Jó reggelt!
Kicsit még kóma vagyok, mert tegnap ugye hazaértünk, rögtön letettem magam vízszintbe, és betoltunk apával egy Rodriguez filmet nézés céljából. 1/2 8-kor csörgött a telefonja, a zempléni cimborája hívta, akivel előző nap megbeszélte, hogy a Dunántúlról útban hazafelé beugrik hozzánk hétfőn este (ott is alszik) ,mert olyan ritkán tudnak találkozni. Igen ám, csak apa félreértette a napot, és nem hétfőről volt szó, hanem tegnapról, és a srác már Pestről hívta
Úgyhogy 1/4 10-re megérkezett, aztán én kb. 1/4 2-ig bírtam a gyűrődést.
Berni: erre én is kíváncsi lennék, mert nálam is hasonló a helyzet, bár mondjuk én 1 héttel utánad "kullogok"
Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani... Jövő héttől pedig nst...
Egyébként tegnap kicsit lehaltam. Főleg anyósomon, de ez már nem is meglepő. Abban viszont annyira jól egyet értenek anyámmal, hogy már az elejétől nem szabad tutujgatni a gyereket, mert elkényezteted. Előadtam, hogy tök jó lesz, mert az első 1-2 hónapban majd együtt alszunk napközben a kanapén, amikor csak lehet, a kiságyába csak éjszaka kerül be, vagy ha csinálnom kell valamit, ere mind a ketten úgy néztek rám, mint a véres rongyra, hogy "Persze, ezzel csak elkapatod a gyereket, aztán meg nem tudsz tőle szabadulni, mert mindig azért fog sírni, hogy ölben legyen..." Miről beszélnek? Nekem ne mondja senki, hogy egy 4-6 hetes gyereket el lehet kényeztetni...
Aztán párom elkezdte meséli anyósomnak, hogy miket vettünk legutóbb. Amikor a mellszívóhoz ért, anyósom felsőbbrendűen megszólalt: Mucikám, az lenne a legjobb, ha megtanulnál kézzel fejni! A géptől úgyis csak begyullad a melled!
Ezzel se lenne gond, ha ezt emberi hangnemben közölte volna velem, és mellesleg tudná, mi az a mellszívó
, meg hogy nem úgy van már, mint 35 éve, mikor ő utoljára szoptatott (megjegyezném, hogy csak 2 hónapig).
Aztán kicsit megsajnáltam, mert bevásárolt mindenféle babaápolási cuccot Johnson's-ból, és mikor mondtam neki, hogy én leginkább a gyógyszertárit használnám, akkor csípőből közölte, hogy dehát az csak az első 1-2 hétben kell, és különben is csak jót akart, és most már csak olyat vesz, amire azt mondjuk, hogy kell...
Na, mindegy, nem panaszkodom, de egyre nyilvánvalóbb, hogy nagyon kaka helyzetnek kell lennie, hogy bárki odaköltözzön az elején. Pedig erre is rákérdezett, de kerek-perec megmondtam neki, hogy szeretném...