Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Eltuntem, mert nem voltunk itthon nehany napig, aztan otthon egyaltalan nincs most gepunk, szoval ez is megneheziti a netezest.

Tan en leszek az egyetlen, aki a pocakfoto-projectben nem vesz reszt. En nem vagyok buszke a pocakomra, mert hihetetlen tulsullyal rendelkezem (bar jollehet az utobbi honapokban csak fogyok :lol: ) Szoval bocsassatok meg, de en nem mutogatnam a hasamat, mert mar most ugy nezek ki, mint egy felidos terhes :oops:

Viszont jo hir, hogy ma voltam UH-n, minden rendben baboval. Alig akarta megmutatni magat, ergo egy normalis kep nem szuletett rola, pedig mind pocak, mind huvelyi UH-val megnezte a dokino. 6,11 cm es 12+1 hetes.

Udvozlet az ujaknak, vigyazzatok magatokra!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

hát csajok mit is mondjak a dokim szerint 5 dolog miatt vagyok a pácban...
1.lombikbaba
2.van egy alapbetegségem
3.volt trombózisom
4.szúrom magam véralvadás gátlóval
5.a vetélésem
ő ezeket sorolta fel de persze bizakodom benne ha az eredményeim jók lesznek meg ugye eddig még én is jól viselem a kismanómat elkerülhtem a korai befekvést...arra fel vagyok készülve hogy esetleg a 7 hónap környékén már a korház vendégszeretetét élvezhetem de örülnék ha addig itthon maradhatnék.így sem csinálok semmit majd egész nap a lajhár üzemmód dolgozik nálam.és bármit csinálok is nagyon vigyázok magamra!!!!
nos elvileg ezek miatt kell aggódnom.....hát a héten már okosabb leszek.
bibócska

Gemini de jo, mar kerestelek itt, talan 2 oldallal korabban :)

Bibocska, akkor tuti ez a sok minden osszeadodasa miatt van, hogy gondolkodik rajta. Hat nagy szerencse - persze az egesz nem az, gondolom te is jobban orulnel ha ez nem logna a levegoben - hogy az elso bebi, mert ketteskevel vagy harmaskaval ez fopapi segedletet igenyelne, bar sok helyen talan nem is kivitelezheto, hogy anyuka 'eltunik' honapokra. De en remelem, hogy minek kesobb kerul sor csak erre nalad!! :)

luna6

köszönöm lunám..igen tudom jól hogy a doki a javamat akarja és ha nagyon muszály akkor befekszem...hogy meg tudják figyelni minden rendben van-e velünk...
de bizakodom hogy még nem kell.
bibócska

Na jottem megint meselni :D

Leszaladtam a boltba - hat ez egy valosagos aldas tovabbra is, 3 hete van a hazunkkal szemben ez a shopping, eddig tobb kilometeres autoutra volt tolem a legkozelebbi abc is - es aszondja a penztaros, hogy o mar emlekszik ram, es en vagyok aki nem portugal :D Mondom bizony, magyar vagyok. Kikerekedett a szeme es kerdezte, hogy fuu, es ott is ilyen hideg van ugye? :D Nos ehez az 'ilyen' hideghez el kell mondjam, hogy szikrazoan sut a nap es van vagy 10 fok kint (tobb lehet nincs, bar ez itt tenyleg hideg az atlaghoz). Hat mondom neki ez valami kis enyhecske kinn. Aszondja joeg, mer mennyi a hideg? Mondom minusz 10 akar 15 is. Erre kerdezte, hogy es akkor maguk ott mit csinalnak? Tobb ruhat vesznek fel? :lol: :lol: (mondjuk en itt reggel a 3 fokban mai is lattam mamuszos nenikeket kotott kardiganban setikalni reggelizni a kavezo fele) hat ugye igen, ha hideg van akkor altalaban feloltozunk :D ez a portugalokra annyira nem igaz :D

Azert mondjuk tok pozitiv, hogy ez egy olyan meretu abc mint egy auchan csak egy masik lance, szoval jooo nagy, es osszesen 3 hete vannak nyitva, szoval nem egy 'tante emma laden' ha ez meg kozismert kategoria :) Es ezzel egyutt megismer a penztaros :D Vagy tudjam be ezt annak, hogy ilyen exotikus madarakkal nemigen talalkoznak errefele? :DD (a multkor a csajommal voltam es abbol is lehetett hallani ugye, hogy valami egesz mas kodrendszerrel kommunikalunk - ugyhogy lehet nem kell elbiznom magam, hogy ilyen figyelmesek, csak en logok ki tulsagosan a sorbol :D)

Na mindenesetre ebbol a lenyeg, hogy tudjatok rola, felenk most a brutalis hidegek ideje karja :D

luna6

Nekem a héten még tortát is kell sütnöm... Katicabogarasat... Ez lányom óhaja-sóhaja. Ááááá, a klasszikus formájú nem jó...katicabogár kell a drágámnak. Mondom, hát jó, legyen katica. És láss csodát találtam is a neten egy ilyen tortát. Nem is olyan ördöngős megcsinálni a leírás alapjából ítélve. Majd kiderül, hogy milyen lesz a végerdemény.
Azzal vagyok bajban, hogy a recept piros marcipánmassza bevonatot ír (mint általában a katicák is piros színűek). A LIDL-ben szokott lenni natúr marcipán amit festékkel lehet színezni (200 g 400,-Ft-ba kerül), de tegnap több boltjukban is kerestem és sehol nem kaptam. Ma elmentem egy boltba, ahol sütik, péksütemények vannak, ott viszont az eladó azt mondta, hogy azért nem szokott nekik külön lenni, mert irtó drága és úgy sem vinné senki.
Ha nem kapok marcipánt, akkor mivel helyettesítsem, hogy tényleg szép piros bevonatom legyen?
Vendég

Most jutott eszembe, hogy a Dr.Oetkernek van olyan tortabevonó máza, ami marcipános. Ha az színezem be ételfestékkel, vajon milyen eredményt adna? Sikerülhet, ez így?
Esetleg próbált már valaki hasonlót?
Vendég

Felenk az oetker kizarolag fagyasztott pizza, igy ezeket az ujabb termekeit nem ismerem. ha erre lennetek mondanam, hogy be kell boritani szeletelt eperrel, de gyanitom nincsenodahaza ilyenkor eper... vagy itt lehet kapni piros (epres) zselatint is, bar az meg hpgy kot oda ivben... piros zselatint lehet otthonis kapni. csak kkor siknak kell lennie a katica panceljanak.
Kaisers amugy nincs kozeletekben? Nalunk marmint Vacon ott szokott lenni marcipanmassza.

luna6

Elméletileg a Spar-nak köze van a Kaiserhez és Spar az van itt is nem is egy. Látod, ott még nem érdeklődtem. A piros zselé nekem is eszembe jutott, csakhogy a torta ízesítése csokis, pontosabban a krém és a zselé inkább a gyümölcstortákhoz illik. Szerintem. Egyébként nem íves a teteje. Mindjárt rakok fel képet, hogy kell kinéznie.
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Gemini, gartulálok a kisbabádhoz!!!!!!!!!!!! Ugye milyen jó volt látni? Ettől már olyan valóságos az egész. :lol: :lol: legalábbis nekem az volt.

Geo, szurkolok neked a vizsgához!! Reménykedtem benne, hogy sikerül találni valami kiskaput :lol: . Nálunk lehetett kérni méltányosságit a főigazgatótól, nálatok ez nem működik?

Bibó, szorítok neked, hogy ne kelljen befeküdnöd. Biztos, hogy jó híreket fogsz hallani a dokitól.

Egy hete kiütések vannak az államon. Baromira viszket. Nálatok nincs ilyen? Voltam a dokinál és azt mondta, hogy ezer és egy ötlete lenne, hogy milyen kencét adjon rá, de mivel trhes vagyok, így nem ad semmit. Elkűldött bőrgyógyászhoz. Kíváncsi vagyok mit fog mondani.

És a lényeg: vasárnap voltunk 4d-s uh-on :D :D Megpróbálok képet feltenni, remélem sikerül. El sem hittem, hogy az az én babám, aki annyit mocorog odabent. Képzeljétek, a vizsgálat vége felé egyszercsak elaludt, és láttuk, ahogy csuklik :lol: :lol: :lol: Nagyon édi volt. A szonoigráfus nagyon aranyos volt és rendkívül alapos. Mindenét megnézte: a veséit, aszívének a kamráit, az agyacskáját, mindent.
Sokan mondták, hogy ne most menjek, mert még pici. De én most akartam, látni akartam egyben, ahogy mozog. Azóta megnyugodtam. Tényleg :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Henibaby,
én nem próbálkoznék a zselével, mert nem lenne valami jó sajnos. de ha egyáltalán nem kapsz marcipánt, akkor az oetker-es verzió is jó, de nézz szét, én tescóban is szoktam még találni, illeve a spar tényleg jó ötlet :wink:
Vendég

Hát nem engedte feltenni :( azt írja túl nagy a kép. Hogy tudom kicsinyíteni?[/img]

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

GEOOO: Köszi a tippet. Esetleg tescós árat tudsz nekem mondani? Gondolom, nem lehet sokkal drágább, mint amit a LIDL-ben szoktam látni.

TALINN: Nekem úgy általában mindenem viszket. A csípőm, a melleim, a hasam, és a lábaim a legjobban. Testápoló nélkül túl sem élnél. Krémezni kell naponta többször is.
A pattanásokra nálam bevált a babahintőpor. Éjszakára rakhatsz rá többet, akkor a párodon kívül úgy sem látja más, reggel, illetve napközben pedig éppencsak egy keveset tegyél rá. De ha éppen nem készülsz sehová, akkor ne sajnáld a mennyiséget.

Várjuk a 4D-s képeket!
Vendég

TALINN: Van képszerkesztő programod? Abban le tudod kicsinyíteni 600x600 pixelesre, és akkor már engedi.
Ha gondolod, átküldheted nekem a képeket mailben, szívesen átszerkeztem őket, majd visszaküldöm és akkor feltöltheted ide.
p.henrietta927@gmail.com
Vendég

Lányok,
köszi a tippet, ha most nem jön össze a 36 kredit, kérek dékáni méltányosságot, de megpróbálom összekapargatni a cuccokat, a dékánit azzt végső mentsvárnak tartogatom :lol:

jajj Talinn,
fantasztikus, remélem sikerül képet feltenned!!!! :lol: :lol:
sztem jó, hogy elmentetek!!
én majd a 20-24. hét körül szeretnék elmenni, mikor már szépen látszik a pofija, ILLETVE: MOOOSSTT!!! :P :P HÉTFŐN 14.20ra van időpontunk :lol: és mi is azért megyünk ilyenkor, hogy nézzék csak meg mégegyszer h mi a helyzet, és annyira megtetszett, ahogy a múltkor láttam úszkálni, hogy még amíg ráfér egyben a monitorra, nekem azt látnom kell :D
Vendég

Sziasztok csajok!

Heni, párom cukrász: szerinte a cukrász diszkontban (Huszár utca, okmányiroda mögött) biztos van marcipán, ha nem kapnál véletlenül, akkor pedig fondannal tudod helyettesíteni.
Nagyon szuperül néz ki ez a torta, meg is kívántam. Mostanában csak az esik jól szinte, ami édes. :twisted:

Konkri, igen, igás lónak hisznek a melóban, de nem csak engem. Mivel van rendszer, ami kiosztja, hogy mikor megyünk dolgozni, a főnök sem tud mit csinálni. Vannak licitpontjaink, a havi teljesítmény alapján, és így tudom beosztani, hogy mikor szeretnék menni. Ha vki több pontot tesz, nyilván ő viszi a napot és a jó műszakot. Van heti 4 kötelező túlóra is, meg éjszakai műszak, nekem legalább ezt a kettőt most nem kell vinni. Ja és a 9 nap egyben úgy jött ki, hogy az egyik hétnek a vége (így a rendszer szerint ott megvan a hét elején a 2 szabadnap), a másik hétnek pedig az eleje fog egybeesni... De tényleg betegszabi lesz ebből. Tegnap azt mondta a doki, ő megírja a papírt, menjek el a háziorvoshoz vele. Úgy döntöttem, hogy ezt a hetet még kihúzom, kötelességeim vannak, meg azért annyit nem akarok hiányozni, hétfőn pedig kiíratom magam.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a 8 óra meló után csak nézni tudok ki a fejemből. Egyik nap hajnali 3/4 2-kor arra ébredtem, hogy ruhástól elaludtam, és még fogat sem mostam... Pedig el akartam menni, de nem volt jártányi erőm. Így marad a pihi, hogy megint összeszedjem magam.

Bibócska, remélem nem kell befeküdnöd, én gyűlölöm a kórházat. Főleg jó sok emberrel egy szobában, akiknek mindenféle bajuk van. És most még látogatókat sem fogadnak a járvány miatt... Max. egy csomó könyvvel, zenével, laptoppal felszerelkezve bírnám ki. De persze a picur érdekében mindent meg kell tenni, de hátha erre nem kerül sor.

Tegnap én is beadattam magamnak az oltást. Iszonyatosan rettegtem tőle, Geo tapasztalata miatt főként, meg mindig nagyon fájt a szuri kiskoromban is. És lássatok csodát, semmit de semmit nem éreztem. :D És most egy kicsit meg is nyugodtam, hogy megtettem mindent, persze tudom, hogy még nincs védettség, de már alakul.

Holnap megyek én is uh-ra, remélem, nálunk is jó eredmények születnek majd. :oops: Sajnos egyedül kellene mennem, mert párom dolgozik, de így megkértem a barátnőmet, hogy jöjjön el velem. Aztán eszembe jutott, hogy basszus, a papíron rajta van, hogy hüvelyi uh lesz :oops: Majd mondom neki, hogy csak a képernyőt nézze. :roll:

Ma vettem két állati jó kismama nacit. Jó kis árban voltak, egy sima nadrágért tuti nem adtam volna ennyit, de ebben ketten vagyunk, így feleződik az áruk. :wink: :lol:

Hú csajok, nekem annyira lelkiismeretfurdalásom van. :oops: Mostanában, hogy ilyen fáradt vagyok, nem vagyok képes itthon semmire szinte. Párom mosogat, takarít, főz... Az előbb láttam, hogy fel van díszítve az erkély. Tuti nem most csinálta, észre sem vettem. :cry: Ezért is akarok egy kicsit itthon maradni, mert ez nem mehet így tovább, megyek is vasalni meg mosni, meg narancsot kell facsarnom. 8)
foltivspicur

Talinn
nem tudom aktuális e még, de az elmentett képet nyisd meg a gépeden-nyomj egy entert, ekkor kijön a képszerkesztő, és a tools-ban menj a resize image-re, ott pedig állítsd be 600x600ra.
Vendég

Tallin, várjuk a képet. 8)
Szuper ez a babamozi, nálam még csak a szülésnél derült ki a szüleimnek, hogy milyen nemű is lettem. Most meg már... :lol:
Holnap remélem, sikerül képet szereznem, vagy tényleg mi is megyünk 4d-re pár hét múlva.

Geo, biztos sikerül elintézned a sulit, szerintem csak annak nem, aki nem tesz érte. (jó mindig vannak kivételes esetek) Rajtad látják, hogy akarod és mindent megteszel érte, ők is csak sima emberek.
foltivspicur

PICUR: Megkaphatom a fondant receptjét? Találtam jópárat a neten, de nekem mégiscsak az kellene, ahogy a PROFIK készítik. :D :D Előre is köszönöm. Ja meg a cukrász diszkontot is. Ebben a diszkontban vásárolhatnak magánszemélyek is vagy csak vállakozók, viszonteladók?
Vendég

Foltivspicur,
amikor az én barátnőim voltak benn az uh-on, akkor ők is csak a monitort nézték, meg a terem elrendezése is olyan volt, hogy csak a fejem tetejét látták, mindössze azon kezdtek el röhögni az idióták :P ahogy a doki előkészítette a "szerszámot" :D ebből persze semmit sem vettem észre, később mesélték... :)
Vendég

Juhúúúúúúúúúúúú, megtaláltam a diszkont honlapját. Lakosság részére is árusítanak, és a színes marcipán 15 dkg-os kiszerelésben csak 440,-Ft. Szuper ár!

GEOOO: El tudom képzelni, hogy ők ott ketten a háttérben (a barátnőid) milyen kínban voltak, hogy nehogy kitörjön belőlük a hangos kacaj.

PICUR: Nekem a klinikán hasit csináltak a 12. héten. Gondolom, te is odamész, vagy magánba?
Vendég

Heni, megkérdezem, majd jövök a fondan recepttel. A diszkontot azért is írtam, mert bárki mehet oda. :wink: Te is a női klinikán voltál uh-n? Szerinted hogy kivitelezhető ott, hogy csak a fejem látszódjon, ahogy Geo-nál, ne minden? :oops: :lol:
foltivspicur

Ugyebár az egész egy paravánnal van körbekerítve, ha a barátnőd nem megy be teljesen az ágyhoz, akkor szerintem a doki oldaláról a függönyön lévő kis résen rálát a monitorra, viszont te takarásban vagy. Szerintem. Mikor én voltam, nekivetkőztem rendesen, aztán mondta a doki ennyire nem kellett volna :oops: ,mert hasi uh lesz. És akkor a pucér alsó részem le is takarta egy kendővel, csak a hasam maradt szabadon, pedig nem is volt ott senki más. (illetve csak az asszisztensnő az íróasztal mögött rögzítette a doki által mondott adatokat).
Vendég

Hat en nem tudom a magyar dokik hogy csinaljak a huvelyi UHt mert nekem otthon soha (egyik terhessegemnel sem soha) nem csinaltak, de itt az ember nem premier planban fekszik a doki elott sem, hanem letakrjak egy lepedoszeruvel es a doki az alatt 'latatlanban' dolgozik, szoval nehogy o nem lat semmit aki a teremben van meg annyira sem.
Mondjuk nem is hiszem, hogy ha en valakinek az UHjra hivatalos lennek akkor annak a labakozet lesnem, sokkal inkabb a monitort :) Mondjuk en kinosnak vagy viccesnek sem talalom a dolgot, vizsgalat es kesz :)

luna6

Heni, jobban jársz a marcipánnal, a fondan recept egy halál. Ami megmaradt, golyópróba, márványlapon kihűlésig lapáttal kevergetni, utána lehet csak olvasztani... :roll: Min 40 perc a lapon, ha már profin megy...
Még egy kérdés: te kaptál képet? Nem magánba megyek.
foltivspicur

Luna, igen, filmekben én is így láttam a vizsgálatot, de itt. Múltkor pl. ott volt még 2 orvostanhallgató is, akik közben odajöttek, és néztek... De igen, én is sima vizsgálatnak fogtam fel, nem igazán érdekelt. De azért fura volt. :roll:
foltivspicur

Engem a nogyogyim is mindig letakar. Nala nincs UH ugyhogy nem azert. Elso alkalommal mehszajat is nezett es kitapogatta a hem meretet. Penteken masodjara meg doplerrel nezte a szivhangot, es akkor is le voltam takarva. De emelkszem, hogy meg a rakszureshez is letakart anno a masik doki mindig, pedig ott akkor azert ala kell neznie a lepedonek mert hat ugye celozni kell neki :) Szoval ezek szerint itt mindenhol ilyen takargatos modszer divik. (most, hogy belegondolok a magyar nogyogyaszom anno sosem takart le mikor vizsgalt)

luna6

Orvostanhallgatók az normális itt a klinikán. Nekem is az első uh-nál vagy 3-an voltak benn. Igaz a monitort nézték, én meg nem foglalkoztam velük. Elvégre nekik is meg kell tanulniuk valahogy ezeket a dolgokat a gyakorlatban is.
A fondan-t hagyjuk. Elég volt, amit írtál róla, főleg hogy tortát is csak nagy ritkán sütök. Persze süteményt, rétest, meg a kelt tésztás finomságokat annál inkább.
Képet nem kaptam, pedig kértem, de azt mondta a doki, aki éppen akkor volt az uh-ra beosztva, hogy "sajnos, nem adhatunk képet". Aki viszont a dokijával ment be, az képpel a kezében jött ki. Na mindegy. De azért, amit a monitoron láttam, az is csodás volt. A képpel a páromnak akartam kedveskedni, mert mikor én dokizok, akkor ő vigyáz Bogira, így nem tud elkísérni.
Vendég

megjöttem, majd holnap olvasok vissza és képet is holnap teszek:
szóval CRL: 56mm, NT1,7mm juhéj!!!
méhlepény hátsófalon tapad, magzatvíz normális...
viszont van két érzésem, az egyik az, hogy bár pici még, de mintha a lába közt túl sok minden lett volna, de majd 5-én rákérdezek, hogy látni e :) , másik, hogy sztem ő nem az a temperamentum lesz mint kis tücsök, bár őt elég sokat zaklattam a hasamban és lehet már ott kialakult így a lehetőségeihez mért kevés alvás igény... de szegényt pöttömöt ma meg kellett picit lötykölni, hogy mocorogjon, bár utána elég virgonc lett (de úgy emlékszem Marcu ilyenkor ezerrel pörgött, de remélem csak én képzelem bénán a dolgokat és pont megzavartuk pirinyókámat az alvásban)
ha jól láttam a bal kezén tuti 5 új van, sztem a balt láttam.
az egyik uh képen a gyönyörű gerince a másik hasi uh volt és láttam, hogy pont az ujját szopja, mondtam, hogy azonnal erről is egy képet :)
jaj és az is olyan édi volt, mikor doktor bácsi felébresztette és feltette a kezeit a feje mellé... kis haspók, jó nagy pocója van... és én a crl-t picit kicsinek találtam, de sebaj, majd megnő :)

na holnap jövök.

viszont Heni, muszáj hogy marcipán legyen, mert ha nem, akkor simán ki tudod a cakkos szélű habnyomó kúppal pöttyözni, csak arra kell figyelni, hogy szép egyenletes legyen a pöttyözés... én tavaly vonatos tortát csináltam és a füvet úgy pöttyöztem ki...

Kép
Kép
Kép
konkri

Heni: mármint vaj vagy akármilyen krémre gondoltam, mondjuk legegyszerűbb a cukros vajas ételfestékes...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt, kismamik!

Egész éjjel alig aludtam, szerintem izgulok, hogy megint láthatom picurt! :)

A reggelinél már csak jobb lehet a mai nap. Megkívántam a kakaót, iszogatom, erre valamit látok az alján. Mintha 2 köménymag lett volna, de nem. :evil: 2 kis bogár... Remélem, csak az a kettő volt, nem ittam meg a többit. Nem akarom bolygatni picurt a hányással, úgyhogy maradnak, ha többen voltak. :?

Heni, elolvastam a klinika honlapját, de. tényleg nem adnak képet, mert ez oep által finanszírozott vizsgálat, du.-onként meg pénzért szoktak 4d-t csinálni. Nézegettem is a lehetőségeket, Geooo, felcsigáztál. :lol: Van több hely is, ami különbséget észrevettem, hogy valahol csak babamozi van, vhol meg részletesen átnézik a babát, mint a genetikai uh-n. Majd megérdeklődöm az árakat. Van egy olyan hely is, ahol garanciát vállalnak, ha nem látszik szépen a baba, akkor nem kell kifizetni a pénzt, hanem adnak egy új időpontot. De elsődlegesen a mai mozikát várom! :lol:

Holnap jövök a méretekkel, ugyanis ma 22-ig nyomom majd az ipart. :twisted:
foltivspicur

Sziasztok!

Geo, a süti jól sikerült, köszi a receptoldalt.

Már csak pár nap munka van hátra nekem is. Alig várom a végét. Kivételesen iszonyú náthás vagyok, kezd már rettentően elegem lenni az egész takonykórból. Olyan tehetetlennek érzem magam. Mire nagyjából kilábalok belőle, már megyek is bele a következőbe. Olyan érzésem van, mintha az elmúlt 3-4 hónapban végig beteg lettem volna.

Olyan jó, hogy esik a hó, jó lenne ha Karácsonyra is lenne szép nagy fehér hótakaró. Bár nekem ez volt ma életem első havas vezetése és bevallom halálfélelmem volt. Főleg nálunk Kispesten, úgy csúsztak a kis utcák, hogy csak ide-oda csúsztam, hiába kormányoztam. A fék se nagyon akart fogni, nagyon ijesztő és félelmetes volt. Ráadásul ugye Lili hátul, úgyhogy nem csak magam miatt aggódtam. De sikeresen elértünk az oviba. Aztán jobb lett volna letennem a kocsit, mert mire beértem a Keletihez én már 1000x megbántam, hogy kocsival jöttem. Csak kapaszkodtam a kormányba és imádkoztam, hogy beérjek baleset nélkül. De egyszer ezt is meg kell tanulni. Most viszont azon kezdek már izgulni, hogy hogy fogok hazamenni, mert azóta csak egyre több hó esik. A legrosszabb, hogy látványosan csak nekem okoz gondot az utakon a közlekedés :roll:

Kép
Kép
hari

sziasztok Csajok!holnap és utána - esküvő miatt - már netem sem lesz mert anyuéknál alszom!:-)az esküvőnk a kérdésekre válaszolva!iszonyú mini lesz 40 fő (ez azért mini mert a párom családjában a 300 fő alatt nincs is!!!!) és hópihe ruhám lesz :-) ami GYÖNYÖRŰ és 10 000 forintért varrta meg egy varrónő!sajnos elég kevés pénzből hoztuk össze (300 000 forint) de a-tól -zig minden benne van műtermi fotós ruha cipő gyűrűk (nem arany sajnos! de gyönyörű) nászút!!!melyet kaptunk ajándékba az ÖNKORMÁYNZATTÓL :-) virágcsokrok étterem vacsorával és 3 emeletes torta szóval nagyon ügyik voltunk!viszont a párom annyira imádom de annyira hogy akkor is én leszek a legboldogabb vele mindig és ÖRÖKKÉ :-) ja és a zenei cd-nk amit be kellett vinni az anyakönyvvezetőhöz úgy tetszett az anyakönyvvezetőnek :-) hogy elkérte a cd-t és kért egy MÁSIKAT! :-) mondjuk tényleg olyan lesz a zene hogy szem nem marad szárazon! ez a mi számunk lesz rólunk fog szólni a szerelmünkről és hogy nem a pénz számit a felhajtás hanem MI vagyis hogy mindig ennyire és igy szeressük egymást! :-) úgyhogy én jó nagy szütyővel megyek ebbe lesz a több tizezer zsepi mert én is tuti bőgni fogok! :-) ráadásul a 40 főbe lesznek olasz vendégek is úgyhogy buli is lesz utána reméljük és a költségbe még zenekar is belefért tény hogy nem budapesti rendezvény igy az árak eléggé jók voltak :-) szóval ennyit magamról! ... és mindenki gondoljon ránk :-) puszi
Vendég

nanetto: gratulálok, még így is bekönnyesedett a szemem, hát még ott lenni!

Tényleg csodás a hó, el vagyok érzékenyülve ettől is. Vagy most mindentől? :shock:

Bőr: nekem valahogy olajosabb, mint előtte és szinte egyáltalán nem kívánom a testápolózást, irritál az érzet, pedig korábban midnig használtam, szárazabb volt a bőröm, most max. heti egyszer. Pattanásaim nincsenek, sokkal jobb a bőröm mint azelőtt, de a sötét karikák a szemem körül és a többi jelenség miatt azért nem vagyok a legelőnyösebb formámban. Hízás: folyamatosan jövögetnek fel a kg-ok, pedig már nem eszek olyan farkasétvággyal, és a pocakom sem tűnik már átlagtól nagyobbnak.

detti_10

Foltivspicur,
mi az alábbi csomagot választottuk ki, és 11.900at fizetünk érte:
4D szülészeti genetikai ultrahang vizsgálat + Babamozi + Orvosi szakvélemény
+ DVD színes mozgó képpel aláfestőzenével + 2 fénykép + 1 CD lemez 5-30 db
számítógépen kinyomtatható képpel.
Mindenképpen szerettük volna, ha szakértő végzi a vizsgálatot. és ahogy utánaolvastam, kiderült, hogy az a nő csinálja, aki a kórházban is csinálta nekem a genetikai uh-ot, szóval nem aggódom. de már nagyon várom a hétfőt.
te pedig majd gyere az eredményekkel :lol:

Hari,
örülök, hogy jól sikerült a süti :D
Én télen vizsgáztam anno, ezért nem okoz nagy gondot az ilyen időben való vezetés, nade hogy mekkora dugó volt ma az utakon!!!!! nemcsak neked okoz ez problémát...

Nanetto,
nagyon örülök a boldogságotoknak!!! sok boldogságot kívánok nektek :D
csak aztán füleld jól a zenét, mert én egész végig semmit sem hallottam a miénkből, annyira el voltam varázsolva, még a bevonulót sem hallottam. minden megszűnt abban a pillanatban, ahogy elkezdtem bevonulni, és megláttuk egymást a párommal. :oops:

Én most két hete tartom a súlyomat, remélem ez egy darabig így is marad :wink: az első időszak volt durva, amikor kívánós voltam, és nagyokat zabáltam. de az első trimeszterben össz.2kg jött fel.

na most épp itt vagyok a férjemnél az irodában, valami titkos dolgot csinálok, utána elmegyünk ebédelni, aztán ha hazaértem, leírom h mi volt. :)
Vendég

Sziasztok!

NANETTO: Gratula az esküvődhöz. Mi is tervezzük az esküvőt, bár ez attól is függ, hogy mennyi papírozással jár majd. De ahogy már korábban a csajok is írták, a mi esetünkben nem lesz egyszerű menet. Nekünk vendégsereg sem lesz, csak két tanú és kész. Ja és a gyűrű szintén nem lesz arany. Anyagilag egy esküvőt a szó szoros értelmében most nem bírnánk el. Majd esetleg pár év múlva megerősítésként szervezünk egy nagyobb bulit.

Csajok! Letöltöttem két kismama tornát, az egyik Rubint Rékáé, a másik Kállai Ildikó. A Rékás elég kemény, főleg olyan kismamáknak, akik azelőtt sem sportoltak semmit. Az Ildikós az light-osabb.
Valaki végez valami mozgásformát így a pocakosság ideje alatt?

Náluk is van most már elég sok hó. Pedig itt a déli részre nem jellemző a havazás és most mégis. És én ennek roppantul örülök.

HARI: Óvatosan azzal a vezetéssel. De biztos vagyok benne, hogy tudsz vigyázni. Inkább menj csigatempóban, minthogy valami történjen.

További szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Én azt hallottam, hogy Kiskunfélegyházán a Kórházban szintén van 4D uh. mindössze 6500,-Ft-ért. Ha viszel magaddal DVD-lemezt, akkor kiírják rá, sőt képet is nyomtatnak. Na én ennek utána fogok járni, mert mindenhol 10.000 körül van az ára. Annyit megér, hogy elautókázzunk Félegyházára.
Vendég

Szia Henibaby,
én minden másnap tornázok, a Rubint Réka félét, mert a terhesség előtt is az ő kaziját használtam, ez a terhestorna meg nagyon bejön :lol:
eddig az első 20 percet csináltam, nade most jön a következő, ugyanis már a 2.trimeszterbe léptem, kíváncsi vagyok az milyen lesz. :roll:
a jövő héttől heti 1kismamajógát beiktatok, azt a 14.héttől lehet csak, már alig várom, hogy elkezdjem, meg van heti egy gerincjógám is, és még a heti egy futáson is gondokozom.
ja, és a tánc.. most lemaradtunk egy tánctanfolyamról, de januárban ,együnk, ugyanis imádok táncolni, és most, hogy nem járok bulizni nagyon hiányzik... :cry:
Vendég

Én is azért töltöttem le, mert már kezdeni kellene magammal valamit. Mert így csak ellustulok. Igaz, a háztartásban és a gyereknevelésben nem lehet lustálkodni, meg erre nincs is nagyon idő, de úgy gondolom, a torna az egy teljesen más mozgásforma és mivel Bogival is tornáztam, csak pozitív hatásairól számolhatok be. Könnyű volt a szülés, jól bírtam a fájdalmat ami ezzel jár, sőt utána 2 órával (ennyi a megfigyelési idő) már a folyosón futkostam. Na nem szó szerint, de jöttem-mentem, nem bírtam az ágyban feküdni. Nem tudom, hogy a tornának ehhez köze lehet-e, de valamennyi biztosan.
Vendég

Na haliho... megjottem az UHrol. Kepem egyelore nincs meg mert a leletek hetfo estere lesznek kesz. De latni lattam mindent - 4Ds a doki gepe amivel csinalta - es minden megvolt szamszeruen is, meg meretre is, orra is, nyaka is, belso szervek is, mukodtek is... szoval semmi de semmi aggodnivalo nincsen. Az amniom meg - ezek utan kizarolag a korom miatt, nekem ugye vervetel sem volt - januar 14.-en lesz. Naszajandekba biztos :D
A nap hire az a bebi neme. Nos hat nem mondanek igazat ha azt irnam erre szamitottam vagy erre vagytam volna, de mar akklimatizalodom a dologhoz, meg nehany ora es teljesen magameva teszem a dolgot :) Ugyanis az utod olyba tunik, hogy fiu. Dokineni szerint nem csak talan, vagy mintha...szerinte valami 99%-os bizonyossaggal. Hat majd az amnio odateszi a 100%-ot is :)
Meg mielott vizsgalt volna kerdezte hanyadik terhesseg (hogy elso e) es mik vannak otthon. Mondom csupa lany. O akkor most probaltak egy fiut is?? :D Mondom dehoooogy, lanyra mentunk :D Bar a lenyeg, hogy egeszseges legyen. Ez volt az elozmeny, es aztan a valosag... szoval kispasi :) ehh... meg szoknom kell ezt a gondoltatot, de jol alakulok :D

luna6

[quote="konkri"] írta:konkri
jaj és az is olyan édi volt, mikor doktor bácsi felébresztette és feltette a kezeit a feje mellé... kis haspók, jó nagy pocója van...

jajj...lehet,hogy én vagyok a hülye,de ez most mit jelent.....???Hogy mit csinált a doki bácsi........?????

jajj,már értem tehát a doktor bá felébresztette és a baba feltette a kezeit a feje mellé....ugye...???mert én egy pillanatra úgy értettem,hogy mindezt a dokibá csinálta a babával.....áááááááááááááá....mndegy hülye vagyok :D :oops:

Nagyon örülök,hogy minden rendben alakul mindenkivel....!!!
Nemúgy a júliusiban......már a második baba megy el......Kis angyalkák :cry:

Vigyázzon magára mindenki!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

LUNA: Gratula az uh-hoz. FIÚÚÚÚÚÚ???????????????????? Én személy szerint meg voltam győződve, hogy két lány után bizti lányod lesz. És tessék... kistökös a drága! Most biztosan ízlelgeted a szót és próbálod magadévá tenni a gondolatod, hogy fiad lesz. Három a magyar igazság: harmadikra bejött.
Mondjuk nekem is lányos érzésem van, de egyáltalán nem bánnám, ha fiút diagnosztizálnának.
Vendég

MOKIBUCI: Beleolvastam a júliusi topikba és kiderült számomra, hogy Antekirt az illető. Hát én is nagyon sajnálom. Még a legelején ide írta a hozzászólásait, mert akkor még nem tudta, hogy júniusi vagy júliusi baba lesz.
Vendég

Hat igyexem beleelni magam, nem egyszeru :D En is azt gondoltam, hogy ez a bebi is kislany lesz :) Es a vagyaim is erre mozdultak, de mar atrendezodesben vagyok :) (es a sok szep kiscsaj ruha... :D mas dimenziokba lepek ugy latom :D na de a valtozatossag gyonyorkodtet, ugyhogy banni nem banom, csak meg szokom a gondolatat :D)

luna6

igen Henibaby: Antekirt és Panny :cry:

az elején én is ide írtam...meg ugye most is néha hiszen az az öt nap ide-oda :D

sőőőőt Luna is szokott hozzánk írni:most látom csak kis KUKIS érkezik....és ilyen hamar meg tudták mondani.....de jóóóóóó!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Szoktam biza atleskelodni :) Antekirtet nagyon sajnalom, remelem a korulmenyekhez kepest hamar felepul!!!!

En sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meg tudjak mondani, de nemreg Bibocskanak is megmondtak (neki is kisfiut) ugyhogy revidialnom kell az ismereteimet :) Nagyon reszletes UHja volt a dokineninek, meg az agykamrakat meg a gyomormukodest is lattuk, ugyhogy azt a kis extra csomagocskat is :) De majd amnio megmondja 100%-ra, most meg csak 99% :) Szerintem ez is elegge bizonyos :D

luna6

Sziasztok,

Nem vagyok ám elveszve csak alszok....alszok...ásítok...alszok!

Olvasni tudok...írni nehezebb...
Mindenkinek gratula: házasság, baby nemek, mozgások...stb.. :D

Jaaa... tegnap 23 óra körül kívántam savanyú uborkát, a párom hozott is a NONSTOP-ból 8,5 L-ert :oops:
Nem kispályázik :lol:
Majd jövök ha leköröztem a téli medvét alvásban :D

:wink:
Vendég

Ejnye bejnye Luna!
At sem neztel hozzank a jo hirrel!!!!!! Hat nagy nagy gratula Nektek, de jo, hogy kispopis lesz.

Antekirt :cry:
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?