Évi, hát, ez van, edződünk... A kórházban is Kristóffal azt gondoltam, hogy ami nem öl meg, az megerősít...
Olvastam a császáros kérdést meg a tök jó kórházi listát is: én véreztem rendesen, kellett a nagy betét. Meg nekem a két hálóing kevésnek bizonyult, minden nap küldtem haza mosásra az egyiket és utána drukkoltam, hogy a következő látogatásig kibírja a másik.
Mellbimbóvédővel engem hülyének néztek, sterilizálták nekem, de nagyon csúnyán néztek rám, hogy én ezt használni akarom...
Meg a krémet is titokban használtam...
Aztán leordították a fejemet, hogy miért nem viselek szoptatósmelltartót (amikor tökre bedurrantak a cicik és sehogy sem volt kényelmes), illetve a nővér közölte, hogy meg ne lássa, hogy az újszülöttet még egyszer arra a babzsákra fektetjük (amit most alváshoz használok, ez nem a szopispárna, de ahhoz hasonló párnaszerűség), mert a babának egyenesen legyen a háta. Én hülye és érzékeny meg ahelyett szembeszálltam volna vele...
Pedig Kristóf nagyon jól érezte magát benne...
Szóval, ne hagyja magát senki!!! Az, hogy valaki kórházban dolgozik, sajnos nem jelenti azt, hogy ért is a munkájához.
Bocsánat és tisztelet a kivételnek!!!!
(((Csak egy dolog: 9 hónapon keresztül szerinte karótnyelt testtartásban volt bennem a gyerek??? Én hordozókendőt is tervezek venni, csak nincs túl nagy gyakorlatom benne, de okosítom magam szép lassan
)))
Konfliktushoz nem szólnék hozzá, nem is részletezem, miért... Csak annyit, hogy nehogy bárkinek is lelkiismeretfurdalása legyen vagy rosszul érezze magát a történtek miatt - és azt hiszem, nem túlzok, ha ki merem jelenteni, hogy ezzel mindannyian tisztában vagyunk, csak az nem, aki direkt nem akar ezzel tisztában lenni. Remélem, nem beszéltem nagyon rébuszokban
Ja, és köszi a hiányolást! Majd töltök fel képet, voltunk gyereknapozni szombaton
És Kristóf nagyon anyás lett, érzi a változás szelét talán? Most is csak a kanapén volt hajlandó elaludni, én meg úgy döntöttem nem cipelem át a kiságyba. Ja, és állandóan ciepletetni akarja magát VELEM, étkezni az én ölemben szeretne... stb. És már megint idő előtt felébredt... Megpróbálok pihenni vele még egy kicsit... Biztos az időjárás miatt is ilyen fura