Sziasztok!
Itt vagyok én is,csak úgy elvoltam...tegnap meg a mérgességtől nem volt kedvem írni...ma sem vok még a toppon,ráadásul meg is jött közel 50nap után
úgyhogy rossz paszsban vok,nyelvsulit is le kellett mondanom...
Adri,hm..sinlacról még nem is hallottam ilyet...sajnálom,hogy nem jött be,és hogy megint hányt szegény Zora
Flake Adri,sajnálom,hogy lett ez az allergiád...remélem a diéta majd segíteni fog!Ábel meg nem biztos,hogy örökli.Nekem bőrproblémáim vannak,pl:fém allergia..és ezt sajnos Luca pl örökölte...Zsombi a fémet talán nem,de azt igen,hogy nagyon hamer kiszárad a bőre és ekcémás lesz,úgy,mint én
Luca ezt a szárazságot kinőtte egy éves kora körül,remélem Zsombi is kifogja.
Angelita,szerencsére nekem márcsak a szokásos takarítás van hátra..
De én is kivoltam dögölve a múltkori iszonyat nagy takarítás után...persze mind2 gyerek itthon volt,úgyhogy pihi nuku.
Ádibaba,nagyon cuki lehet Réka ahogy tapsol
Luca nekünk i sköztünk aslzik,és nem is hajlandó egyenlőre átmenni az ő szobájukba,igaz apa megmondta,mire hazajön augusztusba,addigra szoktassan ki őket a saját ágyukba...Vmelyik nap mondtam is Lucának,hogy este is ott kellene aludni a szobájukba,mert ha délbe lefekszik akkor a sját ágyába pihikézik..de azt mondta,hogy NEM ő a hálószobába alszik
A mi
alvásunk:napközben ált 2-3x változó mennyiséget...éjszaka meg ált 2x kelünk
Evés,5ször eszik...de az idő változó,attól függ,hogys mikor ébred!
Lina,Lili hogy érzi magát az új oviban?Sajnálom,hogy nem csináltatok képeket a kirándulásotokról
Orew,örülök,hogy hízott Zara
Nincs ővele semmi gond sem,egyszerűen modell alkat
Goldplast,megértelek...de nem kell minden rezdülésükre ugrani,meg midenhol kipárnázni,ahogy már írtam is,meg kell nekik tanulni elesni is...na persze pl ne az üvegajtó közelébe gyakorolja a felállást,vagy az éles asztalsarok közelébe..ezekre figyelni kell természetesen
Dbea,örülök,hogy jobban vagytok!!Mit mondott a doktor néni?