Edit: nagyon gratulálok Csanád babához és mielőbbi gyógyulás kívánok a férjednek! Reméljük a körülményekhez képest hamar hazaengedik és együtt lesz a kis család!
Bea: ne izgasd magad, én elértem a 15 kilót. A 167 centimmel. Igaz, a zokni lenyomata tegnap megjelent a bokámon, szóval valami szolid vizesedés nálam is elindult, és egyetlen gyűrűm sem jön rám.
A hévívzi hétvége szuper volt - én ugye inkább csak asszisztáltam a wellnesshez egy pihenőágyon olvasgatva-, azt az apró baki leszámítva, hogy kétszer indultunk el. Először pénteken 2-kor, jó egy óra alatt kijuttunk a városból, majd Érdnél a párom kocsija úgy döntött, a továbbiakban kizárólag 40-nel hajlandó gurulni. Tempomattal ment gyorsan, de az meg időnként magállt magától. Vissza, szervíz, kocsicsere, ötkor ismét elindultunk
De ezt leszámítva isteni volt. Kicsit sajnáltuk is, hogy nem iktattunk be több hasonlót, de félek, ezen már nincs idő változtatni
Pénteken megjött a 36. heti keneteredményem, van valami fránya bacim
Staphylococcus epidermis, ha jól emlékszem. Hogy a francba szedhettem össze, két hete még negatív volt a labor?
Sok szart sikerült már életem során begyűjteni, na ilyen még nem volt. Ráadásul jól begyulladt ott lenn, a gátmasszázst is alig tudom csinálni, mert szűk a hely, mi lesz a gyerkőccel? Csüt-ön megyek dokihoz, addig szétparázom magam.
Most olvastam el Eszter szülésbeszámolóját. Nekem nagyon jót tett, az összes fájdalom és nehézség mellett olyan kézzelfogható képet adott, mire is lehet számítani. Bár azért bízom benne, én könnyebb szülésről referálhatok majd. (Drukkolós-önbiztatós szmájli)
Lányok, azt olvastam a János szülésfelkészítős anyagában, hogy no öblítő a gyerekruhákoz. Én meg úgy örültem, hogy fini illatuk lett és puhusok. Most akkor mossam újra az egész cuccot