Na, most ment el nemrég anyukám, sikerül visszaolvasnom...na meg reagálnom...
Clarika...barátnődnek gratula a babához...úgy dögönyöznék már én is...
Nagyon édes a pocid...jól áll nagyon...
Limo...nagyon rémes, amit leírtál...kívánom hogy ezután minden csak jól sikerüljön az életetekben...
Évi...szuper, hogy Tapsifüllel minden rendben...
Az álom aranyos lehetett...lassan lesz már ruha is a babán az álomba, ha pisi után most már a pelus felkerült rá...
A babakocsi szupi...biztos tetszik majd Tomikának...
...ha fordulgatni akar. az meg jó, nem?!
Az albumod nekem ott volt, nem volt eltűnve...nem tudom, mi lehetett..lehet, h tényeg a g rosszalkodott csak...
Az a babanevetés meg haláli...
Hű...nagyon nő a pocid...kíváncsi vagyok, ki mekkora lesz a végére, és hogy előtte hitte volna, hogy ekkora lesz (bár ez inkább első babásoknál lehet fura)...de én nem tudom elképzelni, mennyit bír még ki a hasam...
Édes nagyon a lányzó...
hogy csücsül a pelenkázón...
Biztosításpénz...
ez nagyon jó hír...biztos nagy könnyebség lesz már ez is...
Mares...tesódék nem semmik...talán neki kéne alkalmazkodni a családhoz és nem fordítva...nálunk is hasonló szituk voltak...én már 5 éve voltam együtt a párommal, amikor sógor bemutatta a menyasszonyát (két hét járárs után), és gyakorlatilag azóta tök mellőzve vagyok a családban, mert a csajnak rosszul esik, hogy ő nem annyira kreatív, mint én, és hogy a hülye stílusa miatt nehezebb elviselni...én soha senkinek nem fogok ezért "nyalizni"...alkalmazkodjon ő a többi emberhez, és ha valami baja van, akkor mondja el, és ne szítson családi vitákat szerintem...mondjuk ezt tesódnak is tudnia kéne...de valószínűleg csak a megbeszélés segíthet a dolgon...ha jogos, nyilván bocsánatot kér az ember, de nem hinném, hogy itt ilyen lenne a gond...biztosan sikerül megoldani...
Csillag...babacipők nagyon tündériek...
Nagyon durván szépek azok az ágyneműk, meg hozzávalók, de ennyi pénzért...szerintem vagy 3X megnéztem őket...
Örülök, hogy nincs nagy baj...azért amennyit tudsz, pihenj (bár nyilván ezt nem kell mondani...)
Melisch...gyomorral nagyon megértelek...lassan 2-2,5 hete küzdök én is vele...nagyon rossz...remélem hamarosan kevésbé fogok így "pezsegni"
Tünde...babakocsit én is tologattam itt, de helyhiány miatt muszáj volt elpakolnom...úgyhogy most a kocsi váza (kerekek nélkül, mert azzal nem ment volna) meg a mózes a babaágy alatt van, a sportrész meg az autóshordozó meg a nappaliba van egy sarokban...de néha rámjön, és összerakom...
bévi...remélem minden rendben lesz, és nem tartanak bent a kórházban...
Barbi...ugyan én nem olyan régóta írogatok ide, de nehéz sokszor követni, mert elmászkálok, dolgom van, vagy sokszor mire beírok egy hozzászólást, már több keletkezett előttem, és nem mindig tudok mindent elolvasni...most visszaolvastam az elmúlt néhány napot, és a saját egy-egy hozzászólásomat is alig találtam meg...biztos nem azért nem írtak/írtunk, mert nem érdekel...
Na, gyerkőc nálam is tombol...szerintem az eddigi 15 fokos eltérését ma totál függőlegesre cserélte, legalábbis egyik lábikót biztos a gyomromba nyomkodja...másik még a borda alatt...de a fejét tuti még lejjebb nyomta...azt nagyon érezteme ma...
És mozog...mozog...megállás nélkül...mondjuk örülök, de néha pihenhetne...
Hétvége egész jó volt...szombaton szülinapozni voltunk...apósom huga volt 40 éves, sé nagy meglepi bulit tartottunk neki...jó volt...megkaptam én is az eddig elmaradt szülinapi ajándékaimat...ez volt egyszer a szopipárna...aztán kis kreatív agyamnak egy csomó összeragasztható kis dilis állatfigura (persze még aznap este összeraktam mindet), valami hűdehiper multifunkciós kaszabolószeletelő akármit, kismamafelsőt, meg virágot...jó sokat ettem is...legalább egy kiló dinnyét...na ezt megbántam, mert este máe megint csak az ülve alvás ment...szegény Gáborom bőszen nyomkodta belém a kekszet...de sajna nem segített, reggelre megint visszajött a köhögés...
Tegnap délután a búcsúztatómat tartották a kollégáim...a főnököm vitt el, nagyon jó volt...rengeteg husit grilleztünk meg, volt vagy 8 féle ízű, saláta, fagyi...nagyon jó volt, sokat nevettünk, beszélgettünk...az egyik kollégámtól, meg a feleségétől kapott manócskánk egy kis zoknicipőt, és az orrán van az egyiknek egy majom a másiknak egy elefánt és csörögnek...nagon édes...
a bolttól meg a szokásos búcsúajándékot kaptam: egy bögre, amin rajta van a vodafone felirat, csak szétszedve, és a kollégák rajta vannak...nagyon jópofa...már be is ültettek valakit az én helyemre rajta...
jó kis emlék lesz majd...
Ma anyukámmal beszéltem jó sokat...elmagyaráztam neki, hogy nem vagyunk gonoszak, és segíteni akar neki apu meg én is, de nem tudunk, ha nem hagyja magát...próbáltam úgy, nehogy megbántsam, de úgy látom kicsit jobb kedve lett, mire elment...azóta beszéltünk is telefonon már...
Nyaralás nálunk is elmarad...illetve valószínűleg majd lemegyünk 2-3 napra a balatonhoz, ha anyu elmegy táboroztatni...csak nem szülök meg addig, az valamikor júliusban lesz majd...
Na, most kicsit sok voltam...majd igyekszem rendszeresebben követni, amit írtok, de most is pont hazaért már Gábor...
Azért most már olvasok...