Új privát üzeneted érkezett!

Mellbimbó kisebesedésére pedig a Garmastan (gyógyszertár) és a Dm-es bimbóápoló krém jött be (az Avent-es ugyanolyan jó volt, mint a Dm-es, csak mintha drágább lenne). Garmastant úgy emlékszem, hogy le kell mosni, de az utóbbit nem feltétlenül. Szerintem legyen nálatok a kórházban. Bimbóvédőnek meg a MEDELA-t ajánlom, szopitanulásnál nagyon jól jön, ha kisebesedett a cici, akkor is. 3 féle méretben kapható és a többi márkával összehasonlítva sokkal nagyon felületen tapad meg a bőrödön, ezért használat közben is ott marad. Remekül megmarad a vákum, az éhes gyerek össze-vissza kapkod a kis szájával, úgyhogy az elején megy a bénázás mindkét fél részéről általában, nekem ez sokat segített. 2hét után már nem használtuk. Szerintem ezek k e l l e n e k. KépPersze nekem tök mindegy, mindenki azt vesz, vagy nem vesz, amit akar, csak megírtam a tapasztalataimat.

Puszik, Este Jövök :) Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.11 09:41-kor.

maccs01

Én is ezt használtam, kellemes, picit citromos illata van, de nem zavaró.

szilvás76

Sziasztok!

Én is későn keltem, most már persze melóban. Gyorsan végigfutottam amit irtatok.

Barbcsi, Szilvás kitartást nem lesz még gond!!!!!!!

Látom kezdenek beindulni az események. Nekem meg nagyim éppen tegnap mondta, hogy én már hónap végén anyáék akarok költőzni, hol van még az augusztus 14 :roll: :roll: Mondtam neki, hogy azért nem lehet tudni mikor akar a kisasszony kibújni és jobb ha doki közelében vagyok. Ő meg, hogy hát a doki mindig azt mondta ez egy tökéletes terhesség nem lesz itt semmi gond. Kezdtem is gondolni, hogy parázok na erre mit látok ma van akinek kezd nyílni a méhe..na akkor nem paráztam túl a dolgokat. Készülni kell mert a nagy meleg miatt soha nem lehet tudni mi lesz.

Mi végre megrendeltük a bababútort, kiságyat külön kell venni ezek nem csinálnak, na de mindegy majd azt is elintézem. Hétvégén lehet megyek a DM-be veszek pár dolgot ami kell a babának legyen meg.

Én is rosszul aludtam. Sárgadinnyét ettem későn így én is 2 óránként jártam pisilni :x ez még nem is lett volna gond ha vissza is tudtam volna aludni de valamelyik barom (bocsi a kifejezésért) szomszédom nem kötött volna a tehene nyakába csengőt és nem csengetett volna egész álló éjjel. A kutyák meg előszeretettel ugatták :evil: :evil: ablakot meg bezárni mégsem lehet iylen melegben :roll: Na mindegy túléltem, de utánajárok enne a tehénnek, mert nagyon idegesít, már jó ideje kolompol.

Kép
Kép
melisch

Szilvás neked meg NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
melisch

Csajok, este visszaolvasok, most csak benéztem.

Szilvi, Barbcsi, sokat pihenjetek, vigyázzatok magatokra!

Pussz

maccs01

:-) Köszi... Sasszemű ;-)

szilvás76

ez nagyon véletlen volt de örültem, hogy megláttam :wink:

Kép
Kép
melisch

Szilvás boldog szüli napot :D

lányok nem olvasok vissza majd talán este mert nagyon nem jól vagyok ez az idő iszonyatosan megvisel gyenge , fáradt kimerültnek érzem magam ráadásul nagyon szúr a hasam alja enni sem megy inni nagy nehezen mert muszáj meleg van inkább hányingerem van :( aludni sem megy Bencike drága kerek 2 napja már megállás nélkül mozog még apját is felébresztette az éjjel annyit ficánkolt és jól hátba rugdosta :) ja meg csuklott hajnalban szerintem .
Vendég

ja még annyit képzeljétek unoka tesóm barátnője 2 hétel volt idősebb nálam és 2. -án megszült 2117 gramm és 47 cm hosszú kisfiúnak adott életet és semmi baja se a mamának se a babaának itt egy képecske róla :) Kép

akkor párom munkatársa is kismama és azt mondták neki 20 hétig kislány elmentek 4 d re ott azt mondták ez nem lány fiú most 29 hetesen megint elmentek 4d-re és kiderült az előző vizsgálaton elnézték mert mégis kislánya lesz :shock: na mik derülnek ki még a 4d - is lehet tévedni
Vendég

Sziasztok ismét! :D

Szilvi Boldog Szülinapot!
Kicsit visszafeküdtem és bealudtam :(

Barbcsi! aranyos Bence :D
Fancsa "sebén" még nem igen látszik javulás...de hát még csak a második kötés van rátéve....

Ircsi! Cukorborsó-Zöldborsó Ugyan az :D

Olyan mint a sárgabarack és a kajszi :wink:

Már most dől rólam a víz...meleg ez az átkozott panel :(
Ma kimegyünk a házhoz...Tibi még festeget,én csinálok amit tudok...(takarítok,stb)
Vasárnap Fancsa-Laca Évvégi Záróvizsgája...vagy este jövünk haza vagy csak hétfőn.
Addig is mindenkinek kitartás!!!Aki teheti menjen víz közelbe :D :wink:

Vigyázzatok magatokra és a babókra! :D

Puszikaaaaaaaaa :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.06.11 11:12-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon édes ez a pici baba :)
Jó egészséget nekik!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vanilla, De édes ez a Baba... Mi az a fején??

Lányok, köszi... ;-)

szilvás76

Szilvás! Sok boldog születésnapot kívánok Neked!!! :wink: Nekem 2 hete volt, akkor Te is Ikrek vagy! :wink: :D

Megint elaludtam a gyógyszertől. :oops: De mire raktuk fel Tomival a tapétát, már felébredtem. :lol: Eszem, aztán foci vb. Már a férjemmel együtt nagy izgalommal várjuk. Bár én sem fogok sörözni, majd hideg limonádézom és pattogatott kukoricázom. :D Remélem az izgalomtól nem fogok szülni, ha mégis, akkor legelőbb a döntő alatt! (ugye az júl. 11-én lesz) :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Igen, ikrek. Neked is boldog szülinapot, így utólag is!!! :-)

Na sziasztok, megyek... Hétvégén tuti nem leszek, mindenki vigyázzon magára ebben a gatyarohasztó melegben!

szilvás76

Szilvás:SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!És nagyon vigyázz magatokra tessék vissza venni a tempóból,amennyit tudsz pihenj!!!

Barbcsi te is pihenj és nem lesz gond Bence nem akar majd kibujni és ne izgulj annyira a foci miatt!!!

Ircsi téged nem szeret senki????Nah ezt nem gondoltad komolyan remélem!!!!Szeret mindenki nagyon is dinnye nagyon imádom de csak a görögdinnyét és ma én is hozatok apjukkal!!!!

Évi remélem kibírható volt az uztazás és vigyázz magatokra nagyon!!!!

Dia sajnálom a rendetlenséget ne idegeskedj sokat könnyü ezt mondani tudom én is folyton feszült vagyok ha arra gondolok mennyi mindent kell csinálni még!!!!De próbálj kicsit pihengetni is!!

Maccs köszi az infókat én is venni fogok mindent majd ki is írom innen a márkákat,mert nekem nagyon kicsi mellbimbóm van sajnos,nem lesz egyszerű!!!Szemölcsök túl leszek rajta eddig is kezeltük de ez vissza jön,és sajnos lehet a fagyasztás után is vissza fog,doki szerint ha megszülök akkor könnyebb lesz mert így nagyon sok mindent nem tud adni amit lehetne a hüvely gyulladásra is,és az fertőz vissza szemölcsöket és az is hozta ki őket sajnos nekem ez elég régóta fent áll de mi lesz így szülésnél a babának nem lesz baja remélem,nah de dokival mindent megbeszélek azért!!!

Én valószínű holnaptól nem leszek 3 napig,festés takarítás viccesen hangzik de alig várom ma bevásároltam tísztitó szert reggel 6 kor indulok anyáékért és 3 napig nagy munka lesz.Már majdnem kimostam minden textiliát a házban a függöny maradt de azt még nem veszem éle majd holnap,párom szerint én imádok mosni még a tiszta ruhát is kimosom ez igaz a fürdőben van felakasztva köntös amit nem használunk ha jön valaki azért van ott
most azt is át mostam párnák mindent :lol: :lol: :lol:
Majd este még jövök és akkor holnap indul a meló jaj mit fogok én kapni a valamihez hozzá nyúlok anyukám az nem enged semmit csinálni,párom ezért akarja annyira őt hozzam takarítani mert anyós itt van 5km-re anyáék meg 100-ra,de anyósom felől én a szekrényt is arrébb rakhatom azt nem érdekli,anya meg semmit nem enged magába akarja majd megváltani a világot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Tina holnapra nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek,de jó biztos szuper lesz és utána meg jön a kis trón örökös!!!!!

Kép
bévi

Én tegnap előtt voltam sírós :-(. Tegnap még kicsit érzékeny, mára már egészen emberi :-).

Nekem is fájdogál a hasam és a derekam. Meg jól bele-bele szurkál alul. Olyankor lefekszem és sokat iszom (inni egész nap iszom)... Eddig sosem ittam édeset meg cukrosat. Most mindent teszek bele, csak, hogy sokat igyak....

Biztosan a meleg...
szilvi35

Védőnőt túléltem. Elmondta a nézeteit, én nagyon bőszen bólogattam... és majd a saját nézeteim szerint csinálom a dolgokat :wink:

Sterilizálás
Szerintem (meg a hugaim szerint is) felesleges. Alapos mosogatás elég... Cicimet se fogom sterilizálni... :wink:

Szilvás
Boldog szülinapot!
Nyugi... neked is kicsit lassítani kell!

Limo
Későn kelők is fognak néhány hét múlva korán kelni :lol: :wink:

Barbcsi
Pipolphen elsődlegesen nyugtató hatású...
Lapos hátonfekvésnél a pocak a nagy vénát nyomja el, ami a szív felé szállítja a vért, attól lehettél rosszul. Vagy olyan kicsit ülő helyzet kell, vagy inkább bal oldalra billenve feküdjél!
(nagyon jó a szopis párna :wink: )
Szoptatást meg lehet oldani egy sima pólóban is....

Királylány
Kitartást!

Sucer
Most már az ülő munka se igazán neked való! Közben azért tessék pihenni is!

Maccs
Van, akinek kell bimbóvédő, van aki az első pillanattól szoptat nélküle :lol: :wink:
Mindenki más, mindenkinél más jön be! :wink:
Én előre nem fogok venni, ha kell, akkor majd Katus-apa megy és vesz....

Melisch
Jó kis falusi idill... tehenek, kutyák... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Vanilla
Azért próbálj inni!
Aranyos az unokatestódék babája :lol:
4D se mindenható! A baba fekvése határozza meg, hogy mit is lehet látni!

Csillag
Takarítással óvatosan!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szilvás76"]v írta:szilvás76anilla, De édes ez a Baba... Mi az a fején??

Branül... gondolom, kapott infúziót, injekciót....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kimosva, kivasalva, elpakolva, kipurcanva, pihenve, piacozva, autótmentve... címszavakban a mai napom!

És kitört a hétvége.... nem mintha nekem számítana :wink:

Vanilla! Édes kis csöpség, és hála minden rendben. Akkor kb. annyi idős a képen mint most mi (cirka), tehát így néznek ki a gyekőcök a pocakban. Egész jó!!!!! :P :P
limo73

Barátnőmmel elmentünk a FÓRUM-ba... kicsi Interspar, C&A, H&M, stb...
Hazafelé felszállunk a buszra... megállapítjuk, hogy megy a légkondi... és leültünk a majdnem tök üres buszon oda, ahol a meleg levegőt nyomta befelé... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(rötyögtünk, mint 2 tini....)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Még kihasználom az időt, és alszooook! A párom azt mondja a mi lurkónk ugyis éjjeli bagoly lesz, mindig este indul be :D

Sterilizálás: szüléselőkészítőn szintén ezt mondták erről, amit az előbb Ircsi írt. Állítólag a kifőzés csak arra jó, hogy tönkrevágja az üveget, mást nem is ér.

Én sem fogok ebből nagy ügyet csinálni, mivel gondolom számos szitu lesz, amikor nem tudnám megoldani, így inkább szokjon hozzá a saját bacijainkhoz.
limo73

Meggazdagodtam! :x :x Aranyérre valakinek, valami jó ötlete? (Reparont, MAstut kivéve)
limo73

Limo
Műtét! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok, egy gyors bekukk, pihizek 2 feladat között,...

Köszönöm, hogy gondoltok rám, Maccs még sms-t is írt... olyan cuki :lol: :lol: :lol:

Szilvás, boldog szülinapot!!!

Legyetek jók a hétvégén, most már mindenki a pihenésben legyen lelkes, vegyétek elő a régen elolvasásra váró könyveket, nézzetek filmeket, az apukák meg hordják nektek az innivalót :) Hőségriadó van, vegyétek komolyan! Nekem muszáj lesz napra menni, ha már így esett :D

Kép
xtina75

Tényleg nem kötözködni akarok... csak az agyam jár...gondolkozom... :wink:
Ha abban a folyadékban "sterilizálom" a cuccokat és utána sima csapvízzel leöblítem, ott vagyok, mintha nem is "sterilizáltam" volna.
Akkor????

Most már kiváncsi lettem, hogy mi van abban a folyadékban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.06.11 17:32-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi :D :)

Kép
xtina75

Köszi Ircsi! Tipikus doki :D , mindjárt vágni akar, pedig úgy emlékszem nem is sebész vagy! (Vicc, nem akarlak megbántani)

Tina! Tényleg, minden jót holnapra!!!
limo73

Köszi Limo :) Kezd rámjönni egy kis para... :D De majd elmúlik.

Kép
xtina75

Limo
Katus-apa sebész :wink:

Egyébként sok-sok tanács:
http://drbanfalvipeter.blogspot.com/200 ... azasu.html

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Még jó, hogy cirka köztünk az ország, mert már látom is szikével a kezében támadni!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
limo73

Hihi.... dolgoztunk néhány éve Pécsen :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megjöttünk,kaki napom volt,a buszutazás se volt leányálom de én vagyok a marha 8 hónapos terhesen ...aztán egész nap ültem anyukáméknál,annyi hogy elmentünk boltba meg fagyizni,aztán megint ültem,és megint,hazafelé a kocsiban már majdnem szétszakadt a hasam :(((( nagyon rossz volt,most zuhany és fekvés...Most is nagyon kemény a hasam,fúú de rossz érzés.

Szilvás,boldog szülinapot!

Barbcsi,Pipolphentől elhiszem h.alszol...de rád is fér a lazítás...
Másfél liter,az semmi egy kismamának,főleg hőségben...
Én kaptam sterilizálót kölcsön,abban fogom a cumisüveget,cumit,meg amit még kell.
Édes a babótok.

Vanilla szép a baba,kanül: :(

Tina!!Holnapra csodás napot és felejthetetlen esküvőt neked,sokat gondolok majd Rád!

Dia,felfordulás :( nem egyszerű..

Limo,autómentés,aranyér :( :(

Csillag és Bévi,azért csak óvatosan a hétvégi munkáknál...

Ircsi szerzed a kuncsaftokat férjednek :)

Bocsi de most csak címszavakra telt...nagyon rossz itt ülni...de ki nem bírnám :)

Pécsiek míg el nem felejtem a ruhák megvannak majd viszem őket,de sztem nem erre a talira,majd legközelebb(ha bemegyek a klinikára)
Mentem a víz alá..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

PASIKÉPZŐ
OKJ-s szakképzés
A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő !
Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.
A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:
1. Leválni az anyámról (2000 óra)
2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
3. A feleségem nem az anyám (350 óra)

KÖTELEZŐEN VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK:
1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra).
2. Kész vacsora ..... egy mosolygó feleség (200 óra).
3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra).
4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra).
5. Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra).
6. Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel).
7. Előbb sikerül kielégítenem a feleségemet, mint hogy elkezdené tettetni (kb. 1500 óra).
8. A cipők maguktól soha nem mennek el a cipős szekrényig (800 óra).
9. Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra).
10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra).

FAKULTATÍV TANTÁRGYAK:
1. Emésztési technika, hang nélkül.
2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
3. Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni).
4. Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet.
5. A jégkockatartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató).
6. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát.
7. A WC-ülőke dörrenésmentes lehajtása.
8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?
9. Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat).
10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield irányításával).
11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ilyenkor ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény, melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK:
(A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni).
1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig.
2 . Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne.
6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából.
7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése.
8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő leparkol.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megint magamban irogatok itt... :cry:

Megyek inkább apa mellé focit nézni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pihiztem kicsit :)

Évi! Már vártalak, gondoltam rád itt a hűs szobába.

Most megyek ülőfürdőzni, mielőtt Katus-apu utolér a szikével. :evil: :cry:

Jó éjt mindenkinek, és aki csak teheti ki se dugja az orrát holnap!
limo73

Drága Kismamik, holnap mindenki maradjon a lesötétített lakásban, vagy valami extra klímás helyen!!!! Én sajna Kalocsán, ballagáson egy rokonnál, remélem nem leszek rosszul, ma a séta végén levert a víz és le kellett ülnöm, pedig 2 fagyit is benyomtam az elején, de talán a víz nem volt elég!

Tina: mi mást is lehetne kívánni- NAGYON NAGYON BOLDOG CSODÁLATOS ESKÜVŐT-SZERELMET-GYEREKET-ÉVEKET!!!! :))))))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek!
Kép

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenki vigyázzom magára!
Pihenés, sok-sok folyadék!!!!

Mi most ugrunk el a piacra. Utána megyünk a fürdőbe :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt Mindenkinek!

:) :) :)
szilvi35

Bevásárlás megvolt....

Most következik....

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Estig megszabadultok tőlem...
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Tina nagyon sok boldogságot kívánunk mi is nektek, várjuk a képes beszámolót! :)

Namármost valami itt azért nem igazságos: ti nem örültök a nagy forróságnak érthetö okokból, én nem örülök a hidegnek és a folyamatos esönek. Egész héten esni fog, eddig is minden nap esett, de közben volt legalább 30 fok pár napig. Most már csak 20 fok a napi max. egy hétre elöre nézve...
Kiegyezhetnénk abban, hogy elosztjuk testvériesen a fokokat és a mm-eket. Ti is kaptok egy naponta egy kis nyári záport, cserében mi olyan 5-7 fokot, na? Áll az alkú? Jut is, marad is... :)

Megint kezdödik a családi mizéria, immár a nagyanyámnak is elmenöben a maradék esze. Elöbb kidobja az embert, meg se kérdezi, hogy miért nem ír, aztán sopánkodik, hogy egyedül maradt. Hát nem érzem magam igazán hibásnak. Ö szörnyen ráér, nekem meg van egy nagy családom, amit elöször el kell látnom és ha még marad idöm és energiám, azt fordítom a felmenöimre. Nagyon egoista beállítottság?

Ircsi ne bolondozz már!

Héfön megint a sebészeten kezdünk. Immár 4. napja szenvedünk Eni hirtelen begyulladt körmével. A nagylábujjáról leesett a sérült köröm, erre az új begyulladt nagyon hirtelen. Reggel még alig látszott, hogy gubanc van, mire a suliból elökerült, rendesen körben gennyes volt. Hívtam az összes dokit, aki ebben utazik, de persze aznap senki sem volt már délután szolgálatban. Már majdnem a kórháuba vittem, de a gyerekdoki mégis elökerült és kapott egy rivalon-os kötést. Ki is nyílt töle a gennytasak, de a gyulladás csak nem akar visszahúzódni, így végülis a gyerekdoki küldött el sebészhez. Talán mégis magamra kellett volna hagyatkoznom és rögtön ott kezdeni. A sebész azt mondta, hogy megpróbáljuk antibiotikumos krémmel hétföig, ha akkor se lesz jobb, le az új körömmel is. :( Háát...

Iminek meg Eni furikázása közben megint eleredt az orra vére. Olyan gyakran vérzik, de a gyerekdoki szerint nincs baj, normális, már elvégezték az erre vonatkozó vizsgálatokat is. Ö meg olyan kis rutinos, már érezte, hogy vérezni fog és nem pecsételte össze magát.

Nem unatkozom szokás szerint.

Megyek is, mert rengeteg a dolgom, babakelengyét is kivasalom ma végre, ha minden a terv szerint halad, aztán ebéd és bevásárlás. Mentünk volna ma a Boden-i tóhoz strandolni, de ilyen hidegben nincs ok értelme. :( Este lesz a magyar kultúrintézetben magyar gyerektáncház, talán oda elnézünk.

Én is álmos vagyok. A vasértékem megérkezett a szokásos 10-re. 6 hét alatt majdnem 4 egységet esett. Azzal együtt, hogy vasat szedek, már amikor nem felejtem el. Eddig minden terhességnél 10 volt a végén az érték, de max. 13. Legalább nem rozsdásodok, mert nincs miböl. :)

Puszi: Barbi
Vendég

Tina!
Sok boldogságot kívánok nektek! :)

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok!

Gyors bekukk, helyzetjelentek.

Tapétázás kééééééééész! Wáóóóó. Nagyon jó lett, legalábbis nekem tetszik. Szoba rendbe rakva csak a jövő héten lesz, mert Gábor hétvégén dolgozik, de most takarítok ezerrel. Nem mondom jól kifáradtunk tegnap, este 9-re végeztünk. Igaz, hogy du 3.kor kezdtük a tényleges tapétázást. Bencegyereknek is bejön.

Tina nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Küldenék sms-t, de nincs meg a számod....

Ircsi na a sterilizálásról nekem is ez a véleményem. Nem fogok. Bencénél kifőztem a dolgokat, igaz nem túl gyakran, mert mindign elfelejtettem, de ezek szerint rosszat nem tettem vele...

Vanilla aranyos a csöppség csak épp picit korábban jött.

Barbcsi utólag is nagyon sok boldogságot kívánok neked születésnapod alkalmából.

Szilvi neked küldtem sms-t ez6ügyben, de itt is boldogat!

Na megyek, folytatom a takarítást, egészen jól állok....

Évi ma pihenj!

királylány

Tina

Kép

Megjártam a fodrászt,utána boltok,szúnyogírtó mert invázió van,ruhapróba,na közben majdnem elájultam,sose bírtam a hőséget de ez igen durva volt,friss frizura bye bye,helyette folyt rólam a víz de szó szerint,vörösödtem,ehhh úgy szégyelltem magam,és még ruha se lett,na majd holnap a vásárban. itthon is hiába sötétítünk,28 fok van,de az ablakot nem csukhatom be mert akkor sose szárad meg az a rohadt beázott fal. Most a ventillátor előtt ülök,de az se a legjobb megoldás ugye. Magzatom mindenesetre elég jól érzi
magát,szétficánkol,fodrásznál is győztem felugrálni :)

Ircsi jó pihenést.

Bmaas,én kiegyezek egy normál időben és hőmérsékletben!!
Köröm :( kitartás a vasaláshoz.
Mióta rájöttem h.nem jól szedem a vasat(étkezés előtt 1 és után 2 órával nem lehet)folyton elfelejtem bevenni mert akárhányszor eszembe jut vagy pont ettem vagy pont éhes vagyok...

Dia,kész,de jó,biztos tök jó lett!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi igen, jó lett majd teszek képet is.
Ruhapróbálgatás: utálom!!! Főleg ebben a melegben. Rólam is szakad a víz, ha végeztem letusolok és vízszintesbe teszem magam. Bár most lassan haladok. Jó, közben mosok, teregetek...

királylány

Ja tényleg mosni nekem is kell...na,bepanírozom a húst,beteszek egy mosást,aztán megcsinálom a hidegsalátát,kisütöm a húst...ebéd után átmegyünk Miki bátyjáékhoz(meg közben a szerelő aki az utcában lakik beszereli a 3 pontos bizt.övet hátra,ugyanis csak 2 pontos volt,az nem jó az autósüléshez..)és du.pihi...szundi,film,valami...apa se maszekol ma...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?