Új privát üzeneted érkezett!

Neked ez mar akkor az AFPs vervetel volt? Pihenj is, hamar visszatermeled a veszteseget! (nem is vettek vert 12 het korul vagy meg elobb? de fura... na de ha nem volt bajod, legalabb nem szurkodtak)
Ritka madar az ismerosod aki idaig jott kamionnal. Olyan minimalis a kereskedelmi kapcsolat a ket orszag kozott, hogy egyaltalan nem jellemzo, hogy idaig eljojjenek. A fuvarcegek altalaban gyüjtöznek, vagyis kishazankbol elviszik amit kell a franciakig (altalaban nincsenek is tele kocsik) ott lerakjak ottani cegnel, majd vagy azok vagy a portugalok fel es idaig :) Az itteni 5 evem alatt portugal teruleten osszesen ket magyar kamiont lattam (pedig total veletlenul de itt van a lakasunkhoz kozel egy eleg forgalmas nemzetkozi terminal) mind a kettot az iden :D Es mind a kettonel kedvem lett volna azonnal beallni ele es megallitani, es megkerdezni, hogy hogy a fraszban tevedt el ennyire :D Jahh, es az 5 ev alatt volt meg egy kamion, de azt mar spanyolorszagban lattam, ugyhogy az nem bizti, hogy tolunk jott, egy Hungarocamion volt es gyanum szerint mar hazafele tartott :d (Franciaktol kezdve azonban mar lehet oket latni, ha kozel sem akkora szamban mint a lengyeleket meg szlovakokat es cseheket... azert vagyok ennyire kepben, mert ugye augusztusban autoval mentunk haza, eletre szolo nagykaland, es a 3 nap alatt (illetve 6 oda vissza) mi a fenevel szorakozik az ember, hat nezi az elhalado vagy elelozott kamionok es autok felsegjelzeseit :D)
Komolyan mondom, ez onnan nezve mar a vilag vege... utan van ket sarokkal :D Itt elek ot eve, es ennyi ido alatt egyetlen olyan ismerosom nem volt meg, marmint otthoni barat, ismeros, aki eljott volna idaig minket meglatogatni. Pedig barkit szivesen latnek :D Na persze minden ismerosom tervezi 5 eve folyamatosan... de be kell lassam, ez tenyleg mar tul van a terkepen is :D

luna6

Nem magyar kamionos, hanem szlovák, és ez kb. 3-4 éve volt, mikor elég sokat jártak arrafelé. Volt amikor Spanyolba, volt mikor Portugáliába. Ezt az útvonalat járta fél évig, aztán a végére jó ha Németo-ig eljutott, néha-néha becsusszant egy-egy francia és holland út is.

Tőlem eddig nem vettek vért, mármint azóta, hogy babás vagyok. Gondolom, nem volt indokolt. Most viszont: teljes vérkép, vércsoport + ellenanyag, AFP, Hepatitisz-B, Toxoplasma (azt hiszem ennyi volt a beutalókon). Ja, meg vizeletet is kellett vinnem. Ha már eddig semmi bajom, panaszom nem volt, remélem ezek az eredmények is ezt igazolják majd. Nem akarok előre idegeskedni rajta, előbb-utóbb úgyis szembesítenek a valós tényekkel.
Vendég

Biztos minden rendben lesz! Lehet egy ket csillagos eredmeny, de a terhesseg okozhatja koros dolog nelkul, maskep mukodunk.
Vercsoportrol jut eszembe, ezeknek a nepeknek itt van erre olyan kartyajuk, mint a bankkartyank vagy a kartyaalapu szemelyi. Most az elso vervetelnel mar en is kaptam, igy nem kell tobbet vercsoporthatarozasra mennem, csak mutogatom a kartyamat :) Odahaza nekem is mindig extran levettek minden 'esemeny' elott.

(tenyleg, szlovak felsegjelzest azt szoktam latni, itt a lakas korul is meg az IKEA kornyeken, ok jarnak erre mostanaban is, bar a legtobb az portugal meg spanyol ceg)

luna6

Szép jó napot minenkinek!! 8)

Nanetto,
köszi szépen, aranyos vagy
örülök, hogy egy ideje nem hánysz, az a nátha meg reméljük hamar elmúlik. Tök furi, ahogy így írsz az esküvődről, eszembe jut a miénk, és előjönnek a jó élmények, úgyhogy rakok is fel róla képet. :oops: Kép Csók :-)
Kép Csokordobás
Kép Tánci
Kép Éjfél után

Detti,
köszönöm szépen a kombinált teszt infót!! :lol:

Luna,
én sem szeretek igazán repülni.. :?
én életemben tavaly repültem először, amikor a férjemmel Tunéziába mentünk nyaralni. Egyltalán nem volt sok az út, tisztára tetszett, meg minden. De amikor idén nászútra mentünk Indonéziába, na attól kikészültem rendesen… Budapestről indultunk, Athénban átszállás, 2órás várakozási idővel. Majd Athénból Qatarba, ahol 4órát kellett várni az átszállásra. Onnan pedig Kuala Lumpur, egy 11 órás út, és csak azért álltunk meg, mert az emberek fele leszállt Kuala Lumpurban, meg egy-két ember felszállt, és csak utána érkeztünk meg kb 2óra múlva Balira.. Visszafelé ugyanez a tortura. De a nászút király volt. :wink:
Kép :-)

Jajj Henibaby,
akkor ma téged is jól szétszúrtak. :? Egyél valamit, hátha jobban leszel. :)

Én tegnap este totál azt hittem, hogy be fogok lázasodni az oltástól, sőt influenzás tüneteim is voltak, izomfájdalom, meg ilyenek, ma reggelre viszont semmi :lol:

Mindenkinek szép napot 8)
Vendég

Sziasztok!
Nem tudom lehetne-e csatlakozni hozzátok.
Sokat olvasgattalak benneteket, a megindulás óta, eddig babaonából nem csatlakoztam.
Ha lehet, most bekopognék hozzátok.
Először is gratulálok mindenkinek a pocaklakókhoz és boldog babavárást és könnyű szülést kívánok nektek!!!! :wink:
Láttam, van köztetek debreceni kismami is. :lol:
Rólam egy pár szót (mondatot )írok majd , hogy könnyebben beilleszkedjem a kedves csapatotokba, ha elfogadtok.
Előre is köszönöm!!!
Rózsa.

Kép
rozsa1979

luna6,

A különbséget méllyen érzékelem a hónapok között, nálunk ilyet Júniusban látni.Valamint egy évben nyáron be tudtam menni a Balti tengerbe "strandolni"..:) igaz inkább csak bele futottam és annál gyorsabban rohantam ki. :D

A vércsoport kártya nagy ötlet volt nálatok, akkor is nagyon jól jön ha valaki az utcán eszméletét veszti és a kártyából rögtön tudják milyen vért kell adni ha esetleg súlyos az eset.
Van rajta olyan hely is ahova még az allergiákat is fel lehet írni?
Az még nagyon fontos lenne!

Geo,
Szépek a képek, nagyon csinosak vagytok:) Hol volt a fényképezés?

Tegnap este gondolkoztam azon hogy ha egy napra vagyunk ki írva te a 12. hét 2.napján jársz én a 13. hét 2.napján...hm, és az UH-on nem tudták még biztosan meg mondani, de lehetek akár a 14.-en is...azt mondják majd meglátjuk....februárban :D
No majd meglátjuk mi lesz, ha változik valami akkor beírom :roll:

Èrdekes dolog: Itt nem mondják meg a baba nemét csak ha fizetsz érte :shock:

sziasztok
Vendég

Szia rozsa1979,

Ûdvözöllek:) Hozzászólásokban gazdag napokat kívánok :D

Lányok,
Hogy csináljátok, hogy a vonalzótok minden hozzászólásotoknál megjelenik?
En most csak bemásolom, de van egy sejtésem, hogy ennek automatice kellene müködni....... :roll:

Kép
Vendég

Szia Rózsa!
Üdv köztünk :wink: írj magadról egy picit! hanyadik hétben vagy, hanyadik baba, stb.

Tahti,
köszi szépen, a fotózás a ceremónia és a lagzi helyszínén volt a hotelben, illetve annak kertjében.
Na nekem is érdekes az a kiírás dolog, de hát mindenki mást mond, az uh, a 12.heti uh, meg a dokim, ja és a védőnő is. de sztem amúgy 24-e lesz az igazi időpont... kíváncsi vagyk legközelebb mit mond a doki.. :roll:
hogy tervezitek? fizettek majd hoy megtudjátok a baba nemét? de amúgy ez tényleg érdekes... hiszen ez nem olyan plussz dolog, mint a 4d, vagy ilyesmik... wááááá. hisz ezt a sima uh alatt is látják!!!! és miközben mutogatja a dolgokat, akár még te is észreveheted... na mindegy tényleg fura..
Vendég

Tähti, a linket amit most masolgatsz be kene tenned allandora a profilodba. Azt meg megtalalod itt a hozzaszolasok felett egy legordulo menuben, a segedletek alatt van egy olyan, hogy profil, azon belul fogsz talalni hozza egy rubrikatahova bemasolhatod allandora, elmented es onnan kezdve automatikus, illetve ha akarod akkor egyes hozzaszolasoknal ki tudod kapcsolni :)

A vercsoportkartyam muanyag, elore gyartott es vonalkodos, szoval azon egy fia hely sincsen semminek a feljegyzesere, erre ok meg nem gondoltak.

Rozsa, szia, es udv kozottunk. Gyere csak batran es szaporitsd a hozzaszolasokat (meg a letszamot :)) Es persze meselj magadrol!!

luna6

TAHTI:Bemész a profilodba és az aláírásodhoz hozzáilleszted a kódját a vonalzódnak, így mindig meg fog jelenni.
Remélem érthetően írtam le....

Kép
rozsa1979

Rólunk írok egy pár szót.
Minden nap, kivétel hétvégenként 1 óra körül fent tudok lenni a gépnél és a hozzászólásokra reagálni.
Lassan megismerlek benneteket, már a 12. oldalig visszaolvastam.
Rózsának hívnak, Debrecenben lakom a férjemmel és a 2és fél éves kislányommal(Lilike).
Második babánkat várjuk.
Kicsit küzdelmes volt, de megérte.
Áplónőként dolgoztam intenzív osztályon, jelenleg gyesen vagyok a kicsimmel , a férjem informatikus.
30 éves "öreglány" vagyok
:wink: ,a férjem 32 éves.
A debreceni klinikán fogok szülni Juhász doktornál.
Hát, egyenlőre ennyit rólunk.
Ha kérdésetek van, írjátok le, mert biztosan kihagytam valamit(terhességi bambiság)
Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!!!

Kép
rozsa1979

Hellóóóóóó Lányok!

Hát akkor ezennel én is szeretné bekerülni a táblicskuba.
De hogy ne magamról írjak először, reagálok egy kicsit. Bár szerencsére annyi a termés, hogy megint elvesztem a sok hsz. között, így csak ami eszembe jut.

Geo, olyan édes a picurkátok. Tényleg nagyon jól látszanak a dolgok. Nálam már kevésbé, majd csatolom.
Az esküvős képeket sajna én alig látom, olyan kis picikék, pedig úgy megnéznélek, hogy milyen szép menyasszony voltál.

Heni, sajnálom, hogy nem fogsz kapni semmi juttatást. A 90%-os munkával mi újság? És az mi lenne? Persze ha nem titok.

Luna, hát, én is szívesen elkalandoznék egy kicsit hozzátok. Nagyon klasszak a képek.

Tahti, üdv köztünk, de jó, hogy jöttél Te is.
Ajaj, na, hozzátok csak egy-két hétre mennék, körbenézni. Nem szeressem a hideget.
Nagyon sajnálom a tragédiátokat, de jó, hogy most ilyen pozitív vagy, csak így tovább.

Bibo, hogy haladsz a hímzéssel? Jól érzed magad? Olyan keveset vagy mostanában.

Rózsa, üdv Neked is, gyere sokszor és írjál sokat!

Nanetto, de jó, akkor három napja nem volt róka koma. Szuper! Ma én sem hányingerre keltem és 3 hónapja ma először aludtam egy nagyon-nagyon istenit. Hát már nagyon hiányzott.

Hát megvolt a nagy 12. heti uh és a kombinált teszthez való vérvétel is.
Picikénkkel úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben, CRL 6,5 cm, BDP 2,1 cm, tarkóredő 1,6, orrcsont is megvan, két kezecskéje, két lábikója van és állandóan fejjel lefele van a drágám. Ahányszor eddig láttam, mindig. Gondolom, így jó neki, bizonyára megfordulna, ha nem lenne kényelmes, most még van helye bőven.
Amúgy 2 nappal többnek saccolt egymás utáni két nap is az uh készülék, de én tudom a pontos dátumot, mert ugye gyógyszeres/injekciós ciklus volt, hőmérős, úgyhogy nem változtatok semmin.

A táblázatba akkor az adatok:

***csilla***, 28, 2010.06.19., első, lánynév? Fiúnév: Benjámin, Fejér Megyei Szent György Kórház, könyvtáros, Fejér megye

Kép [/img]

Kép

Kép
***csilla***

Csilla,
köszi szépen, a babád tényleg fejjel lefelé van, nagyon jó fej :lol: :D
a képeket nagyobban is meg tudod nézni iwiw-en, ha van Polgár Georgina Pomázi lakos adatlapján, tehát az adatlapomon :P
szupi h már megvolt a 12.heti uh :D
Vendég

Csilla: eléggé egyidősek a babáink :) de jó a kép, csúcs, ahogy a picúrod fejjel lefele van :)
Szia Rózsa, üdv. a társaságban!
Geoo: gyönyörű menyasszony voltál, gratulálok. Nekünk is viszonylag friss az élmény, tavaly volt az esküvőnk, ah, én is még gyakran lapozgatom az esküvői albumot, h jaj, milyen szééép az egész, hüphüpp :) Jó dolog a házasságkötés, legalábbi szerintem minden szertartás nagyon fontos az ember életében.

detti_10

Geo,

dooooo :cry: én meg már azt hittem te vagy jó helyen és egy kicsit 1-2 héttel elörébb szülhetek :lol: :cry:

Nem akarom siettetni, csak ilyenem már volt egyszer.... és szívesen szeretnék már túl lenni rajta! Buli meg minden, de szeretném felnevelni, felnöttként látni...boldogan! Ö temessen el engem és ne én öt, mert azt mégegyszer nem bírnám ki!!!!
No de ez túl szomorú :cry: Sajnálom, Bocsi nem akartam, de ez is az igazság része.

Természetesen szeretnénk tudni a nemét, bár szerintem kislány:) Az elsönél is éreztem, hogy fiú:)

Luna6, rozsa1979,

Azt hiszem sikerült a vonalzóm:) ha minden igaz most meglátjuk mert ebben meg kéne jelennie.... :shock:
Köszi a tanácsokat:)

rozsa1979

Én is 30 vagyok, most dec 2. án töltottem és egy napot sírtam azon, hogy mennyire öreg vagyok... ami nem is igaz mert mindenki annyi amennyinek érzi magát ........ Kicsit elcsépelt, de szerintem igaz :lol: Mondjuk szerintem azért is sírtam mert nem volt családi ebédem, meg igazi tortám, meg a képeslap szövege is olyan volt: "ovatosan nyiszsd ki mert a te korodban mér nem szabad hirtelen mozdulatokat tenni.."
Anyósom már másodjára felejtette el a szülinapom. Azután jól meg is mondtam neki....!
Szal...szerintem te minden lehetsz csak öreg nem!!! Modjuk anyukám...ö már 62 múlt na ö már kicsid idösebb :D
Jaa és a harmincas nök nagyon érettek és kívánatosak :D
(most csak azért mondom mert én nem vagyok 20, szóval MINDEN KORBAN LÉVÖ NÖ SZÉP :P )

***csilla***
Köszi szépen!
Jaa, hideg és sötét...:) Valahogy megértem, hogy a lányok mért nem tolongtak azért, hogy a tali helyszíne itt legyen :lol:
Pedig itt lakik a Sarkkörön az igazi Mikulás aki nemrég volt Budapesten :D
O.K. gondolom ez nem túl csalogató, talán a Sarkkört ki kellene hagynom........hm... 8)
Vendég

Hurrá nem jelent meg........... :cry:

tovább próbálkozom, szerintem tudom hol rontottam el :?

Jövök még
Vendég

Elsöben nem jelent meg a vonalzóm azután meg tessék megjelent :?

Ez olyan mint egy rossz terhességi tesz :lol:

Humor befagyasztva :wink:

hali

ui: vajon most megint megjelenik? :roll:
Vendég

Megjelent, Megjelent :lol: Juheeeeeee

Vajin most is megjelenik :roll:
Vendég

Tähti, a csillagok egyuttallasa.... en is december 2.-an szulettem ugye, de ezt tudhatod a topikbol, szoba kerult itt a minap :D Csak en sokkal kevesbbe vagyok 30 eves mint te :D Valamint anyosom nem, hogy eloszor vagy masodszor felejtette el a szulinapomat, hanem nem is tudja mikor van. Na de honnan tudna? En ugyan nem reklamozom, mas nemmondta neki (vagy a csaladnak, ok gondolom nem is kerdeztek) amugy megulik minden egyes csaladtag unnepet minden evben (vagy meguljuk) en vagyok az udito kivetel :D De mondjuk engem ez annyira nem zavar.
Es az en anyukam mar 64 eves, de nem talalom extra idosnek (na jo, en is idosebb vagyok, de a hugom veledkoru majdnem) es apukam jovo februarban lett volna 86 eves, na az mar egy kemenyebb kategoria :) Ughogy ne erezd magad kicsit sem oregnek,. a topik fiataljai koze tartozol nagyon is!! :)

luna6

Sziasztok!

Üdv az Újaknak!!! :D

Hogy mennyi mindent írtatok...mióta nem voltam....hú...

Hát, engem leterített a felső-légúti nyavalya, amit a fiam valszínűleg átadott nekem...2 napig ágyban feküdtem, már a hőemelkedésem is megindult, így Aspirin-kúrát kaptam 3 napra, sajnos, de muszáj volt. 3hete köhögök, így most erősebb köptetőt is kell szednem...de már azért jobban vagyok. Tegnap voltam nőgyógyinál is, azt mondta, hogy az Aspirintől nem lesz semmi baj, a láz az egyedüli veszély, azt kerülni kell. Mondtam neki, ha meggyógyulok jövő héten beadatom az oltást, nem tiltakozott, de annyira nem is örvendezett neki! :? Amúgy, eddig rendben minden, 1fej, 1test, 2kéz, 2láb és egy integetős izgő-mozgó ott belül:)

Írtam az oviba kérvényt, hogy a gyerek ne menjen oviba január közepéig, míg rendesen meggyógyulunk, beoltatjuk magunkat...stb.

Jövő héten megyek genetikai Uh-ra, vérvételre is.

Amúgy, én is a szoptatós párnámmal alszom, engem jól kiszolgált, már 4 éve is, azóta egyszer már vettem bele 2zacskó töltetet (golyókat), mert idővel lelapul...de most újra előszedtem, majd igyekszem megint feltölteni, mert elég laposka...

Senki sem lett beteg az oltástól, ugye???

Kép
Kép
mézvirág

Mez, en meg ma voltam a nogyigyinal az elobb. Ez zihi, a tablaban elottem vagy, en vagyok a sereghajto, ehez kepest a vonalzok szerint meg egy nappal te vagy mogottem :D Na de mindegy is, csak most tunt fel.
En is jovo heten megyek UHra, szerdan delelott. Es nagyon ugytunik, hogy akkor nekem lesz amnio is, majd szerdan egyeztetek a dokinovel az UHn.
Dokimnak helyreallt a korabbi lelki bekeje, es mint a rmehirek elott, most mar megint egyertelmuen oltasparti, csak szerinte nem kell rohannom a jovo heten azonnal :) Azert en csak bejelentkezem :D

luna6

Rózsa üdv közöttünk! Én debreceni vagyok, csak már nem ott lakom, de még annak vallom magam! :lol:
Tahti! én is így voltam vele anno, de ma már rájöttem, hogy lesz ez még rosszabb is :lol: a 31 már könnyebb lesz :shock:

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Sziasztok,

Köszi lányok a születésnapi bíztatást:) Máris jobb :D

luna6,

Gratulálok utólag is, igen egyszer olvastam, hogy itt valaki ugyanaznap született mint én csak nem voltam benne biztos, hogy te vagy az :oops:
Boldog szülinapot, Happy Birthday, Hyvää Syntymäpäivää:)
Vendég

Tähti, koszi szepen! :)
En bar sikeresen kimasztam mar az agybol, meg mindig itt ulok pizsamaban .) Na de hetvege van es lustulas :D (10.30-kor ebredtem, atyaeg!!! magyar ido szerint az mar fel del :D)

A mai a borsoleves es a whopper napja :D (a borsolevessel lesznek gondjaim, mert mi kaporral szoktuk otthon, itt meg nem lelek kaprot, valamint feherrepa pl eleve nincsen.)

Jahajj tegnap kezeljeyek kaptam makot. Vegre felleltem az egyetlen olyan ceget akiknel kapni - a kutyanak nem kell itt persze, hisz ezkabitoszer :D - es az is a vilag vegen van hozzank kepest. De volt nekik. Hat olyan aron is... a fene vigye el, hogy megettem mar a sajat keszleteimet, maskor tuti otthonrol hozok megint, mert negyed kilo kerul 3,55-be, hogy ne kelljen szamolgatni ez egy kilora vetitve 4000 forint korulre jon ki. Van egy olyan gyanum, hogy bar otthon is draga de talan nem ennyire :( Na de ebben a boltban vegre c-vitamint is kapni, mert egyszer hulyenek neztek a patikaban is, hogy olyan, hogy c vitamint tabletta nem is letezik :D (szoktam magambol hulyet csinalni, mikor az Auchan hatalmas sajtreszlegen kerdeztem az eladot, hogy van e es hol talalom a fustolt sajtokat : :lol: Hat nagyon hulyenek nezett, de vegulis csak azt merte mondani, hogy o meg ilyenrol, hogy fustolt sajt eleteben nem hallott :D)
Jahh es kaptam normalis gyumolcsteat is, Teekanne markajut, ezek a nepek nem teaznak es olyan sirelmas a bolti teavalasztek, hogy azt is szoktam hozni otthonrol is. Fel lehet itt is lelni, de kvazi olyan, mintha otthon friss lazacot akarnek mindenaraon felkutatni.
Na jo offra sikeredtem, de legalabb lett bejegyzes plusz egy szombatra is :)

luna6

Na csőváz csajok!

Zsír hogy terhes vagyok, így megúsztam a kolbászkeverést- mivel Geo az én férjem mellé se lehet extramagassarkút felvenni (és ő is kopasz :) ) így a családjukban a kisméretű hastok asztal dívik, így eléggé gáz volt azon aprítani a zsírt, már eléggé fájt a derekam és hát a hasnak se jó, ha lógicsál... és szupi volt, hogy a vacsorát is mára tették, mert tegnap nagyon tele voltam a hússzaggal...

Na esküvősök: lehet hogy megoldás lenne vagy legalábbis óccóbb, ha kimennétek Las Vegasba házasságot kötni.
Amúgy Heni én is ismerem ezt a 300 nap agyrémet (ezért is volt, hogy augusztus 1-én váltam, november 10-én esküvő és Marcell január 11-én született) no de amit akartam, hogy igen egy baromság a 300 nap, hisz ki gondolta ki azt, hogy a válóper után még 20-30 nappal szexelsz a volt férjeddel... a másik agyrém, és számomra érthetetlen:
- a házassági anyakönyvi csak x napig jó az apaság igazolására
- ha teszem azt 10 éve házasok vagytok, akkor tenni kell nyilatkozatot, hogy igenis a férjem a gyerek apja...
- holott a házassági anyakönyvi kivonat kimondja, hogy a házasság alatt született gyerek a férj nevét kapja (vagy amit kértetek)
- plusz visszakanyarodnék az első pont előtti témához, hogy akkor az evidens, hogy a válás után 300 nappal még a volt férj nevére kerül a gyerek, de az nem evidens, hogy a házasság alatt a férj nevére kerül a gyerek... ez egy eszementség!!! (lehet megírom a fókusznak, vagy a naplónak :) ) nem baj kell nekünk a bürokrácia.
meg azt is megírom, hogy a boltba befele minek tesznek liffentyűs kocsibetolót külön pörgős személy bejáróval? - gondolom azért, hogy nehogy be tudj tolni egy 170 literes fagyasztót... :) az meg eszükbe se jusson, hogy a kismama a csecsemővel babakocsival és a mozgáskorlátozott a tolókocsival hogy a retekbe jut be a boltba... nálunk Bicskén van spar, lidl, real és cba, de csak a cba-ba tudok bemenni babakocsival, de ott is csak akkor ha a kasszánál tolom be a babakocsit... mert azt ne várja el senki, hogy egy akár mekkora csecsemőt kint hagyok a bolt előtt míg én bevásárolok...
na jól kidühöngtem magam!
ja viszont hogy említettem a fókuszt - rtlklub- már több ízben, több műsorukban fordult elő, hogy azzal jöttek, hogy dívik a benzinkutakról fizetés nélküli elhajtás és a lényeg az hogy 20ezer alatt legyen a tankolás, mert akkor nem nyomoz a rendőrség, mert csak szabálysértés- nos a férjem kutas és dühöngök, mikor ezzel jönnek a tv-ben és még adják is a lovat a tolvajok alá, no meg így aki eddig nem csinálta, hát az is megy... és ki fizeti ki a hiányt, a férjem...

Tahti és Rózsa én is 30 (79.07.24) vagyok és mindig azt hittem megvisel a dolog, de engem a gyerek olyan boldoggá tett, hogy nem is ezen agyaltam. + én csináltam egy bazi nagy buli a hugaimmal, mert ők meg 25 és 20 voltak és lefoglat a készülődés - az más kérdés, hogy a bulit annyira nem élveztem és másnap 1,5 órát szedtem a szemetet az udvaron, és még semmi látszatja nem volt + a férjem ki kellett hogy műtse a wc csészét, mert valaki a gélnek az akasztós tartályát beleejtette... kis sógorom szerint ez volt a legviccesebb, ha a szomszédok látták - tegnap buli, ma meg hozzák ki a wc csészét... :) a legjobban viszont az tetszett, hogy sikerült a bulira megcsinálni a halastavunkat, aminek a szélére homokot hozattunk ahol volt egy kb 1m-es homok torony várnak, na 4re már hívtuk a gyerekes ismerősöket és a sok gyereket olyan jó volt látni, ahogy széttúrták a homokkupacot, hintáztak, quadoztak, medencéztek... volt egy csomó kaja, sátrak, színpad, discos... csak én nem voltam túl jó kedvű :)

Geo: nagyon jó a képetek és én is sokatagyaltam, hogy honnan jött a Geo :)

Csilla: a ti babátok is szupi, úgy irigyellek titeket képeseket! én még keddig várhatok.

én most azért vagyok para, mert úgy érzem minden rendben van... :( értitek? de egyik este Marcell az ölembe ült és hátradölt és így picit nyomta a hasam, ami nem volt kellemetlen, de így éreztem, hogy... :) na nem mocorgást, hanem nagyon finom és csak ráfigyeléssel érezhető nem is tudom elmondani... mert nem olyan volt mint a bubuik a bélből, vagy az első határozott érzések... egyébként biztos vagyok benne hogy ő volt, mert Marcut is 16 hetesen éreztem és ez nem a baba függvénye, hanem az anya érzékenysége - olyan hülyeségnek tartom, mikor azt mondják, hogy na ekkor mozdult meg először... hisz az a gyerek már mozog...

Kép
Kép
Kép
konkri

bocsesz felkelt a gyerek...

jaj Geo néztem az esküvői képeid és 1000%ra tudom ki az anyukád, szépek vagytok!

Nanetto te ismerőse vagy Geonak? nekem nem akarsz? Konrád Krisztina Bicske

Luna a te képeid is néztem, ugye te tök magas vagy? és ahogy írsz a családodról... semmi negatívummal, de nagyon érdekes a te családtörténeted... :) érdekes :) nem akarsz könyvet írni :)

jaj amit írni akartam: már 2 napja veszem észre hogy hiába eszek édes dolgokat reggelire (9-10 körül) fél 1 re úgy leesik a vércukrom, hogy remegek... mondjuk a labor papíron is alacsony volt a cukrom, kevesebb, mint a minimum.

meg van még amit akartam írni de majd köv... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Jaj Tahti: utólagos engedelmeddel a blogomba tettem egy bejegyzést amit írtál a Finn-Orosz dologról... konkri.freeblog.hu ban elolvashatod... és ha gáz akkor kitörlőm, de nekem úgy megtetszett ez az eljárás, hogy úgy éreztem megér egy bejegyzést...

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna,
ma én is borsólevest csináltam óriásgaluskákkal :-)
a második pedig cserépedényben sült bacon-ös, hagymás, kolbászos, tjfölös, sajtos husi volt :)

Konkri,
Köszi a képdícséretet :)
Tényleg ismered anyát? :shock: :D

Na sziasztok, megyek kajálni :-)
Vendég

húúúú... na megettük a kaját, és isteni lett!!!!
ha lenne kedvetek kipróbálni, felrakom a linket
http://nosalty.hu/cserepedenyben_sult_karaj_recept_1983
Vendég

Geo, nem lehet befizetni hozzád kajára? :lol:
Megnéztem a receptet, de nekem nincs cseréptálam :roll: Viszont találtam süti receptet, amit holnap kipróbálok, ha rá tudom venni magam. Majd beszámolok. Ha nem, az azt jelenti, hogy nem sikerült :D

Luna, nem tudom már ki írta, de én is azon gondolkoztam, hogy ha tudsz varrni, akkor biztos tök egyszerű egy ilyen szopis párnát összehozni. A töltelék meg már nem drága. Ma néztem a neten és találtam zsákfotel szabásmintát is, amire olyan rég vágyok, de nagyon drága szokott lenni. Viszont én egyáltalán nem tudok varrni. :?

Csajok nekem úgy viszket a bőröm néha, hogy meg tudok őrülni tőle. Tegnap kérdeztem a gyógyszertárban, hogy van-e erre valami kenőcs, de nem tudott adni semmit. Legalább is semmi olyat, ami konkrétan erre lenne jó. Van valami jó ötletetek?

Kép
Kép
hari

Haliho (kis picike gyereklaptopon irok - iskolai felszereles a csajomnak, mindent tud amit egy nagy csak apro es alig fer oda a kezem es nem talalok egyes dolgokat :D)

Hari: valoszinu a varras marad, megneztem a postai csomagarakat es jo esetben is a arna ketszerese lenne a postakoltseg a csomag miatt... a fene vigye el, innen olcsobb haza csomit kuldeni mint onnan ide. Varrni tudok, csak gepem nincs itt, na de meg fogom oldani a dolgot. Valoszinu tolteleket itt is kapok majd bele.
viszketes: szarad a borod, tipikus terhesdolog, nekem eleve extraszaraz, kepes a labamon mindenfele fagyasi serules is fellepni a szaradas miatt telen. A dokim mar a 8. heten mondta, minden nap kenni a labam, hasam, csipot, melleket. O niveat mondott peldanak, de gondolom minden vizesbazisu testapolo jo erre, nekem valami nem kozismert asszem mandulaolajos testapolo sikerult, azzal igyekszem kencezni. Nem vagyok alapbol nagy kremezkedos, ezert neha total ki is megy a fejembol, de a labam pl mar nem viszket igy sem.

Geoo, az en borsolevesem meg mindig csak terv :D Itt hevereszem, indittatasom semmi, lajtos fejfajasom meg egesz nap. Nem durva, de mar mulhatna.

Konkri, annyira nagyon magas nem vagyok, olyan 173 centi kb, vagy az mar a nagyon magas kategoria? De ekkora a parom is, igy ensem hordok magassarkut. De az igazat megvallva nem is ezert. Mig meloztam hordtam, de mikor otthonmaradtam a csajommal, illetve ket csajjal ugye egyedul valahogy nem volt az a magassarkus szituacio soha, az ido meg valahogy el is vitte azt a korszakot. De ha egyszer megint munkaba allok siman elofordulhat.
Konyvet irni? Nem tudom, a minap eppen blogot kerestek rajtam, de azom sincsen :)
Ha hazas vagy akkor nem kell a ferjtol appasagi nyilatkozat. Minden ami kell az egy a szules napjatol vissza 30 napon belul kiallitott hazassagi anyakonyvi kivonat, ezt sem kerik mindenhol, ha valaki ugyanott hazasodott ahol szul (marmint ugyanannak az anyakonyvi hivatalnak a korzeteben) akkor nem feltetlenul szoktak kerni ezt sem a korhazban. Hogy a 300 nap miert pont ennyi azt nem tudom, de azt igen,, hogy ez nem burokraciai kerdes nem is velunk akarnak kicseszni, hanem jogi dolog. A gyereknek van joga a sajat apjahoz, es ebbol vezetodik le ez valahogy, hogy kialakult ez az idoszak, es nem is csak magyar dolog ez. Szoval macera meg mindenkinek hatan a pup, de jogi kerdes, szemelyisegjogi es a gyereke. Annakidejen ugyved elmagyarazta reszletesen, de mar nem emlekszem ra, no meg vegulis en ideztem elo a dolgot, rajtam allt vagy bukott, igy elfogadtam, ez van :D
Nalatok a biztonsagi or nem nyitja ki neked az a lengos izet a babkocsi betolasahoz? En talalkoztam ilyennel soxor, bar az en kocsim siman atfert alatta, mint egybevasarlokocsi, ugyhogy ott tooltam at a gyereket :D Az volt sokkal gazabb mikor eleve az ajto olyan szuk, hogy be sem fert a kocsi rajta, vagy az uzlet elrendezese olyan, hogy nincs hely benne fordulni mondjuk.
En odahaza Pesten sokat mozgolepcsoztem is babakocsival, nem okozott nehezseget, hamar belejottem, no meg ott nincs is alternativa. Nem is ertettem mikor idekerultem, hogy a bevasarlokozontokban es a metroban pl ki van teve a tabla, hogy tilos a mozgolepcsot babakocsival hasznalni, vannak is elotte femoszlopok, nehogy azt vagy egy bevasarlokocsit valaki odatoljon.

luna6

Hari,
cseréptál nélkül is meg tudod csinálni, sima tepsiben, vagy hőálló tálban, csak akkor alufóliát tegyél rá az elején, aztán leveszed.
Drukkolok a sütihez!! :wink:
Én nagyo szeretem ezt az oldalt, főleg az olyan recepteket szoktam csinálni, amihez már van hozzászólás, szóval biztos a siker :)
Nekem még csak kb 1szer2szer viszketett eddig a bőröm, úgyhogy erre nem nagyon tudok mit ajánlani, de én nem használok krémet, hanem tusolás után ndves bőrre babaolajat, vagy zselét, vagy mi az, és minden este mandulaolajos olajjal (Nivea) kenem be magam(cici, fenék, comb, has).

Luna,
remélem már nincs fejfájásod!!
nekem már elég rég volr migréén :lol:
Hát, én azért a 173cm-t magasnak mondanám, ugyanis én 171 vagyok, és hát bizonyos körökben már ez is magas. főleg, hogy anya 160körül van :D
Amúgy mozgólépcső nélkül hogy használjátok a babakcsit az említett helyeken?
Vendég

konkri,

Olvastam és természetesen, hogy maradjon!
Nagyon örülök neki :D

Azt gondolom:
Ha kicsit kinyitjuk az ajtót, tanulunk más nemzetektöl és nemcsak sajnáltatjuk magunkat, és beszükült látókörrel rendelkezünk akkor képesek lehetünk együtt változni.
Szerintem, fontos hogy emberek, szakemberek menjenek külföldre és tanuljanak vagy dolgozzanak, majd menjenek vissza Magyarországra és hasznosítsák a tapasztalataikat...
Amire volt már példa az 1830-as években Grf. Széchenyi István és társai...
Akkor müködött...." haza és haladás"
Igaz akkoris és most is nehézségekbe ütközött a változásokat megvalósítani, mindíg voltak vannak ellenzök! Sajnos...
Valamit viszont csinálni kell mert nagyon nem jó ez így......

Remélem nem sértek senkit azzal amit írtam, ha igen akkor elnézést kérek elöre is!
Vendég

Geoo... hat nagyon egyszeru, ha tilos a mozgolepcso marad a lift :D kivancsi vagyok milyen egyeb alternativakra gondoltal :)
En ugyan nem szorultam erre, csajom mar nem kocsizott mikor jottunk, de szerintem eztan sem nagyon fogok, legalabbis terveim szerint nalam foleg kendozes lesz, en teljesen fekvos kocsit nem is fogok venni. Egy Quinny zippyt ami sportkocsi foleg, ra a hordozot. Amikor kell es meg kicsi a gyerek akkor hordozo (egyszerubb is kivenni ugy a kocsibol) mikorra mar negyobb akkor meg ul a kocsiba. Illetve leginkabb cipeles akkor is, sok helyen nagy akadalyokba utkozik errefele a kocsizas, ezert egyszerubb lesz igy.

luna6

Luna6,

Nálunk is lift van erre a célra és jól müködik. Valamint amíg babakocsiba viszem a babát a közlekedési eszközön akkor addig ingyen van a közlekedés :D
Az mindegy, hogy túrista vagy, vagy itt élsz....Igaz a túristák ezt nem tudják, de amokor jegyet akarnak venni akkor a vezetö tisztességesen szól nekik, hogy babkocsival, vagy kerekes székkel nem kell jegy.

Nekem az tetszik itt is és Kanadában is, hogy a kismamák, kerekesszékesek önállóan, akadálymentesen mozoghatnak :D

Egyszer valaki azt mondta nekem " én nem értem, hogy mit foglalkoznak ezzel az akadálymentesítéssel Bp.-en, nincs is itt annyi kerekes székes"
mondtam" ..,de van csak te nem látod öket mert nem tudnak lejönni a panelböl és ha le jönnek is nem tudnak nagyon messze menni..

Na megyek kinyújtózni mert szakad szét az izmom a csípöm két oldalán....

Jó éjt
Vendég

Haliho!! El sem hiszem, ma meg sehol senki???? Pedig nalatok mar booooven delutan van :)
Na itt meg vegre fo a borsoleves, megy a mosas, teregettem is, sot fel is oltoztem, csupa siker eddig :D

luna6

Szia luna6,

En itt vagyok :D Csak nem írt be senki így gondoltam mindenki el van foglalava....
én se írok, meg nem is igazán voltam jól.
A csípöm két oldalán mintha tört szúrtak belém csak fájt és fájt....még most sem az igazi.....
Felhívtam az ügyeletet és azt mondták nyugodjak meg nö a méhem.....jaaa mondjuk látható változások vannak:)
De ezt a fájdalmat ki tudnám hagyni!!!

Lányok,

Volt már valakinek ilyen fájdalama?A csípö két oldalán mintha tört szúrnának belém .....
Mi segített?
Emlékszem nekem is volt de szerintem nem volt ilyen erös...bár ha emlékszem lehet, hogy az volt
:)
Vendég

Hat ize, asszem tegnap ejjel vagy elotte ejszakai veceturamon vanszorogva fajt utoljara a csipom :D Szoval no a mehed, helyezkednek a csontok. Hidd el nekem, ha normal (ugy ertem huvelyi) szulesed lesz, eselyes vagy ennel nagyobb (amde szerintem elviselheto) fajasokra :D A csipo felol lefele a combba hasito torokre esetleg nyerhetsz meg reszvetelt :D

Naggyon jo lett a borsolevesm, mar keet nagy tallal be is faltam, es mivel eselyes, hogy a nepek nem kerik, ezert meg jooo sok van nekem kesobbre is :)
Es veeegre szepen sut a nap.

Jahh ha mar csak igy kettecsken vagyunk, elmeselem, mert ez igazi itteni unicum. Ha itt hiderge fordul az ido (ertsunk ezalatt nappali 10 fok alatti homersekletet :D) akkor napokig errol szol a hirado fo hire, mindenfele riasztasok latnak napvilagot, hogy mindenki ovakodjon, meg feljen es joooool oltozzon fel :D Nos a ma reggeli lapok hetfotol borzalmas hidegekre figyelmeztetnek minket. Elkepzelheto, hogy itt az 'eszaki' regioban ejjel minuszok is lesznek!!! Es nincs kizarva, hogy nappal nem megyunk 10 fole... iszonyu, szelsoseges es hihetetlen, hogy tuleljuk igaz? :D Nekem ez minden evben olyan vicces :D Meg mikor az egy szem hegyunkon az orszag kozepen leesik az elso ho, es kivonul a fel orszag masfel centis havat lesni :D (na jo, azert ott fenn tud tobb is lenni persze, de csak ott)
Ugyogy muszaj leszek rakeszulni a het borzalmaira, hogy jegge ne fagyjak :D (mondjuk annak a tobbsegnek, akinek nincs futese ilyenkor rendesen befagyhat a feneke, mint nekunk a korabbi evekben, de ne higyjetek, hogy ez arra inspiralna a nepeket, hogy eztan futsenek :) dehogy!!)
Jahh egyszer lattam egy lisboai anyukat a hiradoban, akit megkerdeztek mint az utca emberet, hogy ilyen iszonytatoan nagy hidegben mit tesznek. Azt mondta (az iszonytato akkor is plussz fok volt, csak eppen 10 alatt) hogy hat nem engedi a gyereket iskolaba :D Gondoltam tan fel kene oltoztetni, mert ott allt mellette a gyerek vastag pulcsiban tan vagy valami kabatban (anorakot itt nem hord pl senkit) sal, sapka es kesztyu nelkul. Tan ha adnanak ra meleg ruhat.... :D

luna6

Szia luna6,

Köszi az infot:) Már azt hiszem elmúlt:)

A borsó leves...nyam-nyam :D küldhetsz ha nem bírod megenni :D
Én most ettem házilag készült sajtburgert (egészséges változatát) sült csöveskukoricával:)
Nagyon útálom a junk food-ot, az én elvem szerint mindent el lehet készíteni egészséges összetevökböl!
Gondolom nálatok délen, biztos sokat fektetnek az egészséges táplálkozásra....
Te mennyire szeretsz hagyományos portugál ételeket készíteni?
Mik azok? Mi az alapja a portugál konyhának?(röviden:D)

Mondjuk a görögöknél sok zsíros nehéz ételt láttam, de azzal indokolták, hogy nyáron nagyon meleg van és akkor szükségük van sok energiára....hát nem tom...?

Jövöhéten nálunk is hidegebbet mondanak -9 körül nappal, de ez még csak alakul, már várom a -17, -23-at mert akkor igazán kitisztul a levegö, és ez a sok baci, vírus is meghátrál kicsit:) remélem!

Gondolom a többiek is hamarosan vissza jönnek, esetleg késöbb estefelé, vagy holnap de.. :roll:
Vendég

Addig is mig a tobbiek visszajonnek, tartjuk mi a frontot. Ket adag olvasa kozben...eppen Burkot olvasok. (valaki a minap aszitte angolul a szerzo nevet irtam, nos nem, a 'Burok' cimu Stephenie Meyer konyv a soros)
En egyaltalan nem fozok portugal kajakat, sem hagyomanyosat sem semmilyet :) Illete hat az alapanyagok miatt nem lesz autentikus magyar sok minden, de en ugyanugy fozok ahogy odahaza, ami a kivetel az a halak mennyisege inkabb. Persze mi odahaza sem ettunk olyan echte magyar kajakat, inkabb szarnyasokat, konnyedebb konyhat vitt mindig anyukam. En odahaza pl sertesporkoltet anyamnal az eletben nem ettem :)
Tradicionalis portugal kajak: haaat, ez nem az a terulet ahol az ember ha belenez egy szakacskonyvbe akkor megindul a belrendszre es a nyalelvalasztas, es huuu de megenne. De ugyanez sajna igaz eloben pl a cukraszdakra is... nem is igazi cukraszat az ami itt van, mar egy magyar cukraszdaval osszehasonlithatatlan. Tengernyi tojast hasznalnak, nagyon sok a leveles teszta, es meg tobb a szamomra teljesen tomeny krem (talan tojasos? nem is tudom) Habos konnyed sutemenyek szinte sehol. Nekem inkabb peksutemenyre hajaznak azok, amik az itteni cukraszdakban vannak. (en hazisutemenyt itt az 5 ev alatt meg sehol nem ettem, nem lattam. ami nalunk a karacsonyi asztalra kerul es nalam belefer a sutemeny kategoriaba - mert ebben vitaban alunk mi sutemeny es mi nem az - az mind bolti dolog)
Aztan itt van a portugalok szent levese :D Ezt persze en hivom igy, a leves a kisgyerekek szent es kotelezo alaptaplaleka, akar naponta tobbszor is, szzntsegtores kategoria nem megenni a kotelezo levest. Volt is ebbol konfliktusom anno az oviban mikor a csajom bekerult es o nem portugal levesen szocializalodott, osszezarta a szajat, lehajtotta a fejet es nem ette meg :D Az igazgatono (ebbol is tudhato lesz, hogy nem pedagogus) meg szolt nekem, hogy beszeljek a 3 eves gyerek fejevel, hogy a levest meg kell enni (persze, otthonrol taviranyitom majd) olyan nincs hogy nem, es baj van, mert a jolidomitott helyi gyerekek rajottek, hogy lehet nem megenni, es lazadnak :D:D:D Egyebkent a bevasarlokozpontokban van egy helyi portugal lanc, ami leveseket arul, hogy a mindennapi betevo meglegyen :D Ezek a levesek szinte kizarolag csak zoldsegbol keszulnek, abbol viszont nagyon sok fele is lehet bennuk, de nehez beazonositani, ugyanis a gyerkeknek pepesitik vagy turmixoljak, szoval teljesen egynemu lesz, es felismerhetetlen neha barnas, zoldes, sargas, as zosszetevok aranyatol fuggoen. Az egyetlen surites bennuk a zoldseg es a krumpli. Hus a legritkabb esetben vann bennuk, teszta sem jellemzo. (letezik a huslevesunk levehez hasonlo husle az tesztaval, de szerintuk az csak beteg embernek valo :))
Sokfele halat esznek errefele, es herkentyuket, azokat pl szeretem es egeszseges is. De meg tobb serteshust, es szopos kecsket meg szopos malacot es marhat, es ki tudja mi mindent meg. Anyosomnal en 5 ev alatt pl soha nem lattam meg semmifele szarnyast. En foleg azt keszitek amugy. Vannak azert hatarozottan finom kajaik, de ugy osszesegeben ez nem az a konyha amire etteremlancot lehetne epiteni kulfoldon, mert inkabb elmenekulnenek a kuncsaftok, nem raszoknanak, legalabbis latvanyra nekem egyelatalan nem vonzoak. Szoval - es mindezt ertekeljetek azert erosen szubjektiven amit irok, ez maganvelemeny, bar jo tudni hozza, hogy szeretek enni es a nemzetkozi konyhakat is szeretem am - ez nem az a kulinaris vilag ami miatt a vilag masik vegen zokogva es veritektol furodve ebrednek hajnalban.... hogy csak egy kis szoposkecsket ide nekem :D (amugy nincs am rossz ize a kiskecskenek)

Na de a finn konyha!! Illetve a renszarvassonka nem is konyha csak taplalek, de micsoda finomsag!!! (mondjuk van az Ikeaban is, talan meg otthon is kaphato) Hat en azt imadom!!! :o))) Es a jaszonkisertese... na a finn nevet nem tudom, nagynenem igy forditotta. Es a finom sotet kenyerek... tulontul sok mindent nem ismerek, de amit kostoltam mar az nekem nagyon bejott :)

luna6

Sziasztok!
Én is megérkeztem. Dolgoztam tegnap is, ma is, holnap is... Holnap reggel doki, aztán oltás :cry: (nagyon félek), aztán meló...
Meg dolgozok szenteste és dec.31. is 22-ig, aztán másnap reggelre megyek megint (helló szilveszteri buli). Ja és utána 9 nap egyben, de úgy, hogy egyik nap 22-ig, másnap reggel 6-ra, aztán megint 22-ig, 7-re... Hát én ezt hogy fogom bírni, nem tudom...

Szerdán meg uh, már nagyon várom!

Luna, egy kis napsütést küldhetnél, itt havazott ma. :twisted:
foltivspicur

luna6

Wow... :lol: jókat mosolyogtam :D
Az igazi magyar cukrázda nekem is nagyon hiányzik! A helzet e téren nagyon hasonló mint nálatok:)

Finn szakácskönyvröl azt tudom, hogy sokkal több tájkép van benne mint recept :lol:
Minden csütörtökön a kantinokban borsóleves van makkara-va (hasonló a szafaládé, krinolinra). Ez van minden csütörtökön az egész országban.
Egyébként minden nagyon finom, föleg ami rénszarvasból készül....meg ilyenek :D
A rozskenyerek nagyon finomak :D nyami :D
A kedvenc tortám a mansikkakakku=epert torta (habos :lol:)
Küldök egy linket róla.
http://www.kuninkaanleipa.fi/tuotekuvat ... akakku.jpg
Az a jó benne, hogy a szülinapunk körül mindíg lehet kapni mert ezt sütik a függetlenségi napukra Dec.6 és ezért elötte mindíg van:))))

foltvspicúr

Kitartást mindenhez, a havat meg küld át :D
Vendég

Luna,
na ige, lift :D nem nagyon jutott eszembe, mert a zsúfoltságuk miatt nem igazán szoktam őket használni.

Végre esett egy kis hó. én nagyon szeretem, mert a gyerekkoromt juttatja eszembe :roll: és Balin jöttem rá arra, hogy nekem kell a 4évszal. a változások, ahogy minden szép sárga lesz, majd havas, aztán ahogy előbújnak az első virágok.. :D

Ma egész nap migrénem volt, ennyit a holnapi alapvizsgáról... de már jobban vagyok. szép estét mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Lehet csatlakozni? Nemrég regisztráltam...
Jó benneteket olvasni... :D

Lenne jó néhány kérdésem, és sajna eléggé egyedül vagyok. Fél éve költöztem Siófok mellé és nem igen tudtam még ismerkedni, főleg nem kismamákkal. Netem is csak pár napja van... végre!!!!

Üdv, andi
binnarowa

Szia Andi!!

Nos akkor mar erezd is magad csatlakozva, es nyugodtan ontsd ide a kerdeseidet, megvitatjuk :) Lathataoan en is itt nyuzsgok, kb hasonlo okaim vannak mint neked is, eleg nehez ismeretsegekre szert tenni, plane konkret kismama temaban vagyok en is 'elasva'.
Ugyhogy udv kozottunk, irja magadrol es kerdezz is nyugodtan!! :)

luna6

Geooo, hajra neked az alapvizsgahoz, emlekszem terdig logott a nyelvem mig a sajatomra felkeszultem, huzos volt aztan elesben is... es jol megszortak a nepet :) De te benne leszel a sikeresek csapataban!!! :)

luna6

Geo:
HAJRÀ; HAJRÀ!!!
Kína össztermését!:)
Ha van még idöd vizsga elött hallgazsd meg ezt, nekem bejött:
http://www.youtube.com/watch?v=nS4giqtbRBM

Andi,
Légy üdvözölve :D
Vendég

Tähti te aztan tenyleg egy tipikus bagoly alkat vagy :) Ha emlekeim nem csalnak akkor a magyar idonel is elorebb vagy egy oraval, nalam meg kettovel, szoval ott mar jooo keso van :) Vagy ez az almatlansagi szakaszod? Mondjuk en is delutan szoktam irtora almos lenni.

luna6

luna6,

Igazad van, kicsit késö van... 8) :D
Az ember hockey-t néz (Minnesota @ Vancouver) én meg nem igazán élvezem.....
Azt mondta eddig azt néztük amit te akarsz....komediák meg ilyenek...
Ma pedig hockey-t, Discovery-t, History-t néztünk.... :twisted:
Ma már annyira okos lettem, hogy tudom mi lesz a földel az emberek után 500, 1000 évvel wooooooooow, az amerikai polgárháborúról nem is beszélek.... :roll:
Azt mondja, hogy még egy harmad van hátra :D
Remélem nem várjuk meg az összes interjút az összes izzadt, lihegös sportolóval... :shock:
Aztán néznék valami nyugtatót pl: Simpsons :D
Majd csucsuka :P
Itt most épp éjjfél van:)
Vendég

sziasztok Csajok! a mai nappal együtt még 3 nap és lerakom a melót idénre!!!éljen-éljen-éljen!pénteken meg Örök hűséget esküszünk a párocskámmal!bár...jó nagy havat mondanak és a ruhám irtó vékony!de azért nagyon várom!életem legszebb napja lesz akkor is!Csajok 3 napig nem hánytam!tegnap igen!de nem volt vészes :-) meg volt a leánybúcsúm is!nagyon jól sikerült! és ma felvettem egy terhes nacit ami 2x akkora mint én!de az irodában nem kell felállni csak pisiléshez és kocsival járok melózni és OLLYAN DE OLLYAN KÉNYELMES!csudajó igy ücsörögni!a pocak szabadon!igy Norbi is kényelmesen úszkálhat :-) jövőhét hétfőn megyek AFP-re! Buona Giornata mindenkinek! ...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?