Sziasztok!
Na végre ideértem,a kisfiamat 2 napja kicserélték,egyszerüen napközben nem maradt el,!
Talán ma jobb lesz a helyzet!
Manó!
Nagyon szupi a zsák Gézunak,és Gréti is nagyon szép a képen!
Kérdezted Jázmin még mindig itthon van.ez már a 2.hét,de szerencsére múlt héten volt az őszi szünet,így csak ezt a hetet kell pótolni!
Na de nem egyszerű,tanultak új betüt,számot is!
Gyógyszert Klacidot kap+köhögéscsillapítót,de ma megyünk vissza,és még egy röntgen is lesz!
De remélem jövö héten már majd mehet suliba!
Benta és Noémi!
Nekem is van tápis és cumis kuponom,ha kéritek szívesen odaadom,akkor kérek egy címet majd priviben!
Van egy csomó liberós(4 vagy 5) kuponom is ezeket is szívesen odaadom valakinek,cserébe elfogadok pampers kupont!
Suliban nálunk is voltak gondok,tavaly kiközösítették a lányomat,és lelkileg terrorizálták.én si bementem és beszéltem az ofővel,de nem sok haszna volt!
Most jobb a helyzet,sokat változott a lányom a nyáron,de most is vannak durva dolgok!
Múltkor szétszórták a cuccát az osztályban a fele a szemetesben volt!
De megtorolta a héten,tudom nem szép dolog,a mit tett de adott egy egy pofont a fiúknak!
Szerintem jól tette! Mindig azt szoktam mondani neki hogy senkit ne bántson,de ne hagyja magát,és ha tud vágjon vissza,vagy védje meg magát!
Van egy dolog amin kiakadtam!
Jázmin ugye beteg,Réka hozza neki a leckét!
Az egyik tanítónöje akasztatott ki teljesen,egyáltalán nem segítőkész,szegény Rékát állandóan rempöli,ha megy a leckéért akkor azt mondja hogy nem ér most rá,menjen késöbb,ha késöbb megy akkor meg azt mondja neki hogy jöttél volna eddig most már nem megyek vissza!
Tegnap meg azt mondta neki hogy most már elegem van belöled,hogy soha nem akkor jössz amikor szólok neked!
Most nem tudok veled foglalkozni!
Tegnap is Réka versenyen volt a suliban azért nem tudott menni!
Sajnos a másik tanítónéni beteg így nem tudja attól elkérni a leckét!
Már múltor a lányom panaszkodott a kedves tanítónéninek hogy a másik milyen undok!
Bocsi az offért,de úgy kiakadtam!
Hogy lehet egy tanító ilyen ????
Most hirtelen ennyit tudtam írni,majd még késöbb próbálok jönni,de most mennem kell!
Délután majd hozok képet Benedekről és a tesóm Bogijáról is!
Banyoszka!
Niki milyen ügyes,szerintem van ott husika rendesen a lábain