Andy: végignézve a képeket, Regina nagyon aranyos, irigykedem rendesen...
Ja, és most már ideje lecserélni a vonalzódat...
Az, h a szülés fejben dől el: Akkor az én babám nagyon össze lehet zavarodva
nagyon szeretném, ha már itt lenne velünk, ugyanakkor jó lenne , ha kivárná az idejét, ilyen jó dolga sosem lesz többet, mint ott bennt
Félni nem félek a szüléstől (normális ez????), csak az utána következőktől tartok egy kicsit
Szeles: nagyon ügyik vagytok, a Mikulás nagyon tetszik
Sina: aranyos a Mesi-sarok
Marti: ha a jósló fájások röviditik a vajúdást, akkor nekem nagyon hosszú lesz...
Nem volt még jósló fájásom soha. És mindjárt 38 hetet töltök. Amúgy a cikk az jó, átrágtam magam rajta, találtam számomra új infókat is, de nagyrészét átbeszéltük már a kismamaklubban
Most látom, Zöldi is túlvan a "szülésen", minden jót neki, mielőbbi felépülést, Hannának sok tejet
Mush: nagyon szép a gyerekszoba, tetszik a függöny
BB: most olvasom a szüléstörténeted, nagyon jó, h ilyen hamar és ilyen könnyen ment neked. Mielőbbi felépülést, és kivánom, h engedjenek haza minél hamarabb
Hűha, újabb baba! Gabi:gratula neked, majd várjuk a történeted
Nem jó igy napokkal lemaradni az olvasással, csak kapkodom a fejem, annyi baba kibújt már
Vera: Iza nagyon aranyos
Mannababoca: idézni csak igy tudok: "Mondtam neki, hogy neeeeeeeeeeeeeeem, kimegyek a hóba szülni! "
Elképzeltelek....
Sina: biztos, h ilyen esetben én sem kérnék senki segitségéből, de nekem sajnos az élet döntött: mindent megadnék, h anyukám itt lehessen én segithessen, és egyáltalán, h láthassa az unokáját, de ő már lassan másfél éve, h nincs...Anyós jön, majd, de meglátjuk, ha túl bele akar szólni, hamar leszerelem. Próbáltam már utalni rá, h csak takaritás, főzés, mosás téren kell segitség, a babával kapcsolatos dolgokat én majd intézem. Nem tudom, mennyire értette meg, de már képzeletben ő fürdeti
Még jó, h szoptatni is nem akarja ő
Mágnes: én is csak decemberben tervezek szülni, dehát lassan már mindegy, mert novemberből még 4 nap van hátra...
Csaki: üdv újra itt, nem volt semmi a szülésed, de lényeg az, h minden rendben
Üdvözlet az újonnan csatlakozott kismamiknak, jobb későn, mit soha
Vera: drukkok Izának, reméljük nem lesz semmi gond a későbbiekben
BB: mielőbbi felépülést nektek, jó, h tudsz a kórházból is irni
Kati: utólag is boldog névnapot, ez az arcüreggyulladás nem semmi, gondolom annyira hiányzott, mint púp a hátadra, mielőbbi gyógyulást neked
Magika: kicsit lemaradtam, ha felvilágositanál, kié ez az aranyos gyerek?
Na, most értem a végére, fél délelőttömet itt töltöttem a gép előtt és titeket olvastalak vissza, meglepő módon a derekam sem fájdult meg...Aránylag "tünetmentes" vagyok, ha nem mozgolódna a babóm, vagy ha közben nem ütköznék neki a hasammal mindennek, észre sem venném, h terhes vagyok...
Most látom, kicsit sok lettem egyszerre, bocsi mindenkitől