Jó reggelt!
Tina nagyon sok boldogságot kívánunk mi is nektek, várjuk a képes beszámolót!
Namármost valami itt azért nem igazságos: ti nem örültök a nagy forróságnak érthetö okokból, én nem örülök a hidegnek és a folyamatos esönek. Egész héten esni fog, eddig is minden nap esett, de közben volt legalább 30 fok pár napig. Most már csak 20 fok a napi max. egy hétre elöre nézve...
Kiegyezhetnénk abban, hogy elosztjuk testvériesen a fokokat és a mm-eket. Ti is kaptok egy naponta egy kis nyári záport, cserében mi olyan 5-7 fokot, na? Áll az alkú? Jut is, marad is...
Megint kezdödik a családi mizéria, immár a nagyanyámnak is elmenöben a maradék esze. Elöbb kidobja az embert, meg se kérdezi, hogy miért nem ír, aztán sopánkodik, hogy egyedül maradt. Hát nem érzem magam igazán hibásnak. Ö szörnyen ráér, nekem meg van egy nagy családom, amit elöször el kell látnom és ha még marad idöm és energiám, azt fordítom a felmenöimre. Nagyon egoista beállítottság?
Ircsi ne bolondozz már!
Héfön megint a sebészeten kezdünk. Immár 4. napja szenvedünk Eni hirtelen begyulladt körmével. A nagylábujjáról leesett a sérült köröm, erre az új begyulladt nagyon hirtelen. Reggel még alig látszott, hogy gubanc van, mire a suliból elökerült, rendesen körben gennyes volt. Hívtam az összes dokit, aki ebben utazik, de persze aznap senki sem volt már délután szolgálatban. Már majdnem a kórháuba vittem, de a gyerekdoki mégis elökerült és kapott egy rivalon-os kötést. Ki is nyílt töle a gennytasak, de a gyulladás csak nem akar visszahúzódni, így végülis a gyerekdoki küldött el sebészhez. Talán mégis magamra kellett volna hagyatkoznom és rögtön ott kezdeni. A sebész azt mondta, hogy megpróbáljuk antibiotikumos krémmel hétföig, ha akkor se lesz jobb, le az új körömmel is.
Háát...
Iminek meg Eni furikázása közben megint eleredt az orra vére. Olyan gyakran vérzik, de a gyerekdoki szerint nincs baj, normális, már elvégezték az erre vonatkozó vizsgálatokat is. Ö meg olyan kis rutinos, már érezte, hogy vérezni fog és nem pecsételte össze magát.
Nem unatkozom szokás szerint.
Megyek is, mert rengeteg a dolgom, babakelengyét is kivasalom ma végre, ha minden a terv szerint halad, aztán ebéd és bevásárlás. Mentünk volna ma a Boden-i tóhoz strandolni, de ilyen hidegben nincs ok értelme.
Este lesz a magyar kultúrintézetben magyar gyerektáncház, talán oda elnézünk.
Én is álmos vagyok. A vasértékem megérkezett a szokásos 10-re. 6 hét alatt majdnem 4 egységet esett. Azzal együtt, hogy vasat szedek, már amikor nem felejtem el. Eddig minden terhességnél 10 volt a végén az érték, de max. 13. Legalább nem rozsdásodok, mert nincs miböl.
Puszi: Barbi