam a babaruhákat (Sensitive) és utána kivasaltam, ami mondjuk rá fertőtleníti még pluszban, így tuti nem lesz baja a bőrének.

Tegnap összeállítottuk a babaágyat végre, jobb későn mint soha :D

Annyira furi, hogy a januárnak már ennyire a végén vagyunk...hjaaj..
lara

Lara!

Hangának ma van a szülinapja, vagy csak a vonalzó nem írja a hónapokat? Mert ha igen, akkor Isten éltesse!!!!!
Vendég

Tud valaki egy jó kis diétás kaját? Van itthon fagyasztot brokkoli, kelbimbó, zöldbab, mexikói keverék. Csirkehúst vagy halat nem akarok venni, mert tele a fagyasztó disznóságokkal (de az meg nem túl diétás). Szabi szilveszter óta fogyózik, de a sima pároltzöldség-rizs kombináció már unalmas. :roll:
(a mindmegette.hu-t ne írjátok, azon keresgélek egy napja)
zuzmooo

Sziasztok!!
A leges-legunalmasabb unalmas hétfő vár rám,még jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt...
Apukám szerint -14.5C' volt hajnalba Vácon, nem szívesen tenném ki a lábam se..

ktc:köszi a leírtakat, nagyon rá vagyok kattanva erre a témára, minden érdekel!még 1x köszi!!
most azon izgulok, hogy a bal mellbimbóm hatalmasra-keményre be van dagadva-gondolom ez a normális, az már kevésbé, hogy a jobb oldalin semmi.
Van valakinek ilyesmi?? :?:
Lehet, hogy csak az egyik mellemben lesz majd tej??? :?:
Lehet h. azért mert azon az oldalon alszok????? :?:

babakocsi:megpróbálok képet feltölteni, mert még életemben nem
hallottam, de az van ráírva:tourangoo :) (remélem jol írtam)

zsó
Kép
pcd1985

Kép

zsó
Kép
pcd1985

pont ez az, csak le van hajtva az eleje, de van hozzá még lábzsák!!
JA ÉS EZ A NEMDIZÁJNOS SZÍN!!!!!!!!

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi, ha kicsit megbirizgálod a másik mellbimbód, szerintem az is ki fog állni. Egyébként nem egyforma a két mell, sem kinézetre, sem tejadó képességben. Nekem pl. a bal a nagyobb (tejbelövellés után jobban látszódik a méretkülönbség), mégis a jobból könnyebben jön, és talán kicsit több is a tej. A bal érzetre sosem ürül ki teljesen, csomósabb, keményebb marad, míg a jobb homogén módon megpuhul a szoptatás végére. Ja, egyébként nincs olyan, hogy teljesen kiürül a mell, mert a tej nagy százaléka szoptatás közben termelődik. Estem olyan hibába nem egyszer, hogy a bal mellemben még éreztem csomót, görcsösen masszíroztam és fejtem (nagyon paráztam a mellgyulladástól, de sosem volt), erre újra beindítottam a tejleadó reflexet, és persze azután is olyan maradt a mellem. És tök érdekes, mert tejtermelő mirigy még majdnem a hónaljban is van, annyira kiterjedt a mirigyállomány, csak hát ez szoptatás nélkül fel sem tűnik. :lol: A tejleadó reflexet meg eleinte nagyon lehet érezni, egyrészt akkor húzza össze a méhet (az fájhat :( ), másrészt nekem olyan érzésem volt, mintha a hátam közepéből, a gerincem mellől húztak volna ki valami cérnát. Nem fáj, inkább érdekes érzés, én mindig nagyon vártam, mert tudtam, hogy akkor jól megy a szopi. És lehet érezni, hogy jönni fog, mint az orgazmust. Asszem ugyanazok a hormonok okozzák, azért.

Jól néz ki ez a kocsi! És a sötét színét sem kritizálom, nekünk sötétkék van. Azt csak amiatt nem szokták szeretni, mert állítólag jobban megrekedhet benne a meleg. Nem tudom, nekünk nem volt vele ilyen gondunk. Másnak tapasztalat?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2010.01.25 11:11-kor.
ktc

Zsófi! Nagyon szép babakocsija lesz a kis törpicseknek :lol: Ha ez nem menő szín akkor miaz. A piros? (bocsi attól, akinek a piros babakocsi tetszik? :oops: )

Félig kész a takarítás, de már el vagyok fáradva úgyhogy kicsit pihenek és csak utána folytatom. :roll:

bellerreni
Eger

ktc:
megint köszi, én birizgáltam, mert olvastam, h. lehet ezt stimulálni, de semmi, de ha nem egyforma, hát nem egyforma...ha nem kóros:) akkor nem gáz
csak azt várom, hogy apa majd ezen röhögjön egy évíg.:)

a nem dizájnos színt azért írtam, mert (tegnap már írtam)hogy így 4000rel ócsóbb volt. :shock: és én ezen azóta is annyira meg vagyok lepődve.....(gondolom nem kelll elmesélnem, miért)

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi: jó kis babakocsit találtatok, gratula!
zuzmooo

:!: eszembe jutott mivel szórakozhatnánk még :!:

többen írtátok, hogy visztek MP3 lejátszót, hát én is viszek, most keresgetem, tőtögetem:) az MP3akat, meg ami eszembe jut.
ti milyen zenéket visztek?

((és elméletileg lehet átküldeni mp3 formátumot emailben, akkor esetleg nem csak recepteket cserélhetnénk, hanem zenéket is.bár ebbe nem vagyok biztos))
én amire rá vagyok nagyon kattanva, az a Budapest Bár :) :) :)
várom az ötleteket :D :D

halálra unom magam :twisted: téboly
(ha ez nem jön be még a végén sütit sütök)

zsó
Kép
pcd1985

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:07-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Hááát...
Nekem a barinőm mutatta a csomagot anno, és valami ilyet láttam a DM-ben is. Ami nekem gyanús, hogy a Love Moon oldalán azt írják, hogy csak MLM rendszerben lehet kapni. De akkor hogy kerül a DM-be??? (Én az Árkádban lévőben láttam.)

Juci!
Én is öblítőztem! Ki ne moss mindent újra! :)
Én folyékony Arielt és Lenor Sensitive-et használok a babacuccokhoz. Nekem kell, hogy babaillat legyen. :oops: Max. ha Lili bőre nem bírja, akkor váltunk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi: nekem mostanában Diana Krall a nagy kedvencem, de tuti lesz a lejátszón Linkin Park is. :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=Gd9OhYroLN0
zuzmooo

Sziasztok Csajok!
Beköszönni jöttem, holnap reggel szeretettel várnak a kórházban. Blöe...
Magas vérnyomás, lábdagadás, első gyerekkel is toxémia, úgyhogy pápá nyugis utolsó itthon töltött napok. Remélem 2 hétnél tovább nem vár a császárral, mert akkor meggajdulok odabent.
Ha valami eksön van, jelentkezem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

:shock:
húha Csilla akkor ezexerint holnap tutira be is fektetnek??
és úgy várod ki a hátralévő időt-nemsemmi....

zsó
Kép
pcd1985

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Először is: Edit! Gratulálok a kisbabához! És jobbulást a férjednek!

Ma én is csak ímmel-ámmal vagyok, mert megyek a nődokkerhez. Ma lesz az első CTG-m, aztán lesz kenetvétel, meg vizsgálat (remélem nem fájdalmas, ahogy többen írtátok). Csak azon problémázok, hogy ebben a hidegben harisnyát is kell vennem a nadrág alá, és azt baszki lehalászni, nameg felhalászni magamra az öltözőben. Várhat rám egy évet a doki, mire túlleszek rajta.
Fúúú, és még valami látatlanban történő borotválkozást is végre kell hajtanom magamon...remélem nem röhög majd a dokibácsi, mikor meglát odalent :lol:

"sokat" hízós lányok ne aggódjatok, nekem is megvan simán a 15 kg plussz,lehet még több is, de arról szerencsére nem tudok. De így a vége előtt néhány héttel minek parázzunk rajta. Majd idegeskedünk a fogyókúrán :D

Én is öblítőztem a rucikat, hát legyen már valami illata, azért (is) mosom.

Kép
zsizell

Csilla: sajnálom, hogy be kell feküdnöd :( Remélem Milán babával minden rendben lesz!
zuzmooo

Csuppancs! Te szegény. :? Nem baj, legalább ott vigyáznak rád és biztos, hogy nem lesz semmi baj. Várjuk a híreket :lol: Vigyázz magadra.

Én nem viszek mp3 lejátszót. Nem hiszem, hogy eltudnám viselni, hogy ciceregjen a fülembe :?

Kész a takarítás, de uhhh, csak nyűg volt a nyakamon, pedig imádok takarítani. Imádom amikor patyolattiszta a lakás, de most, alig vártam, hogy a végére érjek. :?

Ki mit ebédel? Nálunk vadas van, de még nem vagyok éhes. Bár 11 után nyomtam be egy banánt, lehet azért.

bellerreni
Eger

Csilla, sajnálom! Ha már elég nagy a babó, akkor csak nem kínoznak bent sokáig.

Nem akarok már terhes lenni többet, unom, és kényelmetlen. Sokkal szívesebben szülnék, és esnék túl az egészen. Nem is csak azért, hogy meglegyen a baba, hanem hogy ne legyek már terhes. Pedig a babónak biztos jót tenne még az a ben töltött pár hét. Rossz, önző anya vagyok, pedig még nem is vagyok anya.... :(

boruska

ja, és megmértem magam, 13 kilónál tartok, pedig még nem nagyon vizesedek... :(

boruska

Zsizell! Én holnap megyek dokihoz, és nekem is ezek lesznek. Azt mondták nekem, hogy ha nincs nyitva a méhszáj egy kicsit sem akkor nem fájdalmas, mert csak éppenhogy odaér az újja, úgy is meg tudja állapítani, hogy nincs nyitva. Akkor fáj, ha nyitott és meg kell nézinie, hogy mennyire nyitott. Én tuti számítok a fájdalomra. Remélem nem nyíltam tovább, vagy ha igen, nem olyan vészesen, hogy engem is be akarjon fektetni. :?

bellerreni
Eger

Bori! Emiatt nem vagy rossz anya hidd el. Ahogy egyre közeledik az idő mindenki egyre türelmetlenebb, ez természetes. Lehet 1 hét múlva én is ilyen állásponton leszek :roll:

bellerreni
Eger

Boruska: egyáltalán enm vagy önző-rossz anya! Teljesen természetes hogy így érzel a vége felé.
Én meg pont ezt várom, hogy kicsit nyűgösebb legyen számomra a terhesség, hátha akkor kicsit pozitívabban állnék a szüléshez. :roll:
Lökött terhes nők, nekünk semmi nem jó! :lol: :lol: :lol:

Én hagymás disznómájat ettem krumplival.

Kicsit én is takarítottam (bár a portörlés még hátra van) és vár rám egy halom vasalnivaló is. De azt hiszem inkább megyek és ledőlök :D
zuzmooo

Zsófi: a System Of A Down sem rossz! Nekem tetszik az énekesük szóló albuma is. Pl: Serj Tankian-Empty Walls
http://www.youtube.com/watch?v=GtUxPg9jRLM

Persze az is lehet, hogy ha ott leszek, majd valami nagyon nyugis relaxálós zenére vágyok .... (bár most ez eléggé elképzelhetetlen :twisted: )
zuzmooo

Reni: tudtommal zárt vagyok, persze lehet, hogy a málnalevél tea megtette a hatását, mert amióta iszom, többet van jóslóm. De az is lehet, hogy az csak az idő előrehaladta miatt van??

Bevallom őszintén, én is uncsizom már a terhességet - mert most már számomra igenis terhes. Még két hetet adok magamnak és a babának, aztán jöjjön ki!! Szóval Bori ne aggódj - más is van ezzel így.

Nekem a kilókhoz hozzájárul egy kis víz is. Egyik gyűrűm sem jön rám, és a lábam is veriszekszi... :shock:

Kép
zsizell

Csilla
nem jó hír :roll: drukkolunk :!: :!:

Bea
fej-fej mellett haladunk, szintén 12 kiló :roll: :roll: és ebből kettő az utsó két héten. viszont már reggel is láttam a zokni helyét a lábamon, ezt úúúúúúúúúútálom...
rajtam eddig mind2-szer kb 5 kiló maradt. hát nem szerettem, de lassan lekopott.

én szerdán megyek az első ctg-re...

most volt itt a támadónéni. sajni nem úszom meg, jövő héten még látni akar...leginkább a kettős könyvelés miatt, mindent beírkálni még ezer helyre..
viszont megíratja a recepteket addigra nekem :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

bolognai spagettit kapott ma Blanka.

Boruska
asszem még vagyunk így páran.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zuzmoo
de ez nem a diétás kaja :lol: ugye?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

megyek lövöldözni :lol: :lol:
5-kor jön haza a kölök a táborból, addig el kell lövöldöznöm az időt :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Én sem örülök, de remélem hogy 2 hét múlva legkésőbb már láthatom a bébit. Azt mondta 1 hónapja dokinéni hogy nagy, és nem várjuk ki a terminust. Viszek könyvet, jobbat nem tudok, netet lopni nem tudok, ezt próbáltam decemberben, fizetős meg ahhoz drága hogy egész nap rajta lógjak. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni!
Mi hurkát-kolbászt ebédeltünk. :)
Most meg betolok egy brazil-kakaós danettet, mert annyit dícsértétek. Megkóstolom. :)

Amúgy maga a terhesség engem is fáraszt már. Most már szívesen túl lennék rajta. Voltak tök jó heteink, de ez a végére már csak nyűggé vált, és így már nem érzem olyan jól magam. Jó volna, ha már kibújna "a szög a zsákból".

Ami a zenét illeti, én nem viszek nagy faxnit. Az Adiemus-t viszem ( http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE ) , az olyan nyugis zene, de minek vigyek sokat? Ezt elhallgatom órákon át is, de ha ezt sem bírom elviselni, akkor mér gáz van. :) Akkor minek a többi?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla! Kitartás a kórházban. Azt hiszem én megbuggyannék, ha be lennék zárva oda. Ja, és nem mellesleg megölne féltékenység, hogy mit csinál a kedves egyedül itthon.

Kép
zsizell

:shock:
most hívott a párom előző csaja(van 1 gyerekük), és kb. lebaszott, hogy mit képzelek én itt terhesnek lenni
még soha nem beszéltünk..
húúú, de félek, mi lesz ebből

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi: ezt nem értem :shock: Mi a .......(füttyjel) köze hozzá???
zuzmooo

:?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:
Hát Zsófi!
Lassan kiderül, hogy nálatok is izgalmasan zajlik az élet! :) Csak apránként csöpög az infó, de szinte minden napra tartogatsz meglepetést nekünk! :)

Még ilyet! Ilyen egy hülye p...át... Ne is törődj vele! Ne idegeskedj miatta! Nem tesz jót az utódnak - még ha a végén jársz is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát úgy alakul, hogy náluk az ő családjukban ő az "anya" az egyetlen kisfiúval, én meg vagyok a betolakodó, végülis érthető.

zsó
Kép
pcd1985

Mert? Miattad hagyta ott a családját?
Szerintem ha egy kapcsolatba egy harmadik fél be tud férkőzni, akkor ott az alap két személy közt nem stimmel vmi...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?